Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια η πιο καλή και γρήγορη βασιλόπιτα είναι αυτή του φούρνου ή του ζαχαροπλαστείου !!!!! Αυτή τιμάω κάθε χρόνο το ίδιο και φέτος.

χαχαχαχχαχα και εγω το ιδιο!!!την πηρα ηδη και την χαλβαδιαζω εδω και μερες αλλα κανω υπομονη......ειναι και απο αυτες που εχουν επανω στολιδια,την εχω βαλει στο τραπεζι και την κοιταω:lol::lol:

fCS8p3.png

jtse ιωαννα μου ρωταγες για μια μαρκα ρουχων, ε το φορεμα που αγορασα προχτες ειναι αυτης της μαρκας! προφανως τη πουλανε σε διαφορα μαγαζια μαζι με αλλες μαρκες... παρε τηλ στα κεντρικα τους και θα σου πουν ποιος τα πουλαει...

κοριτσια χαθηκα γιατι ειναι απο τη δευτερα η πεθερα μου σπιτι και καθε μερα κατι γινεται καπου παμε και τρεχουμε... σημερα ειχαμε και δραματα για το ονομα του μωρου, σχεδον δε μιλιομαστε σπιτι, ο καθενας ειναι στο δωματιο του!!! αφηστε τα... ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περνατε καλα (και καλυτερα απο μενααααααα)

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

κοριτσια ,θελω να ρωτησω κατι τις μανουλες που θηλαζουν.

Στην μικρη μου ακομα δεν εδωσα πιπιλα.....απο φοβο περισσοτερο μην μπερδεψει τις θηλες ,και δεν θελει το στηθος.

Κοντευω ομως τα ορια μου ,καθε βραδυ απο τον πονο κοιματε στης 2:30 και αυτο διπλα μου στο κρεββατι και με το στηθος μου στο στοματης.

ενα οτι κοντευω να γνω σιγμα τελικο και ενα δευτερο θα μαθει να κοιματε στο κρεβατι μας και τζαμπα το λικνο και η κουνια...

σας παρακαλω βοηθηστεμε!

αχ, πονεμενη ιστορια! ετσι ημουν κ εγω ωσπου κοντεψα να τρελλαθω κ τελικα ξεκινησα σιγα σιγα να του δινω με μπιμπερο γαλα που ειχα αντλησει, μετα αρχισα να του δινω κ την πιπιλα σιγα σιγα μετα του εδωσα κ ξενο κ τωρα εχουμε ησυχασει λιγακι. αλλα αμα τον πιανουν οι κλαψες το μονο πραγμα που τον παρηγορει κ τον κοιμιζει ειναι το στηθος!

τωρα του δινω 15 λεπτα απο το καθε στηθος κ συμπληρωμα κ το βραδυ του δινω μονο ξενο κ ετσι τελειωνουμε πιο γρηγορα.

δωσε την πιπιλα σιγα σιγα οταν θα ειναι μεταξυ φθορας κ αφθαρσιας κ ισως την παρει σιγα σιγα. κ εμενα με τις ωρες του ειναι. αλλεσ φορες την θελει κ αλλες τον εκνευριζει.

χαχαχαχχαχα δεν μπορω να πω,μια αγορα που αξιζε!!!!

οσο για τα κρεβατακια τους ακομα δεν τα εχω βαλει,μονο την μπεμπα αφηνω καμια φορα οταν κλαιει πολυ και τις βαζω το περιστρεφομενο και το χαζευει αλλα οπως ειπες και εσυ για λιγο μετα ξανακλαει.

μιας εισαι μονη μηπως να δοκιμασεις το μαρσιπο για το σπιτι?

:-(αχ αυτο το υφος και τρεμει και το κατω χειλος...:lol::lol::lol::lol:

εχω παρει κ μαρσιππο αλλα ουτε εκει του αρεσει κ ουτε εμενα με βολευει...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αγορασα εισητηρια για τα παραμυθια που θα ερθουν 22 φεβρουαριου στο κλειστο φαληρου.

Θελει καμια σας να συναντηθουμε;Ως τοτε λεω να εχω αρχισει να βγαινω .

