Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εχεις διαβάσει την ιστορία της; Υπάρχουν όμως και καλύτερα. Δεν βοηθάει καθόλου αυτή η φραση. Αν το πάμε έτσι καμία εδώ δεν μπορεί να πει τον πόνο της ή να στεναχωρηθεί πολύ; Ή να νιώθει ότι ήρθε το τέλος του κόσμου της γιατί υπάρχουν και χειρότερα. Εννοείται γέροι να είναι όλοι. Αλλά για να είμαστε εδώ μέσα, δεν είμαστε 100% υγιείς. 

σου εύχομαι μια τριψήφια χοριακη ❤️❤️

Εννοείται κ την εχω διαβασει,δεν το είπα κάπως γιατι εάν σου πω την ιστορία της φίλης μου θα πεις όντως υπάρχουν κ χειρότερα.Σαφώς κ μπορούμε να πούμε τον πόνο μας κ να στεναχωρηθούμε κ να κλάψουμε αλλά δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω πρεπει να έχουμε πίστη κ υπομονη για να πετύχουμε τον στόχο μας!Σ ευχαριστω πολύ!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν τα κανουν κανονικα..και εγω δεν θα πηγαινα το παιδι μου....υπαρχουν τοσοι καλοι παιδιατροι της κλασσικης ιατρικης γιατι να το παω σε γιατρο που εχει δικη του 'παντιερα?'

μιλουσα με μια φιλησ τη θεσνικη που η μικρη της ειναι 3 και πάει παιδικό...μου ειπε οτι σωθηκε αοπό την ομοιοπαθητικη...ενω αρρωσταινε συνεχεια με την ομοιοπαθητικη δεν αρρωσταινει...τι να πω....

τζια μου, σκεφτομαι οτι υπαρχουν κ πολυ χειροτερα!! οποτε κουραγιο. αυτα δεν ειναι τπτ!!! η χριστ. γκρινια πολυ 1-2 μερες, αλλα οκ... σημερα ζητησε 2 φορες για κακα στη λεκανη! θαυμα να μη ξεσκατισω!!! ειδικα βραδυ που εχουν τελειωσει τα κουραγια!

μπράβο ρε κοριτσι που σκεφτεσε ετσι....μπράβο!

byXKp2.png

Αληθεια .....που ειναι αυτη?Τι εγινε με την αδερφη της σημερα και στεναχωρεθηκε?

τι να εγινε...θα ελεγε βλακειες παλι ο γαμπρουλιακας

Τεστ τους κανεις????

ναι..να δει αν θα δωσει αντιβιωση ο γιατρος :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

μιλουσα με μια φιλησ τη θεσνικη που η μικρη της ειναι 3 και πάει παιδικό...μου ειπε οτι σωθηκε αοπό την ομοιοπαθητικη...ενω αρρωσταινε συνεχεια με την ομοιοπαθητικη δεν αρρωσταινει...τι να πω....

η ομοιοπαθητικη στηριζεται σε συμπηρωματα ...ΟΚ φυτικα....αλλα και παλι συμπληρωματα ειναι...Βιταμινη D ως επι των πλειστων και ασβεστιο...Όσα παιδακια τα εχουν ανεβασμενα, δυσκολα αρρωσταινουν. Το θεμα ειναι όμνως να τα εχουν ανεβασμενα χωρις συμπκηρωματα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

..να πουντιασει??

θα σας τα φερω να τα γιατροπορευσετε! χαμενες...καθομαι κ σας ακουω!

κ μιας συναδελφου. με τη μασκα στη τσαντα κυκλοφορουσε η φιλη μου κ τωρα με ομοιοπαθ. + κολυμβητ. εγινε αλλος ανθρωπος το κοριτσακι της.

κ εσυ ετσι θα σκεφτεσαι μ'αυτα που ακουμε κ διαβαζουμε!!! μη το συζηταμε καν...

τι να εγινε...θα ελεγε βλακειες παλι ο γαμπρουλιακας

ναι..να δει αν θα δωσει αντιβιωση ο γιατρος :tongue::tongue::tongue:

α, ναι ε???????

ταλλαααααααα.................

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλησπεραααα

διαβασα κ ηρθα..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ περαστικα στη νυφουλα μου...θα σε παρακαλουσα να μου την παραδωσεις φυσιολογικη...γκαβη κ κουφη...εχει λιγοτερη προικα πο μενα...κ στο ονομα του γιου μου ολη η πιτσαρια..

Εγω παντως με το αυτοανοσο που πηγα σε σωστο ομοιποπαθητικο γιατρο, μπας και γλιτωσω, μου ειπε 'λυπαμαι, ακολουθα την κλασσικη ιατρικη' Γιατι? του λεω..γιατι εισαι κλασσικος τυπος σαν τη Μεφη μου λεει :tongue::tongue::tongue: ψεμματα....γιατι η ομοιοπαθητικηλεει μπορει μονο ν α βοηθησει τον οργανισμο να μην αρρωσταινει όχ να τον κανει καλα. ΟΚ...και όταν αρρωστησει το παιδι, που θα το παω? Σε γιατρο που δεν τον παρακολουθει???

