Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φυσικα εννοειται πως οτι λεμε εδω...δεν το συζηταμε μπροστα Καρδιτσιωτη(σχετικα με το θεμα χθες) γιατι ο μουσχαρος θα φαει κλωτσια κ θα βρεθει Καλαματα..οτι αλλο θελετε πειτε το ανετα..ξερει τι σουργελο παντρευτηκε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκο μου κοριτσι, καλο μου πλασμα ( τι να σε κανω που μου ετυχες και ευαισθητη γμτ), συμφωνω με το γιατρο μου.....δεν υπαρχει λογος να δωσω φαι πριν τον 6ο. Βαρος εχει καλο, το παιδι ειναι μια χαρα, γιατι να το πιεσω? Το ενα μηνα πισω δεν το καταλαβαινω? Τι θα πει πισω? Δηλαδη εγω πόσους μηνες ειμαι μπροστα απο τις υπολοιπες συνομιληκες? 784?:tongue::tongue:...

Υπαρχει μια πιθανοτητα, μικρη μεν αλλα υπαρχει, τα μωρα να εμφανισουν αλεργιες αν ξεκινησουν νωρις το φαι. Γιατι να το ρισκαρω? Θα το εκανα αν ειχε θεμα βαρους αλλα τωρα? Γιατι?

Πριν γινει 6, καμια εβδομαδα δηλαδη, θα του δινω σιγα σιγα μηλαρακι (εμεις με φρουτα θα ξεκινησουμε παλι), ετσι για να μαθει να τρωει. Αν και το νερο του , του το δινω με κουταλακι και μια χαρα το καταπινει...

Eμένα όμως είναι 6 μηνών και 1 εβδομάδας και αυριο θα μας αρχίσει!Και γώ λόγω της αλλεργίας δεν το ρίσκαρα αλλά το μετάνιωσα!

mefh εγω διαφωνω....ακουσε το γιατρο σου...αυτο με τις αλλεργιες δεν ειναι για τωρα...ειναι για να εχουν λιγοτερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες αργότερα....είχες και τρεχαματα με την εφούλα..μην το ρισκάρεις...

Μάλλον γι'αυτό και αυτή δεν μου άρχισε.Λόγω της ιστορίας με την Εφη.Ομως η Εφη αποδείχτηκε οτι δεν είναι αλλεργική και οτι οφέιλόταν σε κάποιο ιο.Την άκουσα είπαμε,απλά το μετάνιωσα!!!

καλημερα!!!!

ταιζω μπεμπη και επιστεφω!!

πρωτα να πω,εγω τα ξεκινησα γιατι ειναι αδυνατα,ετσι?και ο μπεμπης βαρος πηρε μονο 340γρ.αλλα θα μπορουσες και εσυ οπως η αλεκα προς το τελος να ξεκινησεις με φρουτα ή βανιλια.

Τελικά καλά έκανες Μαιρούλα!!

φυσικα εννοειται πως οτι λεμε εδω...δεν το συζηταμε μπροστα Καρδιτσιωτη(σχετικα με το θεμα χθες) γιατι ο μουσχαρος θα φαει κλωτσια κ θα βρεθει Καλαματα..οτι αλλο θελετε πειτε το ανετα..ξερει τι σουργελο παντρευτηκε..

Εγώ πάντως όταν του μιλήσω θα του το πώ!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:DΕτσι,γιατί μ'αρεσει να τρομάζω την Αλέκα!!!!!:tongue::tongue::D:D

καλημερα!!!!

ταιζω μπεμπη και επιστεφω!!

πρωτα να πω,εγω τα ξεκινησα γιατι ειναι αδυνατα,ετσι?και ο μπεμπης βαρος πηρε μονο 340γρ.αλλα θα μπορουσες και εσυ οπως η αλεκα προς το τελος να ξεκινησεις με φρουτα ή βανιλια.

ναι , ξερω πως τους εδωσες για να μην ειναι αδυνατουλια ;)...αυτο ειπα και εγω, ότι μονο σε τετοια περιπτωση θα εδινα. Αλλα ρε παιδια, ο Αγγελος όταν αρχισε τις κρεμες επαιρνε λιγοτερο απο όταν επινε μονο γαλα:|...τι να πω...ξερετε τι νομιζω ότι όσο ειναι να παρει, θα περει το παιδι ό,τι και να κανουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλαματα?? να τον φιλοξενοησουμε αμα ειναι....και εμενα θα ειναι ο Νικος μαζι μαλλον...αν και καθημερινες ερχεται αργα, αλλα δε μπορω μονη και με τα δυο μπεμπε..θα δουμε.

