Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!χρονια πολλα!υγεια πανω απ'ολα και ευτυχια!!!!να ειμαστε γερες να χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!!!

να χαιρεσται τους Χρηστους και τις Χριστινες σας!!!

εμεις ειμαστε τον παππου και την γιαγια το βραδυ που θα παμε σπιτι θα σας βαλω τις φωτογραφιες απο εχθες.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια μου!!!Χρονια πολλα κ ευτυχισμενα!!!να εχει ολος ο κοσμοςυγεια αγαπη κ ευτυχια!!!

κιμι κ ομορφακια να χαιρεσται τα αγγελουδακια σας!!!!!!

Απο του χρονου τα χριστουγεννα γιορταζει κ το μικρο μου μαιμουδακι!!!!!!να χαιρεσται τους χρηστους κ τισ χριστινες ολοι!!!!

Χρόνια πολλά!!! Εύχομαι υγεία και πολύ ευτυχία σε όλους ότι καλύτερο για εσάς και τα παιδάκια σας!!! Και του χρονου με φουσκωμένες κοιλίτσες !!!!Ομορφακια χρόνια πολλά στην μικροί σου και εύχομαι περαστικά!!!

Άσχετο γιορτάζουν και Χρυσούλες σήμερα?

Επεξεργάστηκαν by eleni26

97ehp2.pngUBTSp3.png

Χρόνια πολλά!!! Εύχομαι υγεία και πολύ ευτυχία σε όλους ότι καλύτερο για εσάς και τα παιδάκια σας!!! Και του χρονου με φουσκωμένες κοιλίτσες !!!!Ομορφακια χρόνια πολλά στην μικροί σου και εύχομαι περαστικά!!!

Άσχετο γιορτάζουν και Χρυσούλες σήμερα?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΚΙΜΙ να χαιρεσαι το αγορακι σου κι εσυ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ το κοριτσακι σου!!!!ναστε παντα γερες να τα καμαρωνετε γερα κι αυτα κι ευτυχισμενα!!!

ελενη μου νομιζω γιορταζουν μερικες χρυσουλες σημερα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

χρονια πολλα Χρηστοι, Χριστινες και όσοι γιορταζουν... Ομορφακια και Κιμι να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας.. φιλαακιααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα Χρηστοι, Χριστινες και όσοι γιορταζουν... Ομορφακια και Κιμι να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας.. φιλαακιααααα

ALEKA να χαιρομαστε κ τα παιδακια μας ολεσ του καφε μασ!!!εμεισ ειμαστε μοναχουλια στο σπιτακι μασ!!!σε λιγο ο μπεμπης θα φαει...

δες και τις φωτο..συσσομη ολη οι οικογενεια χθες απο τα γεννεθλια!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αχ Ευακι τι ωραιοι που εισαστε... Να ειναι καλα όλα τα παιδακι του κόσμου.

Εμας ήρθε ο Αη Βασιλης εχθες το βραδυ, ήρθε λιγο νωριτερα, και εχω εδω τα ζουζουνια (έχει έριει και η ανιψια μου) και μου διαλυουν το σπίτι!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλες τις μανούλες και σε όλα τα μπεμπάκια!!!

Ιδιαίτερα χρόνια πολλά και περαστικά στη Χριστιάνα της Ομορφάκια και στον Χρηστάκο της Κίμι!

Εμείς κάναμε ρεβεγιον χθες με τη μπέμπα στον Πλούταρχο...κλαίγαμε μέχρι τις 8 το πρωί.......ελπίζω του χρόνου να έχουμε πιο χαρούμενο πρόγραμμα....

byXKp2.png

Κορίτσια κάτι άσχετο. Έχει αγοράσει καμία σας ρούχα (γυναικεία) της μάρκας Redburry Blackburry ? Ξέρετε αν μπορώ να τα βρώ κάπου στην Αθήνα γιατί βρίσκω στο internet μία διεύθυνση για Χανιά ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές σε όλες!!!!

Είμαι σιγουρη πως για όλες μας φέτος είναι διαφορετικές κ μαγικές!!!!!!

Και έπεται συνέχεια καλύτερη!!!!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

κορίτσια εσεις τσακώνεστε με τα παιδια σας ή μονο εγω εχω αυτο το προνομιο με τη μπεμπα? Οταν δεν θέλει να κατσει στη καλαθουνα της ή στο ριλάξ την αφήνω και κλαει.. Μου είπε η παιδιατρος οτι μαθαινουν στην αγκαλια απο τώρα και να μη τη παιρνω αμεσως αγκαλια οταν κλαιει γιατι θα το συνδιασει και θα κανει συνεχεια.. Είναι ατιμα πλάσματα μου είπε!! :) Και έτσι προσπαθώ να μη την παίρνω και κλαιειιιιι και δε μπορώ, στεναχωριεμαιιιι..

Εσείς τι κάνετε?

Εχει δίκιο η γιατρός! Είναι άτιμα τα σκατούλια!! Τσεκάρεις αν κλαίει για τα τρία βασικά: αν πεινάει, αν έχει λερωθεί ή αν πονάει, κάνεις τα ανάλογα κ αν δεν ησυχάζει σημαίνει πως θέλει χασομέρισμα, χιχιχιχι....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!

Θα του κανουμε ενα παρτακι με γιαγιαδες παππουδες και θειους..του χρονου πολλα παιδακια παλι,για να μεγαλωσουν και τα διδυμα!κ θα τα κανω μαλλον ολα μαζι..3 σε 1!!!!!!

Και εγώ έτσι θα τους τα κάνω, τουλάχιστον μέχρι να μεγαλώσουν λιγάκι κ να έχουν τους φίλους τους ο καθένας!!!! Μετά ο καθένας στην ημ/νία του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...