Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μ'αρεσει να απαντανε με ΤΟΣΗ φαντασια... γιατι να τους μπλοκαρουμε τον εγκεφαλο με ονοματα????

κ εμενα μου λεει να ζωγραφισω το συννεφο ροζ? κ βεβαια! ο παυλ. αρχιζει.. το συννεφο ειναι γαλαζιο... βρε αστον εκει.. ξερεις εσυ τι θα γινει αυριο μεθαυριο?????

Μην βρισετε.............το πρωι βλεπω κατι συνεφακια ροζ...κτλ κτλ:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D απο τα βαθηηηη της Ισπανιας!!!

κ η χριστ. ειναι ιθπανιδα...

πθθθ καλε....(σ'εμενα απευθυνεται ετσι, οταν δεν με λεει τατουλα)

γαλα...

καλα...και εμενα η φωνουλα μου την εχει τη θαμπαδα της....και ειδικα αμα νυσταζω σαν τονΘεμο μιλαω....θα φταινε τα υπεροχα αραια, μπροστινα μεγαλα δοντακια μας:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μην βρισετε.............το πρωι βλεπω κατι συνεφακια ροζ...κτλ κτλ:tongue:

εσυ δεν πιανεσαι....ειναι και η ομοιοπαθητικη στη μεση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ψιλοφτανει και η Κιμι σιγα σιγα.....εκανε την εισοδο της στο φορεματακι μου

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κατι για μαυρη εγραψε...χαχα..τυφλη ειναι?? δεν βλεπει την ξανθια χαιτη και το ροδοκοκκινο σαν της Χιονατης δερμα μου??

ομορφακια...το χαι χουι μαρη τι ειναι???

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα...καλλιτεχνης θα σου γινει μαρη...εγω τον προσγειωνω λιγο...γενικοτερα..φοβαμαι μην τον προσγειωσει κανενας αλλος και το κανει και αγαρμπα...

κοιτα....εσυ, όπως σε κοβω, στην πρωτη εβδομαδα θα χασεις 2.5 κιλα, στην δευτερη 1.5 και μετα 1 κιλο την εβδομαδα...αν την κανεις κατα γραμμα.

καλε ναι! κ λεω αν ειναι με αυτο τον ρυθμο κιολας, εγω σε 10 μερουλες θα'μαι σενια!

αλλα... οι μπουταρες γιατι δεν φευγουν???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αλεκα,

διαβαζω τι σου εχω γραψει, κοιταω κ τη φωτο κ αλλο πραγμα εννοω αλλο γραφω. ηθελα να γραψω για τα παλ χρωματα, κ αυτα αερατα τα λεω..γενικες εννοιες...

τι μασαζ λουλουδακι μου??? ειμαστε για τετοια τωρα????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλε ναι! κ λεω αν ειναι με αυτο τον ρυθμο κιολας, εγω σε 10 μερουλες θα'μαι σενια!

αλλα... οι μπουταρες γιατι δεν φευγουν???

περιμενε μαρη....οι γυναικες πρωτα ξεφουσκωνουν πανω, μαγουλα-μπρατσακια, μετα κοιλια και μετα μπουτι κωλο....με το που θα την τελειωσεις κοιτα να κανεις συντηρηση...να κρατηθεις εκει

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κ εγώ εδω αλλά για λιγο!!!!

Λοιπόν διαβασα περιγραφή παιδιων ομορφομανας κ ω τι εκπληξη ειναι ιδια με δικά μου!!!Μάλλον εχει να κανει περισσοτερο με ηλικίες κ σειρα γεννησης.ε;;;;Μέεεεφη;;;;

Ο γατόπαρδος που μου λέει εμένα ειναι κανενα φρικιό απο Βεν 10 ή κάποιο ζωο που μου διαφευγει οεο;;;

Πάω να δω φορεμα..

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αλεκα,

διαβαζω τι σου εχω γραψει, κοιταω κ τη φωτο κ αλλο πραγμα εννοω αλλο γραφω. ηθελα να γραψω για τα παλ χρωματα, κ αυτα αερατα τα λεω..γενικες εννοιες...

τι μασαζ λουλουδακι μου??? ειμαστε για τετοια τωρα????

ααααα εννοεις να μη ντυθω σαν κουφετακι γενικοτερα.....δεν τρελαθηκα ακομη μαρη.....τι σκτ κουφετο θα ειμαι? κουφετο για Ζιμπαμπουε, να βρω και τον αγγελακο:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Κ εγώ εδω αλλά για λιγο!!!!

Λοιπόν διαβασα περιγραφή παιδιων ομορφομανας κ ω τι εκπληξη ειναι ιδια με δικά μου!!!Μάλλον εχει να κανει περισσοτερο με ηλικίες κ σειρα γεννησης.ε;;;;Μέεεεφη;;;;

Ο γατόπαρδος που μου λέει εμένα ειναι κανενα φρικιό απο Βεν 10 ή κάποιο ζωο που μου διαφευγει οεο;;;

Πάω να δω φορεμα..

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τον γατοπαρδο??????????????

http://www.uwyo.edu/dbmcd/molmark/lect11/Cheetah.jpg

παρε την πιο γλυκια του φωτο!!!!!!!!!!!!

κ εμενα με εχει πρηξει με το γατοπαρδο, αλλα επειδη ασχολειται με τα ζωα... του βεν10 ειναι κ αυτος??? ε, ρε μπλεξιμο...ειπα κ εγω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...