Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρες καλημέρεεεες!

Τι κάνετε κοριτσάκια περάσατε καλά;;

Εμάς 2 μέρες τώρα μας έχασε το σπίτι! Πήγαμε σε γιαγιάδες, ξαδέρφες, κουμπάρες.... Αν τσιμπήσαμε κανα μικροβιάκι θα δείξει.... Πάντως το ευχαριστηθήκαμε.....

Μαριάνθη περαστικά κ αγύριστα!

Ελένη1 να χαίρεσαι το στεφάνι σου!!

ΕυηΓ και Μαιρη ευχαριστώ για τα σχόλια! Όντως ο μεγάλος είναι το καλό παιδί,ο μεσαίος είναι φατσόνι, για τον μικρό δεν ξέρω ακόμα αλλά θα τους ξεπεράσει τους άλλους δύο γιατί θα τους έχει δασκάλους!!!!:lol::lol:

Θα βάλω κι άλλες αλλά απαιτεί χρόνο(που δεν έχω τώρα!) γιατί πρέπει πρώτα να τις συμπιέζω.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη thanks για το σχόλιο! Όντως κ όλοι δείχνουν την αδυναμία τους στον μεσαίο κ ο μεγάλος ο καημένος σκάει! Δεν το δείχνει αλλά εγώ το βλέπω!!

Να σας πω τι έπαθα χθες βράδυ: πλημμύρισα στο γάλα, κατά τις 4.30 δεν άντεξα άλλο κ ξύπνησα το μωρό να φάει!! Να έφταιγε 1 ποτήρι μπύρα που ήπια το μεσημέρι;;;;;

καλημέρα κούκλες!

όλα καλά;

εμείς καλά είμαστε δόξα το θεό η μικρή είναι βολική! τώρα φταίει ότι είναι το τρίτο κ έχω συνηθίσει, έχω γίνει πιο χοντρόπετση, είναι το ίδιο το μωρό πιο ήσυχο..... δεν ξέρω τί απο όλα αυτά παίζει, παντως μου φαίνονται όλα πολύ πιο εύκολα απ΄ όταν έκανα το πρώτο μου!!! λίγο το βράδυ δυσκολεύομαι πριν το βραδυνό ύπνο αλλά παλεύεται η κατάσταση! στο μεταξύ αυτό το μωρό μάλλον έχει μάθει στον πανικό από θέμα φασαρίας κ το βράδυ που έχω βάλει για ύπνο τις καρακαηδόνες κ επικρατεί ησυχία, δεν κοιμάται με τίποτα!!! κ όσο να πεις το ροχαλητο του λεβέντη μου δε φτάνει... αν κ κάνει ότι μπορεί κ αύτος.... κ το μόνο που καταφέρνει έιναι να μου σπάει τα νεύρα!!!:mad: τις προάλλες το μικρό έσκουζε δίπλα του ενώ έκανα μπάνιο κ αυτός χαμπάρι δεν πήρε!! απορώ αύτος ο ήχος που βγαίνει απ το ροχαλητό δε φτάνει στ αυτιά του να τον ξυπνήσει;;;:confused:

ευτυχώς λοιπόν την ώρα που δεν κοιμάται η μικρή βρίσκω κ εγώ ευκαιρία κ βλέπω το sex & the city! το βάζω κ δυνατα στο μεταξύ για να αποκοιμηθεί η μικρή!! αν κ παρατήρησα ότι έχει προτίμηση στα ελληνικά! τις προάλλες δεν κοιμόταν με τίποτα και κατέληξα να βάλω στη διαπασών τη μιραράκη:o:o:o!!!! την επαιρνε ο υπνος(θες από σκιάξιμο:rolleyes:) με την παλαβή κ όταν άλλαζα κανάλι ξύπναγε! αυτό για καμιά ώρα! μιλάμε έβλεπα για καμιά ωρα τις μπορντωροδοκόκκινες μπουχάρες... έκαψα εγκέφαλο λέμε!! ευτυχως την προηγούμενη εβδομάδα έιχε στη βουλή τον προυπολογισμό και μας κράτησε συντροφιά όλη νύχτα!!!!!

