Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Καλησπέρα,χθες την έκανα.Ναι καλέ κινούμε από καναπέ κρεβάτι βέβαια.Έκανα κ το μπάνιο μου.Δεν ειναι συνεχόμενα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα ειναι by far η χειροτερη,,,δεν ξερω απο που να ξεκινησω με αυτο το κοριτσι...

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ αυτο το αηδιες κ ξερασματα το εχω συνδυασει με ενα τελειο καρτουν τον ΜΠΟΛΤ..τον ξερετε??ολα τα λεφτα το σκυλακι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το 80 ειναι το μοσχαρι..30 χρονων..αν μαθει ο Θανος τι παιχτηκε..αν κ ο Χρηστακος το ξεχασε μαλλον αλλα τον φοβαμαι..γιατι επι μιση ωρα ελεγε το αμοιρο με τελεια ελληνικα του μαμα νονος ντα τη νονα...κακο..

κριμα....τι να πω....εγω αφησα ξημερωνματα το ωραιο και ανετο σπιτακι μου, και πηγα σε γεματο υγρασια δωματιο (ουτε καν σπιτι), μακρυα απο ό,τι αγαπαγα, επειδη μου της εβρεχε ο μπαμπας....Δεν μπορουσα να αλλαξω μπαμπα...και αυτες να διαλεγουν απο μονες τους 'βασανο'...τι να πω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κριμα....τι να πω....εγω αφησα ξημερωνματα το ωραιο και ανετο σπιτακι μου, και πηγα σε γεματο υγρασια δωματιο (ουτε καν σπιτι), μακρυα απο ό,τι αγαπαγα, επειδη μου της εβρεχε ο μπαμπας....Δεν μπορουσα να αλλαξω μπαμπα...και αυτες να διαλεγουν απο μονες τους 'βασανο'...τι να πω....

....τοσο απλα........

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εγω φοβαμαι οτι θα το ξερασει...καλος ρουφ μας βγηκε κ αυτος..

λοιπον η αδερφη μου νομιζει οτι ειναι μπαζο...επειδη ειχε λιγα κιλα παραπανω..1.72περιπου 75-80 κιλα..αφου χωρισε απο τον πρωτο..ελεγε οτι θα μεινει στο ραφι..κ βρηκε το κελεπουρι..της εδωσε λιγη σημασια ..της πηρε κ κανα σοκολατακι-λουλουδακι.ψαρωσε το βουρλο..στην αρχη δεν τον ηθελε για ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...τωρα πως το πακοτινι εγινε ανακοντα δεν ξερω..θαυμα της φυσης..

Στην περιπτωση της δικης μου καλητερα να την εδερνε.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

τωρα παντως τον λατρευει..τι να πω..αυτο που θα μαθω στα παιδια μου κ ειδικα στην μπεμπονα ειναι να σεβεται τον εαυτο της πανω απο ολα...τιποτα αλλο.απο αυτο ξεκινανε ολα..κανεις να μη την κανει να πιστεψει οτι δεν αξιζει το καλυτερο..

λοιπον η αδερφη μου νομιζει οτι ειναι μπαζο...επειδη ειχε λιγα κιλα παραπανω..1.72περιπου 75-80 κιλα..αφου χωρισε απο τον πρωτο..ελεγε οτι θα μεινει στο ραφι..κ βρηκε το κελεπουρι..της εδωσε λιγη σημασια ..της πηρε κ κανα σοκολατακι-λουλουδακι.ψαρωσε το βουρλο..στην αρχη δεν τον ηθελε για ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...τωρα πως το πακοτινι εγινε ανακοντα δεν ξερω..θαυμα της φυσης..