εγω μαρακι μου δε μπορω να προγραμματισω από τωρα...η ατιμη η δουλεια...αν παμε όμως σιγουρα θα βρεθουμε.
εμεις τα ιδια, εαν εξαιρεσουμε βεβαια οτι το παιδακι μου ειναι το πιο ζωηρο απο ολα! ντουρασελ απο το πρωι κοιμηθηκε στις 6:30 το απογευμα και ειχαμε παει κ βολτα οποτε λεγαμε οτι θα πεσει τεζα, αλλα πουυυυ τετοια τυχη.

τι να πω, ολα τα αλλα μωρακια ειναι μαμ κακα κ νανι κ ο δικος μας ειναι μονο μαμ κακα κ κλαμα. ασε που νομιζω οτι εμαθε κ στις αγκαλιες κ δεν καθεται πουθενα παραπανω απο 10 λεπτα! κ τα δικα σας ετσι ειναι??? ή μονο το δικο μου ειναι παλαβο?

όχι παιδι μου...και εμας παλαβα ειναι!!!!
αχ ρε ευανθια δεν ειναι μονο το δικο σου παιδι!!!!!

1,5 ωρα τον ειχα στην κουνια και γκρινιαζε στο τελος εκανε κακα,εφαγε και τωρα τον εβαλα να κοιμηθει αλλα βλεπω με κοιταει περιεργα παλι.......

να μην συζητηζω για το μεσημεριανο φαγητο,καθε μερα εχουμε το ιδιο σκηνικο,τρωμε και εχουμε απο ενα μωρο στα ποδια μας πανω ξαπλωμενο,αμα τα αφησουμε μεσα στο παρκοκρεβατο γινεται χαμος απο κλαματα!!!!καημο το εχω να φαω μια μερα ησυχα!!!!και τι ωρα να φαω μεσημεριανο στις 11.30 που κοιμουνται?ε δεν γινεται και αυτο!

αλεκα η κουνια σου οταν ξεκιναει κανει κανενα θορυβο?εμας κανει οταν πηγαινει προς τα αριστερα,αμα ειναι να την κοιταξουμε μηπως κατι δεν εχει μπει καλα.

ένα τουκ τουκ το κανει. Και μαλιστα γινεται πιο γρηγορο όταν παει πιο γρηγορα η κουνια.Καλα 1.5 ωρα σε αυτη την κουνια καθοταν? εμενα το πολυ 5 λεπτα.
Κορίτσια η πιο καλή και γρήγορη βασιλόπιτα είναι αυτή του φούρνου ή του ζαχαροπλαστείου !!!!! Αυτή τιμάω κάθε χρόνο το ίδιο και φέτος.
ψηφιζω Ιωαννα!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσια! παω να τον ξυπνησω να τον κανουμε μπανιο γιατι χθες παλι κοιμοταν κ δεν τον καναμε μπανιο. ε, δεν τον αφηνω κ δευτερη μερα απλυτο!

φιλια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

κοριτσια χαθηκα γιατι ειναι απο τη δευτερα η πεθερα μου σπιτι και καθε μερα κατι γινεται καπου παμε και τρεχουμε... σημερα ειχαμε και δραματα για το ονομα του μωρου, σχεδον δε μιλιομαστε σπιτι, ο καθενας ειναι στο δωματιο του!!! αφηστε τα... ελπιζω να ειστε ολες καλα και να περνατε καλα (και καλυτερα απο μενααααααα)

βρε.. αυτα τα αφηνουν γα εκπληξη. Δεν τα συζητανε μεχρι τελευταια στιγμη....
εχω παρει κ μαρσιππο αλλα ουτε εκει του αρεσει κ ουτε εμενα με βολευει...
και εμενα το σιχαινεται...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ασε με αλεκακι... μα απλα της το ανακοινωσε ο αντρας μου και τρελαθηκε, ελεγε οτι θα παθει εγκεφαλικο κλπ κλπ

εγω δεν ημουν μπροστα ευτυχως! αλλα θα λεει οτι εγω τον επεισα στανταρρρρρρρρρρ

ακομα κρατιεται παντως καιδεν μου το κουβεντιασε μενα......

ειχε μαθει και οτι ο αλλος της γιος θα βγαλει το ονομα της πεθερας του και της ηρθε διπλο το χτυπημα.........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

rianna για πότε έκλεισες ? Εγώ είδα ότι ακόμα δεν πουλάνεικ εισιτήρια εκτός internet γιατί δεν έχω πιστωτική αλλά μόνοκ χρεωστική. Θα περιμένω να φέρουνε στα εκδοτήρια για να πάρω.

