Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα μαιρουλα..κ εγω μεσα ειμαι οποτε πειτε απογευματακι καθημερινη αλλα κατα τις 5.30 το αργοτερο να ειμαστε εκει αν γινεται λογω παρκινγκ..εμενα θα ειναι κ καρδιτσιωτης..

ναι να το κανονισουμε μια από τις επόμενες εβδομάδες...εντωμεταξυ εχει και εναν άλλο παιδοτοπο ιδιωτικό στη μαρινα του φλοισβου...ειναι από αυτους με τα φουσκωτα παιχνιδια αλλα ειναι ανοιχτος....μπορεις να αφησεις το παιδί εκει στις κοπελες και σου δινουν και μπιπερ αν θελεις να πας να πιεις καφεδακο.εντωμεταξυ το παιδί που ειναι υπευθυνος ειναι φιλος και θα μας τα προσεξουν τα παιδακια σας. Το λεω σαν καλυτερη λυση επειδη θα εχουμε και τα μπεμπονια μαζι μας

παω να βρασω τσαι lipton linea..να το βαλω σε μπουκαλι να το βαλω ψυγειο να εχω να πινω ολη μερα..ειναι πολυ καλο..δοκιμαστε το..κανει πολυ δουλεια.ειδικα τωρα που κανουμε διαιτα.

εγω λες να μπορω να το πιω αυτο? εχω στο σπιτι αλλα δεν το τολμω λογω θηλασμου...το ειχα παρει πριν μεινω εγκυος...λες να εληξε...να το δωσω στην ελενι1???

Eγώ πάντως την κρέμα την έκανα με γάλα,γιατί η Εφη ήταν αδυνατούλα.Αναλογία νερό με γάλα όπως το πίνουν.

Η ΝΟΥΝΟΥ είναι πολύ καλή εταιρία.Νομίζω στην Εφη Νουνού έδινα.

η απορια που εχω ειναι γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν παιδίατρο να προτεινει βιολογικες κρεμες>>>

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη!

απο αυριο με βλεπω να πλενω σκαλες

θα με διωξουν...

γελαω μονη μου...

μπηκα για να επεμβω στη προταση Τζιας.

δεν αφηνω ομορφακια σε παιδοτοπο να παω για καφε. αν εχει μεσα στον παιδοτοπο ή στην αυλη του καφετερια οκ. αλλα δεν παω αλλου. αμα θελει τσισα ο νικηφ. θα μου βαρανε το μπιπερ????? γενικα...δεν φευγω αν παω μαζι τους καπου!

φιλια...

συνεχιζω.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εγω του ξεκινησα με μιλουπα.

καποια φαση που δεν την ετρωγε του εδωσα νουνου κ ουτε να τη φτυσει! ηταν κ πιο πηχτη απο την αλλη κ πνιγοτανε, αναγουλιαζε...

μου ειπε καποιος απο το γραφειο οτι με οτι μαρκα τους ξεκινησεις με αυτη συνηθιζουνε μετα κ δε θελουν αλλη...

καλη ειναι και η Μιλουπα.....στην αρχη δεν την ειχα σε μεγαλη υποληψη, ρωτησα απο εδω και εκει και τελικα ειναι απο τις καλες...

ναι να το κανονισουμε μια από τις επόμενες εβδομάδες...εντωμεταξυ εχει και εναν άλλο παιδοτοπο ιδιωτικό στη μαρινα του φλοισβου...ειναι από αυτους με τα φουσκωτα παιχνιδια αλλα ειναι ανοιχτος....μπορεις να αφησεις το παιδί εκει στις κοπελες και σου δινουν και μπιπερ αν θελεις να πας να πιεις καφεδακο.εντωμεταξυ το παιδί που ειναι υπευθυνος ειναι φιλος και θα μας τα προσεξουν τα παιδακια σας. Το λεω σαν καλυτερη λυση επειδη θα εχουμε και τα μπεμπονια μαζι μας

εγω λες να μπορω να το πιω αυτο? εχω στο σπιτι αλλα δεν το τολμω λογω θηλασμου...το ειχα παρει πριν μεινω εγκυος...λες να εληξε...να το δωσω στην ελενι1???

