Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια πειτε καμια ιδεα για μπομπο για το μωρο μου???!!!!mefh με εγκρατια στη τιμη γιατι κανω και γαμο μαζι και τα εχω εις διπλουν!!

Θα σου πώ αυριο γιατί τώρα ήρθε ο Σάκηηηηηηης και θέλει υπολογιστή!!Καληνύχτα κοριτσάκια!!!!Ασπα,να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!Να είναι γερός και να σας αγαπάει και να σας προσέχει για πάντα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

;)

ποτε βαπτιζεις??

Ποτε βαφτιζεις ειπαμε? Για να δω αν βολεψει με τις κουκλες.........

6 Ιουνιόυ!!Οι Νότιες θα πάνε στης Ομορφάκια και οι βόρεις να έρθετε στην δική μου!!Μια χαρά!!Αν και θα ήθελα και την Κιμη μου αλλά τί να κάνουμε;;;Μας χωρίζουν χιλλιόμετρα όσα και τα χρόνια που μου ρίχνει!!!!

Ναι ισως να καταλαβα λάθος. Ειναι λαθος να πιστευουμε ότι ενα παιδι μπορει να σωσει μια "αρρωστη" σχεση ή γαμο 'οπως πιστευω ότι πολλές σχεσεις δεν "αντεχουν" στην προσπάθεια απόκτησης του παιδιου

μεχρι να διαβασω φυγατε ολες!!!

fCS8p3.png

και παλι μου εμεινα 2 σελιδες......πηγα οδοντιατρο για καθαρισμα...χαλια τα ουλα μου....αλλα κατι θα γινει....α πηρα και τα μωρα μαζι και τα ειδε,επαθα πλακα η μπεπουλα ωπου να ναι το βγαζι το δοντακι:shock::shock::shock:αλλως κλαιει αλλως θα το βγαλει:P:p:pμου ειπε οτι σθνηθως τα αγορακια κλαινε ή γιατι κρεατακι ειναι λιγο πιο χοντρο ή γιατι καμια φορα δεν βγαινει πολυ ισια και τα ποναει.....μου ειπε καμια 10 μερες το πολυ θα εχουν διαφορα μεταξυ τους.

και μου λεει ειναι η πιο μικροι πελατες που ειχα ποτε:P:p:p:p

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Παναγίτσες και τις δύο,μισές μισές.Η χιονόμπαλα στον Παρίσση έχει 2ε και στο Ναρλή 1,5ε.Από το Ναρλή θα τις πάρω.Αν μπορέσεις αυριο δες και τα κουβαδάκια.

Η διακοσμήτρια μου είπε αντί για γλυκό του κουταλιού να βάλω βανίλια δηλ. υποβρύχειο αλλά μου φαίνεται ψιλοβλακεία!Εσείς τί λέτε;;;

η βανιλια θελει νερο,πολυ νερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μη τυχων!!!!

fCS8p3.png

και παλι μου εμεινα 2 σελιδες......πηγα οδοντιατρο για καθαρισμα...χαλια τα ουλα μου....αλλα κατι θα γινει....α πηρα και τα μωρα μαζι και τα ειδε,επαθα πλακα η μπεπουλα ωπου να ναι το βγαζι το δοντακι:shock::shock::shock:αλλως κλαιει αλλως θα το βγαλει:P:p:pμου ειπε οτι σθνηθως τα αγορακια κλαινε ή γιατι κρεατακι ειναι λιγο πιο χοντρο ή γιατι καμια φορα δεν βγαινει πολυ ισια και τα ποναει.....μου ειπε καμια 10 μερες το πολυ θα εχουν διαφορα μεταξυ τους.

και μου λεει ειναι η πιο μικροι πελατες που ειχα ποτε:P:p:p:p

loipon saw diabazv 40 λεπτα κ κατα λαθος πατησα χ την ωρα που πηγα να δω τον καταλογο του παριση για τη βρωμομεφη!!!και ταχασα ολα!!!:-(:-(

δεν τα ξαναγραφω ...κρατω την περιπτωση της αδερφης σου κιμι..και μενα δε θα μου αρεζε με τιποτα αυτο...εμεις εχει τυχει αρκετες φορες να φωναξουμε μπροστα στο στρατο...ποτε χειροδικια ουτε για πλακα...αλλα μην τρελενεσαι τοσο..εκτος κι αν οντως ο χρηστος το πηρε τοσο κατακαρδα...κι αν ειναι ετσι τον βλαχο να μη το δεχεσαι σπιτι..καντο θεμα...εγω ετσι θα εκανα...

