Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επιτελους τα διαβασα ολα!!!λοιπον χθες ο αντρουλης μου μετα απο μιση ωρα στα μπουζουκια με πηρε τηλ οτι ερχεται πισω γιατι δεν μπορει μακρια μας!!!τι να πω κ εγω???το πιο πιθανοπ ειναι να μην ειχε κανα καλο γκομενακι για τραγουδι και ξενερωσε!!πλακα κανω...λοιπον και αφου ηρθε κ εμενα η φαγουρα δεν ειχε περασει αφησα και το σιδερο στη μεση και τον αποζημιωσα!!!αποζημιωθηκα κ εγω...ειναι ακαταλληλη η ωρα που τα λεω αλλα τι να κανω...το καψα χθες!!!δε θα τη γλυτωσω την εγκυμοσυνη στο τελος..μετα την τζια τη σεξουαλα εγω τωρα!!!

ομορφακια αν η μικρη εχειυπερτροφικες αμυγδαλες βγαλτες..εγω ταλαιπωριομουν μεχρι τα 24...αστα...μην ταλαιπωρειτε αδικα το παιδι...λοιπον παω να δω καμια φωτο αλλη και θα ξαναρθω..

εν το μεταξυ ακομα τρωγομαι ...οσα μωρα ειδα ηταν τελεια!!

Εσείς δεν παίζεστε!! Σε βλέπω τον Σεπτέμβρη λεχώνα....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ομορφακια το βρηκα για παρτη σου:λοιπον το υψος του αγγιζε τα 4 μετρα και το βαρος του τα 1000 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω ρε κοριτσι! μου εχει βγει δωδεκαθειστης το παιδι! με εχει τρελλανει απο το πρωι. με το ζορι κρατιεμαι!

ενδεικτικα...

η μητερα της Ανδρομεδας ηταν η Κασεροπη (Κασσιοπη)

εχει παρει κατι πλαστικα βαζα κ κανει τον Διονυσο

ο Ποσειδωνας εκανε κομαντο στη θαλασσα??? (κουμάντο θελει να πει...)

:rolleyes::confused:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χθες κοριτσια καναμε την πρωτη μας εξοδο!!πηγαμε 2 οροφους πιο πανω,στον κουνιαδο μου!!!

καλα οχι οτι ηταν τελεια..τα μωρα κλεγανε μας αφησαν πολυ λιγο να τα πουμε ανετα...αντε να τα ταισεις,να τα αλλαξεις,ο μπεμπης χεστηκε κ λερωθηκε,αλλαξε ρουχα...ειχαμε και τοστρατο που ηθελε παιχνιδια με ολους!!!καταπληκτικα!!

αλλα λιγο ξεσκασα ηγυναικα!!

QUOTE]

Μία από τα ίδια, στα ξένα σπίτια τους πιάνει, κατούρημα, χέσιμο, πείνα, δίψα όλα τα καλά!

Μου λέει η κουμπαρα μου που είμασταν χθες σπίτι της, θα μου παέι καλά η νέα χρονιά, μας έχεσαν κ οι τρεις γιοί σου!!!!!:lol::lol: Ρεζίλι έγινα...

πες τη γνωστη παροιμια χαμογελαστη...

οπου αγαπας κατουρα κ οπου μισεις χτενισου! οποτε εμεις που σας χεσαμε κιολας, φανταστειτε αγαπη!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χρονια πολλα κοριτσαρες!!

σε οσες ειχατε δικους σας που γιορταζανε να τους χαιρεστε μεσα απο την καρδια μου!!

Δεν πολυμπαινω κοριτσια γιατι γενικα εχω πολλα προβληματα,τα Χριστουγεννα περασα αθλια με κλαμματα κλπ κ για να φανταστειτε το μενου ειχε μονο κελογκς με γαλα!!Να μη σας ψυχοπλακωνω με αυτα ομως,ελπιζω εσεις να περασατε καλα κ αγαπημενα!!πολλα φιλια!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Μητσακι μου τι επαθες?????

Ασπουλα, αφου το θες νωρις το δευτερο παιδακι, με το καλο να σου'ρθει. Εγω τον ψιλοπηρα λιγουλακι - τον υπνο- για αυτο εξαφανιστηκα.