Eμένα όμως είναι 6 μηνών και 1 εβδομάδας και αυριο θα μας αρχίσει!Και γώ λόγω της αλλεργίας δεν το ρίσκαρα αλλά το μετάνιωσα!!!

στο τριτο θα ξερεις :P

Εγώ πάντως όταν του μιλήσω θα του το πώ!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:DΕτσι,γιατί μ'αρεσει να τρομάζω την Αλέκα!!!!!:tongue::tongue::D:D

α , την αλεκα δεν τη νοιαζει χαχα.....αυτα λεγαμε εχθες το βραδυ με το Σακη στο τηλεφωνο :tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι , ξερω πως τους εδωσες για να μην ειναι αδυνατουλια ;)...αυτο ειπα και εγω, ότι μονο σε τετοια περιπτωση θα εδινα. Αλλα ρε παιδια, ο Αγγελος όταν αρχισε τις κρεμες επαιρνε λιγοτερο απο όταν επινε μονο γαλα:|...τι να πω...ξερετε τι νομιζω ότι όσο ειναι να παρει, θα περει το παιδι ό,τι και να κανουμε...

μηπως ετρωγε πιο μικρη ποσοτητα κρεμα απ'οτι γαλα?παιζει και αυτο,το βλεπω απο τα δικα μου οτι σιγα σιγα τρωνε πιο πολυ κρεμα.

δε μου λετε γιαουρτακια αυτα τα παιδικα ποτε τα δινεται?

fCS8p3.png

καλημεραααααααα..μολις εχ&^*^σε Ταλιμπαν..το στανιο μου..παω βρωμισε η τεραστια επαυλη μου..

με πηρε πρωι πρωι το ζωντοβολο η αδερφη μου να μου πει οτι τσακωθεικε με μουσχαρο για αυτο που εγινε μπροστα στο Χρηστο...το καταλαβε οτι εκαναν κοτσανα..αλλα τι να το κανω???

αρα καταλαβε τι εγινε....ελπιζω να τις ειπες 5 πραγματα...

fCS8p3.png

ΜΑΙΡΗ εγω του εδωσα να δοκιμασει αλλα δεν τα εφαγε...δεν ειναι οτι καλυτερο παντως..λιγο καλυτερα πρπει να ειναι τα βιολογικα(κ καλα) του ΟΛΥΜΠΟΣ ..απο τα αλλα μη δωσεις..εμας παντως μετα τον εναμιση χρονο μας ειπε να φαμε κ μονο ΝΟΥΝΟΥ..αυτη η γυναικα τελικα πρεπει να ειναι μετοχος στη ΝΟΥΝΟΥ..ολα ΝΟΥΝΟΥ μας τα προτεινει..

μηπως ετρωγε πιο μικρη ποσοτητα κρεμα απ'οτι γαλα?παιζει και αυτο,το βλεπω απο τα δικα μου οτι σιγα σιγα τρωνε πιο πολυ κρεμα.

γιαουρτακια ενω γραφουν μετα τον 6ο , ο γιατρος μου εδινε μετα τον 7ο -8ο....ετρωγε πολυ κρεμα αλλα για τσεκαρε ποσες θερμιδες εχουν 100 μλ κρεμας και ποσες εχει το γαλα ;)....δεν εχουν μεγαλη διαφορα και αν σκεφτουμε ότι πιο μεγαλα κινουνται κι όλας, και εχουν και να συντηρησουν περισσοτερο βαρος, λογικο ειναι να μην παιρνουν πολυ ;)

απο Καλαματα ειναι...η θεια του εχει ενα περιπτερο κ νοικιαζει κεντρικα..δεν ξερω που .θα τον ρωτησω το Σαββατο που θα τον ξαναδω..

αλλο ενα του ελαττωμα....:cool:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παω να βρασω τσαι lipton linea..να το βαλω σε μπουκαλι να το βαλω ψυγειο να εχω να πινω ολη μερα..ειναι πολυ καλο..δοκιμαστε το..κανει πολυ δουλεια.ειδικα τωρα που κανουμε διαιτα.

