Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια σημερα ειχαμε νταβαντουρια στη δουλεια με το παιδι που διοξανε...ειχε ερθει κοσμος κ δε μας αφηνε να μπουμε μεσα πηγαμε κι εμεις ολοι μαζι για καφε κ μετα κατα τις 11 φυγανε αυτοι να πανε στην πορεια κ ηρθαμε στο γραφειο...ασχημα τα πραγματα..αστυνομιες κλπ....

διαβασα για τις κρεμες δινετε κ σκετο ρυζαλευρο η ρυζαλευρο με κρεμα βανιλια? αν δοσω στο παιδι βιολογικες κρεμες παιζει να παθει αλεργια? γιατι ετσι μου ειπανε αλλα δεν νομιζω να ισχυει η τυποποιημενες ειναι ποιο επιφοβες για αλεργια ωετσι δεν ειναι?

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

φιουουου.........

καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο αγορακι της Αννουλας!! να τα χαιρεται ολα της τα παιδακια!

για τη συναντηση που κανονιζετε, θα ηθελα να σεβαστειτε τα χρονια μου, κ να με αντιμετωπισετε ως ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ειδος!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!

δεν θα αντεξω να δω αλλη μια "καλλιτεχνικη" μου φωτο!

κανα νεο επαιξε?????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπερα κοριτσια σημερα ειχαμε νταβαντουρια στη δουλεια με το παιδι που διοξανε...ειχε ερθει κοσμος κ δε μας αφηνε να μπουμε μεσα πηγαμε κι εμεις ολοι μαζι για καφε κ μετα κατα τις 11 φυγανε αυτοι να πανε στην πορεια κ ηρθαμε στο γραφειο...ασχημα τα πραγματα..αστυνομιες κλπ....

διαβασα για τις κρεμες δινετε κ σκετο ρυζαλευρο η ρυζαλευρο με κρεμα βανιλια? αν δοσω στο παιδι βιολογικες κρεμες παιζει να παθει αλεργια? γιατι ετσι μου ειπανε αλλα δεν νομιζω να ισχυει η τυποποιημενες ειναι ποιο επιφοβες για αλεργια ωετσι δεν ειναι?

μηπως ηρθαν για να σε συλλαβουν που αποπλανεις ανηλικα??

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλά μόλις τελείωσα την ανάγνωση, χτύπησα και κάτι σουβλάκια και ήρθα. τί είστε εσεις ? δεν σας προλαβαίνω.

Δαλιδά μάλλον πουλμανάκι θα χρειαζόμασταν για να έρθουμε όλες στην βάπτιση.

Ομορφάκια περαστικά στο Χριστιανάκι

Κιμι είναι κρίμα για την αδερφή σου να τα δέχεται όλα από αυτόν. Κάποτε θα ξυπνήσει αλλά θα είναι αργά.

Μεφη σου είπαν να περπατήσεις αλλά όχι και να διασχίσεις την Μάγχη περπατώντας. Άκου 6 χλμ μονοκοπανιά. Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα.

Ωραίες οι μπομπονιέρες που έχετε δει.

Έχω αφήσει την μπέμπα στην μαμά μου από εχθες το πρωι και την έχει κάνει την ζωή αβίωτη. Πίνει μόνο 50αρια ml σε κάθε γέυμα και φύσικά ξύπνησε και το βράδυ. Λέτε να είναι κόνξες που την αφήσαμε και έχει υπερένταση ή περνάει κάποια φάση ? Άντε ν' αρχίσουμε το επόμενο ΣΚ την φρουτόκρεμα μπας και αλλάξει λίγο γιατί νομίζω έχει ψιλοβαρεθεί το γάλα. Να την δείτε μόνο πως μας κοιτάει όταν εμείς τρώμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Καλά μόλις τελείωσα την ανάγνωση, χτύπησα και κάτι σουβλάκια και ήρθα. τί είστε εσεις ? δεν σας προλαβαίνω.

Δαλιδά μάλλον πουλμανάκι θα χρειαζόμασταν για να έρθουμε όλες στην βάπτιση.

Ομορφάκια περαστικά στο Χριστιανάκι

Κιμι είναι κρίμα για την αδερφή σου να τα δέχεται όλα από αυτόν. Κάποτε θα ξυπνήσει αλλά θα είναι αργά.

Μεφη σου είπαν να περπατήσεις αλλά όχι και να διασχίσεις την Μάγχη περπατώντας. Άκου 6 χλμ μονοκοπανιά. Κουράστηκα και μόνο που το διάβασα.

