Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ή στο μπαλκόνι,

ή πάνω από ένα κουτί πίτσα,

ή πάνω α;πό την Χριστιάνα!

Ρε Ομορφάκια ξέχασα!!Περαστικά στο κοριτσάκι μας.Εχεις σκεφτεί οτι το μωρό κολλάει ικαι ιώσεις από το σχολείο μια και είναι και πιο ευαίσθητη ΄μετά την εγχείρηση;;;Α!Και όλα τα λεφτά η περιγραφή για το πώς πήρες σήμερα την Χριστιάννα!!Ρε σύ πές της κάτι!Το μωρό πρέπει να είναι σε καθαρό περιβάλλον και το ίδιο καθαρό γιατί είναι που είναι ευαισθητούλα τουλάχιστον ας την προσέχει λίγο καλύτερα!

δεν καταλαβαινουν παιδι μου οι μανδες μας...το δικο τους θα κανουν παντα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ σημερα εχουμε μηνογεννεθλια!! Δεν το προσεξατε?

Πήραμε παστούλες ποντικάκια και σβήσαμε κερακι στη μπέμπα αφού πρωτα κάναμε γεννεθλια στο Μαρκ!!!

Χιλλιόχρονη να είναι η μεταξένια σου!!Ετσι θα την λέω!!Της ταιριάζει!!Και γερή και ευτυχισμένη και με όλα τα καλά του κόσμου!!!

καληνυχτα καλο μου..παω και εγω σε λιγο..εχω πονηρες διαθεσεις...:tongue:

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ακούς ???????????????κ ειναι Τετάρτη μέρα νηστείας!Κυριε ελέησον!!!

χαθηκε και η Τζιά:tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Χιλλιόχρονη να είναι η μεταξένια σου!!Ετσι θα την λέω!!Της ταιριάζει!!Και γερή και ευτυχισμένη και με όλα τα καλά του κόσμου!!!

Αχ σε σ' ευχαριστώ Μεφη μου, πολύ μου αρεσε το μεταξενια:D

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ακούς ???????????????κ ειναι Τετάρτη μέρα νηστείας!Κυριε ελέησον!!!

χαθηκε και η Τζιά:tongue:

καλα που μου το θυμισες :tongue::tongue::tongue::tongue:λοιπον σας αφηνω...γιατι πλακα πλακα δεν θα εχω σηκωμο το πρωι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Πήραμε παστούλες ποντικάκια και σβήσαμε κερακι στη μπέμπα αφού πρωτα κάναμε γεννεθλια στο Μαρκ!!!

ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΑ Κ ΤΥΧΕΡΑ!!!:P

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καληνυχτα καλες μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

www.parissis.gr

Στην σελ. 12-13 'εχει τις παναγίτσες που θα πάρω για τους μεγάλουσ.Πείτε γνώμες!!!!Και νομίζω στην σελ. 85 τις χιονομπαλες.Είναι με πριγκίπισσα για τα κορίτσια και με πρίγκιπα για τα αγόρια.Και θα μπούν σε κάτι κουβαδάκια μεταλικά πουα(δεν θυμάμαι σελ.) πάλι του Παρίσση με ένα κυπελλάκι μαλί της γριάς και ένα γλυφιτζούρι.Ακούω γνώμες!

ΕΓΡΑΦΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

παω με μαυρη καρδια κιμι....... λυπαμαι πολυ!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλα που μου το θυμισες :tongue::tongue::tongue::tongue:λοιπον σας αφηνω...γιατι πλακα πλακα δεν θα εχω σηκωμο το πρωι

ναι τρέχα αντε ειναι μακρυα η νύχτα!!!Πάω κ εγω οχι για τετοια κόλπα για νάνι με ξεκανε το αγοράκι μου σήμερα!!!Καλυνύχτα!!

καληνυχτα καλο μου..παω και εγω σε λιγο..εχω πονηρες διαθεσεις...:tongue:
:D:D:D:D:DΌχι!Το πήρα αποφαση!!Μόνο και μ΄΄ονο για την φουκαριάρα την .....Ομορφάκια μνα μην με λέει ανέραστη!!!:tongue::tongue::tongue:

Συγχωρεμένη!!!

ουουυυυυυ

Μπορει να φροντιζει στη Χριστιάνα.

Το σαιτ με τις μπομπονιερες από ορειχαλκο το ειδατε? Να το δειτε και να μου πειτε το πρωι.

Ή στο μπαλκόνι,

ή πάνω από ένα κουτί πίτσα,

ή πάνω α;πό την Χριστιάνα!

Ρε Ομορφάκια ξέχασα!!Περαστικά στο κοριτσάκι μας.Εχεις σκεφτεί οτι το μωρό κολλάει ικαι ιώσεις από το σχολείο μια και είναι και πιο ευαίσθητη ΄μετά την εγχείρηση;;;Α!Και όλα τα λεφτά η περιγραφή για το πώς πήρες σήμερα την Χριστιάννα!!Ρε σύ πές της κάτι!Το μωρό πρέπει να είναι σε καθαρό περιβάλλον και το ίδιο καθαρό γιατί είναι που είναι ευαισθητούλα τουλάχιστον ας την προσέχει λίγο καλύτερα!

Ελενιτσα ευχαριστω.

Κοριτσια σας αφηνω κι εγω. Καλά πως μπορειτε και ξενυχτατε κάθε βραδυ.

Παλι σελίδες θα διαβαζω το πρωι.

Καληνυχτα, φιλούμπες:-P

να τα χιλιασουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ελενιτσα ευχαριστω.

Κοριτσια σας αφηνω κι εγω. Καλά πως μπορειτε και ξενυχτατε κάθε βραδυ.

Παλι σελίδες θα διαβαζω το πρωι.

Καληνυχτα, φιλούμπες:-P

ΕΓΡΑΦΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ Κ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!

παω με μαυρη καρδια κιμι....... λυπαμαι πολυ!!![/quote

Καληνύχτα Ομορφάκια και Μαρκελλάκι!

τι χαιρετισμους κ αηδιες μαρη?δε βλεπεις ?περιμενε να κοιμηθει το θυμα κ μετα να ορμισει..σαν τους σομαλους πειρατες...ουτε που θα ξερει απο που του ρθε ο Νικολακης..καληνυχτα Αλεκακι..την αμεριστη συμπαρασταση μου θελω να εκφρασω στο Νικολακη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...