Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θεανουλα, απλά έχει μπερδεψει τη μερα/νυχτα. Προσπαθησε να την έχεις ξυπνια την ημερα. Η Ι.... θα σου απαντησει μονη της με προσω πικο μηνυμα για να μην την αποκαλυψω...Έτσι την έπαθα και με την Αγγελα και την χασαμε μετα! Ακόμη τυψεις το έχω!

Επεξεργάστηκαν by aleca

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εμενα κοιμαται βρε μετα το φαι... αλλα λίγο το πρωι και λιγο το απόγευμα τον κραταω ξυπνιο για να κοιμται το βραδυ. Συνηθως τα καταφερνω

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw052.jpg

ο μπουλουκος μου!!!

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw016.jpg

εδω σκεφτεται

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw028.jpg

κανουμε κουνια

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw045.jpg

χαζογελαμε με τον αδερφο μας

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/boys208.jpg

ο αγγελος sportacus...θα τον μαθετε όσες εχετε αγορακια

221882cb0gkyh7q4.gif

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw052.jpg

ο μπουλουκος μου!!!

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw016.jpg

εδω σκεφτεται

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw028.jpg

κανουμε κουνια

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/2boyw045.jpg

χαζογελαμε με τον αδερφο μας

http://i925.photobucket.com/albums/ad91/aleca76/boys208.jpg

ο αγγελος sportacus...θα τον μαθετε όσες εχετε αγορακια

Κούκλος είναι ο μικρός και ας μοιάζει λιγό και στον παππού του...νομίζω?

Ο Αγγελος όμως είναι για ρούφηγμα.

Με ξεσίκωσες τώρα και θέλω να ερθω να τα δώ απο κοντά.....:)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Κούκλος είναι ο μικρός και ας μοιάζει λιγό και στον παππού του...νομίζω?

Ο Αγγελος όμως είναι για ρούφηγμα.

Με ξεσίκωσες τώρα και θέλω να ερθω να τα δώ απο κοντά.....:)

ειναι η καραφλα του μικρου που τον κανει ίδιο με τον παππου του :P:p:p. Όπότε θες να ρθεις... θα τηλεφωνηθουμε ετσι και αλλιως!

221882cb0gkyh7q4.gif

Κορίτσια, μήπως κάτι παθαίνουν ανά μήνα; Δηλαδή, εμένα ήταν ανήσυχη πριν ακριβώς 1 μήνα και τώρα πάλι τις 3 τελευταίες μέρες ζορίζεται και κλαίει για να τα κάνει! Δεν έχει εκείνο το ανεξήγητο κλάμα αλλά είναι ανήσυχη. Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι το carmino έκανε δουλειά!!

Άσχετο, δρακουλίνια κάνει να τρώμε εμείς που θηλάζουμε;;; Ψάχνω κι εγώ να βρω μια απόλαυση αφού έκοψα τα γλυκά!!! Χθες έφερε μελομακάρονα η μάνα μου, ποιός θα τα φάει;;;; Μου λέτε;;;;;;;

θεανουλα κ εμενα εχει μπερδεψει μερα με νυχτα!!!να την πλενεις λιγο στο πωπουδακι, να μην τη ντυνεις πολυ ζεστα οταν την ταιζεις νζ την εχεις μονο με το εσωτερικο φορμακι να ναι σε εγρηγορση..ετσι μοπυ πςε εμενα η παιδιτρος

αλεκα δεν εχω δει ακομα το μικρο γιατι κλαιειτο μικρο μου!!σε λιγακι

Διαφημίσεις

κουκουβαααααα!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Θεανώ μια από τα ίδια και εμείς....Αν δεν κλάψει την ώρα που πάω να τη βάλω στην καλαθούνα κλαίει ένα τεταρτάκι μετά. Τώρα την κρατάω αρκετή ώρα στην αγκαλιά στην κουνιστή πολυθρόνα να την πάρει για τα καλά ο ύπνος και την αφήνω μετά...αυτό βέβαια έχει σαν συνέπεια να κρατά ο θηλασμός ο βραδυνός 1,5-2 ώρες και μετά μου ξυπνά ξανά μετά από 2 ώρες....

