Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mefh εγω διαφωνω....ακουσε το γιατρο σου...αυτο με τις αλλεργιες δεν ειναι για τωρα...ειναι για να εχουν λιγοτερες πιθανότητες να εμφανίσουν αλλεργίες αργότερα....είχες και τρεχαματα με την εφούλα..μην το ρισκάρεις...

τι εγινε ξετσιπωτη? που χαθηκες εχθες? θα ερθεις απο τα μερη μας?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα δεν ειπα κοριτσάκια...σημερα προβλεπεται να μου σπάσουν τα νευρα...τους εχω πει οταν χρειάζεται να μενω παραπάνω να μου το λενε από την προηγούμενη....και σήμερα το πρωι ηρθε ο μλκας να μου πει για σήμερα...εγώ εντωμεταξύ σημερα εχω κανονισει αποτριχωση....μπας και....

byXKp2.png

τι εγινε ξετσιπωτη? που χαθηκες εχθες? θα ερθεις απο τα μερη μας?

απο βδομαδα μπορει....αλλά δεν ξερω αν θα εχω χρονο...δε θελω να σας ξελογιαζω και εσας να αφηνεται τις δουλειες σας....

byXKp2.png

καλημερα δεν ειπα κοριτσάκια...σημερα προβλεπεται να μου σπάσουν τα νευρα...τους εχω πει οταν χρειάζεται να μενω παραπάνω να μου το λενε από την προηγούμενη....και σήμερα το πρωι ηρθε ο μλκας να μου πει για σήμερα...εγώ εντωμεταξύ σημερα εχω κανονισει αποτριχωση....μπας και....

τι την θες την αποτριχωση? κατσε όπως εισαι....Βαλε και μια φανελα ποδοσφαιρου για να λεει ο Νυσταλεων ότι ειχε την τιμη να παει με τον Καραγκουνη :tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα τι φορας ΤΖΙΑ??μηπως ξεχασες τα κουμπια κουμπωμενα/κ τσαντιστηκε αφεντικο???ή μηπως ξεχασες να βαλεις πουκαμισο εντελως κ σε θελει να σου δειξει τη συλλογη του απο γραμματοσημα..δουλειααα..

Διαφημίσεις

απο βδομαδα μπορει....αλλά δεν ξερω αν θα εχω χρονο...δε θελω να σας ξελογιαζω και εσας να αφηνεται τις δουλειες σας....

τι να ξελογιασεις μαρη? τις ξελογιασμενες? ασε με......ελα, παρε και τη μικρη, κανε τις δουλειες σου και μεινε να παμε σπιτι μετα....

221882cb0gkyh7q4.gif

ασε ΤΖΙΑ σε καταλαβα..ΑΛΕΚΑ η ΤΖΙΑ θελει να περασει να την πας βολτα απο το λιμανι κ τους μουτσους αλλα ντρεπεται να στο πει.

παλι καθαρισα για σενα ΧΑΙΝΤΙ..μπουχαχαχαχαχα

ασε ΤΖΙΑ σε καταλαβα..ΑΛΕΚΑ η ΤΖΙΑ θελει να περασει να την πας βολτα απο το λιμανι κ τους μουτσους αλλα ντρεπεται να στο πει.

παλι καθαρισα για σενα ΧΑΙΝΤΙ..μπουχαχαχαχαχα

μα οι ναυτες την περιμενουν :P:p.... μνε τη φωτογραφια του βυζιου της κοιμουνται :tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

τι να ξελογιασεις μαρη? τις ξελογιασμενες? ασε με......ελα, παρε και τη μικρη, κανε τις δουλειες σου και μεινε να παμε σπιτι μετα....

α....ωραια ιδεα...θα δειξει ομως...πρεπει να το οργανωσω....εσεις ποτε θα ερθετε στην παιδικη χαρά στα μερη μου? πρεπει να ειναι καθημερινη για να μη βλαστημήσετε....

byXKp2.png

χαχα τι φορας ΤΖΙΑ??μηπως ξεχασες τα κουμπια κουμπωμενα/κ τσαντιστηκε αφεντικο???ή μηπως ξεχασες να βαλεις πουκαμισο εντελως κ σε θελει να σου δειξει τη συλλογη του απο γραμματοσημα..δουλειααα..

τσαντιστηκε ναι...οχι για το μπουκάμισο αλλα επειδη εχασα ενα κιλο και αυτος με θελει τροφαντη...μπουχαχαχαχα

byXKp2.png

Διαφημίσεις

α....ωραια ιδεα...θα δειξει ομως...πρεπει να το οργανωσω....εσεις ποτε θα ερθετε στην παιδικη χαρά στα μερη μου? πρεπει να ειναι καθημερινη για να μη βλαστημήσετε....

όποτε κανονισουμε εγω ειμαι μεσα.....(όχι Δαφνι, Φλοισβο)

221882cb0gkyh7q4.gif

μπουκάμισο...οπως λέει η μανα μου η πόντια μπόρτα και γκαρποναρα

:tongue::P:p...εχουμε ενα ζαχαροπλαστειο εδω κοντα που λεγεται ΜΑΡΟΝ....και η θεια μου , στην κορη της :πηγαινε λιγο στο πουμαρό να μου φερεις ενα γαλα':tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερα!!!!

ταιζω μπεμπη και επιστεφω!!

πρωτα να πω,εγω τα ξεκινησα γιατι ειναι αδυνατα,ετσι?και ο μπεμπης βαρος πηρε μονο 340γρ.αλλα θα μπορουσες και εσυ οπως η αλεκα προς το τελος να ξεκινησεις με φρουτα ή βανιλια.

fCS8p3.png

καλημερα μαιρουλα..κ εγω μεσα ειμαι οποτε πειτε απογευματακι καθημερινη αλλα κατα τις 5.30 το αργοτερο να ειμαστε εκει αν γινεται λογω παρκινγκ..εμενα θα ειναι κ καρδιτσιωτης..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...