Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρα πολυ ωραια...

λοιπον παω..ρε μαιρη την αγαπαω παρα πολυ την αδερφη μου κ ειναι κ νονα Χρηστου..της τα εχω πει χιλιαδες φορες αλλα δεν θελει να καταλαβει..ο πατερας μου φυσικα δεν ξερει τιποτα...κ ουτε προκειται να μαθει..περασαμε ασχημη φαση με υγεια του κ δεν προκειται να τον πεθανω για ανοησιες αδρφης μου...τον ηξερε..χερι απλωνε για πλακα κ πριν παντρευτουν,,,αφου ειναι πλακα να την κρατησουν για το σπιτι τους..εμεις δε γελαμε..

παω κουκλιτσες ...τα λεμε αυριο..

καλημερα ΕΛΕΝΗ1χαπιτηνωραπαιρνωκαιειμαιευτυχισμενητραλλαλα..

τοτε εχεισ δικιο εκανε μακακια που τον πηρε απο την αρχη!!!!

τοτε μονο εξηγησου για την συμπεριφορα μπροστα στα παιδια!!!

αντε καλο βραδυ!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαζευοντας τον καταλογο ειδα μια εικονα του Χριστου απλή γυαλινη στη σελιδα 24 στη δευτερη σειρα. Το ονομα της μπεμπας ειναι Χριστινα. Πως σας φαινεται η εικονιτσα? Και στη σελιδα 25 οι κατω κατω εικονες? Μαιρη συντονιστηκαμε τελεια.......

Χαζευοντας τον καταλογο ειδα μια εικονα του Χριστου απλή γυαλινη στη σελιδα 24 στη δευτερη σειρα. Το ονομα της μπεμπας ειναι Χριστινα. Πως σας φαινεται η εικονιτσα? Και στη σελιδα 25 οι κατω κατω εικονες? Μαιρη συντονιστηκαμε τελεια.......

θες να κανεις εικονιτσες?

fCS8p3.png

θες να κανεις εικονιτσες?

Δεν θελω ΘΑ κανω εικονιτσες. Και στα αλλα δυο εικονιτσες ειχα κανει ξυλινες.... Εχεις κατι στα υποψιν σου? Θα με σωσεις ΚΑΙ σε αυτο?

Διαφημίσεις

Δεν θελω ΘΑ κανω εικονιτσες. Και στα αλλα δυο εικονιτσες ειχα κανει ξυλινες.... Εχεις κατι στα υποψιν σου? Θα με σωσεις ΚΑΙ σε αυτο?

ψαχνω μεσα στον ναρλη τον καταλογο για να δουμε τιμη αλλα δεν τον εχει ολο φορτωμενο κατσε λιγο

fCS8p3.png

να σε πω την αληθεια πιο πολυ μ'αρεσου οι κατω,αυτες που ειναι σαν μισο αυγο διαγωνια κομμενο,εχω τετοια απο κερκυρα και ειναι πολυ ωραια,αν το ειχε και σε χρωμα θα ηταν ακομα πιο ομορφη.

δεν βρηκα τις τιμες αλλα ξερεις αυριο ενα τηλ.και σου λενε κατευθειαν.

κοιατω μηπως εχει και σε αλλο καταλογο

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Σωτηρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο ακριβως που εψαχνα ωραιες μπουμπουνιερες και καλες τιμες..... Μου αρεσαν και οι ξυλινες και μου αρεσουν γιατι δεν σπανε..... Ασημενια η χρυση?

Σωτηρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο ακριβως που εψαχνα ωραιες μπουμπουνιερες και καλες τιμες..... Μου αρεσαν και οι ξυλινες και μου αρεσουν γιατι δεν σπανε..... Ασημενια η χρυση?

ασημενια!!!

κατσε να δω και τις αλλες

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...