Και η δικιά μου κοιμάται συνέχεια πάνω στο βυζί....την πειράζω συνέχεια ξεκινάω με αυτάκι-κεφαλάκι-ποδαράκια-πλατούλα. Αν παρόλα αυτά μου κοιμηθεί της πλένω το κωλαράκι (και εύχομαι να αποφύγω να πέσει πάνω μου η βραδυνή κουραδορουκέτα!). Όπως είπε και η Άσπα όταν θηλάζω δεν την έχω σκεπασμένη γιατί αλλιώς μου κοιμήθηκε στο λεπτό....

Άντε να δούμε....τώρα που δεν πάμε δουλειά αντέχεται-αν πάμε όμως δουλειά και συνεχιστεί αυτό το τροπάρι ζήτω που καήκαμε1!!

Αλεκάκι λιώνω με τους γιούς σου!!!!

byXKp2.png

Κορίτσια, μήπως κάτι παθαίνουν ανά μήνα; Δηλαδή, εμένα ήταν ανήσυχη πριν ακριβώς 1 μήνα και τώρα πάλι τις 3 τελευταίες μέρες ζορίζεται και κλαίει για να τα κάνει! Δεν έχει εκείνο το ανεξήγητο κλάμα αλλά είναι ανήσυχη. Και πάνω που ήμουν έτοιμη να πω ότι το carmino έκανε δουλειά!!

Άσχετο, δρακουλίνια κάνει να τρώμε εμείς που θηλάζουμε;;; Ψάχνω κι εγώ να βρω μια απόλαυση αφού έκοψα τα γλυκά!!! Χθες έφερε μελομακάρονα η μάνα μου, ποιός θα τα φάει;;;; Μου λέτε;;;;;;;

κοτοπουλάκι αυτή η ανησυχία είναι κολικός???Και η δικιά μου έτσι ακριβώς αντιδρά...σφίγγεται η κακομοίρα-κοκκινίζει και μετά κάνει κλανίτσες και κουραδίτσες....

Εγώ βέβαια τρώω γλυκά αρκετά (περνάω περίοδο του μέλητος με το ζάχαρο και είναι η ευκαιρία μου...)λες να φταίει αυτό???

Τώρα για τα δρακουλίνια θα σε γελάσω.

Εντωμεταξύ εγώ πρέπει να είμαι η μοναδική που μετά τα πρώτα κιλά που έχασα στο μαιευτήριο-έχω αρχίσει να βάζω! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!

byXKp2.png

Eδώ..εδώ...για οτι θέλετε ...δρακουλινια-πιτσινια-πακοτινια-πιτσα μεξικανα!!!!

Τα τρωω όλα και στο καπακι καμμια σοκοφρέτα η twix η γλωσσα της πεθεράς.

Τρωω δεν τρωω το μωρο τα ιδια κανει οποτε αποφασισα και εγω να τα τρωω όλα...τουλαχιστον να εχω κουράγιο να πηγαινοερχομαι γύρω γυρω οταν εχει πονάκια.

κοτοπουλάκι αυτή η ανησυχία είναι κολικός???Και η δικιά μου έτσι ακριβώς αντιδρά...σφίγγεται η κακομοίρα-κοκκινίζει και μετά κάνει κλανίτσες και κουραδίτσες....

Εγώ βέβαια τρώω γλυκά αρκετά (περνάω περίοδο του μέλητος με το ζάχαρο και είναι η ευκαιρία μου...)λες να φταίει αυτό???

Τώρα για τα δρακουλίνια θα σε γελάσω.

Εντωμεταξύ εγώ πρέπει να είμαι η μοναδική που μετά τα πρώτα κιλά που έχασα στο μαιευτήριο-έχω αρχίσει να βάζω! ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ!!!!

00020468.gif Γεια σου ρε Τζιά !!!!!

sig.asp?img=ad1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...