Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι κολυμπηθρα δεν θα στολισω.

τα δεντρακια αγορα...

αλλα ειναι γνωστη...

απλα ειπα το υψος να ειναι τοσο, ωστε οταν τον σηκωνει ο πατερ να φαινονται αυτα απο πισω για τη φωτο!

δεν ξερω μαρκελλακι... θελουν να μου διαλυσουν τη ψυχολογια...

φευγω..

τα λεμε το βραδυ!!!

Το site που εβαλα χθες με τις μπομπο το ειδες? Θελω γνωμη. Θα το ξαναβαλω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχει εξω τραπεζακια για να κατσεις αλλα ειναι μεσα στον ηλιο....

και οι καφετεριες ειναι πολύ διπλα...ουτε ενα λεπτο απόσταση...αλλα΄καταλαβαινω το αγχος σας να τα αφησετε μονα τους...εχετε δικιο

Θα τα προσεχουμε εκ περιτροπής. Θα κάνουμε γρουπάκια περιπολίας ανα 2 μαμαδες, 20 λεπτά! Ειναι θεμα οργανωσης. Επισης τις φωνές τι τις εχουμε. Εχει να πέσει Αγγελεεεεεεε, Νικοφόρεεεεεεεε, Μαρκελλεεεεεεεεεε

Θα τους κρεμασουμε ταμπελάκια με στοιχεια επικοινωνιας ....

Λύσεις υπάρχουν, απλές και υπέυθυνες:P:p:p

Ελα ρε!Και αυτό κάτι είναι!!Σημαίνει οτι λειτουργεί κάποιο από τα εγκεφαλικά της κύτταρα!!Ελπιζω να άδραξες (πώς τα λέω η ρουφ...) και να της τα είπες ένα χεράκι!!!!

Αλέκα,σχολίασε λίγο τα περι διατροφής καλέ!Για τα μωρά μας εννοώ!!Εγω αρχίζω να το μετανιώνω που δεν της έδωσα πιο μπροστά!!Τώρα θέλουμε ένα μήνα περίοδο προσαρμογής!!Καλά έκανε η Μαιρούλα και τα έδωσε μόνη της|!!!

Βρε Μεφ μην αγχωνεσαι λες και ειναι το πρωτο σου. Χαλαρα, σιγα σιγα θα φαει. Εμένα τρωει τη φρουτόκρεμα (μηλο, μπανανα και πορτοκάλι), μετραω 20 κουταλιές με το μικρό κουταλι. Σημερα θα της δωσω και λίγα λαχανικά και σιγά - σιγα. Αν πάει καλά και με τα κακά (εχω κι αυτό το θέμα να συνυπολογισω) τότε τελος αλλης εβδομάδας θα προσθεσω κοτοπουλο και μοσχάρι.

Α καλα μόνη μου τα λέω! Την κάνατε όλες. Εμ τωρα μου μπάινεις κυρια μου τι θελεις να σου κάνουμε!

Λοιπόν εχω αρχισει να σηκώνω τα χαλια, γι ' αυτο η πρωινή απουσία.

Επίσης σημερα εκλεισα προσκλητηρια και μπαλόνια. 325€ και 80€ αντιστοιχα. Λουλούδια θα βάλω μια γιρλάντα στην κολυμπήθρα, δεν έχω πάει ακόμα. Ρωτησα για γλυκάκια, τα προφιτερολ 1,30€

Αυτά.

Διαφημίσεις

Αννουλα να χαιρεσαι τιο γιοκα σου....να τα καμαρωνεις παντα όλα!!!!!!

για τη συναντηση που κανονιζετε, θα ηθελα να σεβαστειτε τα χρονια μου, κ να με αντιμετωπισετε ως ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ειδος!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!

δεν θα αντεξω να δω αλλη μια "καλλιτεχνικη" μου φωτο! ?

και εμενα επισης...'ειδος προς εξαφανιση'

Oυναμουχαθειςπαλιοκαρακαξατραβαπιεςκανατσαι........μπουχαχα

:tongue::P:p:p:p

Θα τα προσεχουμε εκ περιτροπής. Θα κάνουμε γρουπάκια περιπολίας ανα 2 μαμαδες, 20 λεπτά! Ειναι θεμα οργανωσης. Επισης τις φωνές τι τις εχουμε. Εχει να πέσει Αγγελεεεεεεε, Νικοφόρεεεεεεεε, Μαρκελλεεεεεεεεεε

Θα τους κρεμασουμε ταμπελάκια με στοιχεια επικοινωνιας ....

