Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Που να καταλαβω .....10 ληγμενα πηρα το πρωι:tongue:

όταν παρεις και την αυριανη δοση, ξαναγραψε το πρωι.......να δω τι σκτ θα βλεπεις αυριο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γεια σας..

Καλα τα πήρα τωρα μόλις ειχα γραψει ενα κατεβατο και το εχασα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γραψε ό,τι θυμασαι...μη σκας..εδω η ελενη 1 γραφει μετα απο ληγμενα...δε θα σε κακοχαρακτηρισουμε :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εχει πιαστεί η μέση μου,τον λόγο τον είπαμε!!Μου λέει ο αδερφός μου ο έξυπνος,γυμναστής είπαμε,να ξεκινήσω να περπατάω!Πήρα και γώ το καρότσι και περπάτησα 6 χιλλιόμετρα,πρώτη φορά στην ζωή μου!Πονάω ολόκληρη!!Ακόμη και τα δαχτυλά μου που γράφω πονάνε!!Κίμη,μην μιλήσεις,μην μιλήσεις!!!!

Συμφωνω σε ολα οσα ειπατε στην Κιμι..... Οι δικοι μου γονεις εχουν περασει από ολες τις φασεις και οταν λεω ολες εννοω ολες. Μεχρι και ξυλο επαιξαν..... Και μαι φορά και μπροστά μας. Εγώ οπως σας εχω πει ειμαι πολυυυυυυυυυυυυ νευρικος ανθρωπος ισως και να ειναι συνεπεια ολων οσων εχουν δει τα ομορφα ματακια μου μεχρι τωρα. Εγω ομως εχοντας δει και εχοντας ακουσει παααααααααρα πολλα προσπαθω με νυχια και με δοντια να κανω τα παιδια μου ισορροπημενους και σωστους ανθρωπους.... Και τα μαλώνω και το χερι μου, και δεν ντρεπομαι για αυτο, το εχω σηκώσει αλλά δεν επιτρεπω σε κανεναν μα σε κανεναν να κανει τετοιες σκηνες μπροστα στα παιδια μου και ειδικά μεσα στο σπιτι μου. ΤΕΛΟΣ μια φορα ειχε ξεκινησει ενας καυγας αναμεσα στον αδερφο μου και την μαμά μου σηκώθηκα ανοιξα την πορτα τους επιασα απο το χερι και τους εβγαλα εξω...........Κανανε βεβαια να μου μιλησουν κανενα μηνα αλλα χ@στηκα. Και μια φορα ειμασταν σε μια ξαδερφη μου και εκει παλι ξεκινησε καυγας δεν μιλησα καθολου σηκωθηκα τα πηρα τα παιδακια μου απο το χερι και πολυ απλα εφυγα. Εγω με τον αντρα μου δεν μαλώνουμε? Μαλωνουμε στα 15 χρονια παντρεμενοι και στα 12 χρονια που εχω τα παιδια καναδυο φορες μονο ετυχε να ακουσουν πραγματα οχι να δουν και αυτο γιατί ήμουν εντελως εκτος εαυτου...

Διαφημίσεις

Εχει πιαστεί η μέση μου,τον λόγο τον είπαμε!!Μου λέει ο αδερφός μου ο έξυπνος,γυμναστής είπαμε,να ξεκινήσω να περπατάω!Πήρα και γώ το καρότσι και περπάτησα 6 χιλλιόμετρα,πρώτη φορά στην ζωή μου!Πονάω ολόκληρη!!Ακόμη και τα δαχτυλά μου που γράφω πονάνε!!Κίμη,μην μιλήσεις,μην μιλήσεις!!!!

ετσι μπραβο!!!

το πηρες ζεστα το θεμα! λες αντε να γυμναστω, να αντεχω στο σεχ, μη μου τη κανει ο Σακηηηηηηηηςςςςςς!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πριν η μετα( ;););)) έκανες καροτσαδα??? Αν εκανες πριν, φανταζομαι ότι ηταν πολυ δυσκολη η αποφαση σου:tongue::tongue::tongue:...αν μετα, να του πεις την επομενη φορα ναπατε για δευτερο γυρο :P:tongue::tongue::tongue: παντως την καροτσαδα κοφτην γιατι σε χαλαει....

221882cb0gkyh7q4.gif

Τα ξαναγραφω και συντομα.

Δε συμφωνω μαζί σου Ομορφακι στο θεμα της εξωσωματικης. Εν μένρει μπορει να ακούγεται λογικό αυτό που λες - για τη σωστη συμεριφορα ανάμεσα στα ζευγαρια- ομως από την άλλη τόσα και τόσα ζευγαρια που προσπαθούν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να αποκτησουν παιδι δεν πιστευω ότι εχουν πρόβλημα στη σχεση τους.

Πριν μεινω έγκυος και μπω στην παρεα σας, διαβαζα στο Parents για προσπάθειες κοριτσιών να μεινουν έγκυες και πραγματικά ειχα συγλονιστει. Δεν μπορει όλες αυτες οι κοπέλες να έχουν προβλήματα στη σχέση τους. Οτι η πολύχρονη προσπάθεια εξαντλει τα ζευγαρια ψυχολογικά και συναισθηματικά, ναι. Οχι όμως ότι δεν το αξίζουν. Και πάλι γνωμη μου.

