Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα πιστευω φταιει κ πατερας μου κ ας μη το παραδεχεται που συνεχεια της ελεγε να αδυνατησει γιατι ηταν σαν ντουλαπα..ή αρκουδα..αναλογα την εποχη..δεν τα λες αυτα σε παιδι που ειναι στην εφηβεια..εγω θα την παω σε ψυχολογο???εδω μου εβγαλε τη πιστη να την παρακαλαω να μη βιαστει να παντρευτει...σε εναμιση χρονο γνωριμιας παντρευτηκαν...αυτοε παλιοτερα ειχε πη^&*ξει κ τις 2 κολλητες της αλλα το δικο μας το βουρλο στραβωθηκε..δεν ακουει κανενα..

:shock:..αη μαρη..ενα ενα μας τα λες....τον παλιογελοιο....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Γειά σας!με το ενα χερι ταίζω με το αλλο σας γράφω.ολα καλά?τι ψυχολογικα αναλύουμε ?για να μπω στο κλίμα!

τιποτα κοριτσακι μου...προσπαθουμε να πεισουμε την ομορφακια ότι δεν ειναι όπως τις φωτο που ανεβασες:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ..κ εγω το σκεφτομαι αυτο καμμια φορα αλλα μετα λεω οτι αμαρτια ειναι...εγω θα κρινω??κ η ξαδερφουλα μου με τις εξωσωματικες που ταλαιπωρειται εχει παρρραα πολλλααα αλυτα θεματα με αντρα της..κ σκεφτομαι οτι ισως να μη πρεπει να κανει παιδι..αλλα μετα το μετανιωνω που το λεω..

εμενα πιστευω φταιει κ πατερας μου κ ας μη το παραδεχεται που συνεχεια της ελεγε να αδυνατησει γιατι ηταν σαν ντουλαπα..ή αρκουδα..αναλογα την εποχη..δεν τα λες αυτα σε παιδι που ειναι στην εφηβεια..εγω θα την παω σε ψυχολογο???εδω μου εβγαλε τη πιστη να την παρακαλαω να μη βιαστει να παντρευτει...σε εναμιση χρονο γνωριμιας παντρευτηκαν...αυτοε παλιοτερα ειχε πη^&*ξει κ τις 2 κολλητες της αλλα το δικο μας το βουρλο στραβωθηκε..δεν ακουει κανενα..

Και εσυ δικιο εχεις.........κριμα ομως γιατι θα χασει τα ανηψακια της ............

εγω θα τους εκλεινα την πορτα αν ηταν ασχημα τα πραγματα..........οχι μπροστα στα παιδια μου

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ετσι ειναι....εκει παιζεται όλο το παιχνιδι...δεν μαθαινεται αυτο πιστευω, απλα προσπαθεις να τα κανεις να νιωσουν ασφαλη συναισθηματικα,...

δεν μαθαινεται... το περνας στο παιδι με την ιδια σου τη ζωη. απο σενα μαθαινουν. απο τον μπαμπα... αν δερνεστε κ φαπωνεστε, μη περιμενεις κ πολλα.

κ εγω κιμι, ποτε δεν θεωρουσα τον εαυτο μου εξαιρετικο, γιαυτο εριξα ολο το βαρος αλλου, εκτος απο τη φατσα μου κ το σωμα μου. κατεληξα, οτι αυτος που θα παρω δεν θα ειναι ωραιος-πλουσιος, αλλα θα μπορουμε να μιλαμε κ περα απο τα καθημερινα. δεν θα μπορουσα να συμβιωσω με αλλον... δεν μπορω τη βλακεια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κριμα....τι να πω....εγω αφησα ξημερωνματα το ωραιο και ανετο σπιτακι μου, και πηγα σε γεματο υγρασια δωματιο (ουτε καν σπιτι), μακρυα απο ό,τι αγαπαγα, επειδη μου της εβρεχε ο μπαμπας....Δεν μπορουσα να αλλαξω μπαμπα...και αυτες να διαλεγουν απο μονες τους 'βασανο'...τι να πω....

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::(:(:(:(:(:(

τωρα παντως τον λατρευει..τι να πω..αυτο που θα μαθω στα παιδια μου κ ειδικα στην μπεμπονα ειναι να σεβεται τον εαυτο της πανω απο ολα...τιποτα αλλο.απο αυτο ξεκινανε ολα..κανεις να μη την κανει να πιστεψει οτι δεν αξιζει το καλυτερο..

Είχα τόσα να σχολιάσω αλλά με συγχισες άσχημα!Καλά είσαι τυχερή τελικά που ο Χριστάκης δεν μιλάει καθαρά γιατί έτσι και το έλεγε στον Θάνο θα γινόταν χαμός,έτσι όπως τον έχω ψυχολογήσει!!Εγώ αν ήμουν στην θέση σου και το έκανε αυτό έστω και για πλάκα,θα την έπαιρνα τηλ. μόλις εφευγε για να είναι και το μοσχάρι μπροστά και θα την ξέχ..ζα!!!Κανονικά ομως!!Και να το κάνεις!!Δεν σε νοιάζει αν αυτή τα έχει βρεί με το μοσχάρι αλλά μπροστά στο μωρό κομμένες τέτοιου είδους αηδίες!Στο σπίτι τους να κάνουν ο,τι σκα.α θέλουν!!

elenie κ παλι ευχαριστω για φωτο..αφου την εδειξα στο Θανο..κ παραξενευτηκε το γαιδουρι που βγηκα καλη...

