Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:P:p...ενταξει ξερουμε απο παιδια βρε....ασ'τα να περασουν και αυτα ωραια...

εγω θελω, αλλα αυτα κολλανε. κ δεν τα πιεζω να σου πω... αμα δεν θελει, με το ζορι παρεα δεν γινεται!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

..να εμπαινες σε μια βαρκουλα και οι ηλιαχτιδες της χρυσαφενιας ανατολης να ελουζαν τα φωτεινα και ονειρεμενα ματια σου :tongue::tongue::tongue:...σε προετοιμαζω για το πρωι!!!

:tongue::P:p:p

Και απο την βαρκουλα κοιταξα στο αφρισμενο κυμα και ειδα μια μεδουσα που σου μοιαζε....τι κριμα....

που ειναι η κιμη??? οεο.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

γιατι εγω τι κανω?? μιλα παιδι μου στα παιδακια...τιποτα..αρχιζει και μουγκριζει..κανει τον εξωγηινο του Μπεν 10 :rolleyes:....να τον δω στο σχολειο τι θα κανει...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γιατι εγω τι κανω?? μιλα παιδι μου στα παιδακια...τιποτα..αρχιζει και μουγκριζει..κανει τον εξωγηινο του Μπεν 10 :rolleyes:....να τον δω στο σχολειο τι θα κανει...

δεν θελω να τον πιεζω γιατι δεν θα καταφερω κ τπτ. αλλωστε δεν εξωτερικευεται κ ποτε... οποτε θα βραζει απο μεσα του! οι αλλες μανες ουρλιαζουν δε! πες στο παιδακι να παιξετε.. με το ζορι κυρα μου???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Και απο την βαρκουλα κοιταξα στο αφρισμενο κυμα και ειδα μια μεδουσα που σου μοιαζε....τι κριμα......

:tongue::P:p:p:p

Αλέκα,

ο Νικος θα ερθει????

Αν οχι πες του να παρεις το αμαξι του να παμε πιο ανετα:shock::-P:tongue::tongue:

χαχα....ο Μανω?? αν όχι, θα παμε όλοι μαζι!

δεν θελω να τον πιεζω γιατι δεν θα καταφερω κ τπτ. αλλωστε δεν εξωτερικευεται κ ποτε... οποτε θα βραζει απο μεσα του! οι αλλες μανες ουρλιαζουν δε! πες στο παιδακι να παιξετε.. με το ζορι κυρα μου???

πες το εσυ κυρια μου..ετσι να της πεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Χθες ειπα στον Μανωλη....Ρωτησε μια κυρια τον Γιαννη πως τον λενε και ειπε καγκουρό πειρατη.............

Μπραβο παιδι μου.....του λεει ......ετσι να λές και να υπογραφεις και με σταυρο:tongue:

Χθες ειπα στον Μανωλη....Ρωτησε μια κυρια τον Γιαννη πως τον λενε και ειπε καγκουρό πειρατη.............

Μπραβο παιδι μου.....του λεει ......ετσι να λές και να υπογραφεις και με σταυρο:tongue:

μ'αρεσει να απαντανε με ΤΟΣΗ φαντασια... γιατι να τους μπλοκαρουμε τον εγκεφαλο με ονοματα????

κ εμενα μου λεει να ζωγραφισω το συννεφο ροζ? κ βεβαια! ο παυλ. αρχιζει.. το συννεφο ειναι γαλαζιο... βρε αστον εκει.. ξερεις εσυ τι θα γινει αυριο μεθαυριο?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

:tongue::P:p:p...και τον αγγελο όταν τον ρωτανε λεει ψιλοψευδα 'μιχαηλαγγελοδαμηλατημπεντενγατοσπορτακους' :shock:....και κοιτανε εμενα μετα....'Ισπανός'..τους λεω:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

:tongue::P:p:p...και τον αγγελο όταν τον ρωτανε λεει ψιλοψευδα 'μιχαηλαγγελοδαμηλατημπεντενγατοσπορτακους' :shock:....και κοιτανε εμενα μετα....'Ισπανός'..τους λεω:tongue::tongue::tongue:

:D:D:D απο τα βαθηηηη της Ισπανιας!!!

κ η χριστ. ειναι ιθπανιδα...

πθθθ καλε....(σ'εμενα απευθυνεται ετσι, οταν δεν με λεει τατουλα)

γαλα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαχαχαχαχα

χαθηκανε και τα emotion που γελανε..:D:D:D

μ'αρεσει να απαντανε με ΤΟΣΗ φαντασια... γιατι να τους μπλοκαρουμε τον εγκεφαλο με ονοματα????

κ εμενα μου λεει να ζωγραφισω το συννεφο ροζ? κ βεβαια! ο παυλ. αρχιζει.. το συννεφο ειναι γαλαζιο... βρε αστον εκει.. ξερεις εσυ τι θα γινει αυριο μεθαυριο?????

χαχα...καλλιτεχνης θα σου γινει μαρη...εγω τον προσγειωνω λιγο...γενικοτερα..φοβαμαι μην τον προσγειωσει κανενας αλλος και το κανει και αγαρμπα...

μηπως ξερετε στην ελενοδιαιτα ποσα κιλα πρεπει να χασουμε??? εβδομαδιαιως κ μηνιαιως...

κοιτα....εσυ, όπως σε κοβω, στην πρωτη εβδομαδα θα χασεις 2.5 κιλα, στην δευτερη 1.5 και μετα 1 κιλο την εβδομαδα...αν την κανεις κατα γραμμα.

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...