Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πολλες καλημερες!!!Καταρχας θα ηθελα την βοηθεια σας...θελω να αλλαξω παιδιατρο και θελω καποιον που να ειναι και πραγματικα καλος αλλα και γνωστης του θηλασμου...γιατι οι περισσοτεροι να μην πω ολοι ειναι ασχετοι με το σπορ...

Λοιπον αυτο που επαθα εγω λεγεται μολυνση απο μηκυτα candida ο οποιος ευνοειται οταν παιρνουμε αντιβιωση, υπαρχει στον οργανισμο μας και οταν βρει τις καταλληλες συνθηκες εκδηλωνεται...μαλλον την πατησα με την αντιβιωση μετα την καισαρικη γιατι ο μικρος αρχισε να εμφανιζει συμπτωματα πολυ νωρις...Τις τελευταιες μερες πονουσαν οι θηλες μου, οταν θηλαζα για καποια δευτερα στην αρχη ενιωθα σαν σπασμενα γυαλια μεσα στο στηθος μου και εβλεπα οτι του μωρου δεν του περνουσε η στοματιτιδα παρολη την αγωγη...πηρα τηλ τον γιατρο και δεν με βοηθησε καθολου απο ο,τι καταλαβα δεν ηξερε.Το εψαχνα 3 ωρες στο νετ και στο παρεντς και τελικα η Αγλαια να ναι καλα η κοπελα μου ειπε τι πρεπει να κανω...αυτηρα θελει κοψιμο οποιασδηποτε μορφης ζαχαρης πχ ακομα και φρουτα γιατι ο μυκητας αυτος τρεφεται απο την ζαχαρη, μετα μια αλοιφη στο στομα του μωρου ΑΛΛΑ ΚΑΙ στις θηλες μου, σιροπακι στο μωρο και κατι αλλα προβιοτικα και φυτικα για εμενα..τα εκοψα ολα μαχαιρι και ελπιζω πραγματικα να δω βελτιωση στον μπεμπουλη!!Μανουλες που θηλαζετε προσοχη μεγαλη...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλες καλημερες!!!Καταρχας θα ηθελα την βοηθεια σας...θελω να αλλαξω παιδιατρο και θελω καποιον που να ειναι και πραγματικα καλος αλλα και γνωστης του θηλασμου...γιατι οι περισσοτεροι να μην πω ολοι ειναι ασχετοι με το σπορ...

Λοιπον αυτο που επαθα εγω λεγεται μολυνση απο μηκυτα candida ο οποιος ευνοειται οταν παιρνουμε αντιβιωση, υπαρχει στον οργανισμο μας και οταν βρει τις καταλληλες συνθηκες εκδηλωνεται...μαλλον την πατησα με την αντιβιωση μετα την καισαρικη γιατι ο μικρος αρχισε να εμφανιζει συμπτωματα πολυ νωρις...Τις τελευταιες μερες πονουσαν οι θηλες μου, οταν θηλαζα για καποια δευτερα στην αρχη ενιωθα σαν σπασμενα γυαλια μεσα στο στηθος μου και εβλεπα οτι του μωρου δεν του περνουσε η στοματιτιδα παρολη την αγωγη...πηρα τηλ τον γιατρο και δεν με βοηθησε καθολου απο ο,τι καταλαβα δεν ηξερε.Το εψαχνα 3 ωρες στο νετ και στο παρεντς και τελικα η Αγλαια να ναι καλα η κοπελα μου ειπε τι πρεπει να κανω...αυτηρα θελει κοψιμο οποιασδηποτε μορφης ζαχαρης πχ ακομα και φρουτα γιατι ο μυκητας αυτος τρεφεται απο την ζαχαρη, μετα μια αλοιφη στο στομα του μωρου ΑΛΛΑ ΚΑΙ στις θηλες μου, σιροπακι στο μωρο και κατι αλλα προβιοτικα και φυτικα για εμενα..τα εκοψα ολα μαχαιρι και ελπιζω πραγματικα να δω βελτιωση στον μπεμπουλη!!Μανουλες που θηλαζετε προσοχη μεγαλη...

Μαριάνθη,

Περαστικά και στους δύο σας.

Για παιδίατρο δεν ξέρω να σου πώ ,ομως γιατι δεν παιρνεις εναν συμβουλο θηλασμου?

Η παιδίατρος μου εχει τηλ.θελεις να το πάρω?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ελενη μου εχθες γιορταζε ο άντρας σου?? Πολύχρονος, τωρα το πήρα χαμπαρι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς.

Μαριάνθη περαστικά στον μπεμπουλίνι σας.

Ελένη1 Χρόνια πολλά για τον αντρούλη σου.

Αλέκα όπως εσύ δεν μπορούσες να σκεφτείς τον εαυτό σου μάνα κόρης έτσι κι εγώ δεν μπορούσα να με δω ως μάνα γιού γιατί έχω τρελή αδυναμία στα κορίτσια.

