Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παίζει και ένα άλλο στο σκαι που κάνεις πλαστικές-κοιλιοπλαστικές κλπ....[/QUOTεγω θα κλεισω απο τωρα εκει τοτε!!!!:tongue::tongue::tongue:

oooxiiiiiii-esy den pas kapaki gia deftero kai trito????σκεψου λίγο οικονομικά-είμαστε σε περίοδο κρίσης!!!!

εγώ πάντως μόλις σαραντήσω ξεκινάω δίαιτα-λέμε τώρα!

byXKp2.png

πολυ καλες!!!!στη μια που εισαι σε λιμανι?αχ τι ωραια διακοπες..ποσο μου λειπουν!!!παντως σε αναλογια στο μεγεθος κ τα δικα μου ετσι ειναι!!!

αχ ναι διακοπες στα καναρια.....να δω ποτε θα ξαναπαω.....

ετσι ειναι ε?τις ριχνει 1 κιλο!!!να μην ανυσηχω!!

fCS8p3.png

ευχαριστω κοριτσακια μου για τα καλα σας λογακια!!!! Η καθε μανουλα βλεπει το παιδι της πανεμορφο...εγω από τον καιρό που γεννησα όλα τα βλεπω όμορφα... και να φανταστειτε ότι πριν τα 30 μου ούτε να ακουσω ήθελα για παιδι.

Ο μικρός τωρα κοιμηθηκε από τις 6!!! Ήπιε γαλα δυο φορες, κοιμηθηκε στα χερια μου κανα 5λεπτο και ξυπνσαγε, έκανε μπανιο.. τιποτα... γαριδα το ματι! Τελικα μικρουλης -μαμα = 0-1!!!! χαχα. Ελπίζω μη μου πάρει το δευτερο σετ τα ξημερωματα...

Μαριανθη μπραβο... και γενικα όλες, όσο μπορειτε να βγαινετε με τον αντρουλη σας. Εγω πάντως δε μπορω...πρωτον τα παιδακια μου ειναι δυο (ποιόν να αφησω που), δευτερον δε μου κανει τιποτα και αυτα που μουτ κανουν δεν ειναι για ναβγω και τριτον δεν εχω όρεξη... ειμαι και μεγαλη γυναικα!!!

Εδω και τρεις μερες εχω φαει τα κερατα μου..... οκ δεν πηρα φυσικα αλλα δεν έχασα και όλας... αλλα γενικα δεν έχω όρεξη...

Ο Αγγελακος μου πήγε λίγο στη μανα μου να παιξει και μου ηρθε με δυο σουπερ καρουμπαλα... από αυτα που σε λιγο καιρό οι πρωτομανουλες θα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος σας...οι υπόλοιπες μανουλες ξερετε. Τον κρατησα ξυπνιο και αυτον κανα διωρο, έφαγε, φαινεται να ειναι καλα.... ο Θεός να τον φυλαει γιατι αν περιμενει το παιδι από τη μανα του και τη γιαγια του σωθηκε.

Α, κατι άλλο . Ειχα πάρει και εγω μια στολή Αη Βασιλη αλλά την ειχα πάρει για μεχρι 4.5 κιλά...Μετα την ψιλιαστηκα και του πηρα πιο μεγαλη. Η πρωτη στολή λοιπόν μου περισσευει. ¨Οποια μανουλα τη θελει ας μου στειλει πμ με την διευθυνησ να της τη στειλω με κουριερ. Αλλα ειναι μεχρι 4.5 κιλα....

Αυτα κοριτσακια μου...

αλεκα μου εμενα παρολο που κοιμηθηκε μονο μιση ωρα τ απογευμα τωρα δεν εκλεινε με τιποτα το ματι κ φυσικα κοιμαται στην αγκαλια της μανουλας τωρα!!....αχ αυτη η αγκαλια ειναι μαγικη....τα κοιμ,ιζει αμεσως οταν βεβαια δεν εχουν ξεφουσκιαστει στον υπνο ολη μερα !!!

Διαφημίσεις

αχ ναι διακοπες στα καναρια.....να δω ποτε θα ξαναπαω.....

ετσι ειναι ε?τις ριχνει 1 κιλο!!!να μην ανυσηχω!!

καναρια!!!!τελεια...θελει να με παει ο καλος μου μετα το γαμο...κ το μικρο τι θα το κανω????αστο μαιρουλα οταν μεγαλωσουν...τι εννοουσες για φλωρινα???ειναι το χωριο μου,.ο μπαμπας ειναι απο κει!!!

oooxiiiiiii-esy den pas kapaki gia deftero kai trito????σκεψου λίγο οικονομικά-είμαστε σε περίοδο κρίσης!!!!