θα χωρισει...αλλα θα εχει χασει χρονο...ομορφο χρονο. Και εμενα η αδερφη μου καπως ετσι...ειναι κουκλα., ελενη1 πες,ο μπαμπας μας δεν μας πολυχαιδευε ως ποτε δηλαδη...και αυτη πηγε και διαλεξε τον πρωτο που την χαιδεψε...ημαρτον....η μαριανθη που ειναι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν ψηνετε να κανει καμμια συνεδρια σε ψυχολογο? θα την βοηθησει παρα πολυ

τωρα παντως τον λατρευει..τι να πω..αυτο που θα μαθω στα παιδια μου κ ειδικα στην μπεμπονα ειναι να σεβεται τον εαυτο της πανω απο ολα...τιποτα αλλο.απο αυτο ξεκινανε ολα..κανεις να μη την κανει να πιστεψει οτι δεν αξιζει το καλυτερο..

ετσι ειναι....εκει παιζεται όλο το παιχνιδι...δεν μαθαινεται αυτο πιστευω, απλα προσπαθεις να τα κανεις να νιωσουν ασφαλη συναισθηματικα,...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

θα σου πω κατι κ βρισε με... πες με ηλιθια, ρομαντικη, οτι θες... αλλα...τελειως μεταξυ μας. (μη θιχτει καμμια αναμεσα μας! προκαταβολικα). τα παιδια δεν ερχονται σε ενα σπιτι που δεν υπαρχει αγαπη, κ ευτυχια... υπαρχουν βεβαια κ αυτα που ερχονται αλλα ισως να ειναι για καλο της, να μην εχει "χρεη" πισω της. ακομα κ για εξωσωματικη οσες προσπαθουν οσες εχουν στηριγμα αληθινο πετυχαινουν. οσες το "νιωθουν". μακαρι να της χαρισει ο θεος, πρωτα αυτοπεποιηθηση(καμμια δεν ειναι τελεια), κ μετα οσα παιδακια θελει, αλλα να γουσταρονται με τον αντρα της...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΖΗ δεν εχει σελιδα..εχω παρει περιοδικα για βαφτιση..μονο μαιλ εχει Αλεκα..

πφφφφφ...βαριεμαι να τρεχω εκει ρε γμτ...αλλα ειχε πολυ ωραια πραγματα..τεσπα...

221882cb0gkyh7q4.gif

θα χωρισει...αλλα θα εχει χασει χρονο...ομορφο χρονο. Και εμενα η αδερφη μου καπως ετσι...ειναι κουκλα., ελενη1 πες,ο μπαμπας μας δεν μας πολυχαιδευε ως ποτε δηλαδη...και αυτη πηγε και διαλεξε τον πρωτο που την χαιδεψε...ημαρτον....η μαριανθη που ειναι??

Ναι ναι ετσι οπως τα λες ειναι.................τρομαρα της

θα σου πω κατι κ βρισε με... πες με ηλιθια, ρομαντικη, οτι θες... αλλα...τελειως μεταξυ μας. (μη θιχτει καμμια αναμεσα μας! προκαταβολικα). τα παιδια δεν ερχονται σε ενα σπιτι που δεν υπαρχει αγαπη, κ ευτυχια... υπαρχουν βεβαια κ αυτα που ερχονται αλλα ισως να ειναι για καλο της, να μην εχει "χρεη" πισω της. ακομα κ για εξωσωματικη οσες προσπαθουν οσες εχουν στηριγμα αληθινο πετυχαινουν. οσες το "νιωθουν". μακαρι να της χαρισει ο θεος, πρωτα αυτοπεποιηθηση(καμμια δεν ειναι τελεια), κ μετα οσα παιδακια θελει, αλλα να γουσταρονται με τον αντρα της...

Ακριβος !!!

εμενα πιστευω φταιει κ πατερας μου κ ας μη το παραδεχεται που συνεχεια της ελεγε να αδυνατησει γιατι ηταν σαν ντουλαπα..ή αρκουδα..αναλογα την εποχη..δεν τα λες αυτα σε παιδι που ειναι στην εφηβεια..εγω θα την παω σε ψυχολογο???εδω μου εβγαλε τη πιστη να την παρακαλαω να μη βιαστει να παντρευτει...σε εναμιση χρονο γνωριμιας παντρευτηκαν...αυτοε παλιοτερα ειχε πη^&*ξει κ τις 2 κολλητες της αλλα το δικο μας το βουρλο στραβωθηκε..δεν ακουει κανενα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...