μαιρη κι εσυ οδοντιατρο ε???εγω εκανα 2 σφραγισματα σημερα κ μου μενουν αλλα 3!!!!!

σας καληνυχτω!!!δεν αντεχω..αυριο θα εχω παλι...φιλακια!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

τα βαζακια τελεια..κ μενουν κ μετα...πολυ τελειο..

κ οι μελωδοι πολυ ομορφοι κ πρωτοτυποι...πολυ ομορφα Μαιρουλα..με το καλο

απο τα βαζακια οταν λες δευτερα εννοεις τη δευτερη σειρα απο ολα τα χρωματα?

κοριτσακια ξυπνησε μπεμπονα...τρεχωωωωωωωωωωωω..

αμα γυρισεις διαβασε και την γνωμη μου.

λοιπον το καλυτερο θα ηταν η αδερφη σου να τον αφησει γιατι τωρα 1 χαστουκι μετα 2 και μετα παμε στα πιο βαρια.δευτερον ειναι χαζη που του εχει δωσει αυτο το δικαιωμα.....

τωρα για το σκηνικο που εγεινε στο σπιτι εγω θα της ελεγα αν θελει να ξαναερθει μονη της αν ειναι να φερει και τον αλλο να μην πατησει και αμα δεν καταλαβαινει εξηγησε της οτι επειδη αυτη ειναι χαζη και καθεται να την χτυπαει ο μ.....ς δεν σημαινει οτι εσυ πρωτον μπορεις να το ανεχεσαι και δευτερον να βλεπουν τα παιδια τετοιες κινησεις!!!!!!!!

εγω απορω και με την σταση σου εκεινη την ωρα,εγω θα τον ειχα πεταξει εξω αμα το εκανε στην δικη μου αδερφη(δεν εχω αν ειχα λεμε).

ο μπαμπας σας τα ξερει αυτα????ξερεις τι "καλοι"που ειναι οι παλιοι αστυνομικοι ε?;)και τοσα χρονια στο επαγγελμα τι "ωραιες"γνωριμιες που εχουν!!!!

πω πω τωρα ακουγομε λες και ειμαι στην μαφια(οπως στην ταινιες)που παντρευεται η κορη και πλησιαζει ο πεθερος τον γαμπρο και του λεει στο αυτι "αν πειραξεις την κορη μου θα σε σ......":p:p:p

fCS8p3.png

τα βαζακια τελεια..κ μενουν κ μετα...πολυ τελειο..

κ οι μελωδοι πολυ ομορφοι κ πρωτοτυποι...πολυ ομορφα Μαιρουλα..με το καλο

απο τα βαζακια οταν λες δευτερα εννοεις τη δευτερη σειρα απο ολα τα χρωματα?

ναι ετσι παει,πρωτη σειρα απ'ολα,δευτερη,τριτη.

fCS8p3.png

παρα πολυ ωραια...

λοιπον παω..ρε μαιρη την αγαπαω παρα πολυ την αδερφη μου κ ειναι κ νονα Χρηστου..της τα εχω πει χιλιαδες φορες αλλα δεν θελει να καταλαβει..ο πατερας μου φυσικα δεν ξερει τιποτα...κ ουτε προκειται να μαθει..περασαμε ασχημη φαση με υγεια του κ δεν προκειται να τον πεθανω για ανοησιες αδρφης μου...τον ηξερε..χερι απλωνε για πλακα κ πριν παντρευτουν,,,αφου ειναι πλακα να την κρατησουν για το σπιτι τους..εμεις δε γελαμε..

παω κουκλιτσες ...τα λεμε αυριο..

καλημερα ΕΛΕΝΗ1χαπιτηνωραπαιρνωκαιειμαιευτυχισμενητραλλαλα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...