Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

aaa δεν ειναι μονο ο δικος μου τωρα σ ειδα τωρα στασου δηλαδη...οταν θελει κατι το θελει τωωωρα!!!οπως και οταν ειναι για φαγητο!!!!φοβερη μαχη γινεται ..αφου κατεβαινει η μαμα μου απο πανω κ μου λεει τι κανεις στο παιδι??το σφαζεις???ουτε ριλαξ καθεται ουτε καναπε ξαπλα ουτε τιποτα..γουσταρει μονο αγκαλια...

πρωτα να ευχηθω στο λιτσακη να της ζησει ο παιδαρος!!!!

ομορφακια περαστικα στην χριστιαννα!

ρε κοριτσια τα ιδια τραβαω και εγω με τα δικα μου!!!!!θελουν ολο αγκαλια,αν ηταν δυνατο να κοιμουνται και εκει πανω!!!!οπως ειπε και η γωγω ματς εχουμε καθε φορα το βραδυ!!!!!

fCS8p3.png

Γυρισαμε και εμεις...πριν καμμια ωρα...συνολικα κατσαμε απο 21:00 μεχρι 22:15...δεν αντεξα περισσοτερο μακρυα απο τον μπεμπουλη μου!!!Τωρα κοιμαται του καλου καιρου...

Ευακι μου πολυχρονο το παιδακι σου να ειναι!!!!Χρονια Πολλα και Καλα.

Ομορφακι μου περαστικα στην Χριστιανα σου...ευχομαι συντομα να περασει η περιπετεια σας. :(

Εμεις οταν ειναι να φαμε κλαιμε γοερα και φωναζουμε με παραπονο "ΜΑ" και κρεμαμε το κατω χειλος μας... :)

Γωγω θα συμφωνησω με την αδερφη σου..."Εννεα μηνες στην κοιλια, εννεα μηνες αγκαλια..."Δωσε την αγκαλιτσα σου απλωχερα...ειναι ο,τι χρειαζεται το μωρακι σου απο την μαμα του.Σε αυτη την ηλικια δεν συνδυαζουν αιτιο-αποτελεσμα, δλδ αν κλαψω θα με παρει αγκαλια.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ομορφες ευχες σας..περασαμε πολυ ομορφα!!αν και χωρις αλλα παιδακια!!!αλλα μεχρι τωρα παλευουμε με τα μωρα!!δεν μπορουν να ηρεμησουν κι εχουν φαει τον αγλεορα!!

ας ελπισω οτι θα κοιμηθουν συντομα γιατι ειμαστε κομματια!!ο στρατος μου κοιμηθηκε απο τι1 11 παρα!!!τωρα βαζω το πλυντηριο πιατων και παω για υπνο!!

αυριο θα σας βαλω φωτο απο τα γεννεθλια!!!!

ομορφακια μου ευχομαι να βγειτε αυριο και ειστε περδικια!!

φιλακια τσουπριτσες και καλα χριστουγεννα να εχουμε ολοι!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλημερα μανουλιτσες και ΧΡΟΝΙΙΙΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ να χαιρομαστε τις οικογενεις μας,

ΕΛΕΝΗ να ζαιρεσαι τη Χριστιανα και γρηγορα περαστικα και σπιτι να γιορτασετε.

Εμεις σημερα θα γιοτασουμε γιορτη κ γενεθλια Χρηστακου.

Οσο για τους σκορπιους,εγω τους εχω 2 και το τελευταιο μοντελο μου βγηκε πολυ χειροτερο απο το πρωτο.Ειναι νευροσπαρο(Θεε μου συγχωρα μου)τσαντιζεται ακομα και με το βυζι μου!!!!! τελος παντων,γερα να ναι...

α και σχετικα με τη σοκολατα,εμενα δε μου εκανε προβλημα,αλλα ετσι κ αλλιως οι γαλακτοφετες δεν εχουν σοκολατα.εγω αλλο θελω να μου πειτε αν και μαλλον θα με γειωσετε..να μγ πιω ενα πολυυυυυ ελαφρυ ουισκακι ε?μη βαρατεε απλα ρωταωω

Ευη μου τωρα το ειδα να χαιρεσαι τον μικρο σου αντρουλη να τα εκατοστησει...κ να γινει καλος ανθρωπος(σπανιο χαρισμα δυστυχως)

περιμενουμε φωτογραφιες..

kimi εμενα το γαλα μου τελειωσε κ οπως καταλαβαινεις θα πιω ενα κρασι!!!εσυ υπομονηηηηηηηηηηηηηη!

Διαφημίσεις

Κιμι μου να χαιρεσαι το Χρηστακο σου... να τον δεις όπως επιθυμεις!!!

Χρονια πολλα κοριτσαρες... να εχετε καλα Χριστουγεννα με τις οικογενειες σας. Όλα τα Χριστουγεννα που θα ζησουν τα παιδακια μας, να τους χαρισουν υγεια και ευτυχια!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια πολλά σε όλες να είναι γερά κ τυχερά τα παιδάκια μας και να έχουμε αγάπη κ ευτυχία με τις οικογενειές μας πάντα!Τα ομορφότερα Χριστούγεννα σε όλους !

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Ομορφάκια,

να χαιρεσε την Χριστιανα σου (ελπιζω να ειστε πια σπιτι)

Κιμι,

Να χαιρεσε τον Χριστάκο. Χρονια πολλα

χρονια πολλα σε ολους τους Χρίστους και τις Χριστίνες.....(ειμαι σίγουρη πως εχω ξεχασει κάποιους)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Καλημέρα και Καλά Χριστούγεννα σε όλους !!! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά !!!!

Ομορφάκια μου περαστικά με την Χριστιάνα σου. Περιμένουμε νέα σας σύντομα.

Εύη και Κίμι να χαίρεστε τα καμάρια σας και να τα καμαρώσετε όπως εκείνα επιθυμούν.

Εμείς περάσαμε οικογενειακά. Η μπέμπα κοιμήθηκε από τη 1 μέχρι τις 8 το πρωί, το ίδιο και προχθές. Ελπίζω να το κάνει συνήθειο. Από σήμερα θα την βάλουμε στο παρκοκρέββατο να κοιμάται γιατί στο πορτ μπεμπέ κουνιέται πολύ και κατεβαίνει κάτω κάτω και γίνεται κουβάρι. Έτσι βάλαμε το παρκοκρέββατο δίπλα στο κρεββάτι μας και από εβδομάδα θα παραγγείλω και το στρώμα για το κρεββάτι της για να πάει σιγά σιγά στο δωμάτιό με την Ζέτα.

Λέμε να πάμε αργότερα και μία βόλτα στο Badmington που έχει το Christmas Magic World έτσι για να ξεσκάσουμε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...