Kαλημέρα μανούλίτσες,

Ασπα,

γιατί ξύνεσε καλέ ?

Δεν μου λές προλαβαίνεις να κάνεις μπάνιο ?...λεω μπάς και είναι απ'αυτό:tongue:Κοίταξε να βάλεις τον άντρα σου να σε ξύσει.:lol::lol:

( γιατι για άλλο λόγω δεν βλέπω να μας πιάνουν οπώτε....:rolleyes:)

καλέ την άσπα μην τη φοβάσαι!!! εδώ σκεφτόταν μην ήταν παλι έγκυος!!!εμείς το ξεχάσαμε το σπορ!!! εγώ σκέφτομαι να επανελθω δριμυτερη κατα το φλεβάρη!!! θα προμηθευτώ κανα πρόστυχο για του αγ βαλεντίνου;) μπας κ γίνει τίποτα!!!

καλημερα κοριτσακια... Εγω από την ημερα που εκανα τον Αγγελο, 3.5 χρονια τωρα, εχω βγει βραδυ με τον αντρα μου, μονοι μας το πολυ 5 φορες!!!!! και από αυτες τις μισες λόγω υποχρεωσης σε καποιον τριτο αλλιως δεν θα πηγαινα πουθενα! Καλα που ο Νικος δεν φωναζει γιατι ειναι και μερικοι που απαιτουν απο τη γυναικα τους να βγαινουν...

5 φορές;;;;;;;;;;;;;;;;; εγώ μόνο μία θυμάμαι!!!!!!

Αυριο σαραντιζω και εγω επιτελους! Θα το βγαλω Αγιοβασιλακη εξω...

τί επιτέλους καλή μου; να το πω εγώ που είμαι παραδοσιακή κ μ΄εχει φάει η κλεισουρα κ περιμένω να βγώ πως κ πως μάλιστα!!! εσύ που πάλι καλά που δε βγήκες με τον καθετήρα έξω τί να μας πεις;;;; αλέκα εφευρέτη!!!

Καλημέρες καλημέρεεεες!

ΕυηΓ και Μαιρη ευχαριστώ για τα σχόλια! Όντως ο μεγάλος είναι το καλό παιδί,ο μεσαίος είναι φατσόνι, για τον μικρό δεν ξέρω ακόμα αλλά θα τους ξεπεράσει τους άλλους δύο γιατί θα τους έχει δασκάλους!!!!:lol::lol:

Θα βάλω κι άλλες αλλά απαιτεί χρόνο(που δεν έχω τώρα!) γιατί πρέπει πρώτα να τις συμπιέζω.

δαλιδα πως πάτε με τους άντρες σας;;; περίεργο μου φαίνεται!! ποιος είναι σε πιο ευνοική θέση εμείς ή εσεις;;;

αυτές τις φωτό πως τις βάζετε; θέλω κ εγώ!!!!

170301c7zifsub1b.gif

καλα μιλαμε Δαλιδα τα αγορακια ειναι αστερια... τρελαθηκα μιλαμε!!! Συμφωνω με τη Μαρλεν... πρεπει να κανετε τα προξενια. Το μωρο της δεν το εχω δει αλλα έχω δυο μεγαλα της κοριτσακια και ειναι πανεμορφες!!!!!! Λοιπόν Αλέκα και προξενητρα... Βασιλειαδου σε εφαγα!!!! Πάντως μπραβο Δαλιδουλα μου, κουκλια λεμε!!!

Μαρλεν έχεις δικιο για το επι τελους... παρασυρθηκα και εγω από τον λαό!!!! Αλλα θέλω να περασει το διμηνο γιατι σου ειπα ότι ειμαι αγχωδης... Μετα το διμηνο θα ειμαι πιο χαλαρη με το μπεμπη.

παρε κανα χαλι καυμενη...Α! Το εφευρετης για εσενα το εγραψα χιχι!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Τα κατάφερα κ έβαλα κ άλλες φωτο!!

