Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα μανουλιτσες και ΧΡΟΝΙΙΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ να χαιρομαστε τις οικογενεις μας,

ΕΛΕΝΗ να ζαιρεσαι τη Χριστιανα και γρηγορα περαστικα και σπιτι να γιορτασετε.

Εμεις σημερα θα γιοτασουμε γιορτη κ γενεθλια Χρηστακου.

Οσο για τους σκορπιους,εγω τους εχω 2 και το τελευταιο μοντελο μου βγηκε πολυ χειροτερο απο το πρωτο.Ειναι νευροσπαρο(Θεε μου συγχωρα μου)τσαντιζεται ακομα και με το βυζι μου!!!!! τελος παντων,γερα να ναι...

α και σχετικα με τη σοκολατα,εμενα δε μου εκανε προβλημα,αλλα ετσι κ αλλιως οι γαλακτοφετες δεν εχουν σοκολατα.εγω αλλο θελω να μου πειτε αν και μαλλον θα με γειωσετε..να μγ πιω ενα πολυυυυυ ελαφρυ ουισκακι ε?μη βαρατεε απλα ρωταωω

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου, πολύχρονο!!!!

Εγώ ήπια ένα ποτήρι κρασί σήμερα κ επειδή είχα τουλάχιστον ένα χρόνο να πιω αλκοόλ, τα έβλεπα τα παιδάκια μου διπλά!!!!:lol::lol: Καταλαβαίνεις εφιάλτης!!!!!! Από 3 έγιναν 6!!!!!!!:(:(

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγώ έτσι θα τους τα κάνω, τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν λιγάκι κ να έχουν τους φίλους τους ο καθένας!!!! Μετά ο καθένας στην ημ/νία του!!!

ΔΑΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!κι οσο για τα γεννεθλια ναι καπως ετσι θα τα κανω κι εγω!!!

πωπω ξερεις τι σε περιμενει με 4 αντρες οταν μεγαλωσουν και τα μικρα???θα μου πεις εμενα με 3 τι με περιμενει???θαχω τουλαχιστον την κορη να με βοηθαει!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αχ Ευακι τι ωραιοι που εισαστε... Να ειναι καλα όλα τα παιδακι του κόσμου.

Εμας ήρθε ο Αη Βασιλης εχθες το βραδυ, ήρθε λιγο νωριτερα, και εχω εδω τα ζουζουνια (έχει έριει και η ανιψια μου) και μου διαλυουν το σπίτι!!

Υπομονή, τουλάχιστον απασχολείται ο Αγγελάκος!!!!

κι εμενα οι σκορπιοι πλεον ειναι 3!!ειναι και ο αντρας μου!!

ΔΑΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!κι οσο για τα γεννεθλια ναι καπως ετσι θα τα κανω κι εγω!!!

πωπω ξερεις τι σε περιμενει με 4 αντρες οταν μεγαλωσουν και τα μικρα???θα μου πεις εμενα με 3 τι με περιμενει???θαχω τουλαχιστον την κορη να με βοηθαει!!

Δεν έχω παράπονο, με βοηθούν κ τώρα τα μωράκια μου μωρέ, αρκεί να τους πιάσω στο φιλότιμο! Η μανούλα πονάει η μέση της, είναι κουρασμένη κ στενοχωριέται μπλα μπλα κ μαζευουν τα δωμάτια στο πιτς φυτίλι!!:lol::lol:

Αλλά μια κόρη είναι αλλιώς, πας για ψώνια μαζί της, φτιάχνεται μαλλιά, νύχια, κ βλέπεις στα μάτια της αυτά που θα ήθελες να ήσουνα αλλά δεν κατάφερες!!!!

Διαφημίσεις

Αγαπουλες μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ να εχουμε ολοι μας!!!

Τις θερμοτερες ευχες μου στην κιμι για τον ταλιμπαν της και στη Ελενη μας για την Χριστιανα...αν ξεχναω καποιον συγχωρεστε με!!!

Ευακι τελειες οι φωτο απο το παρτι σας :)

Απο μενα τα νεα δεν ειναι και πολυ ευχαριστα...η στοματιτιδα του μικρου ειναι καντιντιαση τελικα και θελει αυστηρη διακοπη οποιασδηποτε μορφης ζαχαρης, σοκολατας, αμυλου κτλ κτλ + αγωγη και εγω και το μωρο...θα σας τα πω αναλυτικα οσες μανουλες δεν ξερουν να προσεχουν!!!

Παμε για νανι, ο μπεμπης ηδη ρουθουνιζει του καλου καιρου!!Καληνυχτα και παλι Χρονια μας Πολλα και του χρονου!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

πω ρε μαριανθη τι να πω?θα περασει γρηγορα αν κανετε σωστη θεραπεια...να τον προσεχεις..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κορίτσια!!!! Με υγεια και ευτυχία!!!

Κίμι και Ομορφάκια να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Εχω καιρό να μπω και έχω χάσει επισόδια. Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας ακόμα καλύτερα!!!

Φιλια σε όλες!!! Καληνύχτα και του χρόνου!!!

κοριτσαρες μου χαιρομαι που εισαστε όλες καλα, βρε Μαριανθουλα γραψε μας τι ειναι αυτο και πώς προκαλειται... όπως και να εχει περαστικα!!!! Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Η Ελενιτσα με τη Χριστιανα ειναι μεσα. Αυριο θα βγουν μαλλον...

