Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω ρε Ελενη1τονοναπαρειςσεμιαβδομαδα...

ετσι ακριβως ειμαι...εδινα διοροια..κ εβγαζα κ καρτες απο μεσα μου..στις 3 μαλ&^ιες αντε γεια..δεν ανεχομουνα να μη με σεβεται ο αλλος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ακριβως ειμαι...εδινα διοροια..κ εβγαζα κ καρτες απο μεσα μου..στις 3 μαλ&^ιες αντε γεια..δεν ανεχομουνα να μη με σεβεται ο αλλος..

σε ανθρωπους που αγαπαμε ειναι δυσκολο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λάθος ορθογραφια:tongue::tongue::tongue:

ε καλα...δεν θα τα μαθω ορθογραφια...:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα πιστευω φταιει κ πατερας μου κ ας μη το παραδεχεται που συνεχεια της ελεγε να αδυνατησει γιατι ηταν σαν ντουλαπα..ή αρκουδα..αναλογα την εποχη..δεν τα λες αυτα σε παιδι που ειναι στην εφηβεια..εγω θα την παω σε ψυχολογο???εδω μου εβγαλε τη πιστη να την παρακαλαω να μη βιαστει να παντρευτει...σε εναμιση χρονο γνωριμιας παντρευτηκαν...αυτοε παλιοτερα ειχε πη^&*ξει κ τις 2 κολλητες της αλλα το δικο μας το βουρλο στραβωθηκε..δεν ακουει κανενα..

Συγνώμη αλλά μετά από αυτό που ειπες δεν νονμίζω οτι φταίει μόνο ο μόσχος αλλά και η αδερφή σου!Αυτό το πράγμα το σιχαίνομαι και δεν μου φαίνεται καθόλου καλό να τα φτιάχνει κάποια με πρώην κολλητής της!Είναι απαράδεκτο!Αρα τα ήθελε και της αδερφής σου ο πισινός!!!

:shock:..αη μαρη..ενα ενα μας τα λες....τον παλιογελοιο....

Αυτός την ωραιάδα του έκανε!!Αυτή φταίει που πήγε μαζί του ενώ το ήξερε!

ΜΕΦΗ της τα εχω πει χιλιαδες φορεςςςςςςςςςςςςς...δεν ακουει..ε δε θα σκασω αλλα οι ανωμαλιες κ τα μαστιγια σπιτι σας..κ δεν ειναι μονο θεια..ειναι κ νονα του Χρηστου κ Χρηστακος μου τη λατρευει..αα κ το μπεμπονι μπροστα ηταν αλλα παλευε εκεινη την ωρα να γυρισει απο μπρουμητα ανσκελα..κ δεν ειδε τη φαση.

Καλά,μην τρελλένεσαι,ο Χριστάκης δεν θα πάθει ψυχολογικά!Απλά για λίγο καιρό θα τον βλέπει και δεν θα τον πλησιάζει!

Διαφημίσεις

Κάτι κατάλαβα απο αυτα που λέτε κ ενα εχω να σας πω εκ πείρας.Οι γονείς μου εχουν χωρήσει κ ως γνωστόν οι σχέσεις μου με την μαμά μου ειναι ανυπαρκτες ομως οφείλω να τους αναγνωρίσω πως σκήνες βίας κ εντασης δεν ζήσαμε ποτε κ έτσι εγω σαν παιδι εβλεπα κατι τέτοια που λετε κ ελεγα μα εμένα χωρήσαν κ δεν τσακώθηκαν μπροστα μας ποτε οι αλλοι πως με τετοιες εντασεις κ λογια ειναι μαζί απορω κ εχω πολυ κοντινα παραδειγματα.Κ εγω θα ήθελα να πετύχω το παιδι μου να μεγαλώσει με ήρεμία και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ μεγάλος στόχος!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

ετσι ειναι ρε συ τον εαυτο μας πρωτα και μετα τον γκομενο....τόσο περιεργο ειναι?

σε ανθρωπους που αγαπαμε ειναι δυσκολο....

Στις αδερφες μου και στους γονεις μου πονάω........στους αντρες δεν

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

σημερα ο νικηφ. εκανε μια τελεια ζωγραφια. πεταΛουδες πολυχρωμες, τελειες... "επειδη μπηκε η ανοιξη μαμα..δεν ειναι πανεμορφη? δεν ειναι φανταστικη?" ειναι!, "ε, τοτε μαμα θα τη κολλησουμε εξω απο τη πορτα μας????" κ τη κολλησαμε.

οι δικοι μου γονεις δεν θα με αφηναν για να μη χαλασω τη πορτα.

τη κολλησα, για να μη γινω ιδια, κ για να παρει το μηνυμα οτι "μετραει" η επιθυμια του σ'αυτο το σπιτι. γιατι να μην τον κανω να νιωσει καλα???

αναφερομαι στο "ντουλαπα-αρκουδα". με ριξες στα ταρταρα τωρα... πραγματικα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Στις αδερφες μου και στους γονεις μου πονάω........στους αντρες δεν

για αυτους μιλαω...αυτοι 'μου ετυχαν'..τον αντρα τον διαλεξα;)

221882cb0gkyh7q4.gif

σημερα ο νικηφ. εκανε μια τελεια ζωγραφια. πεταΛουδες πολυχρωμες, τελειες... "επειδη μπηκε η ανοιξη μαμα..δεν ειναι πανεμορφη? δεν ειναι φανταστικη?" ειναι!, "ε, τοτε μαμα θα τη κολλησουμε εξω απο τη πορτα μας????" κ τη κολλησαμε.

τη κολλησα, για να μη γινω ιδια, κ για να παρει το μηνυμα οτι "μετραει" η επιθυμια του σ'αυτο το σπιτι. γιατι να μην τον κανω να νιωσει καλα???

αχ μωρε...και αυτος γλυκας , και εσυ το ιδιο...μην γελιεσαι ρε κοριτσακι...τα περισοοτερα σπιτια ειναι ετσι....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παω για τσιγαρο..

ρε ΑΛΕΚΑ στο γυμναστηριο σε σκεφτηκα κ εβαλα τα γελια σαν το χαζο..σου αφιερωνω αυτο .οταν θα γυρναει Αγγελακος απο σπουδες στη Ζιμπαμπουε..

σου ανοιγω ενα παραθυρο στο μελλον...

Σωστή!!!

παω για τσιγαρο..

ρε ΑΛΕΚΑ στο γυμναστηριο σε σκεφτηκα κ εβαλα τα γελια σαν το χαζο..σου αφιερωνω αυτο .οταν θα γυρναει Αγγελακος απο σπουδες στη Ζιμπαμπουε..

:tongue::tongue::tongue:....βρωμιαρα....εμενα μαρη σκεφτεσαι για να γελας???αη σιχτιρ!

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ μωρε...και αυτος γλυκας , και εσυ το ιδιο...μην γελιεσαι ρε κοριτσακι...τα περισοοτερα σπιτια ειναι ετσι....

πιστευω οτι εμεις ειμαστε ενα σκαλι πιο πανω απο τους γονεις μας. μη ψωνιστουμε κιολας.............

παω για τσιγαρο..

κ εγω! μ'εσκασες κολοπαιδο!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...