Εχει πολυ κινηση εξω απο το σπιτι.......ο μ@λακας ο γειτονας που τυγχανει να ειναι και πρωτος μου ξαδερφος εχει μαζεψει κατι επισεις μ@λακες φιλους του και παιζουν με τα αυτοκινητα και φωνάζουν...............καθε τοσο αυτο το βιολί............πότε θα βγει εξω ο κρητηκος και θα μπουν ολοι μεσα δεν ξερω...........οχ αμαν με τα δοντια κρατιεται

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εχει πλακα ομωςς...ακομα κ στο διαδρομο τη σκεψη σου εχω Αλεκα...μπουχαχαχαχαχα..

το ξωβυζο που πηγε??οταν λεω εγω οτι εφαγε λουκανικοπιτα...στον υπνο τον επιασε..τι του φυλαγε η μερα στα τελειωματα του φουκαρα..σεξ με τη ΧΑΙΝΤΙ..

Διαφημίσεις

Σας εχω πει ποιο ειναι το νανουρησμα του μπέμπη οταν ειναι ανύσηχος κ δεν κοιμάτε...''aerosmith-i don't wanna miss a think'' καλά ρίχνουμε πολύ γέλιο με το που το β'εζουμ κόκαλο ο μπεμπης!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

εχει πλακα ομωςς...ακομα κ στο διαδρομο τη σκεψη σου εχω Αλεκα...μπουχαχαχαχαχα..

το ξωβυζο που πηγε??οταν λεω εγω οτι εφαγε λουκανικοπιτα...στον υπνο τον επιασε..τι του φυλαγε η μερα στα τελειωματα του φουκαρα..σεξ με τη ΧΑΙΝΤΙ..

Καλά εχω πέσει κάτω από τα γελια

στο σπιτι μου. ΤΕΛΟΣ μια φορα ειχε ξεκινησει ενας καυγας αναμεσα στον αδερφο μου και την μαμά μου σηκώθηκα ανοιξα την πορτα τους επιασα απο το χερι και τους εβγαλα εξω...........Κανανε βεβαια να μου μιλησουν κανενα μηνα αλλα χ@στηκα. Και μια φορα ειμασταν σε μια ξαδερφη μου και εκει παλι ξεκινησε καυγας δεν μιλησα καθολου σηκωθηκα τα πηρα τα παιδακια μου απο το χερι και πολυ απλα εφυγα. Εγω με τον αντρα μου δεν μαλώνουμε? Μαλωνουμε στα 15 χρονια παντρεμενοι και στα 12 χρονια που εχω τα παιδια καναδυο φορες μονο ετυχε να ακουσουν πραγματα οχι να δουν και αυτο γιατί ήμουν εντελως εκτος εαυτου...

Αυτό θα έκανα και γώ!!!

ετσι μπραβο!!!

το πηρες ζεστα το θεμα! λες αντε να γυμναστω, να αντεχω στο σεχ, μη μου τη κανει ο Σακηηηηηηηηςςςςςς!!!!!!!!

Δενν μας την κάνει ο Σάκης!!Το έχουμε πεί!!Τον φορτωθήκαμε μέχρι τα γεράματα!!

πριν η μετα( ;););)) έκανες καροτσαδα??? Αν εκανες πριν, φανταζομαι ότι ηταν πολυ δυσκολη η αποφαση σου:tongue::tongue::tongue:...αν μετα, να του πεις την επομενη φορα ναπατε για δευτερο γυρο :P:tongue::tongue::tongue:

Μετά από μια μέρα καλέ!!Σίγα!!Είπαμε,είμαι και γρια γυναίκα και αγύμναστη!!Μην το παραχιέσ..με το θέμα!!:tongue::D:D

Εχει πολυ κινηση εξω απο το σπιτι.......ο μ@λακας ο γειτονας που τυγχανει να ειναι και πρωτος μου ξαδερφος εχει μαζεψει κατι επισεις μ@λακες φιλους του και παιζουν με τα αυτοκινητα και φωνάζουν...............καθε τοσο αυτο το βιολί............πότε θα βγει εξω ο κρητηκος και θα μπουν ολοι μεσα δεν ξερω...........οχ αμαν με τα δοντια κρατιεται
ο μανω επρεπε να ειχε παντρευτει εμενα...να μας εγραφαν οι εφημεριδες καθε τοσο...

:D:p:tongue:

και εγω στο κολυμβητηριο εσας σκεφτομουν...και δωσ'του κολυμπι...ελεγα να τελειωσω γρηγορα να παω να σας βρω:D

221882cb0gkyh7q4.gif

ΕΛΕΝΗ1--Εχει πολυ κινηση εξω απο το σπιτι.......ο μ@λακας ο γειτονας που τυγχανει να ειναι και πρωτος μου ξαδερφος εχει μαζεψει κατι επισεις μ@λακες φιλους του και παιζουν με τα αυτοκινητα και φωνάζουν.....

απο τα λεγομενα σου ληγμενη μανα..μικρα ειναι τα παιδια..λεγε τετοια να σου κουβαληθει η ΖΟΥΖΟΥ..για γνωριμιες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...