Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλημερα!!!!!!!!!!!! Χρονια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!! Να χαιρομαστε τα μπεμπινια μας!!!!!!!!!!!!!!! και του χρονου να μαστε καλα να τα λεμε ακομα!!!!!!!!

Αχ κοριτσια πηγαμε χτες στον αρραβωνα, ηταν πολυυυυυ ωραια! στην αρχη πηγαμε στο σπιτι και περασαν τις βερες και η μπεμπα πρωτη μουρη! το ματι γαριδα και βγηκε σε ολες τις φωτο!!!!!!!!!!!! φωτομοντελο απο τωρα, που παντα κοιμαται οποτε παω στη μαμα μου γιατι τη κοιμιζει το αμαξι.... αλλα μολις φτασαμε στο μαγαζι για το φαγητο αρχισε γκρινια και ηθελε μαμ εδω και τωρα ενωτην ειχα ταισει πριν φυγω απο το σπιτι.... ειχε φαει πριν το πολυ 2 ωρες... σπανια μου το κανει αυτο..... εννοειται θα σας βαλω φωτο μολις τις παρω!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Κορίτσια, να σας ρωτησω: όταν το βγάζετε βόλτα, βάζετε το πορτ μπεμπε στο καρότσι, ή το χετε το καρότσι λίγο ξαπλωμένο;

κοτοπουλακι μου στο πορτ μπεμπε αλλα εχω βαλει μια κουβερτουλα διπλωμενη κατω απο το στρωμα και κανει κλιση, οπως εχω κανει και στο κρεβατακι της.... μου φαινεται πιο μαζεμενο, εινια και κρυα τωρα....

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

και ολα αυτα δεν το πειραζουν?υποτιθετε,οτι τα γλυκα προκαλουν υπερδιεργεση και περισσοτερο απο ολα η σοκολατα......

ρωταω γιατι με φλερταρουν κατι γαλακτοφετες και εγω τις φτυνω.....

Γιατι και που δεν τις τρως βλεπεις προκοπη ?

Βούρ στην γαλακτοφετααααα....

μια απο τα ιδια... τρωω και πρωινο με μαρμελαδα και μελομακαρονα που φτιαξαμε χτες με τη "πεθερουλα" μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας γλυκες μου φιλεναδες....αχ ρε ελενακι δεν ηξερα ότι τα λες σημερα... να σου'δινα κατι από κοντα χιχι!!! Ιριδα να σας ζησουν!! Ρε Τζια, σε ειδα στο φεις... τι διαιτα να κανεις? Μας κοροιδευεις? Μια σταλια εισαι!

Πάω να κανω καμια δουλιτσα... αληθεια τα σκορπακια σας ειναι και εσας τζοχαδες? Γιατι αρχιζω και το παιρνω προσωπικα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσια!!!

ελενη1 ειδες,θεα η μικρη!!!!χαχαχχαχα μια ακομα κουκουβαγια στην παρεα:lol:

πω πω ρε κοριτσια αγανακτησα σημερα,δεν ηρθε κανενας να μου κρατησει τα μικρα και πηγα μονη στο σουπερ μαρκετ και μετα κρεοπωλειο και να παρω γαλα στον μπεμπη και για ψωμι,ο καθε ενας που εχει αυτοκινητο βγηκε σημερα και τσακιζει τα νευρα του κοσμου!!!!!!!!!!!παντου χαμος.....θα μου πεις δεν τα ξερες κυρα μου?τοσα χρονια δουλευες......ελα ντε που το ειχα το μυαλο μου???????

αχ τελος παντων.

καλα χριστουγεννα κοριτσια,καλα να περασεται ολες και παντα με υγεια και ευτυχια!!!!

θα προσπαθησω να ξαναμπω!

ελενη1 λεφτα δεν σου στελνω τα κρατασει η νυφη σου για να παρει μαστιχες:D:D:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια εσεις τσακώνεστε με τα παιδια σας ή μονο εγω εχω αυτο το προνομιο με τη μπεμπα? Οταν δεν θέλει να κατσει στη καλαθουνα της ή στο ριλάξ την αφήνω και κλαει.. Μου είπε η παιδιατρος οτι μαθαινουν στην αγκαλια απο τώρα και να μη τη παιρνω αμεσως αγκαλια οταν κλαιει γιατι θα το συνδιασει και θα κανει συνεχεια.. Είναι ατιμα πλάσματα μου είπε!! :) Και έτσι προσπαθώ να μη την παίρνω και κλαιειιιιι και δε μπορώ, στεναχωριεμαιιιι..

Εσείς τι κάνετε?

τζοχάδες;;;; qu' est-ce que ce???

Δεν τα ξέρω εγώ αυτά τα πρωτευουσιάνικα!!!

:P:p:p καλα σου λεει η Μαιρη βρε κοτοπουλακι... τόσους μηνες τωρα αλλα γραφω και άλλα εννοω... ζοχαδες ήθελα να πω... αλλα ένα τ ηρθε και τρυπωσε :tongue:. Το γαλλικο το ξερεις όμως ε??
κορίτσια εσεις τσακώνεστε με τα παιδια σας ή μονο εγω εχω αυτο το προνομιο με τη μπεμπα? Οταν δεν θέλει να κατσει στη καλαθουνα της ή στο ριλάξ την αφήνω και κλαει.. Μου είπε η παιδιατρος οτι μαθαινουν στην αγκαλια απο τώρα και να μη τη παιρνω αμεσως αγκαλια οταν κλαιει γιατι θα το συνδιασει και θα κανει συνεχεια.. Είναι ατιμα πλάσματα μου είπε!! :) Και έτσι προσπαθώ να μη την παίρνω και κλαιειιιιι και δε μπορώ, στεναχωριεμαιιιι..

Εσείς τι κάνετε?

για αυτο ρωταω ρε Γωγουλι... μιλαμε για πολυ τσαμπουκα. Με το παραμικρο που θελει ουρλιαζει...αν τον αφησω κατι οιμε!!! Πάντως εγω επιδη τονΑγγελο τον κακομαθα και τον ειχα αγκαλια επιπα να κανω το ιδιο και στον δευτερο :-).... τον λυπμαι τον δόλιο... τι δηλαδη? επειδη ειναι δευτερος να τονα φησω χωρις αγκαλιτσες?? Αλλα εγω ειμαι και πονηρα σκεπτομενη :rolleyes: Τις καθημερινες 8.30 με 4.30 θα ειναι η νταντα... λόγες ωρες θα τον εχω... δεν θα τον επαιρνα ετσι και αλλιως???;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...