Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα σε ολες!!! επιτελους...

θα διαβασω μετα...

τα νεα ειναι οτι βγηκαμε χτες αργαμησι...7,30 το απογευμα. χωρις να εχει αλλαξει τπτ στους δεικτες της λοιμωξης. δλδ, δεν γιναμε καλα.. απλα βγηκαμε. τη Τριτη θα ξαναπαμε, να της ξαναπαρουν αιμα, κ να δουμε μηπως κ επεσαν οι τιμες. κ ενω νομιζα οτι ολα τελειωσαν με τον πυρετο, κανει 5,50 το ξημερωμα 38,6. Αυτο ειναι λιγος πυρετος για τη χριστ. που τριγυρναει στο 40 παντα...

Καλα λέει η jtse δεν υπάρχει θεραπεία βρε παιδί μου;;; Που θα παει αυτή η κατάσταση;; Φιλακια δωστης και γρήγορα καλά!!!

Πάω να φτιάξω τίποτες να φάμε... θα τα πούμε αργότερα αν δεν μου έρθουν επισκέψεις....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το θεμα ειναι που βγηκαμε χτες, κ πηραμε λαθος δοσολογια! μα τι να πω? δεν φτανει που την εφαγε τη κορτιζονη, την εφαγε κ μιση!!! βεβαια, αφου μιλανε οι νοσοκομες με τους γιατρους που κανουν σλαλομ στην Αραχωβα, κ τα μυαλα τους ειναι αλλου γι'αλλου, τι να περιμενω κ εγω η μανα??? τους συγχωρω.. γιατι πηρε λιγοτερη δοση... αμα ειχε παρει περισσοτερη, θα το ελεγα στον συζυγο κ θα "καλοπερνουσανε".. Ο οποιος με κατηγορει κιολας(!), οτι σηκωθηκα κ εφυγα απο το νοσοκ., χωρις να γινει καλα η χριστ. δλδ, να μας δωσουν χαρτι με βουλα οτι το παιδι δεν θα ξανααρωστησει ποτε... του λεω, πονους περιοδου να εχει? οχι... μη νομιζετε! εχω γινει τελειως εξαλλη μαζι του, γιατι μαζι μπαινω με τη χριστ. κ μαζι βγαινουμε. εγω δεν κοιμαμαι, εγω καθομαι εκει με τους γυφτους παρεα, εγω ζεσταινομαι, τρελλαινομαι με τις νοσοκομες-βοδια, εγω ξενυχταω, εμενα πιανεται ο κολος μου ολη μερα, παω στις βρωμοτουαλετες, ολα χαλια ειναι εκει μεσα, κ ο αλλος θελει να παρω διαρκειας! λιγες φορες μου εχει ερθει να τον γδαρω αλλα χτες τη γλυτωσε γιατι ηρθε επισκεψη η τρελλοξαδερφη του, κ ξεχαστηκα! για να εξιλεωθει, απλωσε, εκανε μπανιο τα μωρα, επλυνε πιατα, μου εφτιαξε να φαω. αλλα δεν... μεγαλο γαιδουρι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοτοπουλακι στο mega ειχε τη ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ... αμα ειναι να παμε εκει χρυση μου, να μη παρουμε τα παιδια!!! μην εισαι χαζη... μπορουμε να παιξουμε κ εμεις λιγακι! (που καταντησα πια...)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημέρα κούκλες!

όλα καλά;

εμείς καλά είμαστε δόξα το θεό η μικρή είναι βολική! τώρα φταίει ότι είναι το τρίτο κ έχω συνηθίσει, έχω γίνει πιο χοντρόπετση, είναι το ίδιο το μωρό πιο ήσυχο..... δεν ξέρω τί απο όλα αυτά παίζει, παντως μου φαίνονται όλα πολύ πιο εύκολα απ΄ όταν έκανα το πρώτο μου!!! λίγο το βράδυ δυσκολεύομαι πριν το βραδυνό ύπνο αλλά παλεύεται η κατάσταση! στο μεταξύ αυτό το μωρό μάλλον έχει μάθει στον πανικό από θέμα φασαρίας κ το βράδυ που έχω βάλει για ύπνο τις καρακαηδόνες κ επικρατεί ησυχία, δεν κοιμάται με τίποτα!!! κ όσο να πεις το ροχαλητο του λεβέντη μου δε φτάνει... αν κ κάνει ότι μπορεί κ αύτος.... κ το μόνο που καταφέρνει έιναι να μου σπάει τα νεύρα!!!:mad: τις προάλλες το μικρό έσκουζε δίπλα του ενώ έκανα μπάνιο κ αυτός χαμπάρι δεν πήρε!! απορώ αύτος ο ήχος που βγαίνει απ το ροχαλητό δε φτάνει στ αυτιά του να τον ξυπνήσει;;;:confused:

ευτυχώς λοιπόν την ώρα που δεν κοιμάται η μικρή βρίσκω κ εγώ ευκαιρία κ βλέπω το sex & the city! το βάζω κ δυνατα στο μεταξύ για να αποκοιμηθεί η μικρή!! αν κ παρατήρησα ότι έχει προτίμηση στα ελληνικά! τις προάλλες δεν κοιμόταν με τίποτα και κατέληξα να βάλω στη διαπασών τη μιραράκη:o:o:o!!!! την επαιρνε ο υπνος(θες από σκιάξιμο:rolleyes:) με την παλαβή κ όταν άλλαζα κανάλι ξύπναγε! αυτό για καμιά ώρα! μιλάμε έβλεπα για καμιά ωρα τις μπορντωροδοκόκκινες μπουχάρες... έκαψα εγκέφαλο λέμε!! ευτυχως την προηγούμενη εβδομάδα έιχε στη βουλή τον προυπολογισμό και μας κράτησε συντροφιά όλη νύχτα!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!μαλλον καλησπερα!!!!!

