Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι επειδη μετα τη δικα μου γεννα δεν ευχηθηκα και απευθειας ας το κανω τωρα!!!

λοιπον:

ΕΥΑΝΘΙΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΑΚΙ-ΣΑΜΠΡΙΝΑ-ΕΛΕΝΗ26-ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ-ΑΣΠΑ-ΑΝΝΟΥΛΑ79-ΜΑΙΡΗ77-ΙΡΚΑ ΚΑΙ ΜΙΤΣΑΚΙ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΝΑΣΤΕ ΓΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρηκα τον γιατρο τελικα και μου'πε πως ανοιγει ο τραχηλος,γι'αυτο παρουσιασα αιμα...Εχω και πονακια ανα τεταρτακι απ'οτι βλεπω και μαλλον σημερα μπαινω στο Αρεταιειο...Θα δουμε...

Φιλακια σε ολες σας,(αν δεν τα ξαναπουμε...):D

Γιωργία :arrow: 31/1/2008

Μυρτώ :arrow: 13/11/2009

Σας λατρεύω γλυκά μου κοριτσάκια!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!

ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!

ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΕΔΩ ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΤΟΙΜΗ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!:P:p

ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΚΟΒΩ...ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ!! ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΥ###**ΛΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΥΓΩ!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΕΕΕΣΣΣ!!!:D:D

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

μαρλεν= παρούσα!!!

μετα βίας κάθομαι στην καρέκλα! σας διάβασα πολύ λίγο!!! πάω και για τα υπόλοιπα ό,τι προλάβω!!!

δεν μου τον ζυγισαν οταν φευγαμε ρε παιδι μου εμενα!γεννηθηκε 3620 παντως και στις 17 του μηνα θα παμε να τον ζυγισει η γιατρος και να τον δει!εν το μεταξυ το στηθος ποτε σταματαει να ποναει???δεν τον αντεχω τον πονο ρε παιδι μου!!πολυ ζορι.αληθεια σταματαει η αδικα ελπιζω?

άσπα στις αρχές εγώ θήλαζα μόνο άπό το ένα στηθος τη φορά! ποναγε το άλλο στην αρχή αλλά σε μια μέρα ήταν οκ και πήρε γραμμή κ έβγαζε λιγότερο γάλα! όταν έκανα μπάνιο στο μεταξύ και με πόναγε κανένα, έβγαζα λίγο να ξελασκάρει!! θήλσαστρο δεν πήρα καθόλου γιατί πραγματικά το πως προσαρμόζεται η παραγωγή ανάλογα με τη ζήτηση είναι αξιοθαύμαστο!!!

καντε μια προσευχουλα για το μωρακι μου να βγει γρηγορα και να τον παρουμε σπιτι γεματο υγεια!!!

ελένη σου εύχομαι γρήγορα ξεμπερδέματα μετ τις περιπέτειες κ γρήγορα σπίτι σας να χαίρεστε το μωράκι σας!!!! όλα τα μωράκια του κόσμου να τα έχει ο θεούλης καλά!!!

170301c7zifsub1b.gif

χαχαχα εδω ειμαι ακομαααα....!!!ο γιατρουλης μου ειναι ποολυ καλος τελικααα.Δε με εβαλε με προκληση,μου ειπε οτι σημερα ή αυριο γενναω,αλλιως Κυριακη πρωι.μου εβαλε μονο δαχτυλο(βγηκε μια νυχτεριδα απο μεσα)δεν πονεσα αλλα τραχηλος ετοιμος.μου ειπε αν δω νερα ή αιμα εφυγα σφαιρα γιατι θα βγει γρηγορα ειπε.αααα ειναι μεγαλο γυρω στα 3700-3800 μαλλον.Αυτα απο μενα.αα αν μπω Κυριακη Αλεκα σε προλαβαινωωωω.

Ελενιτσα η Παναγιτσα μαζι σας σου ευχομαι κ κουραγιο..

Διαφημίσεις

χαχαχα εδω ειμαι ακομαααα....!!!ο γιατρουλης μου ειναι ποολυ καλος τελικααα.Δε με εβαλε με προκληση,μου ειπε οτι σημερα ή αυριο γενναω,αλλιως Κυριακη πρωι.μου εβαλε μονο δαχτυλο(βγηκε μια νυχτεριδα απο μεσα)δεν πονεσα αλλα τραχηλος ετοιμος.μου ειπε αν δω νερα ή αιμα εφυγα σφαιρα γιατι θα βγει γρηγορα ειπε.αααα ειναι μεγαλο γυρω στα 3700-3800 μαλλον.Αυτα απο μενα.αα αν μπω Κυριακη Αλεκα σε προλαβαινωωωω.

