Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως πριν στο ματς νίκησα εγώ...

Κοιμηθηκε στο ριλάξ!!!

Αααααα ξέχασα να σας πώ,εχθές κοιμοταν απο τις 2 το βράδυ εως τις 10 το πρωί..

Σόκ έπαθα!!!

φτυσου φτυσου τυχερουλα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:P:p:p καλα σου λεει η Μαιρη βρε κοτοπουλακι... τόσους μηνες τωρα αλλα γραφω και άλλα εννοω... ζοχαδες ήθελα να πω... αλλα ένα τ ηρθε και τρυπωσε :tongue:. Το γαλλικο το ξερεις όμως ε??

για αυτο ρωταω ρε Γωγουλι... μιλαμε για πολυ τσαμπουκα. Με το παραμικρο που θελει ουρλιαζει...αν τον αφησω κατι οιμε!!! Πάντως εγω επιδη τονΑγγελο τον κακομαθα και τον ειχα αγκαλια επιπα να κανω το ιδιο και στον δευτερο :-).... τον λυπμαι τον δόλιο... τι δηλαδη? επειδη ειναι δευτερος να τονα φησω χωρις αγκαλιτσες?? Αλλα εγω ειμαι και πονηρα σκεπτομενη :rolleyes: Τις καθημερινες 8.30 με 4.30 θα ειναι η νταντα... λόγες ωρες θα τον εχω... δεν θα τον επαιρνα ετσι και αλλιως???;)

Έχω και την αδελφή μου που μου λέει συνεχεια οτι δε πειραζει και οτι τα παιδια θέλουν αγάπη, αγκαλιες και φιλάκια όλη την ώρα και δεν κακομαθαίνουν ακομη.. Και άκουγα τη Μαρια.. Οιμέ όπως λές και εσύ!!!!!!

χαχαααααααα

χρονια πολλα και καλα!!!και του χρονου με υγεια και ευχομαι του χρονου να εχουμε γνωριστει κι απο κοντα τοσο φιλες που γιναμε σε αυτο το καφε!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Χρονια πολλα Ευακι μου... χρόνια πολλα σε όλα τα κοριτσακια... σας γραφω και μια ευχη που μου αρεσε πολυ ότνα την διαβασα

Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη θελω να γεμισεις τον σακο σου με πεντε μαγικα ραβδια.... Το πρωτο να ειναι της υγειας...να ειναι όλοι ανθρωποι καλα... Με το δευτερο να γεμισεις τροφιμα ολον τον πλανητη σε παιδακια και ανθρωπους που πεθαινουν απο ασιτια..και να ντυσεις τα γυμνα κορμακια που κρυωνουν με ζεστα ρουχα...Με το τριτο να αγγιξεις ολους τους σκληρους κ παγωμενους ανθρωπους Το τεταρτο ραβδι να ειναι της υπομηνής και της πίστης για αυτους που την εχουν αναγκη...Με το πεμπτο να δωσεις σε ολες της γυναικες του κοσμου την δυνατοτητα να γινουν μανουλες ωστε αυτοματα το σπιτι τους θα γεμιση ευτυχια αγαπη χαρα ...

Τελος σε ευχαριστω που με αγγιξες 2 φορες με το πεμπτο ραβδι και μου εκανες τα ομορφοτερα δωρα. Προσωπικα δεν θελω τπτ απλα θελω να αγγιξεις τα παιδια μου με το πρωτο ραβδι τα αλλα θα τους τα προσφερω εγω.... ευχαριστωωωωω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Χρονια πολλα Ευακι μου... χρόνια πολλα σε όλα τα κοριτσακια... σας γραφω και μια ευχη που μου αρεσε πολυ ότνα την διαβασα

Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη θελω να γεμισεις τον σακο σου με πεντε μαγικα ραβδια.... Το πρωτο να ειναι της υγειας...να ειναι όλοι ανθρωποι καλα... Με το δευτερο να γεμισεις τροφιμα ολον τον πλανητη σε παιδακια και ανθρωπους που πεθαινουν απο ασιτια..και να ντυσεις τα γυμνα κορμακια που κρυωνουν με ζεστα ρουχα...Με το τριτο να αγγιξεις ολους τους σκληρους κ παγωμενους ανθρωπους Το τεταρτο ραβδι να ειναι της υπομηνής και της πίστης για αυτους που την εχουν αναγκη...Με το πεμπτο να δωσεις σε ολες της γυναικες του κοσμου την δυνατοτητα να γινουν μανουλες ωστε αυτοματα το σπιτι τους θα γεμιση ευτυχια αγαπη χαρα ...

Τελος σε ευχαριστω που με αγγιξες 2 φορες με το πεμπτο ραβδι και μου εκανες τα ομορφοτερα δωρα. Προσωπικα δεν θελω τπτ απλα θελω να αγγιξεις τα παιδια μου με το πρωτο ραβδι τα αλλα θα τους τα προσφερω εγω.... ευχαριστωωωωω

Aπλά φανταστική ευχή..

Διαφημίσεις

τελεια ευχη!!!!!!!!!

καλε ετχηθειτε μου και μενα για το αγορι μου που γινεται 2!!!!!!!!!

δειτε κ τη φωτο του που σας ευχεται και καλη χρονια πλαι στον αη βασλη!!!!!!!!

τελεια ευχη!!!!!!!!!

καλε ετχηθειτε μου και μενα για το αγορι μου που γινεται 2!!!!!!!!!

δειτε κ τη φωτο του που σας ευχεται και καλη χρονια πλαι στον αη βασλη!!!!!!!!

Aααααχη ψυχούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Αυτο κι αν ήταν δώρο πριν 2 χρόνια, ε?

Να ζησειιιι Ευακι μουυυυυ..... Να τον χαιρεσαι πάντα τον Χριστουγεννιατικο κουκλο σου!!!!!! Όλους να τους χαιρεσαι, πάντα με υγεια!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!!!!!

Θα του κανουμε ενα παρτακι με γιαγιαδες παππουδες και θειους..του χρονου πολλα παιδακια παλι,για να μεγαλωσουν και τα διδυμα!κ θα τα κανω μαλλον ολα μαζι..3 σε 1!!!!!!

Διαφημίσεις

ναι καλη ιδεα για το τριπλο παρτυ ευακι! Λοιπόν, η Ομορφακια ειναι νοσοκομειο πάλι με τη Χριστιανα! Ανεβασε 40 πάλι και ετρεχαν... τωρα εχει πέσει αλλα θα μεινουν σημερα το βραδυ μεσα...έλααα όλες μαζι να σκεφτούμε θετικα να ειναι σπίτι το Χριστιανακι αυριο που εχει τη γιορτουλα του! Η Ελενιτσα λεει να μεταφερω τις ευχες της...

221882cb0gkyh7q4.gif

Μολις τελειωσα το σιδέρωμα.....για σήμερα....

Περαστικα Χριστιάννα,σου στέλνω όλη μου την θετικη ενεργεια.

ευχομαι σε λιγη ώρα να εισαι περδίκι. 00020367.gif

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλέκα,

λοιπον τα μωρα μας είναι βουβάλια....(στο κινεζικο)

και τα μεγαλα μας σκύλοι....

Εγω ειμαι τιγρης και εσυ δράκος(οχι Γίαγκος Δράκος)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αλέκα,

λοιπον τα μωρα μας είναι βουβάλια....(στο κινεζικο)

και τα μεγαλα μας σκύλοι....

Εγω ειμαι τιγρης και εσυ δράκος(οχι Γίαγκος Δράκος)

:lol::lol::lol: καλα το καταλαβα... μα σχεδον δυο κιλα σε ένα μηνα??:tongue: Εγω ρε εινμαι βιρνα δρακου.... το ξεχασες????;)

221882cb0gkyh7q4.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ,..ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...