Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν μόλις μίλησα με Ελένη, ο μικρούλης βγηκε από το χειρουργειο, όλα φαινεται να πήγαν καλά. Από την δευτέρα θα μπορέσουν να μιλήσουν με σιγουριά. Όλες οι προσευχές μας μζί του. Και αυτή η Ελενίτσα έχει ταλαιπωρηθει η καυμενούλα!!! Άντε να πάνε όλα καλά, που θα πάνε, δε μπορεί, να πάνε σπιτάκι τους!

χαχαχα εδω ειμαι ακομαααα....!!!ο γιατρουλης μου ειναι ποολυ καλος τελικααα.Δε με εβαλε με προκληση,μου ειπε οτι σημερα ή αυριο γενναω,αλλιως Κυριακη πρωι.μου εβαλε μονο δαχτυλο(βγηκε μια νυχτεριδα απο μεσα)δεν πονεσα αλλα τραχηλος ετοιμος.μου ειπε αν δω νερα ή αιμα εφυγα σφαιρα γιατι θα βγει γρηγορα ειπε.αααα ειναι μεγαλο γυρω στα 3700-3800 μαλλον.Αυτα απο μενα.αα αν μπω Κυριακη Αλεκα σε προλαβαινωωωω.

Ελενιτσα η Παναγιτσα μαζι σας σου ευχομαι κ κουραγιο..

Ναι ναι... να με περιμένεις...η νυχτερίδα η καυμένη ξεσπιτώθηκε...εμένα όλα τα ζούδια μέσα είναι. Δεν τα ενοχλέι κανείς!

Alekaki τελευταία μέρα στη δουλειά σήμερααααα????

χαχα!!! Έλεγα να κατέβω λίγο την Δευτέρα και καθόλου την Τρίτη αλλά το ξέρω εγώ ότι το έχει η μοιρα μου, όταν κανονιζω να μην έρθω, κάτι να γινεται. Έτσι λοιπόν και τώρα, ένα σοβαρό ραντεβού μπορέι να γινει μόνο Τρίτη πρωί στις 09.30 :confused:. Οπότε μάλλον αυτη θα είναι και η τελευταία μου εξόρμηση!!!

έφτιαξα και νυχάκια σήμερα... έτοιμη!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βοηθήστε τον στόκο!!!!!! Δε μπορώ να βάλω δύο τικεράκια!! Μπορώ μόνο ένα. Οκ τα βρίσκω τα κάνω κοπυ... πού ακριβώς τα κάνω paste???? Δωστε οδηγίες αναλυτικές.... για ηλίθιους pleeeaseeeeee

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

το φτιαξα?? πρέπει! αλλά δε μπορώ να τα βάλω στην ιδια γραμμή

221882cb0gkyh7q4.gif

δυσκολο σαββατοκύριακο για το Λενάκι.... Όλα να πάνε καλά..

Αλέκα τελικά με το mothercare μετα από 5-6 mails που το παίζαν χαζοί -μου είπαν ότι έκανε λάθος το σύστημα και θα μου κάνουν refund.

byXKp2.png

άντε ρε..... είδες τι απατεώνες???? τελικά όλοι προσπαθούν να σε πιάσουν κότσο.

221882cb0gkyh7q4.gif

γεια σας κορίτσια!!

γμτ δεν προλαβαίνω να διαβάζω! κάτι είδα για χειρουργείο το μπεμπέ της ελένης:(:(:(

εύχομαι όλα να πάνε καλά και οι προσευχές μας μαζί τους!!!

πάω να δω λεπτομέρειες!!

Αλεκα πάρε στο ΙΑΣΩ να σου στείλουν τον νέο Τιμοκατάλογο..

Απο τη Δεύτερα ισχύουν νέες τιμές.. Και δε ξέρω αν θα το πιστέψεις αλλά οι τιμές ειναι... χαμηλότερες!!!! κατα 400-500 ευρώ παρακαλώ..

γωγώ μήπως μπορείς να μου στείλεις το νέο τιμοκατάλογο!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

σου έστειλα πμ γωγώ!!!

άντε να δούμε μπας κ μας λυπήθηκε ο μεγαλοδύναμος για καμιά έκπτωση!!!!

εγώ βλέπεις σχεδόν κάθε χρόνο τους τα ακουμπάω!! και όταν κάποιος μου είπε ότι αν γεννήσεις πολλές φορές εκεί σου κάνουν έκπτωση, πήρα τηλ κ ρώτησα και μου είπαν: βέβαια έχουμε έκπτωση!!!!! ο 5ος τοκετός δωρεάν:o:confused::rolleyes:

170301c7zifsub1b.gif

σου έστειλα πμ γωγώ!!!

άντε να δούμε μπας κ μας λυπήθηκε ο μεγαλοδύναμος για καμιά έκπτωση!!!!

εγώ βλέπεις σχεδόν κάθε χρόνο τους τα ακουμπάω!! και όταν κάποιος μου είπε ότι αν γεννήσεις πολλές φορές εκεί σου κάνουν έκπτωση, πήρα τηλ κ ρώτησα και μου είπαν: βέβαια έχουμε έκπτωση!!!!! ο 5ος τοκετός δωρεάν:o:confused::rolleyes:

Χαχαχαααα οκ, έχεις ακόμη περιθώρια!!!

Σε εξάκλινο θα πάς?

Αλήθεια αυτό το δηλώνουμε την ημέρα του τοκετού ή το κανονίζει ο Dr?

εννοείται 6κλινο!!!

το κανονίζει ο σύζυγος όταν εσύ θα μπεις μέσα!

μην ξεχάσετε να πάρεετε μαζί τις ταυτότητες!

κ βέβαια αν κάτι δε σ΄αρέσει αλλάζεις δωμάτιο ανα πάσε ώρα κ στιγμή!!

ξενοδοχείο παιδί μου κανονικό!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...