Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυριο εχω κομμωτηριο και εξοδο...πηγα και ψωνισα φορεμα, μπολερο και τσαντα γιατι το βραδυ εχω ρομαντικο δειπνο με τον Παυλιτο...ειναι μια ευκαιρια να περασουμε λιγο χρονο οι δυο μας...αληθεια Παραμονη Πρωτοχρονιας μεσα θα κατσετε?Εγω ναι...εχουν εξοδο οι γονεις μου...να μπειτε να τα πουμε :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν καταλαβαινω...σας κανω φιλες αλλα που σας βρισκω να δω τις φωτο σας?? Θελω και εγω να ανεβασω... Αλεκα τα παιδια σου ειναι ολα τα λεφτα...και ο μικρος και ο μεγαλος απλα πεθαινω...ο μεγαλος δε με την στολη ειναι τοσο ομορφοςςςςς!!!αχχχ!!!

Πηγα και πηρα βιβλιαριο για το μωρο και την Δευτερα παμε για τα εμβολια μας...

Θεανω μου δεν θα μιλησω για το προγραμμα του δικου μου γιατι θα με δειρετε.Ειμαι πολυ τυχερη, το ξερω. Ευχομαι περνοντας ο καιρος να φτιαξουν τα πραγματα.

Πηγα στα mothercare και πηρα στολη Αι-Βασιλη για τον μικρο...θα ριξουμε πολυ γελιο θα ανεβασω φωτο να παθετε :)

πραγματι μαριανθη μου εισαι πολυ τυχερη με το μπεμπακι σου!!!!φοβερη η στολη αι βασιλη απο τα mothercare!!!!!εγω δεν προλαβα να παω να παρω κ του πηρε η μαμα μου 1 φορμακι κοκκινο που λεει μια 1st christmas!καλο κ αυτο!!

Δεν καταλαβαινω...σας κανω φιλες αλλα που σας βρισκω να δω τις φωτο σας?? Θελω και εγω να ανεβασω... Αλεκα τα παιδια σου ειναι ολα τα λεφτα...και ο μικρος και ο μεγαλος απλα πεθαινω...ο μεγαλος δε με την στολη ειναι τοσο ομορφοςςςςς!!!αχχχ!!!

:)

Πας στα προφίλ μας κ κοιτάς κάτω δεξιά στα αλμπουμ! Αν δεν΄δειχνει τίποτα δεν εισαι φίλη γιαυτο!

Εμένα θα μου λυσετε την απορια πως να τις μικρυνω;;;; Εγω το ανακαλυψα κ δεν μπορω να το κανω ρε μαμωτη μου;;;;;;; Η καθε μια ειναι 2ΜΒ κ επιτρεπεται 100ΚΒ:!::!::!: Υποψιν δεν εχω winzip

Eσας γιατι ειναι μικρες;;; απο ψηφιακή δεν τις περνατε στον υπολογιστη;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Πας στα προφίλ μας κ κοιτάς κάτω δεξιά στα αλμπουμ! Αν δεν΄δειχνει τίποτα δεν εισαι φίλη γιαυτο!

Εμένα θα μου λυσετε την απορια πως να τις μικρυνω;;;; Εγω το ανακαλυψα κ δεν μπορω να το κανω ρε μαμωτη μου;;;;;;; Η καθε μια ειναι 2ΜΒ κ επιτρεπεται 100ΚΒ:!::!::!: Υποψιν δεν εχω winzip

Eσας γιατι ειναι μικρες;;; απο ψηφιακή δεν τις περνατε στον υπολογιστη;;

εγω δε τσερω....γιατι δεν κατεβαζεις win zip?ψαξε για free winzip στο google!

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου για τα καλα σας λογακια!!!! Η καθε μανουλα βλεπει το παιδι της πανεμορφο...εγω από τον καιρό που γεννησα όλα τα βλεπω όμορφα... και να φανταστειτε ότι πριν τα 30 μου ούτε να ακουσω ήθελα για παιδι.

Ο μικρός τωρα κοιμηθηκε από τις 6!!! Ήπιε γαλα δυο φορες, κοιμηθηκε στα χερια μου κανα 5λεπτο και ξυπνσαγε, έκανε μπανιο.. τιποτα... γαριδα το ματι! Τελικα μικρουλης -μαμα = 0-1!!!! χαχα. Ελπίζω μη μου πάρει το δευτερο σετ τα ξημερωματα...

