Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριάνθη μου ο παιδίατρος μου είναι νότια προάστια. Αν σε εξυπηρετεί πες μου να σου στείλω το τηλ.

Επίσης κάποια στιγμή η Αγλαϊα πόσταρε κάποια τηλ παιδιάτρων που είναι και σύμβουλοι θηλασμού

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!

ελενη1 και tzia ευχαριστω!!!!!

να ρωτησω κατι αν το εχει ψαξει καποια να μου πει?τα καθισματακια αυτοκ.μπορω να τα βαλω να κοιτανε μπροστα?θελω να τε ελεγχω και ετσι οπως ειναι πισω δεν γινεται,για να παμε στην μαμα μου 2 φορες τωρα,εχω κατεβει απο 2 φορες σε φαναρι κοκκινο να δω τι παιζει γιατι καποιος γκρινιαζε και τελικα μια το σκουφακι τους ειχε καλυψει το προσωπο,μια η πιπιλα εφυγε κλπ.εχει εναν γνωστο ο αντρας μου μηχανικςο αυτοκ.και εχει μωρο και αυτος και του ειπε οτι απο την αρχη το εχει να κοιταει μπροστα για να το ελεγχει.

για πειτε.

fCS8p3.png

Μία ερώτηση : όταν βγάζω τα μπιμπερό από τον αποστειρωτή τα βάζω στην θήκη που έχω για να στεγνώσουν. Πολλές φορές όμως κάποια δεν στεγνώνουν τελείως, φαίνεται σαν να κρατάνε υγρασία στον πάτο του μπουκαλιού. Άλλαξα και θήκη μήπως αυτή που είχα δεν έκανε αλλά συνεχίζει το ίδιο. Τί μπορώ να κάνω ?
... εγω τα αφηνω ετσι...χωρις να τα στεγνωσω.
Εδώ εμείς κάναμε να το πάρουμε απόφαση 6 χρόνια σχεδόν για να μπορέσουμε να κάνουμε το δεύτερο, θα πάμε και για τρίτο ? Άσε που είμαι ήδη 35 και δεν έχω τις αντοχές που είχα όταν έκανα την Ζέτα. Εξάλλου και η Ζέτα σε ερώτηση του Μιχάλη αν θέλει να κάνουμε και άλλο μωρό του είπε ότι δεν θ' αντέξει και άλλο μωρό στο σπίτι και ότι ένα φτάνει και περισσεύει.
Α ωραια 'λάλησε' και η καυμενουλα η Ζετα. Πάντως όλα τα πρωτα παιδακια μας πρεπει να περνανε ζορια και ας μην το δειχνουν.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μία ερώτηση : όταν βγάζω τα μπιμπερό από τον αποστειρωτή τα βάζω στην θήκη που έχω για να στεγνώσουν. Πολλές φορές όμως κάποια δεν στεγνώνουν τελείως, φαίνεται σαν να κρατάνε υγρασία στον πάτο του μπουκαλιού. Άλλαξα και θήκη μήπως αυτή που είχα δεν έκανε αλλά συνεχίζει το ίδιο. Τί μπορώ να κάνω ?

και εμενα κρατανε σταγονες κατω και ειχα ρωτησει και εγω,αλλα αφου ειναι αποστειρωμενο νερακι τι σε πειραζει.

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

να ρωτησω κατι αν το εχει ψαξει καποια να μου πει?τα καθισματακια αυτοκ.μπορω να τα βαλω να κοιτανε μπροστα?θελω να τε ελεγχω και ετσι οπως ειναι πισω δεν γινεται,για να παμε στην μαμα μου 2 φορες τωρα,εχω κατεβει απο 2 φορες σε φαναρι κοκκινο να δω τι παιζει γιατι καποιος γκρινιαζε και τελικα μια το σκουφακι τους ειχε καλυψει το προσωπο,μια η πιπιλα εφυγε κλπ.εχει εναν γνωστο ο αντρας μου μηχανικςο αυτοκ.και εχει μωρο και αυτος και του ειπε οτι απο την αρχη το εχει να κοιταει μπροστα για να το ελεγχει.

για πειτε.

