Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εσυ βρε δαλιδα αδυνατη εισαι....τα κιλα που ειναι τα ρημαδια?? Μονο σε εμενα φαινονται??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:P από εμενα δεν κινδυνευει βρε!! μονο και στην σκεψη βαριεμαι η ξενερωτη...

:lol::lol::lol:

αχ... πόσο εχει??? Και εγω αυτο σκεφτομαι ότι μετα την καραντινα, με το που θα βγει θα τον εχω συνεχεια αρρωστο.

χρονια πολλα Γωγουλα... ειναι κουκλιτσα. Αυριο σκεφτομαι να παω τον δικό μου εκκλησια ΑγιοΒασιλακη... λέτε να με κραξει ο παπας? Γιατι αν με κραξει μετα θα τον πάω ΖΟΡΟ

Και γω μαζί σου, πως θα φύγει αυτή η ξενερωσιά μου λες;;;;;;;;;

Έκανε 38,4 του έδωσα ντεπόν και ξεράθηκε. Το απόγευμα θα δούμε τι θα γίνει!

Ζορόοοοοοοοο;;;; Ο Αγγελούκος κ ο Ψωμιάδης, χαχαχαχαχα....

Αλεκούκο κάποιες φωτο είναι πολύ μικρές, μεγαλωσέ τες δεν φαίνονται!!!

Γωγώ φτου φτού το αγιοβασιλάκη σου!!!! Τα μαλλάκια της έπεσαν ή είναι παλιές οι φωτο;;; Φίλη σε έχω κάνει; γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πότε κάνω πρόσκληση; Αν ξέρεις κάνε με εσύ!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εσυ βρε δαλιδα αδυνατη εισαι....τα κιλα που ειναι τα ρημαδια?? Μονο σε εμενα φαινονται??

Χα χα θα σου βάλω μία ολόσωμη να δεις που κρυφτήκανε!!!!!!:lol::lol:

Πάντως χθες φορούσα ένα φορεματάκι που αγόρασα κ είναι σαν εγκυμοσύνης (αυτά τα μπλουζοφορέματα) κ με ρώταγαν αν είμαι πάλι!!:confused::confused:

Εγω το έκανα για να κρύψω τίποτα, και αυτοί σου λέει παιδί κρύβει δεν μπορεί να είναι ακόμα σαν πριν!:lol::lol:

μμμ... πως μεγαλωνω τις φωτο??? Δεν ξερω!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μπήκα κ εγώ μέχρι να αρχίσει να τσιρίζει ο βενιαμίν. Τα άλλα ξερά!

Ο μεγάλος τον έχει τον πυρετούλη του!:-(:-( Ούτε εγώ το πιστευω πόσο γρήγορα φάνηκαν οι επιπτώσεις από το ξεσάλωμα!

Λέτε να είναι απλά από κούραση;;;;

Ομορφάκια μήπως κ σένα είναι μεγάλες οι φωτό κ δεν τις δέχεται; Αν ναι, εγώ βρήκα λύση, πες μου να σου γράψω!

δε μου βγαζει επιλογη για το μεγεθος.τι πρεπει να κάνω?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

δε μου βγαζει επιλογη για το μεγεθος.τι πρεπει να κάνω?

Πας στα αρχεία σου στις εικόνες, κάνεις αντίγραφα σε αυτές που θες να ανεβάσεις, και μετά τις ανοίγεις με Microsoft Office Picture Manager που λογικά έχεις! Πας εικόνα, συμπίεση εικόνων και επιλέγεις στα δεξιά την επιλογή ιστοσελίδες, πατας οκ αποθήκευση και μετά την ανεβάζεις στο πάρεντς.

Αλεκούκο λογικά αντίστροφα, αν είναι δημιουργημένη (τι λέω μεσημεριάτικο) σε μεγάλη ανάλυση, μεγαλώνουν!

δαλιδα... α, τοσο απλα!!!!!!!! με δουλευεις κοπελια?

τεσπα... μηπως ξερει καμμια ποσα κιλα ηταν ο μινωταυρος? γιατι με εχει πρηξει απο το πρωι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

χαιρετε χαιρετε!!!

τι κανετε κοριτσαρες???

δαλιδα οι γιοι σου σου μοιαζουν καταπληκτικα!!