Λύσεις υπάρχουν, απλές και υπέυθυνες:P:p:p

εγω κοριτσακι μου δεν ειμαι τοσο πολιτσιμενη...ειμαι βλαχαρα...και δε μπορω να αφησω απο τα ματια μου το γιοκα μου γιατι ειναι κΑΙ σκουντουφλης εκτιος απο πολυ ομορφος:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον...βρηκα μπομπο και πρσκλητηρια που μου αρεσουν..αλλα δεν ειναι το ιδιο θεμα, πειραζει??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον...βρηκα μπομπο και πρσκλητηρια που μου αρεσουν..αλλα δεν ειναι το ιδιο θεμα, πειραζει??

Oχι καθόλου!!Ή θα έχεις θέμα ή χρώμα!Εγώ προτιμώ το χρώμα!Εμένα πού ταιριάζουν οι Παναγίτσες με τις πριγκίπισσες;;;Μην κολλάς σ'αυτό αν σου άρεσαν!!!

και τι πειραζει ρε κοπελια??επειδη το καναν της μοδας να ειναι ολα το ιδιο θεμα???νομιζεις πολυ δινουν σημασια???μονο εμεις τον εχουμε τον νταλκα:D:D:D

για βαλε να δουμε!!!!

fCS8p3.png

Oχι καθόλου!!Ή θα έχεις θέμα ή χρώμα!Εγώ προτιμώ το χρώμα!Εμένα πού ταιριάζουν οι Παναγίτσες με τις πριγκίπισσες;;;Μην κολλάς σ'αυτό αν σου άρεσαν!!!

ωραια....λοιππον, προσκλητηριο ειναι (αντε να το εξηγησω τωρα)....μοιαζει με αυτο που ανακατευουν το ποτο...:D....ειναι ασημενιο, κολωνακι λεπτο που καταληγει σε κορωνα (ασημί με γαλαζιο)...κρεμονται κατι μεταξωτες κορδελιτσες γαλαζιο μπλε...ωραιο ειναι. Μπομπο όμως ειναι πιο ωραια...ασήμι και αυτο, βαρκουλα που μεσα εχει λεπτα κοχυλακια...κρεμονται παλι μεταξωτες κορδελιτσες που η καθε κορδελιτσα εχει ενα κουφετακι....και αυτες ωραιες. Και θα παρω και κατι παιδικο που δεν εχω αποφασισει ακομη...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

και τι πειραζει ρε κοπελια??επειδη το καναν της μοδας να ειναι ολα το ιδιο θεμα???νομιζεις πολυ δινουν σημασια???μονο εμεις τον εχουμε τον νταλκα:D:D:D

για βαλε να δουμε!!!!

δεν εχει σαιτ...τα περιεγραψα..μπορει να τα βρει καμια σας σε κανα σαιτ αλλου..εσεις ξερετε απο αυτα. Κοιτα, σκεφτηκα ότι το προσκλητηριο θα ειναι ασχετο, αλλα η βαφτιση όλη θα ειναι γενικα ναυτικου και θαλασσινου στυλ

221882cb0gkyh7q4.gif

που εισαστε καλε??? πειτε κατι...κοταμ περιγραφη εκανα η δολια η μανα

221882cb0gkyh7q4.gif

τοσο χαλια σας φανηκαν??:tongue::P:p:p:p...αντε ....θα τα πουμε μετα...

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσια μπηκα να σας πω οτι εσβεισα το φατσομπουκ γιατι τελευταια γινονταν κατι περιεργα πραγματα κ φοβηθηκα (κατι περιεργα μυνηματα απο ασχετους κλπ) καποια στιγμη που θα εχω χρονο θα το ξαναφτιαξω αλλα προς το παρον το αφηνω ετσι, σας το λεω δλδ μη νομιζεται οτι σας εσβεισα απο φιλες...εξ αλλου αφου εχω το φορουμ τι το θελω το φατσομπουκ??? λοιπον θα τα πουμε το βραδακι αν προλαβω φιλια πολλα προς το παρον!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Οχι, ποιον να πειραζει. Πως ειναι?

Εδωσα στη μπέμπα για πρωτη φορα λαχανικά, πατατα, καροτο, κολοκύθι. Της εδωσα λίγο. Το ψιλοεφαγε. :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...