Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ειμαστε μεσα για καθημερινη εκτος ΔΕΥΤΕΡΑΣ που εχουμε Ωδειο!

αν γινοταν Δευτερα θα ελεγα κ στον Παυλ. να ερθει, που καθεται! αλλα μη σκατε! ΟΤΙ μερα μπορειτε!!! κανενα προβλημα...εγω τα εχω πει...κ μονη μου τα παω παντου! εσεις θα κυνηγατε!

Το site που εβαλα χθες με τις μπομπο το ειδες? Θελω γνωμη. Θα το ξαναβαλω

το ειδα. ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτα που εχουμε δει. αν σ'αρεσει καποιο βαλε φωτο να δω!!

παω να ψαξω να το ξαναβρω... θα σκασω τωρα!

λοιπον...βρηκα μπομπο και πρσκλητηρια που μου αρεσουν..αλλα δεν ειναι το ιδιο θεμα, πειραζει??

αυτο αναρωτιεμαι κ εγω καιρο τωρα...αν πειραζει.... δεν εχω καταληξει...:rolleyes:

ωραια....λοιππον, προσκλητηριο ειναι (αντε να το εξηγησω τωρα)....μοιαζει με αυτο που ανακατευουν το ποτο...:D....ειναι ασημενιο, κολωνακι λεπτο που καταληγει σε κορωνα (ασημί με γαλαζιο)...κρεμονται κατι μεταξωτες κορδελιτσες γαλαζιο μπλε...ωραιο ειναι. Μπομπο όμως ειναι πιο ωραια...ασήμι και αυτο, βαρκουλα που μεσα εχει λεπτα κοχυλακια...κρεμονται παλι μεταξωτες κορδελιτσες που η καθε κορδελιτσα εχει ενα κουφετακι....και αυτες ωραιες. Και θα παρω και κατι παιδικο που δεν εχω αποφασισει ακομη...

οκ. το καταλαβα. νομιζω οτι ουτε το προσκλητηριο θα πεταχτει!! επισης ουτε η βαρκουλα εννοειται, γιατι φερνει καλοτυχια.

ΑΛΕΚΑ πρεπει να ειναι πολυ τελεια τα προσκλητηρια..κ η βαρκουλα..προσπαθω να βρω κατι εδω μπας κ καταλαβουμε..οχι οτι δεν ησουνα σαφης!!

ΔΑΛΙΔΑ ειναι τεραστιος ο παιδοτοπος αλλα ειναι χωρισμενος σε πολλους επι μερους αναλογα με ηλικια παιδιου..εμεις εξαλλου σε οποια παιδικη χαρα κ να παμε απο πισω τον κηνυγαμε τον Ταλιμπαν γιατι κ εμας αλλου παταει κ αλλου βρισκεται το καμαρι μας.

που ειναι η Ευλογησον να μας δωσει την αυθεντικη συνταγη Περπατοπιτας???

Ποσο σε νιωθω........

οταν ειναι σπιτι δεν μιλαει κανεις αλλος.και σου τραβαει και το σαγόνι να τον κοιτας.........

λές να βγει και ο μικρος μου ετσι....?

... κ ΠΟΣΟ εκνευριζομαι!!!!!!

Aaaaa μιλάς για τον δικό σου!!! Γιατί ο δικός μου αν μιλάει με τους δικούς σας "ξεχνιεται" κ στο τέλος καταλήγουν όλα σε μένα, μπουχαχαχαχα...

κ μετα...μπηγω τη φωνη, "για ελα εδω", κ συμμορφωνεται. δεν με εχεις δει να γινομαι Σβαρτσταιγκερ!!

ποδηλατο δεν πηγα στοπ

η μικρουλα κοιμαται αλλα θα ξεβολευτει γιατι θα την παω παιδιατο να την ακροαστει

θα σας πω λεπτομερειες οταν γυρισω..δεν ειναι τπτ ανησυχητικο ομως

...ελπιζω!!!!!!!!!

το καταλαβα ειναι πολυ ωραιο!!νομιζω και εγω οτι το ειδα καπου,στον αν αγαπας,δεν ειμαι σιγουρη.βαρκουλα εχω δει παρομοια νομιζω αλλα καταλαβα πως ειναι,επισης πολυ ωραια!!!!!!!αφου σου αρεσαν αυτα γιατι να ψαχνεις κι'αλλο???

καλησπερα ειπα?:D

μολις τελειωσα διαδρομο και παω να κανω ενα ντους και εγω μετα τα παιδια και μετα να κατσω.....

πω πω μολις τα κανε η μπεμπουλα.....αμαν αρωμα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ομορφακια σου ειχα στελει μειλ με φωτο τις ειδες?

δε μου λετε οποια εχει φορτνετ εχει προβλημα σημερα?σερνεται τρελα:mad::mad:

τις μαιρουλα, αλλα εχω καταληξει μαλλον. αυριο θα τηλεφ. να τα κανονισω κ θα σε ενημερωσω. α, σου στελνω πμ με τα στοιχεια του μαγαζιου μπας κ με βοηθησεις σε κατι...