ΜΑΙΡΗ εγω του εδωσα να δοκιμασει αλλα δεν τα εφαγε...δεν ειναι οτι καλυτερο παντως..λιγο καλυτερα πρπει να ειναι τα βιολογικα(κ καλα) του ΟΛΥΜΠΟΣ ..απο τα αλλα μη δωσεις..εμας παντως μετα τον εναμιση χρονο μας ειπε να φαμε κ μονο ΝΟΥΝΟΥ..αυτη η γυναικα τελικα πρεπει να ειναι μετοχος στη ΝΟΥΝΟΥ..ολα ΝΟΥΝΟΥ μας τα προτεινει..

ειναι καλη η ΝΟΥΝΟΥ παντως.....εχει καλα μετοχικα μερισματα:tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Τυχερή είσαι γιατί έτσι σαφώς βγαίνουν περισσότερα από τα 98 ευρώ που δίνει ο ΟΑΕΔ.

ναι αλλα σε εμενα δε φανηκαν γιατι η αυξηση εγινε μονο στα χαρτια. υποτιθεται οτι παιρνω παραπανω απο οτι γραφουν τα χαρτια γι'αυτο...

παντου παιδακι μου...αφου σκεφτομουν ν αβαλω και στη μυτη μου παλια!:tongue::tongue:

:D:D:D

να πας τοτε!!!κ να περασεις κ σουπερ!!ποσες μερουλες θα κατσετε??

σαββατο πρωι πεταμε κ δευτερα πρωι γυριζουμε πισω...

ευανθια σε ποιο Hotel μενει η αδελφη σου?????? μη μου πεις το ΑΣΤΡΟΝ, αν ειναι αυτο ειναι διπλα στη δουλεια μου!!!!!!!!!!!!!! να σου πω, πες μου ακριβως ημ/νια που θα ρθεις για να το πω και στα αλλα κοριτσια του παρεντς που μενουν κερκυρα μηπως θελει καμια να ρθει παρεα μας! αν θες.....

στο κανονι ειναι...αν θυμαμαι καλα αριτη το λενε.

και βεβαια δεν εχω προβλημα αλλα υπο εναν ορο: να εχουμε ολες τα μπεμπονια μας μαζι για να κανουμε χαζι!

Κιμι...λεω του Νικου..λες να φυγουν τα παιδακια μας απο το σπιτι? θα πεθανω? Με εσενα μανα μου λεει σιγουρα :confused: αλλα ευτυχως ειμαι και εγω εδω...αη σιχτιρ του λεω ρε που θα πεις εμενα πως δεν ειμαι καλη ' ε μα μου λεει αφου θα τους βγαλεις την ψυχη..στο τρενακι μπηκε και χεστηκες...δηλαδη όταν αρχισουν να βγαινουν τι θα κανεις?' εσυ του λεω δεν θα ανησυχεις? '΄¨Οχι βεβαια μου λεει, θα τους εχω βαλει GPS στο παπουτσι και θα ξερω που ειναι :shock::cool::tongue::P......αλλα δεν θα τους το δειχνω....'

χαχα...ο κουλ και καλα.....που όταν ειναι στη μαμα μου ο αγγελος, ντρεπεται να μου πει, φερε το παιδι το πεθυμησα και ερχεται και με τσιγκλαει και μου λεει 'τι εγινε" σε εγκατελειψε σημερα ο γιοκας σου?':tongue::tongue:

και καλα...:tongue::tongue::tongue:

μπουκάμισο...οπως λέει η μανα μου η πόντια μπόρτα και γκαρποναρα

:D:D:D

λοιπον κ εμενα δεν πινει πολυ γαλα τωρα πια, 150 με το ζορι, μονο το βραδυνο που του δινω στον υπνο του στραγγιζει.

τη κρεμα την κανει να!

τα παιρνουν ρε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εγω του ξεκινησα με μιλουπα.

καποια φαση που δεν την ετρωγε του εδωσα νουνου κ ουτε να τη φτυσει! ηταν κ πιο πηχτη απο την αλλη κ πνιγοτανε, αναγουλιαζε...

μου ειπε καποιος απο το γραφειο οτι με οτι μαρκα τους ξεκινησεις με αυτη συνηθιζουνε μετα κ δε θελουν αλλη...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...