Απο internet μεσω tickethour για τις 22 του μηνα αν και ηθελα για το σαββατο δεν το πρεσεξα και εκλεισα τη Δευτερα.Στην πρωτη θεση ειναι

25 ευρω το ατομο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλέ κορίτσια τί πάθατε όλες μέρες που είναι;

ιριδάκι ααααχχχχ αυτή η υπόθεση με τα ονόματα!!!! ευτυχιμένα τα ζευγαρια που τα ΄χουν ξεπεράσει αυτά!!! πες τα μας χρυσή μου να ξεσκάσεις!!! ρίξε κανένα μπινελίκι!!!

μητσακι κ για σενα το ίδιο!! ξέσπασε κ εσύ εδώ στο καφέ των αγνώστων μήπως κ νιώσεις καλύτερα!!!!

θεανώ δώσε παιδί μου πιπίλα τί το σκέφτεσαι!! δεν έχει να κάνει με το θηλασμό. θα βρεις την υγειά σου κ θα με θυμηθείς!!!

γωγω η μικρή σου ειναι μια γλύκα!!!

αλέκα κ ο δικός σου ειναι γλύκας!!! ήταν γλύκας απ΄οταν γεννήθηκε!!!!

φιλάκια σε όλες!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

ένα τουκ τουκ το κανει. Και μαλιστα γινεται πιο γρηγορο όταν παει πιο γρηγορα η κουνια.Καλα 1.5 ωρα σε αυτη την κουνια καθοταν? εμενα το πολυ 5 λεπτα.

α ενταξει,αρα ειναι οκ η κουνια,δηλαδη να χαιρομαι που του αρεσει????κοιμαται κιολας εκει!!!!τον περνει ο υπνος και μετα τον βγαζω με τροπο.

.

συμφωνω!!!!!!!

fCS8p3.png

κορίτσια όλα τα μωρά του καφέ μας είναι κουκλιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαίρη έχω ερωτευτει τη μικρή σου(ελπίζω να με συγχωρεσει ο μικρός σου)!!!!

όταν ξεστραβωθ'ω θα σας β'αλω κ εγ'ω!!!!

170301c7zifsub1b.gif

ασε με αλεκακι... μα απλα της το ανακοινωσε ο αντρας μου και τρελαθηκε, ελεγε οτι θα παθει εγκεφαλικο κλπ κλπ

εγω δεν ημουν μπροστα ευτυχως! αλλα θα λεει οτι εγω τον επεισα στανταρρρρρρρρρρ

ακομα κρατιεται παντως καιδεν μου το κουβεντιασε μενα......

ειχε μαθει και οτι ο αλλος της γιος θα βγαλει το ονομα της πεθερας του και της ηρθε διπλο το χτυπημα.........

θα της περασει... αφου δεν εχεις προβλημα με τον αντρα σου, μην ανησυχεις. Χεςτηκες για την πεθερα σου.
α ενταξει,αρα ειναι οκ η κουνια,δηλαδη να χαιρομαι που του αρεσει????κοιμαται κιολας εκει!!!!τον περνει ο υπνος και μετα τον βγαζω με τροπο.!
τυχερουλα!

221882cb0gkyh7q4.gif

:Dmarlen ευχαριστω!!!!

ευη δες σε αυτο το θεμαhttp://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=26221&page=3

στην 3 σελιδα λενε τα κοριτσια για το aptamil μεσω ιντερνετ και δινουν ενα σαιτ που ψωνιζουν,δυτσηχως εγω δεν μπορεσα να βρω το δικο μου.....

fCS8p3.png

Θεανώ εγώ την έχω δώσει λίγες φορές πιπίλα όταν έκλαιγε αλλά τις περισσότερες μου την γύριζε πίσω με τη γνωστή φάτσα της αηδίας! Νομίζω ότι μετά την τρίτη βδομάδα μπορείς να την δίνεις αν την δέχεται, δεν ξέρω σίγουρα! Μ' αυτό το ρόφημα που της δίνω πάντως μπορώ να πω ότι έχει ηρεμήσει αρκετά, τουλάχιστον δεν ταλαιπωρείται καθημερινά αλλά μία στις τόσες. Βοηθάει και το μασαζάκι στην κοιλιά που την απελευθερώνει από τον αέρα στο εντεράκι της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...