Αν σας ερθει κανα κουλο μην, στο φεις εδω η αλλου... ο Αγγελακος εκπαιδευεται, μη μας παρεξηγησετε.

Μητσακι??? Πες.... και ηρεμησε λιγο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσαρες ευχαριστω για τα καλα σας λογακια... ωραια περναμε τελικα... όλο κολιμεντα ειμαστε οι ατιμες!!!!

Δαλιδουλα ακομη και για τα ματια επιφυλασσομαι γιατι και ο αντρας μου εχει μεγαλα αλλα δεν φαινονται μια που δεν τα βαφει. Και του λεω... βαλε μια μασκαρα ρε αδερφε, ένα αι λαινερ, τιποτα αυτος. Εγω πάντως μοιαζω πολυ με την πεθερα μου και δυσκολευομαστε να δουμε ποιος μοιαζει που...

Μαιρη εκει που λες κοκαλο ήμουν 67 κιλα.... πολλα ε? Ποτε δεν επεσα κατω από αυτα αλλα ημουν πολυ αδυνατη. Στη φωτο πριν μεινω εγκυος ήμουν 78 αλλα φαινομαι κανονικη... νταρντανα μαλλον! Αχ τα παλιοκιλα... τωρα έχω παει 93 η βαρελο! Μια 20αρα πρεπει να χασω.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ti όμορφη Αγιοβασιλίτσα είναι αυτή-φτου φτου!!!!!

byXKp2.png

Τι ομορφος Αγιος Βασιλης!!!!!!!!!!!!!

Ειναι μια κουκλα.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Μητσακι μου τι επαθες?????

Ασπουλα, αφου το θες νωρις το δευτερο παιδακι, με το καλο να σου'ρθει. Εγω τον ψιλοπηρα λιγουλακι - τον υπνο- για αυτο εξαφανιστηκα.

Αν σας ερθει κανα κουλο μην, στο φεις εδω η αλλου... ο Αγγελακος εκπαιδευεται, μη μας παρεξηγησετε.

Μητσακι??? Πες.... και ηρεμησε λιγο...

τι να σου πω κοριτσακι μου,κουλουβαχατα εχουμε γινει τεσπα,ειλικρινα δεν θελω να πω τιποτα για να μην σας ριξω μερες που ειναι...κ οχι τιποτα αλλο εχουμε κ πρωτοχρονια μπροστα μας...τουλαχιστον το μωρο μας ειναι καλα κ ησυχος!!

PlbZp2.png

Καλα ρε Αλεκουκο που εχεις στυσει την καμερα μεσα στο σπιτι.Ολες οι φωτογραφιες ειναι απο γωνια κατι που εμενα μου αρεσει τρελα.Και δεν εισαι παχουλη εισαι μια χαρα μην τρελαινεσαι με τις διαιτες.

Εισαι δυο μετρα κουκλα.Εγω τι να πω ,που ειμαι και <<ταπα>>(1,65) οπως με λεει ο αντρας μου(2,05).

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Μητσακι μου αφου ειναι ο μπεμπης καλα, θα σας δωσει χαρα να ξεπεραστουν όλα τα αλλα. Ριανα μου τι εννοεις από γωνια?? Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα....δεν έχουμε και πολυ διαφορα στο υψος μη νομιζεις. Δεκα ποντακια. αλλα εγω ειμαι μονιμα με τακουνι... ειναι προεκταση του ποδιου μου!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Βασικα θα βαλω καμια καινουρια που θα ειμαστε όλοι μαζι γιατι εσεις βλεπετε τις παλιες ππυ ημουν ΟΚ. Αλλα συνεχεις ειμαι με την πυζαμα... τι να βαλω??? καλα θα βγαλω μια νεγκλιζε!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Eεεε!!!!!!!!!!Δεκα ποντακια δεν ειναι και τιποτα.Και εγω δεν βαζω καινουργια φωτο, περα απο τα πιτζαμακια που ειναι μονιμα, παλι καλα που ειχα παρει πολλα για το μαιευτηριο, το μαλλι ειναι χαλι,απεριγραπτο .Τι φωτογραφια να βγω.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...