Ωραίες οι μπομπονιέρες που έχετε δει.

Έχω αφήσει την μπέμπα στην μαμά μου από εχθες το πρωι και την έχει κάνει την ζωή αβίωτη. Πίνει μόνο 50αρια ml σε κάθε γέυμα και φύσικά ξύπνησε και το βράδυ. Λέτε να είναι κόνξες που την αφήσαμε και έχει υπερένταση ή περνάει κάποια φάση ? Άντε ν' αρχίσουμε το επόμενο ΣΚ την φρουτόκρεμα μπας και αλλάξει λίγο γιατί νομίζω έχει ψιλοβαρεθεί το γάλα. Να την δείτε μόνο πως μας κοιτάει όταν εμείς τρώμε.

ευχαριστω ιωαννα...

εσυ ειπες για το ΙΚΑ χτες...

εχω μαζεψει ολα τα χαρτια κ δεν εχω καταφερει να κανω ακομη τις βεβαιωσεις εργοδοτη. ρωτησα στο ικα βυρωνα που ανηκω κ μου ειπαν να τα παω στο ικα ζωγραφου που ανηκει η επιχ/ση. οταν αξιωθω κ παω θα σου πω. το εχω βαλει στο προγραμμα για τη βδομαδα που ερχεται!

ΜΕΦΗ, τι αγχωνεσαι με τις κρεμες κ τα φαγητα της μπεμπας? ουτε εμενα με νοιαζει...καποια στιγμη θα φαει. που ειναι το θεμα, στο ενα μηνα πανω, ενα κατω??? ενταξει εβγαλε πρωτη το δοντι, ολα πρωτη θες να τα κανει???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλα κι εγω με το μωρο θα μαι, αλλα να δω που θα συναντηθουμε γιατι ειμαι λιγο τρελη, δε θελω να χει τσιγαρα για το μωρο αλλα και για μενα.... και καπου ειδα οτι καπνιζεις ?!?!?!?!? αντεχεις?

μα ναι κι εσυ θηλαζες! το θυμαμαι!!!!!!! για πες για πες!!!!

-εμενα με καιει να κοψω το ενδιαμεσο, γιατι το πρωι πριν τη δουλεια τα καταφερνω, αν και ξυπναω πολυ νωρις για να τα καταφερω να προλαβω.... και μετα που σχολαω παλι δε με νοιαζει...

-οταν λες σιγα σιγα? ποσο πηρε να μη γινεσαι τουμπανο? γιατι εγω τη θηλαζω 7-7.30 και μετα ως τις 15.00 που σχολαω ειναι αδυνατον να μεινω ετσι.... θα γινω χαλια!

-το βασικοτερο προβλημα βεβαια ειναι οτι η μπουμπου δε πινει πανω απο 50 μλ με μπουκαλι....

-ποιο ξενο του δινες? εμενα μου πε NAN HA 1 και τωρα για να το πινει πιο ευκολα GIGOZ 2 που ναι λεει πιο γλυκο....

ρε 'συ εννοειται οτι αμα εχει καλο καιρο θα κατσουμε καπου εξω!

αντε ανυπομονω να περασουν οι μερες!

κοψε το ενδιαμεσο τοτε, απλα σου επισημανα οτι απο τη στιγμη που μειωνεις θηλασμους, θα μειωνεται κ το γαλα.

εγω δεν πρεπει να ειχα κ πολυ γαλα κ σε 2-3 βδομαδες μου κοπηκε τελειως. θα το καταλαβεις απο μονη σου κ μη παιρνεις παραδειγμα απο εμενα. καθε γυναικα ειναι διαφορετικη. ακου το σωμα σου κ πραξε αναλογως.

παντως θα ελεγα να μη παρεις χαπι.

οταν αποφασισεις να σταματησεις τελειως απλα μειωσε κι αλλο τους θηλασμους. πχ γευμα παρα γευμα, μετα πρωι-βραδυ, μετα μερα παρα μερα κ μετα καθε 2 μερες κ μετα σταματα τελειως. δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα που γραφω, σε εμενα καπως ετσι λειτουργησε. ισως ειναι καλυτερα να συμβουλευτεις την αγλαια ή τη μαριανθη

φευγω σε λιγακι...καλο μεσημερι!

qC91p2.pngaQK1p2.png

eleni1 επηξες σημερα παλι κακομοιρα..σε λυπαμαι...κατσε τωρα στο μπαλκονι σου να απολαυσεις τον μπορντοροδοκοκκινο ουρανο την ωρα που ο χρυσαφενιος ηλιος θα βουταει ατσαλα της αχτιδες του στη, ξελογιαστρα θαλασσα..την ωρα αυτου του υπεροχου εαρινου δειλινου...