εγώ πάντως μόλις σαραντήσω ξεκινάω δίαιτα-λέμε τώρα!

σωστα!!!θα δηλωσω συμμετοχη μετα το τριτο:tongue::tongue:!!ευτυχως που λες λεμε τωρα γιατι κ εγω ετσι ελεγα!!!!:lol::lol:αλλα εεεεεχωωω σαραντησει.....

καναρια!!!!τελεια...θελει να με παει ο καλος μου μετα το γαμο...κ το μικρο τι θα το κανω????αστο μαιρουλα οταν μεγαλωσουν...τι εννοουσες για φλωρινα???ειναι το χωριο μου,.ο μπαμπας ειναι απο κει!!!

αχ ειναι τελεια,εχω σκοπο να τα παω εκει απλα να ειναι καμια 3-4 χρονων εχουν τελεια πραγματα για παιδια!!!

στην φλωρινα δεν εχεται τις γλωσσες της πεθερας?κατι τοσο μεγαλα δεν ειναι?

fCS8p3.png

αχ ειναι τελεια,εχω σκοπο να τα παω εκει απλα να ειναι καμια 3-4 χρονων εχουν τελεια πραγματα για παιδια!!!

στην φλωρινα δεν εχεται τις γλωσσες της πεθερας?κατι τοσο μεγαλα δεν ειναι?

den to exo akousei vre mairoula!!!koritsares pao gia sidero..filakia!!

Διαφημίσεις

000200AE.gif

Καλήν εσπέραν άρχοντες

κι αν είναι ορισμός σας

Χριστού την θεία γέννηση

να πω στ΄ αρχοντικό σας

Χριστός γεννάται σήμερον

εν Βηθλεέμ τη πόλη

οι ουρανοί αγάλλονται

χαίρει η φύσις όλη

Εν τω σπηλαίω τίκτεται

εν φάτνη των αλόγων

ο βασιλεύς των ουρανών

και ποιητής των όλων

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!!!

Παρακαλω να μου στειλετε τα λεφτα με email , sms η προσωπικο μηνυμα...

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

καλησπερα κοριτσια!

αλεκα κουκλος ο μεγαλος κουκλος και ο μικρος και θα συμφωνησω με τον αντρα της ευης,εσενα μοιαζουν τα παιδια!!!!

ρε συμπεθερα κουκλα εισαι!!!!!!καλα για τους γαμπρους δεν χρειαζεται να τα ξαναπω;)

αληθεια την γλωσσα της πεθερας πως την φτιαχνεις?ξερω οτι ειναι της φλωρινας.

μαριανθη και εγω τους πηρα τις στολες απο το mothercare απο τον αυγουστο τις ειχα παραγγειλει η τρελη:lol: πρεπει να ειναι τελειες μετα μωρα μεσα:lol::lol::lol:

Την φτιάχνω στην απο πάνω γωνια που εχει πρατηριο αρτου και τετοια μπινελικια.....

καλε ποu είναι αυτά τα albums?

Καλα εσυ είσαι απο άλλο εργο..:lol::lol:

tα βρηκα!

Επιτελους.!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Χρονια Πολλα σε ολλλλεεεεςςς τις μανουλες!!!!!!!Και στα μαναρακια σας!!!!!Να μας χαιρομαστε ολες και ολους...να που και τις γιορτες παρεουλα θα τις περασουμε :) Ευχομαι και του χρονου να ειμαστε εδω και να λεμε για τα πρωτα βηματακια των παιδιων μας ;)

Δεν βγαζω ακρη ουτε με τα αλμπουμ ουτε με τις φωτο για αυτο και δεν κανω σχολια για τα μπεμπακια σας :( Τρεχω τοσο πολυ και στεναχωριεμαι που δεν μπορω να σας δω. Οποια εχει χρονο ας μου εξηγησει που παω αναλυτικα παρακαλω, ειναι και το ξανθο στη μεση μην ξεχνιομαστε (το οποιο παρεπιπτοντως απο 10αρι το εκανα 8αρι και πολυ μου πηγαινει της ψωναρας). Σημερα και αυριο θα βγαλουμε φωτο και εννοειται οτι θα ειστε οι πρωτες που θα τις δειτε!!!Σε παγκοσμια αποκλειστικοτητα :ΡΡ

Παω να κανω καμμια δουλεια...σας φιλω!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...