δαλιδα και μαρλεν ευχαριστω!!!

δαλιδα την διαφορα στο 1 κιλο την εχουν σταθερα απλα ψηλωσε η μικρη πολυ και εχει φτασει 1 ποντο εχουν διαφορα.

μαρλεν και εμενα μ'αρεσουν ετσι να εχουν ιδια ρουχα σε διαφορετικες αποχρωσεις,βεβαια τωρα που ειναι μικρα:D

fCS8p3.png

Αμάν βρε ομορφάκια, τί ταλαιπωρία!!!

Τί να κάνουμε εμείς στην ονειρούπολη βρε; Να ανέβουμε στο Καρουζέλ; Θα σπάσει!! Ή να κάτσουμε στην αγκαλιά του γερό-Αη Βασίλη να μας πει παραμύθια;;

Αμάν βρε ομορφάκια, τί ταλαιπωρία!!!

Τί να κάνουμε εμείς στην ονειρούπολη βρε; Να ανέβουμε στο Καρουζέλ; Θα σπάσει!! Ή να κάτσουμε στην αγκαλιά του γερό-Αη Βασίλη να μας πει παραμύθια;;

μη του πουμε εμεις κανενα "παραμυθι", ετσι που ειμαστε "πεινασμενες"!! δυσκολοι καιροι για αγκαλιες!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ευχαριστω ρε κοριτσια.. μακαρι να βρουν τι στα κομματια ειναι τελικα να ησυχασει το λουλουδακι μου! ολοι οι γιατροι που περασανε τη θελανε για ασθενη γιατι ειναι πολυ καλη, ανοιγει στομα, κανει ααα, γυρναει αυτι-το αλλο μετα, καθεται στο στηθοσκοπιο... ολα... αλεκα θα τη λατρεψεις! ιδανικη για πρακτικη ειδικευομενου παιδιατρου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Μπήκα κ εγώ μέχρι να αρχίσει να τσιρίζει ο βενιαμίν. Τα άλλα ξερά!

Ο μεγάλος τον έχει τον πυρετούλη του!:-(:-( Ούτε εγώ το πιστευω πόσο γρήγορα φάνηκαν οι επιπτώσεις από το ξεσάλωμα!

Λέτε να είναι απλά από κούραση;;;;

Ομορφάκια μήπως κ σένα είναι μεγάλες οι φωτό κ δεν τις δέχεται; Αν ναι, εγώ βρήκα λύση, πες μου να σου γράψω!

μη του πουμε εμεις κανενα "παραμυθι", ετσι που ειμαστε "πεινασμενες"!! δυσκολοι καιροι για αγκαλιες!!!!!!!
:P από εμενα δεν κινδυνευει βρε!! μονο και στην σκεψη βαριεμαι η ξενερωτη...
. ολα... αλεκα θα τη λατρεψεις! ιδανικη για πρακτικη ειδικευομενου παιδιατρου!
:lol::lol::lol:

Ο μεγάλος τον έχει τον πυρετούλη του!:-(:-( Ούτε εγώ το πιστευω πόσο γρήγορα φάνηκαν οι επιπτώσεις από το ξεσάλωμα!

Λέτε να είναι απλά από κούραση;;;; !

αχ... πόσο εχει??? Και εγω αυτο σκεφτομαι ότι μετα την καραντινα, με το που θα βγει θα τον εχω συνεχεια αρρωστο.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!
χρονια πολλα Γωγουλα... ειναι κουκλιτσα. Αυριο σκεφτομαι να παω τον δικό μου εκκλησια ΑγιοΒασιλακη... λέτε να με κραξει ο παπας? Γιατι αν με κραξει μετα θα τον πάω ΖΟΡΟ

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Άσπα άντε πάγαινε που μιλάς για κιλά!!!!! Άλλη Αλεκούκο μας βρήκε!!! Ότι πρέπει να χάσουμε λίγα για να επανέλθουμε οκ αλλά όχι κ 20 χρυσή μου, θα σε παίρνει ο αέρας!!!!!

Πάντως αυτή η συμπίεση που έκανα στις φωτό εκτός από τους μαυρους κύκλους που έχω αλλά υπερτόνισε, μου πρόσθεσε μουστάκι, μούσι και κίτρινα δόντια, μια χαρά!!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια πάντως!!

Ομορφάκια τώρα που τους έβαλα όλους μαζί το συνειδητοποίησα κ εγώ πως μεγάλωσε ο μπέμπης!!! Σχεδόν φαίνεται ίδιος με τον μεσαίο ε;;;; Λέτε να το ψάξω;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...