Oυναμουχαθειςπαλιοκαρακαξατραβαπιεςκανατσαι........μπουχαχα

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ευχαριστω ιωαννα...

ΜΕΦΗ, τι αγχωνεσαι με τις κρεμες κ τα φαγητα της μπεμπας? ουτε εμενα με νοιαζει...καποια στιγμη θα φαει. που ειναι το θεμα, στο ενα μηνα πανω, ενα κατω??? ενταξει εβγαλε πρωτη το δοντι, ολα πρωτη θες να τα κανει???

Tί να κάνω ρε Ελένη;;;Είχα την Εφη που έτρωγε πολύ δύσκολα,φοβάμαι μήπως επειδή αργησα μου γίνει και αυτή δύσκολη!!!

Τζία είσαι εδώ;;;Εγώ δεν ήξερα οτι υπάρχουν βρεφικές βιολογικές κρέμες.Ξέρεις καμία;;Εχεις δεί πουθενά;;Πές οτι ξέρεις γιατί με ενδιαφέρει.

Διαφημίσεις

Tί να κάνω ρε Ελένη;;;Είχα την Εφη που έτρωγε πολύ δύσκολα,φοβάμαι μήπως επειδή αργησα μου γίνει και αυτή δύσκολη!!!

Τζία είσαι εδώ;;;Εγώ δεν ήξερα οτι υπάρχουν βρεφικές βιολογικές κρέμες.Ξέρεις καμία;;Εχεις δεί πουθενά;;Πές οτι ξέρεις γιατί με ενδιαφέρει.

ο νικηφ. δεν εφαγε ποτε. η χριστ. τρωει κ εμενα αμα κατσω.. δεν τα ξερεις εσυ αυτα τα βασικα??? ελα τωρα...

Ομορφομάνα,εσένα τί τιμή σου έκανε το ανθοπωλείο και για πόσα πράγματα;;;

150 ευρω, 2 φυσικα δεντρα, με λουλουδια κ κορδελες...

δεν εχω καταληξει ουτε στα λουλουδια ουτε στα χρωματα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο νικηφ. δεν εφαγε ποτε. η χριστ. τρωει κ εμενα αμα κατσω.. δεν τα ξερεις εσυ αυτα τα βασικα??? ελα τωρα...

150 ευρω, 2 φυσικα δεντρα, με λουλουδια κ κορδελες...

δεν εχω καταληξει ουτε στα λουλουδια ουτε στα χρωματα.

Την κολυμβήθρα δεν θα την στολίσεις;;Τα δέντρα θα τα αγοράσεις ή μόνο ενοικίαση;;;

φιουουου.........

καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο αγορακι της Αννουλας!! να τα χαιρεται ολα της τα παιδακια!

για τη συναντηση που κανονιζετε, θα ηθελα να σεβαστειτε τα χρονια μου, κ να με αντιμετωπισετε ως ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ειδος!

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!

δεν θα αντεξω να δω αλλη μια "καλλιτεχνικη" μου φωτο!

κανα νεο επαιξε?????

Aν εσυ εισι Μουσειακό Ειδος εγω τις Ειδος ειμαι? Homo intelectus?:tongue:

Την κολυμβήθρα δεν θα την στολίσεις;;Τα δέντρα θα τα αγοράσεις ή μόνο ενοικίαση;;;

οχι κολυμπηθρα δεν θα στολισω.

τα δεντρακια αγορα...

αλλα ειναι γνωστη...

απλα ειπα το υψος να ειναι τοσο, ωστε οταν τον σηκωνει ο πατερ να φαινονται αυτα απο πισω για τη φωτο!

Aν εσυ εισι Μουσειακό Ειδος εγω τις Ειδος ειμαι? Homo intelectus?:tongue:

δεν ξερω μαρκελλακι... θελουν να μου διαλυσουν τη ψυχολογια...

φευγω..

τα λεμε το βραδυ!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α....ωραια ιδεα...θα δειξει ομως...πρεπει να το οργανωσω....εσεις ποτε θα ερθετε στην παιδικη χαρά στα μερη μου? πρεπει να ειναι καθημερινη για να μη βλαστημήσετε....

Ειμαστε μεσα για καθημερινη εκτος ΔΕΥΤΕΡΑΣ που εχουμε Ωδειο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...