η απορια που εχω ειναι γιατι δεν εχω ακουσει κανεναν παιδίατρο να προτεινει βιολογικες κρεμες>>>

:tongue::P:p:p θα σε ευχαριστει και αυτη και εμεις για 5-6 πρωινα ακομη.

Εγω το παιδακι μου δεν το αφηνω μονο του...ασε με...ειδες και το αλλο στην πορτογαλια απο το δωματιο το ειχαν παρει...

Κοιτα....τι πιστευω εγω...οι βιολογικες ειναι ανοστες. Σου λεει ο γιατρος, βαζω στη ζυγαρια τα οφελη των βιολογικων εναντι των αλλων και την δυσκολια στο να φανε....τα οφελη πιστευω δεν ειναι και τοσα πολλα. Αυτο νομιζω εγω τουλαχιστον.

Εμενα ο γιατρος, ειναι ακριβος ετσι και αλλιως. Και εχει πολυ πελατεια. Δεν τον νοιαζει να 'σπρωξει' κατι συγκεκριμενο, τον εχω τσεκαρει...δεν υπαρχει λογος αλλωστε, μου τα παιρνει χοντρα εστι και αλλιως. Αλλα ειλικρινα, όσα και αν του δινω, και πλαι λιγα νιωθω ότι ειναι. Δεν το νιωθεις αυτο με πολλλυς γιατρους.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΑΙΡΗ εγω του εδωσα να δοκιμασει αλλα δεν τα εφαγε...δεν ειναι οτι καλυτερο παντως..λιγο καλυτερα πρπει να ειναι τα βιολογικα(κ καλα) του ΟΛΥΜΠΟΣ ..απο τα αλλα μη δωσεις..εμας παντως μετα τον εναμιση χρονο μας ειπε να φαμε κ μονο ΝΟΥΝΟΥ..αυτη η γυναικα τελικα πρεπει να ειναι μετοχος στη ΝΟΥΝΟΥ..ολα ΝΟΥΝΟΥ μας τα προτεινει..

:tongue::tongue::tongue::tongue:

γιαουρτακια ενω γραφουν μετα τον 6ο , ο γιατρος μου εδινε μετα τον 7ο -8ο....ετρωγε πολυ κρεμα αλλα για τσεκαρε ποσες θερμιδες εχουν 100 μλ κρεμας και ποσες εχει το γαλα ;)....δεν εχουν μεγαλη διαφορα και αν σκεφτουμε ότι πιο μεγαλα κινουνται κι όλας, και εχουν και να συντηρησουν περισσοτερο βαρος, λογικο ειναι να μην παιρνουν πολυ ;)

αλλο ενα του ελαττωμα....:cool:

εχεις δικιο....δεν το σκεφτηκα:oops:

Eγώ πάντως την κρέμα την έκανα με γάλα,γιατί η Εφη ήταν αδυνατούλα.Αναλογία νερό με γάλα όπως το πίνουν.

Η ΝΟΥΝΟΥ είναι πολύ καλή εταιρία.Νομίζω στην Εφη Νουνού έδινα.

καλη σκεψη και αυτη για να δω αυτη την εβδμαδα πως πηγαμε κια θα πραξω αναλογως!!

κοριτσια φευγω παμε βολτα εχει ωραιο καιρο σημερα!!!

α αμα ξερει καμια να που ποσες θερμιδες εχει ενα κουλουρακι αλμυρο?μπατον σαλε νομιζω τα λενε:Dτα ψαχνω απο εχθες και δεν.....ευχαριστω!!!!

fCS8p3.png

μπηκα για να επεμβω στη προταση Τζιας.

δεν αφηνω ομορφακια σε παιδοτοπο να παω για καφε. αν εχει μεσα στον παιδοτοπο ή στην αυλη του καφετερια οκ. αλλα δεν παω αλλου. αμα θελει τσισα ο νικηφ. θα μου βαρανε το μπιπερ????? γενικα...δεν φευγω αν παω μαζι τους καπου!

εχει εξω τραπεζακια για να κατσεις αλλα ειναι μεσα στον ηλιο....