εγω μαιρουλα μου ξερω ότι μεχρι το εξαμηνο κοιτανε πισω... καμια άλλη ξερει κατι διαφορετικό???

Βαλε καθρεφτακια πίσω ρε...καλο?:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω μαιρουλα μου ξερω ότι μεχρι το εξαμηνο κοιτανε πισω... καμια άλλη ξερει κατι διαφορετικό???

Βαλε καθρεφτακια πίσω ρε...καλο?:tongue:

χαχαχαχαχχαχα γι'αυτο ρωταω ρε γμτ.....και εγω δεν ξερω.....

μεχρι εξαμηνο ε?χμ.

fCS8p3.png

Εμείς στην Ζέτα είχαμε κάνει πατέντα για να μπορεί να κοιτάει προς τα εμπρός γιατί όλα μπαίνουν ανάποδα, για να μπορώ να την ελέγχω. Τώρα το έχουμε βάλει προς τα πίσω γιατί έχουμε την Ζέτα που την ελέγχει αλλά σκέφτομαι να βάλω καθρέφτες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μπορεις να το βαλεις στο μπτοστινο καθισμα αρκει να κλεισεις τους αεροσακους.Βεβαια ειναι πιο επικινδυνο.Οποιος εχει smart τι κανει ομως;Eγω δεν το εχωκανει το σκεφτομαι ομως αλλα το εχω δει.Εμεις οπως παμε θα βγουμε στο εξαμηνο οποτε δεν θα το εχουμε αναγκη

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Μπορεις να το βαλεις στο μπτοστινο καθισμα αρκει να κλεισεις τους αεροσακους.Βεβαια ειναι πιο επικινδυνο.Οποιος εχει smart τι κανει ομως;Eγω δεν το εχωκανει το σκεφτομαι ομως αλλα το εχω δει.Εμεις οπως παμε θα βγουμε στο εξαμηνο οποτε δεν θα το εχουμε αναγκη

αχ ποιον να πρωτοβαλω μπρος????????

fCS8p3.png

Εμείς στην Ζέτα είχαμε κάνει πατέντα για να μπορεί να κοιτάει προς τα εμπρός γιατί όλα μπαίνουν ανάποδα, για να μπορώ να την ελέγχω. Τώρα το έχουμε βάλει προς τα πίσω γιατί έχουμε την Ζέτα που την ελέγχει αλλά σκέφτομαι να βάλω καθρέφτες.

για πες για πες.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Κάτι είχε κάνει ο Μιχάλης με τη ζώνη του αυτοκινήτου. Θα τον ρωτήσω αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν ασφαλές όπως αν έμπαινε κανονικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσουμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Κάτι είχε κάνει ο Μιχάλης με τη ζώνη του αυτοκινήτου. Θα τον ρωτήσω αλλά δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν ασφαλές όπως αν έμπαινε κανονικά. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το διαπιστώσουμε.

ναι ρωτα και πες μας.

fCS8p3.png

καλημερα κοριτσια!!!

για πειτε.

όταν αγοράσαμε το καθισματάκι αυτοκινήτου μας είπαν ότι κοιτάνε πίσω για το θέμα της καλύτερης συγκράτησης τοτυ αυχένα σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος. Αν κοιτάει πίσω, το κεφαλάκι του στο φρενάρισμα βρίσκει αντίσταση στο καθισματάκι ενώ αν κοιτάει μπροστά, φεύγει μπροστά.

Εγώ πήρα το καθισματάκι της bebe confort που ανοίγει λίγο πάνω από το κεφάλι του για να μπορείς να το βλέπεις όταν οδηγείς

byXKp2.png

τις καλύτερες ευχές από όλες μας σε όλες τις μανούλες κ τις οικογένειές τους!!! πάνω απ΄ όλα υγεία κ όλα τα άλλα ας ακολουθήσουν!!!

καλές γιορτές να έχουμε κ να χαιρόμαστε τα μικρά μας!!!

άντε και ίσως του χρόνου ίσως βρούμε χρόνο να γνωριστούμε κ απο κοντά!!!!!....... ( είπε η μάνα σταρ με τα τρία μωρά που δεν έχει χρόνο ούτε για κατούρημα!!!). πάω να διαβάσω τα νέα σας!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...