ΑΛΕΚΑ ειναι παρα πολλα αλλα απο κοντα..δε λεγονται..απο εδω..για αυτο το μονο που θελω να βαλω στο κεφαλακι της κορης μου ειναι οτι ειναι η καλυτερη κ οτι αξιζει τα παντα...

δεν μαθαινεται... το περνας στο παιδι με την ιδια σου τη ζωη. απο σενα μαθαινουν. απο τον μπαμπα... αν δερνεστε κ φαπωνεστε, μη περιμενεις κ πολλα.

κ εγω κιμι, ποτε δεν θεωρουσα τον εαυτο μου εξαιρετικο, γιαυτο εριξα ολο το βαρος αλλου, εκτος απο τη φατσα μου κ το σωμα μου. κατεληξα, οτι αυτος που θα παρω δεν θα ειναι ωραιος-πλουσιος, αλλα θα μπορουμε να μιλαμε κ περα απο τα καθημερινα. δεν θα μπορουσα να συμβιωσω με αλλον... δεν μπορω τη βλακεια.

ετσι ειναι ρε παιδια....

221882cb0gkyh7q4.gif

ΜΕΦΗ της τα εχω πει χιλιαδες φορεςςςςςςςςςςςςς...δεν ακουει..ε δε θα σκασω αλλα οι ανωμαλιες κ τα μαστιγια σπιτι σας..κ δεν ειναι μονο θεια..ειναι κ νονα του Χρηστου κ Χρηστακος μου τη λατρευει..αα κ το μπεμπονι μπροστα ηταν αλλα παλευε εκεινη την ωρα να γυρισει απο μπρουμητα ανσκελα..κ δεν ειδε τη φαση.

Διαφημίσεις

τιποτα κοριτσακι μου...προσπαθουμε να πεισουμε την ομορφακια ότι δεν ειναι όπως τις φωτο που ανεβασες:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p

τζαμπα κοπος!!!!!!!!!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ..κ εγω το σκεφτομαι αυτο καμμια φορα αλλα μετα λεω οτι αμαρτια ειναι...εγω θα κρινω??κ η ξαδερφουλα μου με τις εξωσωματικες που ταλαιπωρειται εχει παρρραα πολλλααα αλυτα θεματα με αντρα της..κ σκεφτομαι οτι ισως να μη πρεπει να κανει παιδι..αλλα μετα το μετανιωνω που το λεω..

ναι... δικιο... αμαρτια μεγαλη. το ξερω. για μενα κ για σενα που το σκεφτομαστε ετσι. ομως μεγαλυτερη αμαρτια για τα μωρα που θα μεγαλωσουν σε τετοιο περιβαλλον!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ετσι ειναι ρε παιδια....

Ετσι και παλι ετσι...........και εγω αγαπησα λαθος ανθρωπο και τον ξεαγαπησα χωρις δευτερη σκεψη.................σιγα μην πεσω τοσο χαμηλα για κανεναν πο@στη

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

elenie κ παλι ευχαριστω για φωτο..αφου την εδειξα στο Θανο..κ παραξενευτηκε το γαιδουρι που βγηκα καλη...

ΑΛΕΚΑ ειναι παρα πολλα αλλα απο κοντα..δε λεγονται..απο εδω..για αυτο το μονο που θελω να βαλω στο κεφαλακι της κορης μου ειναι οτι ειναι η καλυτερη κ οτι αξιζει τα παντα...

αυτο ακριβως εννοουσα ότι πρεπει να συμπεριφερομαστε στον εαυτο μας σα να δινουμε συμβουλη στο παιδι μας....αυτο το αγαπαμε και θα προσπαθησουμε να το μαθουμε να αγαπαει τον εαυτο του...αλλα και τον εαυτο μας πρεπει να τον μαθουμε να κανει το ιδιο....τεσπα...καταλαβαινω...και εγω αν και εχω πει πολλα εδω,στην ουσια δεν εχω πει τιποτα...ειναι πολλα...καταλαβαινω...

221882cb0gkyh7q4.gif

ΜΕΦΗ της τα εχω πει χιλιαδες φορεςςςςςςςςςςςςς...δεν ακουει..ε δε θα σκασω αλλα οι ανωμαλιες κ τα μαστιγια σπιτι σας..κ δεν ειναι μονο θεια..ειναι κ νονα του Χρηστου κ Χρηστακος μου τη λατρευει..αα κ το μπεμπονι μπροστα ηταν αλλα παλευε εκεινη την ωρα να γυρισει απο μπρουμητα ανσκελα..κ δεν ειδε τη φαση.

παλι καλα...τυχερη ηταν!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κιμιν στειλε μου και το μπεμπονι μαζι με τη χριτιανα....θα τα μαθω εγω από όλα χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...