Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ειναι πολυ ωραιες παρα πολυ ωραιες...... Αλλά μαλλον θα καταληξω σε ξυλινη δες και αυτες που σου ειπα και πες μου τη γνωμη σου......

γιατι σε ξυλινη?θα πρεπει καπου να την κρεμασουν ενω οι αλλες εινα μικρες και μπορεις να τις βαλεις παντου,εγω αυτην που σου ειπα οτι εχω την εβαλα στο κομοδηνο μου.

fCS8p3.png

Και εμενα μου αρεσει πααααααααααρα πολυ η Παναγια μεσα στο ροδι... Εχω κολλημα με τις ξυλινες γιατι οι γυαλινες σπανε... Και στα αλλα που ειχα ξυλινες ειχαν απο πισω ενα ξυλακι σαν σταντ και αν ηθελες την εστεινες καπου αλλιως την κρεμουσες...... Αλλα από ολες αυτες που ειδα και εμενα η Παναγια μεσα στο ροδι μου αρεσει........ Πρεπει βεβαια να τα δειξω και στον αντρα μου αλλά επισης και να ρωτησω αν μπορουν να μου κανουν Χριστουλη μεσα στο ροδι. Πωπω Μαιρουλα σε ευχαριστω βρε κοριτσακι με βοηθας αφανταστα......... Μου αρεσει που σημερα ειπες θα κοιμηθεις νωρις....

Και εμενα μου αρεσει πααααααααααρα πολυ η Παναγια μεσα στο ροδι... Εχω κολλημα με τις ξυλινες γιατι οι γυαλινες σπανε... Και στα αλλα που ειχα ξυλινες ειχαν απο πισω ενα ξυλακι σαν σταντ και αν ηθελες την εστεινες καπου αλλιως την κρεμουσες...... Αλλα από ολες αυτες που ειδα και εμενα η Παναγια μεσα στο ροδι μου αρεσει........ Πρεπει βεβαια να τα δειξω και στον αντρα μου αλλά επισης και να ρωτησω αν μπορουν να μου κανουν Χριστουλη μεσα στο ροδι. Πωπω Μαιρουλα σε ευχαριστω βρε κοριτσακι με βοηθας αφανταστα......... Μου αρεσει που σημερα ειπες θα κοιμηθεις νωρις....

:tongue::tongue::tongue::tongue:ναι γεια.....χαχαχαχαχα

και αμα δεν μπορουν δεν πειραζει κανε την παναγια ειναι παρα πολυ ωραια!!!!!!

ναι καταλαβα για τις ξυλινες.

fCS8p3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:ναι γεια.....χαχαχαχαχα

και αμα δεν μπορουν δεν πειραζει κανε την παναγια ειναι παρα πολυ ωραια!!!!!!

ναι καταλαβα για τις ξυλινες.

Θα τα δειξω μαλλον αυριο στον αντρουλη μου αν προλαβουμε και θα σου πω τι θα κανω τελικα.... Θα κλεισουμε? Η θα κατσεις και άλλο?

Διαφημίσεις

Θα τα δειξω μαλλον αυριο στον αντρουλη μου αν προλαβουμε και θα σου πω τι θα κανω τελικα.... Θα κλεισουμε? Η θα κατσεις και άλλο?

αντε να κλεισουμε γιατι αρχισαν και τα ματια μου να κλεινουν:P:p

αντε σκουπισα κιολας!!

συμπεθερα το κλειδι στο γνωστο σημειο!!!

καλο βραδυ!!!

fCS8p3.png

Kαλημέρα!!!

Μπραβο που μπηκες και κλειδωσες συμπεθερα γιατι χθες οπως θα διαβασες ειχαμε μια εισβολή..............και ημασταν και μέσα.

Σημερα αργησα και δεν εχει πολυχρωμα συνεφακια ο ουρανος........εχει ομως ενα χρυσαφενιο εντονο χρωμα και το μπλέ μοιαζει ασπρο............απεναντι στο πεζοδρομιο ενας σκυλος κοιματε και τα καθαρματα οι γειτονες εχουν κλεισει το υπερπολυτελειας αυτοκινητο μου και δεν ξερω πως θα ξεπαρκαρω........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλημεεεεεεερααααααα....πεεερρααααα γιααααα πεεερρααααα....με φαγατε εχθες κλωσσες χαχα....Σας αφησα, πηγα για μπανιο, ειδα κατι απλυτα, εβαλα κανα δυο πληντυρια, ταισα μπεμπονι, ξαπλωσα και δεν θυμαμαι τιποτα χαχα.......

τρεχω να ετοιμαστω να παω να βγαλω το ψωμακι μου

Ο μικρουλης δεν ξυπναει για να φαει το βραδυ, εδω και καμια εβδομαδα....τελευταιο γευμα κατα τις 12.....βεβαια ξυπναει για πιπιλα, κουβερτουλα κλπ....αλλα δεν τρωει...οποτε μαλλον το κοψαμε, παει και αυτο.....

Ακουσα στην τι βι ότι τελειωσε ο χειμωνας ...παει....τι ωραια...ανοιξουλα.....

εφυγααααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημεεεεεεερααααααα....πεεερρααααα γιααααα πεεερρααααα....με φαγατε εχθες κλωσσες χαχα....Σας αφησα, πηγα για μπανιο, ειδα κατι απλυτα, εβαλα κανα δυο πληντυρια, ταισα μπεμπονι, ξαπλωσα και δεν θυμαμαι τιποτα χαχα.......

τρεχω να ετοιμαστω να παω να βγαλω το ψωμακι μου

Ο μικρουλης δεν ξυπναει για να φαει το βραδυ, εδω και καμια εβδομαδα....τελευταιο γευμα κατα τις 12.....βεβαια ξυπναει για πιπιλα, κουβερτουλα κλπ....αλλα δεν τρωει...οποτε μαλλον το κοψαμε, παει και αυτο.....

Ακουσα στην τι βι ότι τελειωσε ο χειμωνας ...παει....τι ωραια...ανοιξουλα.....

εφυγααααααα

Ναι .......σε πιστεψαμε τωρα............μα τόσες χαρες ????

Δεν κανεις και ενα τεστ για καλου κακου......(μπρρρρ ανατρυχιασα):tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέεεεερα ήρθα και εγώωωω!!!!

Καφέ και γρήγορα..... Μάλλον μόνη μου θα τον φτιάξω δεν είναι και καμία εδώ, η Ελένη βιάζετε άρα βάζω το μπρίκι!!!!

Εμένα προχθές το βράδυ που τα ξύπνησα 00:00 να φάνε δεν ήπιαν ούτε γουλιά, επομένως χθες τα καθυστέρησα και τα έδωσα γάλα 21:30-22:00 και δεν ξύπνησαν μέχρι το πρωί σήμερα στης 07:30..... Λέτε και εμείς να κοιμόμαστε όλο το βράδυ συνεχόμενα?????? Τι καλάααααα!!!

lRZRp3.png

Μαρή τρελοτζωρτζι...παει.... το χασες και εσυ..............η Αλέκα βιάζετε.........εγω εδω θελω καμμια ωρα ακομα για να ξεκουβαλησω για το μαγαζι.

Πιες καφεδακι και τα λεμε

Μαρή τρελοτζωρτζι...παει.... το χασες και εσυ..............η Αλέκα βιάζετε.........εγω εδω θελω καμμια ωρα ακομα για να ξεκουβαλησω για το μαγαζι.

Πιες καφεδακι και τα λεμε

ΑΙΙΙΙ μαρή εσένα εννοούσα που κάθε πρωί βιάζεσαι να φύγεις για το μαγαζί, την Αλέκα την κατάλαβα και έχει φύγει ήδη άρα τι καφέ να μου κάνει???? Και εγώ το έχω χαμένο από χρόνια..... τώρα περίμενα να το χάσω????

Τι κάνεις κοπελίτσα μου γλυκιά!!!!

lRZRp3.png

Χαζευοντας τον καταλογο ειδα μια εικονα του Χριστου απλή γυαλινη στη σελιδα 24 στη δευτερη σειρα. Το ονομα της μπεμπας ειναι Χριστινα. Πως σας φαινεται η εικονιτσα? Και στη σελιδα 25 οι κατω κατω εικονες? Μαιρη συντονιστηκαμε τελεια.......

Aυτές τις έχω δει από κοντά και είναι πάρα πολύ ωραίες και έχουν καλή τιμη.

καλα θυμομουν για δες αυτο

http://www.narlis.gr/cat/bobonieres/makridakis-vaptisi.pdf

Ρε Μαίρη εσύ πώς μπορείς και ανοίγεις το Ναρλή και γώ δεν μπορώ;;;;

Δες και εδω στη σελιδα 31 εως 35 και πες με τη γνωμη σου.....http://www.narlis.gr/cat/bobonieres/nikos.pdf

Εμένα αυτές μου άρεσαν πάρα πολύ αλλά....πρόσεχε!!Ο Ναρλής ο ίδιος μου είπε οτι ποιοτικώς καμια σχέση τα πράγματα του Νίκου με του Παρίσση και από κοντά οτι δεν είναι τόσο ωραίες.Να ζητησεις να δεις δείγμα,γιατί από την φώτο φαίνονται πολύ ωραίες,μπορεί έτσι να είναι και από κοντά!!!

Την Παναγίτσα με το ρόδι θέλει να την κάνει μια φίλη μου που θα βαφτίσει 20/6.Εχει και καλή τιμή!

Kαλημέρα!!!

Μπραβο που μπηκες και κλειδωσες συμπεθερα γιατι χθες οπως θα διαβασες ειχαμε μια εισβολή..............και ημασταν και μέσα.

Σημερα αργησα και δεν εχει πολυχρωμα συνεφακια ο ουρανος........εχει ομως ενα χρυσαφενιο εντονο χρωμα και το μπλέ μοιαζει ασπρο............απεναντι στο πεζοδρομιο ενας σκυλος κοιματε και τα καθαρματα οι γειτονες εχουν κλεισει το υπερπολυτελειας αυτοκινητο μου και δεν ξερω πως θα ξεπαρκαρω........

Καλημέρα!!!!!!Σ'εχει πιάσει το ρομαντικό σου ή μου φαίνεται;;;;Για μολόγατα όλα!!!!Τί κανεις τις νύχτες;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...