Μαρλέν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Πας στον πίνακα ελέγχου στο your profile φτιάχνεις το profile privacy τα αλμπουμ να τα βλέπουν μόνο οι φίλοι. Μετα από τον πίνακα ελέγχου πάλι πας στα άλμπουμ, δημιουργείς ένα και ανεβάζεις φωτογραφίες!

χρονια πολλα σε ολες!!! επιτελους...

θα διαβασω μετα...

τα νεα ειναι οτι βγηκαμε χτες αργαμησι...7,30 το απογευμα. χωρις να εχει αλλαξει τπτ στους δεικτες της λοιμωξης. δλδ, δεν γιναμε καλα.. απλα βγηκαμε. τη Τριτη θα ξαναπαμε, να της ξαναπαρουν αιμα, κ να δουμε μηπως κ επεσαν οι τιμες. κ ενω νομιζα οτι ολα τελειωσαν με τον πυρετο, κανει 5,50 το ξημερωμα 38,6. Αυτο ειναι λιγος πυρετος για τη χριστ. που τριγυρναει στο 40 παντα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Τί θα γίνει, εμείς που δεν έχουμε facebook δεν θα δούμε καμιά φωτογραφία;;; Έχουμε skype έχουμε e-mail, έχουμε msn!!!

Εμείς τα ίδια, ήσυχα στο σπίτι μας, άντε και καμιά βόλτα στην παραλία!!

Τις ξένες σειρές τις έφαγα με το κουτάλι εγώ, καθότι το έχω στο αθόρυβο μην ξυπνήσουν τα μεγάλα!!

Μου τη σπάει όμως που έχουν τους πρώτους κύκλους και τους έχω δει τουλάχιστον τρεις φορές!!!

Αλεκάκι ευχαριστώ!!! Είπαμε τα παιδιά Νοεμβρίου κ γενικότερα χειμώνα που είναι τα δικά μου είναι κουκλάκια!!!

Διαφημίσεις

Ομορφάκια μου περαστικά. Έτσι θα πάει αυτή η κατάσταση ? Δεν θα πάρει κάποια θεραπεία ? Απλά θα μπαινοβγαίνετε για κάποιο καιρό στο νοσοκομείο ? Φιλάκια στην μικρή από όλους μας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Όπως βλέπετε και στο τικεράκι μου, εμείς περιμένουμε τα επόμενα Χριστούγεννα!!!Χιχι!

Σαν το Jumbo ένα πράγμα που από τώρα μετράει ανάποδα για τα επόμενα Χριστούγεννα !!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κοτοπουλακι μου δεν τα βαλαμε στο φεις, τα βαλαμε στο προφιλ που εχουμε στο παρεντς. κανε κλικ πανω στα ονοματα μας και μπες στα αλμπουμ μας. Εβαλα και εγω!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά!

Τί θα γίνει, εμείς που δεν έχουμε facebook δεν θα δούμε καμιά φωτογραφία;;; Έχουμε skype έχουμε e-mail, έχουμε msn!!!

Εμείς τα ίδια, ήσυχα στο σπίτι μας, άντε και καμιά βόλτα στην παραλία!!

Κοτοπουλάκι μπορείς να πατήσεις επάνω στο όνομα της κάθε μίας μας και να μπεις στο προφίλ μας. Ορισμένες έχουμε δημιουργήσει άλμπουμ με φωτογραφίες μας τις οποίες μπορούν να δουν μόνο οι φίλες μας.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Ομορφακια μου βγηκατε???? Μπραβο! Δεν σε πήρα εχθες γιατι εμαθα κατι πολυ ασχημα νεα για ενα γνωστο μου και σοκαριστηκα και ξεχαστηκα...Εγω πάντως νομιζω να βγαλετε τις αμυγδαλες. Από τη στιγμη που ειναι υπερτροφικες, ο πυερτουλης θα ειναι πολυ συχνος. Εξ΄ άλλου αν τις βγαλει δεν θα παθει κατι... προτιμότερο από το να παιρνει τόσα φαρμακα η καυμενουλα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...