Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

:shock::shock::shock:.......και με νικας ρε γμτ......

πανε βολτα την ανηψια και θα φερουν και τον Γιαννακη απο την πεθεράλντα.

ελενακι βρηκα μπομπο...διαβασες?/ και ειχα ξεχασει να σας πω:P ότι η γυναικα ενος ξαδερφου μου εχει μαγαζι εδω στην περιοχη..για αυτο αν πας εσυ, να μου πεις να σου κανει καλη τιμη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελενακι βρηκα μπομπο...διαβασες?/ και ειχα ξεχασει να σας πω:P ότι η γυναικα ενος ξαδερφου μου εχει μαγαζι εδω στην περιοχη..για αυτο αν πας εσυ, να μου πεις να σου κανει καλη τιμη

Διαβασα στα πεταχτα.......εγω δεν εχω δει παραμονο σε ενα μαγαζι,να μου πεις που ειναι να παω

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαβασα στα πεταχτα.......εγω δεν εχω δει παραμονο σε ενα μαγαζι,να μου πεις που ειναι να παω

ναι....όταν ειναι πες.....ειναι και αυτη σοι της θειας παρασκευουλας:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κ κάτι η ασχετίλα;;;;Το καλωδιάκι που συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχειων, το πουλάνε ξεχωριστά κ αν ναι πως το λένε;;

Κ το έχουν όλα τα μοντέλα;;

Αλέκα τα φωτα σου!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Να ρωτήσω κ κάτι η ασχετίλα;;;;Το καλωδιάκι που συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχειων, το πουλάνε ξεχωριστά κ αν ναι πως το λένε;;

Κ το έχουν όλα τα μοντέλα;;

Αλέκα τα φωτα σου!!!

Τα καινουργια μοντελα το εχουν μεσα και ειναι ενα καλωδιο usb

ΑΛΕΚΑ πρεπει να ειναι πολυ τελεια τα προσκλητηρια..κ η βαρκουλα..προσπαθω να βρω κατι εδω μπας κ καταλαβουμε..οχι οτι δεν ησουνα σαφης!!

ΔΑΛΙΔΑ ειναι τεραστιος ο παιδοτοπος αλλα ειναι χωρισμενος σε πολλους επι μερους αναλογα με ηλικια παιδιου..εμεις εξαλλου σε οποια παιδικη χαρα κ να παμε απο πισω τον κηνυγαμε τον Ταλιμπαν γιατι κ εμας αλλου παταει κ αλλου βρισκεται το καμαρι μας.

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑ πρεπει να ειναι πολυ τελεια τα προσκλητηρια..κ η βαρκουλα..προσπαθω να βρω κατι εδω μπας κ καταλαβουμε..οχι οτι δεν ησουνα σαφης!!

ΔΑΛΙΔΑ ειναι τεραστιος ο παιδοτοπος αλλα ειναι χωρισμενος σε πολλους επι μερους αναλογα με ηλικια παιδιου..εμεις εξαλλου σε οποια παιδικη χαρα κ να παμε απο πισω τον κηνυγαμε τον Ταλιμπαν γιατι κ εμας αλλου παταει κ αλλου βρισκεται το καμαρι μας.

Φαντάσου να κάνετε όοολες μαζί συνάντηση εκεί!!Δεν θα σταυρώσετε λέξη, ζήτημα αν θα χαιρετηθείτε!!!!

Φαντάσου να κάνετε όοολες μαζί συνάντηση εκεί!!Δεν θα σταυρώσετε λέξη, ζήτημα αν θα χαιρετηθείτε!!!!

ναι γιατι θα μιλάει μονο ο Γιαννης...:tongue::tongue:

ναι γιατι θα μιλάει μονο ο Γιαννης...:tongue::tongue:

Κ εσένα της πολυλογιας ειναι;;;Κ εμενα κ θελει να τον προσεχεις απόλυτα αλλιως θα το επαναλαμβανει μεχρι να σε σκασει....

Το ιδιο εξελισσεται κ ο μεσαιος...αστα...

Κ εσένα της πολυλογιας ειναι;;;Κ εμενα κ θελει να τον προσεχεις απόλυτα αλλιως θα το επαναλαμβανει μεχρι να σε σκασει....

Το ιδιο εξελισσεται κ ο μεσαιος...αστα...

Ποσο σε νιωθω........

οταν ειναι σπιτι δεν μιλαει κανεις αλλος.και σου τραβαει και το σαγόνι να τον κοιτας.........

λές να βγει και ο μικρος μου ετσι....?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...