και οι καφετεριες ειναι πολύ διπλα...ουτε ενα λεπτο απόσταση...αλλα΄καταλαβαινω το αγχος σας να τα αφησετε μονα τους...εχετε δικιο

byXKp2.png

Διαφημίσεις

α αμα ξερει καμια να που ποσες θερμιδες εχει ενα κουλουρακι αλμυρο?μπατον σαλε νομιζω τα λενε:Dτα ψαχνω απο εχθες και δεν.....ευχαριστω!!!!

εγω η γαιδαρα δεν ξερω τα μπατον σαλε ποια ειναι...ενα μουστοκουλουρο μετριο εχει 120, ενα πασχαλινο 80, ενα θεσσαλονικης 150, ενα κριμ κρακερ 50 ..βαλ'τα κατω και βγαλε ακρη!:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εχει εξω τραπεζακια για να κατσεις αλλα ειναι μεσα στον ηλιο....

και οι καφετεριες ειναι πολύ διπλα...ουτε ενα λεπτο απόσταση...αλλα΄καταλαβαινω το αγχος σας να τα αφησετε μονα τους...εχετε δικιο

τι σημασια εχι που θα κατσουμε? σημασια εχι ότι θα περασουμε καλα!;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Kalimeeeeraaaaa! ERXOMAIAIAIAIAI! Exw skasei me tin paliodouleia, eimai makria apo to paidi mou kai exw treles tipseis. Eidika simera pou ti nixta zoristike to savinaki, den efage stis 22:00 kai itan anisixi. Telika koimithike kata tis 23:00 kai ksipnise stis 3:00, ekane enan emeto me salia mono afou eixe xwnepsei, eixe na faei apo tis 19:00! Meta koimithike ws to prwi vevaia. Exw anisixisei, kiriws epeidi den eimai ekei. To prwi efage omws kai genika einai kalodiatheti mou eipe o antras mou. Ti na exei to paidaki mou!!!!

Tzia, o giatros mou mou eipe pws i viologiki gewrgia/ ktinotrofia einai epilogi twn gonewn. Aftos vevaia de grafei kremes (oute gala mou eixe grapsei, mou eixe pei opoio thelw egw, mono an eixe to paidi kapoio thema tha mou proteine TIPO galaktos). Twra mou proteine mono rizalevro gia arxi kai freskes trofes, den proteinei kremes. Mou eipe kai pali epilogi twn gonewn einai, to an to paidi kanei tipopoiimeni diatrofi i oxi. I fisi mou eipe epivalei freskia trofi. AN diapistwsoume kapoia eleipsi (sidirou p.x.) tote tha proteine emploutismenes trofes.

Aftaaaa

Kalimeeeeraaaaa! ERXOMAIAIAIAIAI! Exw skasei me tin paliodouleia, eimai makria apo to paidi mou kai exw treles tipseis. Eidika simera pou ti nixta zoristike to savinaki, den efage stis 22:00 kai itan anisixi. Telika koimithike kata tis 23:00 kai ksipnise stis 3:00, ekane enan emeto me salia mono afou eixe xwnepsei, eixe na faei apo tis 19:00! Meta koimithike ws to prwi vevaia. Exw anisixisei, kiriws epeidi den eimai ekei. To prwi efage omws kai genika einai kalodiatheti mou eipe o antras mou. Ti na exei to paidaki mou!!!!

Tzia, o giatros mou mou eipe pws i viologiki gewrgia/ ktinotrofia einai epilogi twn gonewn. Aftos vevaia de grafei kremes (oute gala mou eixe grapsei, mou eixe pei opoio thelw egw, mono an eixe to paidi kapoio thema tha mou proteine TIPO galaktos). Twra mou proteine mono rizalevro gia arxi kai freskes trofes, den proteinei kremes. Mou eipe kai pali epilogi twn gonewn einai, to an to paidi kanei tipopoiimeni diatrofi i oxi. I fisi mou eipe epivalei freskia trofi. AN diapistwsoume kapoia eleipsi (sidirou p.x.) tote tha proteine emploutismenes trofes.

Aftaaaa

αχ....σε καταλαβαινω.....φανταζομαι ότι αν 'ζεψεις λιγο τα γκεμια' στην δουλεια, υπονομευεται η θεσουλα σου ε?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

αντε αγγελικη, με το καλο να ερθεις!!!

