Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σας εχω πει ποιο ειναι το νανουρησμα του μπέμπη οταν ειναι ανύσηχος κ δεν κοιμάτε...''aerosmith-i don't wanna miss a think'' καλά ρίχνουμε πολύ γέλιο με το που το β'εζουμ κόκαλο ο μπεμπης!

α εμεις επιμενουμε στο Ητανε μια φορα....στο κορη ξανθη τεζα..και τα δυο....

Καλά εχω πέσει κάτω από τα γελια

σηκω τωρα γιατι εχει και συνεχεια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα ο νικηφ. εκανε μια τελεια ζωγραφια. πεταΛουδες πολυχρωμες, τελειες... "επειδη μπηκε η ανοιξη μαμα..δεν ειναι πανεμορφη? δεν ειναι φανταστικη?" ειναι!, "ε, τοτε μαμα θα τη κολλησουμε εξω απο τη πορτα μας????" κ τη κολλησαμε.

οι δικοι μου γονεις δεν θα με αφηναν για να μη χαλασω τη πορτα.

τη κολλησα, για να μη γινω ιδια, κ για να παρει το μηνυμα οτι "μετραει" η επιθυμια του σ'αυτο το σπιτι. γιατι να μην τον κανω να νιωσει καλα???

αναφερομαι στο "ντουλαπα-αρκουδα". με ριξες στα ταρταρα τωρα... πραγματικα!

Σωστη!!! Ευγε. Κι εγω αυτης της φιλοσοφίας ειμαι

ο μανω επρεπε να ειχε παντρευτει εμενα...να μας εγραφαν οι εφημεριδες καθε τοσο...

:tongue::tongue:

Ξερεις τι τον κραταει?...........φοβατε μην δωσει καμμια και αφησει κανεναν στον τόπο........χτικιαρικα ειναι

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΜΕΦΗ--Δενν μας την κάνει ο Σάκης!!Το έχουμε πεί!!Τον φορτωθήκαμε μέχρι τα γεράματα!!

τα δικα σου τα γεραματα σου χτυπανε την πορτα αλλα δεν πας να ανοιξεις..ο Σακης μια χαρα ειναι..τωρα που αδυνατισε κιολας..

:tongue::tongue:

Ξερεις τι τον κραταει?...........φοβατε μην δωσει καμμια και αφησει κανεναν στον τόπο........χτικιαρικα ειναι

και ο Νικος αυτο μου λεει...αλλα τονξερω εγω το Νικολακη μου...δεν....ειναι πολιτισμενος....:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

απο τα λεγομενα σου ληγμενη μανα..μικρα ειναι τα παιδια..λεγε τετοια να σου κουβαληθει η ΖΟΥΖΟΥ..για γνωριμιες..

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μπα.....ζουζου μην ερθεις τριανταριζει ο ξαδερφος

ΜΕΦΗ--Δενν μας την κάνει ο Σάκης!!Το έχουμε πεί!!Τον φορτωθήκαμε μέχρι τα γεράματα!!

τα δικα σου τα γεραματα σου χτυπανε την πορτα αλλα δεν πας να ανοιξεις..ο Σακης μια χαρα ειναι..τωρα που αδυνατισε κιολας..

αστην ΚΙΜημουξαναπειςγιατοναγγελοκαιζτηζιμπαμπουεγιατιθασεχεσω θα μας θυμηθει αλλα θα ειναι αργα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

και ο Νικος αυτο μου λεει...αλλα τονξερω εγω το Νικολακη μου...δεν....ειναι πολιτισμενος....:rolleyes:

Κράτα τις ισορροπιες:tongue::tongue:

Μια φορα εριξε και ξηλωσε κάτω γναθο:|

Κράτα τις ισορροπιες:tongue::tongue:

Μια φορα εριξε και ξηλωσε κάτω γναθο:|

η πολη μας φταιει βρε.....μας κανει ευεξαπτους...:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Εχει πιαστεί η μέση μου,τον λόγο τον είπαμε!!Μου λέει ο αδερφός μου ο έξυπνος,γυμναστής είπαμε,να ξεκινήσω να περπατάω!Πήρα και γώ το καρότσι και περπάτησα 6 χιλλιόμετρα,πρώτη φορά στην ζωή μου!Πονάω ολόκληρη!!Ακόμη και τα δαχτυλά μου που γράφω πονάνε!!Κίμη,μην μιλήσεις,μην μιλήσεις!!!!

Με το μαλακό Μεφη μου. Ε όχι και 6 χλμ μονοκοπανια. Βαλε τον αντρουλη σου να σε τριψει λιγακι να χαλαρωσεις

Διαφημίσεις

Ναι μαρή!!Η χαρά του μπαταξή!!Οσοι μπαταξίδες υπαρχουν στην πόλη σ'αυτόν πήγανε γιατί τον "κόβουν" για θύμα και χτυπάνε αλύπητα!!!

Εγώ σήμερα που περπατούσα σκέφτηκα την Μάρκελλάκι!Ηταν ένα ζευγάρι με 2 ποδήλατα και είχαν ενώσει τα ποδηλατά τους με τα ποδήλατα των παιδιών τους και κάνανε όλοι μαζί ποδήλατο!!Ωραία φάση!!

Με το μαλακό Μεφη μου. Ε όχι και 6 χλμ μονοκοπανια. Βαλε τον αντρουλη σου να σε τριψει λιγακι να χαλαρωσεις

χαχα...εσυ το παρακανες...σε κανα χρονο θα την τριψει τωρα:P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρκελακι δεν το ενοουσε ετσι η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ....εγω καταλαβα τι ηθελε να πει..δεν ειναι ολα τα ζευγαρια το ιδιο..εξαλλου νομιζω οτι το ειπε για την περιπτωση της αδερφης μου πιο πολυ..προς Θεου..απλα επειδη εχω δει αρρωστα πραγματα να συμβαινουν σε συγγενικο μου ζευγαρι.εχω κ εγω σκεφτει κ παλι το μετανιωσα μολις το σκεφτηκα.οτι μηπως ειναι καλυτερα που δεν εχουν παιδια..κ παλι το ορκιζομαι οτι μετανιωνω με τη σκεψη μου..

Ναι μαρή!!Η χαρά του μπαταξή!!Οσοι μπαταξίδες υπαρχουν στην πόλη σ'αυτόν πήγανε γιατί τον "κόβουν" για θύμα και χτυπάνε αλύπητα!!!

Εγώ σήμερα που περπατούσα σκέφτηκα την Μάρκελλάκι!Ηταν ένα ζευγάρι με 2 ποδήλατα και είχαν ενώσει τα ποδηλατά τους με τα ποδήλατα των παιδιών τους και κάνανε όλοι μαζί ποδήλατο!!Ωραία φάση!!

Τωρα που ειπες ποδηλατο, ο Μαρκ μας εχει πρηξει να τον πάμε να κάνει ποδηλατο στο βουνό στην Παρνηθα, εκει που πάει ο αντρας μου. Χθες μες τη μαυρη νυχτα σωνει και καλά να πάμε στο βουνο.!!Κατε πουλακι μου που να τρεχουμε βραδιατικα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...