Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληνυχτα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...να μη στεναχωριεσαι..να βλεπεις τι καμαρια μεγαλωνεις...κ να χαιρεσαι..ο Νικηφορος ειναι ολα τα λεφτα ..κ ο φιλος του ο ΤΣΙΤΣΑΣ επισης καλο παιδακι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι χαιρετισμους κ αηδιες μαρη?δε βλεπεις ?περιμενε να κοιμηθει το θυμα κ μετα να ορμισει..σαν τους σομαλους πειρατες...ουτε που θα ξερει απο που του ρθε ο Νικολακης..καληνυχτα Αλεκακι..την αμεριστη συμπαρασταση μου θελω να εκφρασω στο Νικολακη..

Θα δείς τις μπομπονιέρες να πάω να κοιμηθώ;;;Και η Μαίρη πού είναι να μου πεί και αυτή;;Και όλες οι υπόλοιπες;;;

Θα δείς τις μπομπονιέρες να πάω να κοιμηθώ;;;Και η Μαίρη πού είναι να μου πεί και αυτή;;Και όλες οι υπόλοιπες;;;

Και εσυ μαλλον ληγμενα παιρνεις που ειναι μαρη οι μπουμπουνιερες στο βlog? Σε νομικους συνεργατες μας παει αυτο.........

μαρη βρωμογρια η σελιδα που με στελνεις εναν τρελλογιατρο εχει κ κατι δικηγορους/..εγω τι να σκεφτω τωρα???????????????

Μπουχαχαχαχαχαχα οτι σκεφτηκα και εγω.......... Οτι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Και εσυ μαλλον ληγμενα παιρνεις που ειναι μαρη οι μπουμπουνιερες στο βlog? Σε νομικους συνεργατες μας παει αυτο.........

χαχαχαχχαχαχαχχαχα!!Σορύ!!Λάθος το έγραψα!!!www.parisis.com.gr

πες τα ειρηνη..

ΜΕΦΗ αστο χρυσο μου το αθλημα για εμας τα παιδια...μου θες κ λουκανικοπιτα...τα δαχτυλα σου τρεμουν..εκτος απο τα γειρατεια σου χτυπαει την πορτα το παρκινσον κ γεροντικη αννοια(μαλακινση τη λεμε στα μερη μου0ανοιξε επιτελους καλο μου να σωθουμε..

:D

μαρη βρωμογρια η σελιδα που με στελνεις εναν τρελλογιατρο εχει κ κατι δικηγορους/..εγω τι να σκεφτω τωρα???????????????

:D:D:D:DTυχαίο είναι;;;Κάρμα είναι;;;;Για να μήν πάω σε τρελλογιατρό να πάω πρώτα σε δικηγόρο!!!

εχει 2 Παναγιτσες,,κ οι 2 τελειες ποια απο τις 2??η ορθια μου αρεσει νομιζω πιο πολυ..αλλα κ οι 2 τελειες..καμμια σχεση με κλασσικες εικονες.

κ οι χιονομπαλες τελειεςςςς..πραγματικα..μαλλι γριας το δικο σου θα βαλεις???

ποσο παει η μια χιονομπαλλα μπομπονιερα???

Οι παναγιτσες μου αρεσαν πολυ.... Ειδικα οι ορθιες οι παναγιτσες....Εγω στα μεγαλα μου ειχα ξυλινη εικονιτσα και εκει προσανατολιζομαι και για τη μικρή. Οι χιονομπαλες ωραιες.... Εγω ομως δεν θα κανω διαφορετικες μπουμπουνιερες ολες θα ειναι ιδιες....

Διαφημίσεις

εχει 2 Παναγιτσες,,κ οι 2 τελειες ποια απο τις 2??η ορθια μου αρεσει νομιζω πιο πολυ..αλλα κ οι 2 τελειες..καμμια σχεση με κλασσικες εικονες.

κ οι χιονομπαλες τελειεςςςς..πραγματικα..μαλλι γριας το δικο σου θα βαλεις???

ποσο παει η μια χιονομπαλλα μπομπονιερα???

Παναγίτσες και τις δύο,μισές μισές.Η χιονόμπαλα στον Παρίσση έχει 2ε και στο Ναρλή 1,5ε.Από το Ναρλή θα τις πάρω.Αν μπορέσεις αυριο δες και τα κουβαδάκια.

Η διακοσμήτρια μου είπε αντί για γλυκό του κουταλιού να βάλω βανίλια δηλ. υποβρύχειο αλλά μου φαίνεται ψιλοβλακεία!Εσείς τί λέτε;;;

loipon i selida einai ipo kataskeui mefi!!ΑΑΑ ΔΕΝ προλαβαινω να διαβασω,,,ειστε ολες καλα???μπεμπουλης μου ποναει μωρε μου!και ημασταν ολο μαζι και δεν μπορεσα να μπω!απο αυριο ξεκιναω ετοιμασια γι αγιορτη γιωργου και θα μπω λιγακι.....

Οι παναγιτσες μου αρεσαν πολυ.... Ειδικα οι ορθιες οι παναγιτσες....Εγω στα μεγαλα μου ειχα ξυλινη εικονιτσα και εκει προσανατολιζομαι και για τη μικρή. Οι χιονομπαλες ωραιες.... Εγω ομως δεν θα κανω διαφορετικες μπουμπουνιερες ολες θα ειναι ιδιες....

Και μένα Ειρήνη μου αρέσουν πολύ οι εικόνες και δεν τις πετάω ποτέ.Αυτές ο Ναρλής τις έχει 2,38ε.Αν θέλεις ξέρεις!Εγώ πάλι θέλω διαφορετικές για τα παιδιά γιατί θα το χαρούν παραπάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...