τζια, εσυ εδωσες στη μικρη ρυζαλευρο? πως το πηρε? της αρεσε?

τι κανονιζετε? για παιδοτοπο? πριβε ή ολες μαζι? ποτε?

παντα όλες μαζι, αλλα δεν εχουμε κανονισει ακομη ποτε

221882cb0gkyh7q4.gif

παω να βρασω τσαι lipton linea..να το βαλω σε μπουκαλι να το βαλω ψυγειο να εχω να πινω ολη μερα..ειναι πολυ καλο..δοκιμαστε το..κανει πολυ δουλεια.ειδικα τωρα που κανουμε διαιτα.

Πραγματικά κάνει δουλειά αλλά δεν μου αρέσει να το πιώ. Η διαιτολόγος μου έχει πει να πίνω 2 τσάγια τ'ετοια την ημέρα αλλά δεν το μπορώ. Υπάρχει και σε μπουκαλάκια κρύο

lRZRp3.png

τι σημασια εχι που θα κατσουμε? σημασια εχι ότι θα περασουμε καλα!;)

προσπαθω να τακτοποιήσω το πρακτικο του θεματος.

Σκεφτομουν οτι με τα μεγαλύτερα παιδάκια να τρεχουν στις κουνιες θα πρεπει να καθομαστε διπλα στις κουνιες. Αυτο σημαινει σε παγκάκι....ποσες νοματεες να χωρεσουν σε ενα παγκάκι....και επίσης αν κάποιο από τα μπεμπόνια χεστεί (δεν ειναι όλα σαν τον μικρο σου πρίγκηπα που χεζουν καθε πρωι στις 6:30 θα πρεπει να μπορουμε να τα αλλάξουμε κάπου....θα μου πειτε στο καροτσι...εγω η αχρηστη αυτο δεν το εχω καταφερει....ενω στη μαρινα εχει αλλαξιερες για μωρα.

επίσης το παγκάκι αυτό που θα χωρεσουμε ολες μαζι θα πρεπει να εχει και σκια....δε θελω να ερθετε και μετα να κραζετε....

αντε αγγελικη, με το καλο να ερθεις!!!

τζια, εσυ εδωσες στη μικρη ρυζαλευρο? πως το πηρε? της αρεσε?

τι κανονιζετε? για παιδοτοπο? πριβε ή ολες μαζι? ποτε?

οχι δεν εδωσα τπτ ακόμα....θα πάω την τριτι παιδιατρο και θα δω τι θα μου πει...εμεις ακομα δεν κλεισαμε τον 5ο....

πριβε...ακου πριβε....!!!

byXKp2.png

για συναντηση μιλατε....οποτε δεν γραφω!! ΚΛΑΨ!!!

να ρωτησω τις θηλαζουσες νυν και πρωην, οταν σταματαμε το θηλασμο παιρνουμε χαπι;;; θελω να το αποφυγω, αλλα θα παθω τιποτα αν το βγαζω με το χερι;;

προσπαθω να τακτοποιήσω το πρακτικο του θεματος.

Σκεφτομουν οτι με τα μεγαλύτερα παιδάκια να τρεχουν στις κουνιες θα πρεπει να καθομαστε διπλα στις κουνιες. Αυτο σημαινει σε παγκάκι....ποσες νοματεες να χωρεσουν σε ενα παγκάκι....και επίσης αν κάποιο από τα μπεμπόνια χεστεί (δεν ειναι όλα σαν τον μικρο σου πρίγκηπα που χεζουν καθε πρωι στις 6:30 θα πρεπει να μπορουμε να τα αλλάξουμε κάπου....θα μου πειτε στο καροτσι...εγω η αχρηστη αυτο δεν το εχω καταφερει....ενω στη μαρινα εχει αλλαξιερες για μωρα.

επίσης το παγκάκι αυτό που θα χωρεσουμε ολες μαζι θα πρεπει να εχει και σκια....δε θελω να ερθετε και μετα να κραζετε........!!!

δε χρειαζεται να αγχωνεσαι...θα τα βρουμε όλα!!!!!!;) Τι θα κανεις την οικοδεσποινα? μην το σκεφτεσαι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...