Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις έβγαλα και τη βέρα μου... πρήστηκαν και τα χεράκια μου!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια sos!!!

Μολις ειδα αιμα στο εσωρουχο μου....

Τι κανουμε τωρα???

Πηρα τον γιατρο μου,αλλα δεν απαντα:-(...

Υποψην ειμαι 39+2 ημερες...

Γιωργία :arrow: 31/1/2008

Μυρτώ :arrow: 13/11/2009

Σας λατρεύω γλυκά μου κοριτσάκια!!!

Καλημέρα κ απο μένα κοριτσάκια μου.Κιμι με το καλό η μουμπου!!!Αχ κ να σας πω τι πέρασα εχτές,αφού δεν γέννησα ε δεν θα γεννήσω με τίποτα!Εκεί λοιπόν που καθόμουν ωραία ωραία κ ο άντρας μου ήταν στην κουζίνα ακούω εναν θόρυβο σαν να έσπασε κάτι,γυαλία δηλαδή,μέχρι να σηκώθω να πάω είναι κ που κινούμαι γρήγορα τι να δώ ο αντρας μου είχε τραυματιστεί έσπασε μια βιτρίνα απο ένα ντουλάπι γυάλινο τι τα θελα δεν ξέρω κ τον έκοψε στο χέρι.Κ δεν ήθελε να πάμε κ στο νοσοκομείο πανικοβλήθηκα τοσο πολύ κορίτσια αν και συνήθως είμαι ψυχραίμη που τι να σας πω ειπα πως μετά το 401 που τελικά πήγαμε θα πάμε κ ΙΑΣΩ.Ευτυχώς δεν έκοψε τίποτα νέυρα η τένοντα αλλά 10-15 ράμματακια τα έφαγε.Ολα καλά τώρα θα τον εχω εδω.Δεμένο ομώς μην πάθει κ τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Κοριτσια sos!!!

Τι κανουμε τωρα???

Τι Sos βρε?? Γεννάς! Από όσο ξέρω από τη στιγμή που βλέπεις άιμα θες από1 ως 3 ημέρες γιαγέννα. Δεν έχω εμπειρία, έτσι έχω διαβάσει. Χαλάρψσε, ετοιμάσου και πάρε το γιατρό. Με το καλό!!!!

Ευτυχώς δεν έκοψε τίποτα νέυρα η τένοντα αλλά 10-15 ράμματακια τα έφαγε.Ολα καλά τώρα θα τον εχω εδω.Δεμένο ομώς μην πάθει κ τίποτα άλλο!!!!!!!!!!!!

Περαστικά βρε Ελενίτσα... καλά που δεν έπαθες τίποτα χειρότερα!

Παιδιά, Η Ελένη 26 χειρουργεί σε μία ωρίτσα το μωράκι της!!!!!! Έχει κύστη στο δωδεκαδάχτυλο τελικά. Τη θετική μας σκέψη να πάνε όλα καλά, να πάρει το μωράκι της στο σπίτι!!!!! Ο Θεός να είναι μαζί του!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Παιδιά, Η Ελένη 26 χειρουργεί σε μία ωρίτσα το μωράκι της!!!!!! Έχει κύστη στο δωδεκαδάχτυλο τελικά. Τη θετική μας σκέψη να πάνε όλα καλά, να πάρει το μωράκι της στο σπίτι!!!!! Ο Θεός να είναι μαζί του!

Να πάνε όλα καλά για το μώρακι και γρήγορα γερό να είναι σπίτι του.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Κοριτσια sos!!!

Τι κανουμε τωρα???

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!;)

Ελενιτσα καλή επιτυχία στο αγοράκι σου!!! Αλεκάκι να μας κρατας ενήμερες για τον μπέμπη αν σου ειναι εύκολο..

Spiroulina μάλλον γεννάς!!! Με ενα πόνοοο..

Κιμι, τι έγινε βρε Κίμι? Να το κρατάς αγκαλίτσα άραγε τώρα?

ααααααααα ξεχασα!!!!!!!!!!! οποια ενδιαφερεται μου ειπε η μαια να παω να αγορασω οπωσδηποτε κρεμα για τις θηλες, οχι ομως οποια οποια! λεγεται LANSINOH με LANOLIN και ειναι ενα μωβ σωληναριο το οποιο δυστυχως κοστιζει 15 ευρω.... Εγω να σας πω πηγα σε 4 φαρμακεια μεχρι να τη βρω και πηρα τη τελευταια... τωρα επειδη ειμαι σε νησι να συνεβη δε ξερω παντως μου πε ο φαρμακοποιος οτι ειναι πολυ εξειδικευμενη (για το θηλασμο δηλαδη) και δεν τη φερνουν πολυ.... δεν εχει λεει προβλημα ακομα και να τη φαει το μωρο, δε χρειαζεται δηλαδη να τη σκουπιζεις συνεχεια... και θελει 2-3 φορες τη μερα.... κανει λεει τρομερη δουλεια.......!

παει κι αυτη η ενημερωσηηηηηηηηη

Τη ίδια την Lansinoh μου έχει δώσει και μένα η μαία μου.. Την βάζω απο τώρα όπως μου ειπε.. Μια μέρα αυτή, μια μερα οινόπνευμα στις θηλές..

καλημερα κοριτσαρες!!βρηκα ευκαιρια να μπω για λιγο κ διαβασα τα πανω πανω...ευχομαι να πανε ολα καλα με το μπεμπινι της ελενης26,τι περιπετεια κι αυτη ρε γμτ..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Τη ίδια την Lansinoh μου έχει δώσει και μένα η μαία μου.. Την βάζω απο τώρα όπως μου ειπε.. Μια μέρα αυτή, μια μερα οινόπνευμα στις θηλές..

γωγω μου εμενα με βολεψε πιο πολυ η purelan της medela αλλα κι αυτη ειναι παρα πολυ καλη..τωρα -οπως ξερετε ειχα προβλημα με τις θηλες μου-τα μικρα μου τις ξαναανοιξαν κι ετσι αγορασα θηλαστρο και βγαζω και τα δινω με μπιμπερο..

Βρε συ ευάκι πώς έβαλες και τα 2?? Για βοήθα!

221882cb0gkyh7q4.gif

κανεις επικολληση πρωτα το ενα και μετα το αλλο..εχε σε ξεχωριστη σελιδα το σαιτ και κανε αντιγραφη το utrl

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...