όχι μαιρουλα μοτυ δεν ειναι αυτο..ειναι όλο μεταλλικο ασημι...ειναι 17 εκ. και το τελειωμα του ραβδιου ας το πουμε εξελισσεται σε κορωνα....ενιαιο....

καταλαβαμε.....πωωωωωωωω..............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αν γινοταν Δευτερα θα ελεγα κ στον Παυλ. να ερθει, που καθεται! αλλα μη σκατε! ΟΤΙ μερα μπορειτε!!! κανενα προβλημα...εγω τα εχω πει...κ μονη μου τα παω παντου! εσεις θα κυνηγατε!

..

αν δεν ειναι δευτερα, παρε μαζι την αδερφη σου μαρη...να βοηθησει την κατασταση....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ελα μαζωχτειτε επι τελους.........τι κανετε?? θελω να μαθω νεα απο Τζια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελα εδω ειμαι

ο αγγελος κομηθηκε μεσημερι και θα μου βγαλει την πιστη σημερα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Τι θελανε και πηγανε να παρουν τον Γιαννη...???

Η κατερινα εκλαιγε ..........τα γνωστα...........μετα εκλαιγε και αυτος δεν ηθελε να ερθει σπιτι ηθελε να κατσει στην γιαγια............εβγαλα τη παντοφλα..........

σκ@τα με κανανε.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

αν δεν ειναι δευτερα, παρε μαζι την αδερφη σου μαρη...να βοηθησει την κατασταση....

για καλο το'πες τωρα αυτο??? θα δεις τον Νικηφ. σε ημιαγρια κατασταση.

να σας προετοιμασω λιγο για τα παιδακια μου???

ο νικηφ. δεν θα μιλησει σε καμμια σας κ σε κανενα παιδακι. αυτο να το περιμενετε. νομιζει οτι οι φιλοι του ειναι ΜΟΝΟ στο σχολειο κ δεν θελει να τους προδωσει. παμε στις κουνιες κ οταν πλακωνει κοσμος, κ ειδικα παιδακια που του λενε ελα να παιξουμε, μου λεει παμε σπιτι...

η χριστ. θα μιλαει σε ολους. θα κανει τα 1002 νουμερα, μετα θα τσαντιστει κ θα αρχιζει να βριζει. στη δικη της γλωσσα.

το μπεμπονι, εκει... γελαστο οπως παντα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Η κατερινα εκλαιγε ..........τα γνωστα...........μετα εκλαιγε και αυτος δεν ηθελε να ερθει σπιτι ηθελε να κατσει στην γιαγια............εβγαλα τη παντοφλα..........

σκ@τα με κανανε.........

του τις εβρεξες? απο τη κουραση μωρε το εκανε...

Ωχ ........σε λυπαμε

κ εγω!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σκ@τα με κανανε.........

:| μμμ...τα ξερω...

Ωχ ........σε λυπαμε

το Νικο να λυπασαι...:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

για καλο το'πες τωρα αυτο??? θα δεις τον Νικηφ. σε ημιαγρια κατασταση.

να σας προετοιμασω λιγο για τα παιδακια μου???

ο νικηφ. δεν θα μιλησει σε καμμια σας κ σε κανενα παιδακι. αυτο να το περιμενετε. νομιζει οτι οι φιλοι του ειναι ΜΟΝΟ στο σχολειο κ δεν θελει να τους προδωσει. παμε στις κουνιες κ οταν πλακωνει κοσμος, κ ειδικα παιδακια που του λενε ελα να παιξουμε, μου λεει παμε σπιτι...

η χριστ. θα μιλαει σε ολους. θα κανει τα 1002 νουμερα, μετα θα τσαντιστει κ θα αρχιζει να βριζει. στη δικη της γλωσσα.

το μπεμπονι, εκει... γελαστο οπως παντα!

:P:p...ενταξει ξερουμε απο παιδια βρε....ασ'τα να περασουν και αυτα ωραια...

221882cb0gkyh7q4.gif

του τις εβρεξες? απο τη κουραση μωρε το εκανε...

Μια στον ποπό για να παρει μπρός...:-(

Καθε φορα που παει στην μανα μου φευγουμε με κλάματα.....τωρα μενει και η ανηψια μαζι και ειναι χειροτερα.............

Αν γινοτανε να εφευγα.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Μια στον ποπό για να παρει μπρός...:-(

Καθε φορα που παει στην μανα μου φευγουμε με κλάματα.....τωρα μενει και η ανηψια μαζι και ειναι χειροτερα.............

Αν γινοτανε να εφευγα.........

..να εμπαινες σε μια βαρκουλα και οι ηλιαχτιδες της χρυσαφενιας ανατολης να ελουζαν τα φωτεινα και ονειρεμενα ματια σου :tongue::tongue::tongue:...σε προετοιμαζω για το πρωι!!!

Ναι ναι ........ και για καλο και για κακο θα φορεσω παντόφλες.:tongue::tongue:

:tongue::P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...