Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαστουκια??? αστειο ετσι???

απο δεκεμβρη.....αστειο ηταν μαρη...λες να αρεσει σε μενα???

οχι σκεφτηκα, μην ειχε μπει κ δεν τη θυμομουν...αλλα ξερεις τι γινετε κ την εχω πατησει κ εγω. βλεπουν aleca κ πατανε. κ μπηκα κατα λαθος στον δεκεμβρη. σαστισα, δεν ειδα κ τπτ ενδιαφερον κ την εκανα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ειδε Αλεκα και μπηκε :tongue::tongue:

ηθελα να'ξερα που με ειδε...μια σταλια ανθρωπος:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

οχι σκεφτηκα, μην ειχε μπει κ δεν τη θυμομουν...αλλα ξερεις τι γινετε κ την εχω πατησει κ εγω. βλεπουν aleca κ πατανε. κ μπηκα κατα λαθος στον δεκεμβρη. σαστισα, δεν ειδα κ τπτ ενδιαφερον κ την εκανα...

α καλα το χασα....νομιζα δεν σου αρεσει που μαζι με βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

δεν ειναι αστειο οταν κοκκινιζει το ζουμερο της μπρατσο..αλλα πραγματικα αυτο εχει παψει να με απασχολει...το παιδι μου να μη βλεπει τετοιες αηδιες θελω..

:shock::shock::shock:...πόσο χρονων ειναι ο γαμπρουλιακας???

221882cb0gkyh7q4.gif

ε να μη στεναχωριεμαι??ειμαι υπερβολικη?εσεις τι θα κανατε???

Εγω τα παιρνω πολυ ασχημα........βαζω χερι ακομα και στην μανα μου..........στα παιδια μπροστα ειμαι πολυ προσεχτικη και γενικα ειμαστε αγαπημενοι στο σπιτι...οχι να παιζουν με την ψυχουλα των παιδιων μου

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

δεν ειναι αστειο οταν κοκκινιζει το ζουμερο της μπρατσο..αλλα πραγματικα αυτο εχει παψει να με απασχολει...το παιδι μου να μη βλεπει τετοιες αηδιες θελω..

αηδιες κ ξερασματα.

χειρονομιες never!

θα ελεγα κανα γαλλικο τωρα........... αιντε με τους κατσιβλαχους ολους, τους αξεστους, που εχουν γυναικα κ δεν ξερουν τι να τη κανουν οι 3μ@λακες..

με συγχισες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!:mad:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εγω τα παιρνω πολυ ασχημα........βαζω χερι ακομα και στην μανα μου..........στα παιδια μπροστα ειμαι πολυ προσεχτικη και γενικα ειμαστε αγαπημενοι στο σπιτι...οχι να παιζουν με την ψυχουλα των παιδιων μου
αηδιες κ ξερασματα.

χειρονομιες never!

θα ελεγα κανα γαλλικο τωρα........... αιντε με τους κατσιβλαχους ολους, τους αξεστους, που εχουν γυναικα κ δεν ξερουν τι να τη κανουν οι 3μ@λακες..

με συγχισες παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!:mad:

συμφωνω...κριμα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Αλλο ''βλήμα'' μας βρηκε (συγνωμη κιολας) το εχουν οι αδερφες μαλλον........

Διαφημίσεις

Αλλο ''βλήμα'' μας βρηκε (συγνωμη κιολας) το εχουν οι αδερφες μαλλον........

ναι...τις καναμε τρεις τωρα....:(

221882cb0gkyh7q4.gif

το 80 ειναι το μοσχαρι..30 χρονων..αν μαθει ο Θανος τι παιχτηκε..αν κ ο Χρηστακος το ξεχασε μαλλον αλλα τον φοβαμαι..γιατι επι μιση ωρα ελεγε το αμοιρο με τελεια ελληνικα του μαμα νονος ντα τη νονα...κακο..

το 80 ειναι το μοσχαρι..30 χρονων..αν μαθει ο Θανος τι παιχτηκε..αν κ ο Χρηστακος το ξεχασε μαλλον αλλα τον φοβαμαι..γιατι επι μιση ωρα ελεγε το αμοιρο με τελεια ελληνικα του μαμα νονος ντα τη νονα...κακο..

Τα παιδια ΔΕΝ ξεχνανε

θα του το πει...

σε ανυποπτο χρονο...

ετσι κανουν, παντα!

ο νικηφ. να δεις τι εχει "ξερασει"!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...