Εμεις όπως καταλαβαινετε δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο αλλα τουλάχιστον χαρηκαν τα μικρα με τον Αγιο Βασιλη και τα δωρα του..

Δαλιδα έξι τα εβελεπες βρε τα παιδακια σου???? χαχα!!!! Άντε λοιπόν... θα πιουμε και στο τεταρτο παιδακι σου χιχιχ!!!

πάντως για την κόρη εχεις δικιο... εγω εχω αδυναμια στα αγορακια και όταν έμεινα έγκυος στο μπεμπη όλοι μου έλεγαν ότι θα κανω κόρη επειδη η εγκυμοσυνη ήταν διαφορετικη. Δεν ήμουν προετοιμασμενη για κόρη, όχι ότι έχω προτιμησεις απλα δεν είχα σκεφτει ποτε τον εαυτο μου με κορη, σκεφτομουν πώς θα ειναι να πηγαινω μαζι της για ψωνια να φτιαχνουμε μαλλια κλπ. Τελικα έκανα το μικρο μου θησαυρουλι, οπότε δεν θα μαθω ποτε πως ειναι να εχεις κορη, χαχα!!! έχω βεβαια την ανιψουλα μου που μου εχει και αδυναμια οπότε θα εξαντλήσω εκει το γουστο μου!!

Λοιπόν πάω να μαζεψω το αχουρι μου και να την πεσουμε... φιλακια. χρονια πολλα και παλι,πολυχρονοι εορταζοντες και μη και περαστικα στους αρρωστουληδες.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μου χαιρομαι που εισαστε όλες καλα, βρε Μαριανθουλα γραψε μας τι ειναι αυτο και πώς προκαλειται... όπως και να εχει περαστικα!!!! Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Η Ελενιτσα με τη Χριστιανα ειναι μεσα. Αυριο θα βγουν μαλλον...

Εμεις όπως καταλαβαινετε δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο αλλα τουλάχιστον χαρηκαν τα μικρα με τον Αγιο Βασιλη και τα δωρα του..

Δαλιδα έξι τα εβελεπες βρε τα παιδακια σου???? χαχα!!!! Άντε λοιπόν... θα πιουμε και στο τεταρτο παιδακι σου χιχιχ!!!

πάντως για την κόρη εχεις δικιο... εγω εχω αδυναμια στα αγορακια και όταν έμεινα έγκυος στο μπεμπη όλοι μου έλεγαν ότι θα κανω κόρη επειδη η εγκυμοσυνη ήταν διαφορετικη. Δεν ήμουν προετοιμασμενη για κόρη, όχι ότι έχω προτιμησεις απλα δεν είχα σκεφτει ποτε τον εαυτο μου με κορη, σκεφτομουν πώς θα ειναι να πηγαινω μαζι της για ψωνια να φτιαχνουμε μαλλια κλπ. Τελικα έκανα το μικρο μου θησαυρουλι, οπότε δεν θα μαθω ποτε πως ειναι να εχεις κορη, χαχα!!! έχω βεβαια την ανιψουλα μου που μου εχει και αδυναμια οπότε θα εξαντλήσω εκει το γουστο μου!!

Λοιπόν πάω να μαζεψω το αχουρι μου και να την πεσουμε... φιλακια. χρονια πολλα και παλι,πολυχρονοι εορταζοντες και μη και περαστικα στους αρρωστουληδες.

κοπελια!!!ποτε μη λες ποτε!!!!!δεν ξερεις!!!!!;)

fCS8p3.png

κοπελια!!!ποτε μη λες ποτε!!!!!δεν ξερεις!!!!!;)
έλα και ανατριχιασα βραδυατικα!!!!!!!! Μαιρουλα ειναι πολυ όμορφα τα μωρακια σου. Θα σας βαλω και εγω φωτο από τα Αγιοβασιλακια μου!!!! και ενα καλικαντζαρο επίσης...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

έλα και ανατριχιασα βραδυατικα!!!!!!!! Μαιρουλα ειναι πολυ όμορφα τα μωρακια σου. Θα σας βαλω και εγω φωτο από τα Αγιοβασιλακια μου!!!! και ενα καλικαντζαρο επίσης...

ευχαριστω για τα καλα σου σχολια!!!!!!!

αντε βαλε να δω και εγω που δεν εχω φεισμπουκ.....

και αντε αμα σου βγει κορη παει και ερχεται αμα σου βγει τριτος γιος?ε τοτε τις κοβεις τις φλεβες σου:lol::lol::lol:

η μανα του φανταρου θα γινεις!!!!!

fCS8p3.png

na mai κ εγω!!Αλεκακι μου γλυκο ποτε ,μη λες ποτε εχει δικιο η μαιρουλα!!!στο εχω ξαναπει!!!αστα τα ανατριχιασματα βραδιατικα!!:lol:!μπηκα να δω οτι ειστε ολες καλα!!ειστε μια χαρα χαιρομαι!!τωρα θα σας αφησω γιατι ειμαι κομματια σημερα!!ολοι γιορταζαν κ εγω εκανα γενικο στο σπιτι!τι να κανω η μαυρη..βρηκα ευκαιρια που κρατουσε ο αντρας μου το μικρο!!φιλακια σε ολες !!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...