Ελενιτσα η Παναγιτσα μαζι σας σου ευχομαι κ κουραγιο..

Δε παίζεσαι μαρή.. Και εγώ έλεγα θα εισαι με το μωρουδάκι σου αγκαλιά τώρα!!! :tongue:

gioulies εγώ είπαμε πάω για τις 26/11-εσύ είσαι μετά από αυτή την ημερομηνία? γιατί νομίζω ότι εγώ είμαι αυτη που θα κλείσει την πόρτα.

Σήμερα περπάτησα-Σύνταγμα-Μοναστηράκι-Κολωνάκι πως με βλέπεται????

Κι ομως είμαι ακόμα εδώ!!!!!

Εγώ Τζιά μου πάω πργραμματισμένα για το επόμενο Σάββατο!!

Μηπως να ανταλλάξουμε τηλέφωνα? ;) ;)

Βρηκα τον γιατρο τελικα και μου'πε πως ανοιγει ο τραχηλος,γι'αυτο παρουσιασα αιμα...Εχω και πονακια ανα τεταρτακι απ'οτι βλεπω και μαλλον σημερα μπαινω στο Αρεταιειο...Θα δουμε...

Τέλειααααα.... Θα δείς και συ το ζουζουνάκι σου!!! Άντε γιατί η ομάδα έχει καιρό να ανακοινώσει γεννητούριαα... Με ενα πόνο κοριτσάκι μου!!! :D :D

Ιριδάκι προσπαθώ να σου στείλω pm το τηλ. μου αλλά λέει οτι έχεις πολλά μηνυματάκια και πρεπει να απελευθερώσεις λιγάκι χώρο..

Το μωράκι της Ελενίτσας θα έχει τελειώσει απο την εγχειρησούλα τώρα?

Επεξεργάστηκαν by gioulies

Διαφημίσεις

Spiroulina με το καλό!!!!!!Ζηλεύωωωωωωωωωωωω

byXKp2.png

Ελένη όλα να πάνε καλά, σας σκεφτόμαστε συνέχεια και τους δυο

Έχε μας ενήμερες με την πρώτη ευκαιρία γιατί και η δική μας αγωνία είναι μεγάλη (είμαστε εγκυούλες και λεχωνούλες και συνεπώς πολύ ευσυγκίνητες)

gioulies είδες που θα κλείσω εγώ το μαγαζί τελικά?

Μπορούμε να ανταλλάξουμε τηλ με mail μέσω facebook, αλλά δε θυμάμαι το username σου εκεί. Το δικό μου είναι Gia Z.........

byXKp2.png

Τζια, χωρίς να έιμαι σίγουρη τι έχει γίνει, φαντάζομαι ότι θα ήταν κλικαρισμένο το κουτάκι που λέει για πακετάρισμα και δεν το πήρες χαμπάρι. Αλλά για περίμενε να δούμε τι θα σου πούνε...

Όχι το πρόσεξα πολύ αυτό και τώρα ξαναείδα το order confirmation και δεν αναφέρει τιποτα για packing.

Anyway, πάντως με αυτό το extra κόστος μου βγαίνει το ίδιο σα να τα αγόραζα από εδώ.....

byXKp2.png

Ελένη όλα να πάνε καλά, σας σκεφτόμαστε συνέχεια και τους δυο

Έχε μας ενήμερες με την πρώτη ευκαιρία γιατί και η δική μας αγωνία είναι μεγάλη (είμαστε εγκυούλες και λεχωνούλες και συνεπώς πολύ ευσυγκίνητες)

gioulies είδες που θα κλείσω εγώ το μαγαζί τελικά?

Μπορούμε να ανταλλάξουμε τηλ με mail μέσω facebook, αλλά δε θυμάμαι το username σου εκεί. Το δικό μου είναι Gia Z.........

gogo Tzan. Sto esteila!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ειμαι μονη και αρχισαν κ τα δυο να κλαιν μαζι!!!ο μεγαλος ειναι κατω στη γιαγια του!!!ξεκινησα στη μια να τα ταισω-αλλαξω-ρεψω και τελειωσα πριν 10 λεπτα!!!μια ωρα ακριβως!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...