Μαριανθη μπραβο... και γενικα όλες, όσο μπορειτε να βγαινετε με τον αντρουλη σας. Εγω πάντως δε μπορω...πρωτον τα παιδακια μου ειναι δυο (ποιόν να αφησω που), δευτερον δε μου κανει τιποτα και αυτα που μουτ κανουν δεν ειναι για ναβγω και τριτον δεν εχω όρεξη... ειμαι και μεγαλη γυναικα!!!

Εδω και τρεις μερες εχω φαει τα κερατα μου..... οκ δεν πηρα φυσικα αλλα δεν έχασα και όλας... αλλα γενικα δεν έχω όρεξη...

Ο Αγγελακος μου πήγε λίγο στη μανα μου να παιξει και μου ηρθε με δυο σουπερ καρουμπαλα... από αυτα που σε λιγο καιρό οι πρωτομανουλες θα ειναι ο μεγαλυτερος φοβος σας...οι υπόλοιπες μανουλες ξερετε. Τον κρατησα ξυπνιο και αυτον κανα διωρο, έφαγε, φαινεται να ειναι καλα.... ο Θεός να τον φυλαει γιατι αν περιμενει το παιδι από τη μανα του και τη γιαγια του σωθηκε.

Α, κατι άλλο . Ειχα πάρει και εγω μια στολή Αη Βασιλη αλλά την ειχα πάρει για μεχρι 4.5 κιλά...Μετα την ψιλιαστηκα και του πηρα πιο μεγαλη. Η πρωτη στολή λοιπόν μου περισσευει. ¨Οποια μανουλα τη θελει ας μου στειλει πμ με την διευθυνησ να της τη στειλω με κουριερ. Αλλα ειναι μεχρι 4.5 κιλα....

Αυτα κοριτσακια μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα κοριτσια!

αλεκα κουκλος ο μεγαλος κουκλος και ο μικρος και θα συμφωνησω με τον αντρα της ευης,εσενα μοιαζουν τα παιδια!!!!

ρε συμπεθερα κουκλα εισαι!!!!!!καλα για τους γαμπρους δεν χρειαζεται να τα ξαναπω;)

αληθεια την γλωσσα της πεθερας πως την φτιαχνεις?ξερω οτι ειναι της φλωρινας.

μαριανθη και εγω τους πηρα τις στολες απο το mothercare απο τον αυγουστο τις ειχα παραγγειλει η τρελη:lol: πρεπει να ειναι τελειες μετα μωρα μεσα:lol::lol::lol:

fCS8p3.png

μαριανθη θα βγειτε ε???αχ......

εμας ρε κοριτσια μας καλεσε ενα φιλικο ζευγαρι για μετα την πρωτοχρονια να παμε αμα θελουμε αλλα πως να τα κρατησει και τα δυο η μαμα μου????ε?????πηγα κια κομμωτηριο σημερα να τα ισιωσω αλλα η υγρασια να μην πω τι τα εκανε:mad::x:xεχω κατι νευρα...26 ευρω γαι 3 ωρες......

fCS8p3.png

καλα το πας τζια με τα γλυκα αλλα οπως πας θα παει στραφι η συμμετοχη μας στο next top model!!!χαχαχαχα

παίζει και ένα άλλο στο σκαι που κάνεις πλαστικές-κοιλιοπλαστικές κλπ....

byXKp2.png

kortitsia κι εγω θελω να βγω αλλα!!!ποιος θα κρατησει τα 3 μου παιδια!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

μαιρη σαν να κοιταζονται επιτηδες βγαινουν,ε?κουκλάκια ειναι μωρε!!

εχει κανα δυο μερες που πανε να σταθεροποιηθουν!!!η μπεμπα σημερα εκανε 6 γευματα κ ο μπαμπης 7!!!αντε να δουμε ποτε θα κοιμουνται και ολη τη νυχτ ενα εξαωρο να δουμε κι εμεις φως στο τουνελ!!

εβαλα και εγω φωτογραφιες στο αλμπουμ για δειτε φαινονται?

πολυ καλες!!!!στη μια που εισαι σε λιμανι?αχ τι ωραια διακοπες..ποσο μου λειπουν!!!παντως σε αναλογια στο μεγεθος κ τα δικα μου ετσι ειναι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...