ομορφακια ποτε επιτελους θα τελειωσετε με τα νοσοκομεια βρε κοπελα μου??

αλεκα μια κουκλα εισαι,τα παιδια ομως επιμενω οτι μοιζουν εσενα..

μαρια για πες για το γαλα??κοιμουνται ολοι τωρα κ δεν θελω να μιλαω στο τηλ!!

χθες κοριτσια καναμε την πρωτη μας εξοδο!!πηγαμε 2 οροφους πιο πανω,στον κουνιαδο μου!!!

καλα οχι οτι ηταν τελεια..τα μωρα κλεγανε μας αφησαν πολυ λιγο να τα πουμε ανετα...αντε να τα ταισεις,να τα αλλαξεις,ο μπεμπης χεστηκε κ λερωθηκε,αλλαξε ρουχα...ειχαμε και τοστρατο που ηθελε παιχνιδια με ολους!!!καταπληκτικα!!

αλλα λιγο ξεσκασα ηγυναικα!!

το πρωι που ειχε ηλιακο τον πηγα μεχρι την πλατεια μολις κοιμηθηκαν τα μωρα να τον κανω κουνια και να δει το συντριβανι και αλλα παιδακια,να ξεσκασει κι αυτο λγιο...ηρθα φυσικα κομματια!!και ξυπνησαν και τα μωρα και φτου κι απτην αρχη!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

επιτελους τα διαβασα ολα!!!λοιπον χθες ο αντρουλης μου μετα απο μιση ωρα στα μπουζουκια με πηρε τηλ οτι ερχεται πισω γιατι δεν μπορει μακρια μας!!!τι να πω κ εγω???το πιο πιθανοπ ειναι να μην ειχε κανα καλο γκομενακι για τραγουδι και ξενερωσε!!πλακα κανω...λοιπον και αφου ηρθε κ εμενα η φαγουρα δεν ειχε περασει αφησα και το σιδερο στη μεση και τον αποζημιωσα!!!αποζημιωθηκα κ εγω...ειναι ακαταλληλη η ωρα που τα λεω αλλα τι να κανω...το καψα χθες!!!δε θα τη γλυτωσω την εγκυμοσυνη στο τελος..μετα την τζια τη σεξουαλα εγω τωρα!!!

ομορφακια αν η μικρη εχειυπερτροφικες αμυγδαλες βγαλτες..εγω ταλαιπωριομουν μεχρι τα 24...αστα...μην ταλαιπωρειτε αδικα το παιδι...λοιπον παω να δω καμια φωτο αλλη και θα ξαναρθω..

εν το μεταξυ ακομα τρωγομαι ...οσα μωρα ειδα ηταν τελεια!!

γωγουλα κουκλιτσα η μικρη!!!!μααιρουλα τα εχουμε πειτα μικκρα ειναι κουκλια!!!

λιτσα μου και τα δικα σου!αλεκα τα κριμα που δεν εχω κανει κοριτσακι να συμπεθερευαμε...χααχαχαχαχαχαχ!βεβαια εχουμε και τη δαλιδα που ειναι ποιο κοντα μας μην φυγει μακρια μας η κορη...χιχιχιακομα δεν τον ειδαμε !!!ονειρα οτι θα κανω κ κοριτσι!!μαλλον για αγορομανα με κοβω κ εμενα!!!

χθες κοριτσια καναμε την πρωτη μας εξοδο!!πηγαμε 2 οροφους πιο πανω,στον κουνιαδο μου!!!

καλα οχι οτι ηταν τελεια..τα μωρα κλεγανε μας αφησαν πολυ λιγο να τα πουμε ανετα...αντε να τα ταισεις,να τα αλλαξεις,ο μπεμπης χεστηκε κ λερωθηκε,αλλαξε ρουχα...ειχαμε και τοστρατο που ηθελε παιχνιδια με ολους!!!καταπληκτικα!!

αλλα λιγο ξεσκασα ηγυναικα!!

QUOTE]

Μία από τα ίδια, στα ξένα σπίτια τους πιάνει, κατούρημα, χέσιμο, πείνα, δίψα όλα τα καλά!

Μου λέει η κουμπαρα μου που είμασταν χθες σπίτι της, θα μου παέι καλά η νέα χρονιά, μας έχεσαν κ οι τρεις γιοί σου!!!!!:lol::lol: Ρεζίλι έγινα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...