Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

loipon i selida einai ipo kataskeui mefi!!ΑΑΑ ΔΕΝ προλαβαινω να διαβασω,,,ειστε ολες καλα???μπεμπουλης μου ποναει μωρε μου!και ημασταν ολο μαζι και δεν μπορεσα να μπω!απο αυριο ξεκιναω ετοιμασια γι αγιορτη γιωργου και θα μπω λιγακι.....

Αχ βρε Ασπούλα!!Κρίμα το μωράκι;;Θα γιορτάσεις βρε θηρίο με το μωράκι;;Μπράβο σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μένα Ειρήνη μου αρέσουν πολύ οι εικόνες και δεν τις πετάω ποτέ.Αυτές ο Ναρλής τις έχει 2,38ε.Αν θέλεις ξέρεις!Εγώ πάλι θέλω διαφορετικές για τα παιδιά γιατί θα το χαρούν παραπάνω.

Τα παιδακια μαλλον θα τα κανω χωνακι με καραμελιτσες.......... Ετσι λεω να δουμε βεβαια.... 2,38 η ξυλινη?

Γλυκο του κουταλιου ασυζητητι........ Το υποβρυχιο θελει και νερο.....
καλυτερο γλυκο του κουταλιου..μη το συζητας..γνωμη μου...η νευροσπαστη απο το Λαγκαδα τι λεει??

παω τωρα για κουβαδακια..σε ποια σελ. να ψαξω?

Τα κουβαδάκια δεν θυμάμαι!!Ψάξτα ρε αν δεν βαριέσαι γιατί εγώ δεν μπορώ!!Και γώ έτσι λέω για γλυκό!!Τί δηλ. πρέπει όλα να είναι προτότυπα;;Αν και μου άρεσαν κάτι πάστες στο Ιβέντι που είχαν πάνω μια κορώνα!Θα δώ!!Και στο τραπέζι θα κάνω καριόκες σε σχήμα κορώνας!!!Να σας στείλω;;;

Τα παιδακια μαλλον θα τα κανω χωνακι με καραμελιτσες.......... Ετσι λεω να δουμε βεβαια.... 2,38 η ξυλινη?

Οχι καλέ!Η γυάλινη με το ρόζ γύρω γύρω.

στη σελ.124-125 βρηκα κατι κουβαδακια..αυτα ειναι?

Ναι,αυτά είναι,τα μεγάλα.

Διαφημίσεις

Τα κουβαδάκια δεν θυμάμαι!!Ψάξτα ρε αν δεν βαριέσαι γιατί εγώ δεν μπορώ!!Και γώ έτσι λέω για γλυκό!!Τί δηλ. πρέπει όλα να είναι προτότυπα;;Αν και μου άρεσαν κάτι πάστες στο Ιβέντι που είχαν πάνω μια κορώνα!Θα δώ!!Και στο τραπέζι θα κάνω καριόκες σε σχήμα κορώνας!!!Να σας στείλω;;;

εγω θελω καριοκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι καλέ!Η γυάλινη με το ρόζ γύρω γύρω.

Ωραια νομιζω πως ειναι πολυ καλη τιμη..... Εγω την υπολογιζα γυρω στα 3,50 μου αρεσε πααααρα πολυ....

Και καριοκες εννοειται που ειναι? Δεν τις εστειλες ακομα? Μα καλα τι κανεις?

εναν αντρα τον εχω καλη μου!δε φτανει που τον πρηζω να μην τον γιορτασω κιολας????:P

Μπράβο κοπέλα μου και είσαι και μικρούλα!!Ασχετο,προχθές πάτησα σε ένα αυγό σου της Φάρμας και μου έδωσε βενζίνη για 10 φορές!!Τέλεια ήταν!!!

Ωραια νομιζω πως ειναι πολυ καλη τιμη..... Εγω την υπολογιζα γυρω στα 3,50 μου αρεσε πααααρα πολυ....

Κάντην καλέ,τουλαχιστον να μην ψάχνεις μπομπονιέρες!!!!

Διαφημίσεις

Καριόκες δεν θα σου στείλω για να έρθεις με την Μαιρούλα και την Λίτσα!!!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...