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

η ομοιοπαθητικη στηριζεται σε συμπηρωματα ...ΟΚ φυτικα....αλλα και παλι συμπληρωματα ειναι...Βιταμινη D ως επι των πλειστων και ασβεστιο...Όσα παιδακια τα εχουν ανεβασμενα, δυσκολα αρρωσταινουν. Το θεμα ειναι όμνως να τα εχουν ανεβασμενα χωρις συμπκηρωματα

τελικα σε τι ακριβως στηριζεται???????????????????????????????

δρ. σου λεει μετα!!!

ψαξτο καλυτερα.. σοβαρα τωρα..

συμπληρωνω επισης, οτι δεν θα πηγαινα ΠΟΤΕ σε ομοιοπαθητικο που η κανονικη του ειδικοτητα να μην ηταν γιατρος κλασσικης ιατρικης! το θεωρω απαραιτητο να τα ξερει κ τα δυο κ να αποφασιζει. γιατι ομοιοπαθητικος, οντως μπορει να γινει ο καθενας...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

θα σας τα φερω να τα γιατροπορευσετε! χαμενες...καθομαι κ σας ακουω!.......

βρε, μια εβδομαδα να την παρω τη χριστιανουλα, θα στη φερω περδικι....με συριγγα θα την ταιζω, αλλα θα στη φερω αλλον ανθρωπο (όχι διπλο:tongue:)

Και αντε να εισαι μεγαλος και να παρεις τα χαπια.......αν ειναι μικρο παιδι πως θα τα πινει που ειναι και κατι χαπάρες ΝΑ ?

ξεχασες το μετα συγχωρησεως...αλλα μια ζωη σουρλουλου ησουν...τωρα θα γινεις ανθρωπος???

221882cb0gkyh7q4.gif

Και αντε να εισαι μεγαλος και να παρεις τα χαπια.......αν ειναι μικρο παιδι πως θα τα πινει που ειναι και κατι χαπάρες ΝΑ ?

οχι...εχουν προσαρμοστει... απο τη φιλη, στο λεω..

καλησπεραααα

διαβασα κ ηρθα..ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ περαστικα στη νυφουλα μου...θα σε παρακαλουσα να μου την παραδωσεις φυσιολογικη...γκαβη κ κουφη...εχει λιγοτερη προικα πο μενα...κ στο ονομα του γιου μου ολη η πιτσαρια..

πες τωρα τι εγινε με τη σιστερ, μη παρω το δικανο!!!

Εγω παντως με το αυτοανοσο που πηγα σε σωστο ομοιποπαθητικο γιατρο, μπας και γλιτωσω, μου ειπε 'λυπαμαι, ακολουθα την κλασσικη ιατρικη' Γιατι? του λεω..γιατι εισαι κλασσικος τυπος σαν τη Μεφη μου λεει :tongue::tongue::tongue: ψεμματα....γιατι η ομοιοπαθητικηλεει μπορει μονο ν α βοηθησει τον οργανισμο να μην αρρωσταινει όχ να τον κανει καλα. ΟΚ...και όταν αρρωστησει το παιδι, που θα το παω? Σε γιατρο που δεν τον παρακολουθει???

κ τους 2 τους εχεις!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κουκλες ηρθα.... Δινω το παρον τωρα θα λειψω και θα ξαναερθω. Ομοιοπαθητική εγω γιοκ. Δεν..... τουλαχιστον στα μωρα για μενα αν χρειαστει θα δουμε.... Λοιπον αναλυτικα τα νεα για το φαγητο της μπεμπας. Το Σαββατο ξεκιναμε το δευτερο γευμα της ημερας το αντικαθιστω με φρουτα... Η βαση ειναι αχλαδι μπανανα και τριτο φρουτο οτι γουσταρω.... Πέντε μερες μετά αντικαθιστω το τεταρτο γευμα της ημερας ρυζαλευρο βανιλια και πεντε μερες μετα αντικαθιστω το τριτο γευμα χορτοσουπα και μετα μοσχαρι. Αυτα περι φαγητου.... Του ειπα οτι δεν καλοτρωει την ζυγισε και μου λεει σε 10 μερες εβαλε 300 γρ τι αλλο θες δηλαδη? Πόσο τρωει? Του λεω επινε 210 και τωρα πινει 180. Τα πίνει? Τα πινει.... Ενταξει ειναι μια χαρα το μωρό.... Αυτα πάω να βαλω τα σιδερωμενα στη θεση τους και επανερχομαι

βρε, μια εβδομαδα να την παρω τη χριστιανουλα, θα στη φερω περδικι....με συριγγα θα την ταιζω, αλλα θα στη φερω αλλον ανθρωπο (όχι διπλο:tongue:)

ξεχασες το μετα συγχωρησεως...αλλα μια ζωη σουρλουλου ησουν...τωρα θα γινεις ανθρωπος???

αυτο φοβαμαι... μη μου ζητησει να πιασει δουλεια σε καμμια μπαρα:tongue:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...