Mary77 ευχαριστώ για τα σχόλια στις φωτογραφίες μας. Αν και ποτέ της η Ζέτα δεν έπαιζε με κούκλες, έχει αποδειχθεί τρελή βοήθεια για την μπέμπα. Από την αρχή της εγκυμοσύνης την είχαμε βάλει στην όλημ διαδικασία και αν εξαιρέσουμε την πρώτη εβδομάδα που δεν ξεκόλαγε από πάνω της τώρα έχουμε γυρίσει σε φυσιολογικούς ρυθμούς (έχοντας που και που ελάχιστα παραπονάκια)

3qg3p2.png qfe4p2.png

Eυχαριστώ!!!!Χθες (25)τον γιορτάζουν στην Κρήτη και σήμερα (26)σε όλα τα άλλα μέρη.
Πολυχρονος λοιπόν!!!! Να εισαστε πάντα ευτυχισμενοι!

Αλέκα όπως εσύ δεν μπορούσες να σκεφτείς τον εαυτό σου μάνα κόρης έτσι κι εγώ δεν μπορούσα να με δω ως μάνα γιού γιατί έχω τρελή αδυναμία στα κορίτσια.

ναι το φανταζομαι... ίσως φταιει τελικα ότι δεν καναμε ένα και ενα... Αν ειχαμε και από τα δυο φυλα θα συνηθιζαμε και οι δυο μας!!;) Αλλα εγω τελειωσα...αντε Ιωαννα μου... ξεκινα εσυ για το τριτο:)!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Καλημέρα,

Ελπίζω να περάσατε όλες καλα.Και του χρόνου ακόμα καλήτερα.

Να χαιρόμαστε ολες τα ζουζούνια μας!!!!

καλημερα φιλεναδα..μηπως σημερα γιορταζει ο αντρουλης σου???αν ναι να τον χαιρεσαι!!!πολυχρονΟς

Διαφημίσεις

Πολυχρονος λοιπόν!!!! Να εισαστε πάντα ευτυχισμενοι!

ναι το φανταζομαι... ίσως φταιει τελικα ότι δεν καναμε ένα και ενα... Αν ειχαμε και από τα δυο φυλα θα συνηθιζαμε και οι δυο μας!!;) Αλλα εγω τελειωσα...αντε Ιωαννα μου... ξεκινα εσυ για το τριτο:)!!!!

Aleca έκλεισε το μαγαζί. Όχι απλώς κατέβασε ρολλά αλλά κήρυξε και πτώχευση !!!

3qg3p2.png qfe4p2.png

Χαχα Ιωαννα και εγω το ίδιο!!! Εγω παιδι μου θέλω ενα χρονο να ξαναγινω ανθρωπος και αλλον ενα να γινω όπως θελω...καλα 35!!! Δεν ήξερα να παριστανω τη Σαρα!!!! Εν τω μεταξυ στο τελος θα μου τα φανε οι ντανταδες... να'μουν σπίτι να ηταν αλλιως!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Μία ερώτηση : όταν βγάζω τα μπιμπερό από τον αποστειρωτή τα βάζω στην θήκη που έχω για να στεγνώσουν. Πολλές φορές όμως κάποια δεν στεγνώνουν τελείως, φαίνεται σαν να κρατάνε υγρασία στον πάτο του μπουκαλιού. Άλλαξα και θήκη μήπως αυτή που είχα δεν έκανε αλλά συνεχίζει το ίδιο. Τί μπορώ να κάνω ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Χαχα Ιωαννα και εγω το ίδιο!!! Εγω παιδι μου θέλω ενα χρονο να ξαναγινω ανθρωπος και αλλον ενα να γινω όπως θελω...καλα 35!!! Δεν ήξερα να παριστανω τη Σαρα!!!! Εν τω μεταξυ στο τελος θα μου τα φανε οι ντανταδες... να'μουν σπίτι να ηταν αλλιως!!

Εδώ εμείς κάναμε να το πάρουμε απόφαση 6 χρόνια σχεδόν για να μπορέσουμε να κάνουμε το δεύτερο, θα πάμε και για τρίτο ? Άσε που είμαι ήδη 35 και δεν έχω τις αντοχές που είχα όταν έκανα την Ζέτα. Εξάλλου και η Ζέτα σε ερώτηση του Μιχάλη αν θέλει να κάνουμε και άλλο μωρό του είπε ότι δεν θ' αντέξει και άλλο μωρό στο σπίτι και ότι ένα φτάνει και περισσεύει.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μία ερώτηση : όταν βγάζω τα μπιμπερό από τον αποστειρωτή τα βάζω στην θήκη που έχω για να στεγνώσουν. Πολλές φορές όμως κάποια δεν στεγνώνουν τελείως, φαίνεται σαν να κρατάνε υγρασία στον πάτο του μπουκαλιού. Άλλαξα και θήκη μήπως αυτή που είχα δεν έκανε αλλά συνεχίζει το ίδιο. Τί μπορώ να κάνω ?

εγω με το που βγαζω τα μπιμπερο απο τον αποστειρωτη τα βαζω μεσα στο ψυγειο.δεν τα στεγνωνω..κανω κατι λαθος?και τι θηκη ειναι αυτη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...