Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzia μου ξαπλώνει τελείως το ρηλάξ σου ? Εμένα αν και έχει μία μικρή κλίση είχα βάλει ένα μαξιλαράκι απο κάτω και το έκανα τελείως flat στην αρχή. Άρχισα να την βάζω μετά τον μήνα βέβαια. Εγώ εκεί την έχω όλη την ημέρα στο σαλόνι και το βράδυ την πηγαινω στο πορτ μπεμπε.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Καλημέρα κορίτσια! Δεν έγραφα τόσες μέρες αλλά σας διάβαζα και τις περισσότερες φορές κακάριζα σαν κότα από κάτι τρελές ατάκες! Εμείς τα ίδια, μια έτσι μια αλλιώς, ήρθε χθες η μαμά μου και είμαι λίγο πιο άνετα! Κι εγώ θέλω να με στείλετε φώτοοοοοοοοο!!!!

καλημέρα, άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

Καλημέρα και από μένα!

Ερώτηση: στο ρηλαξ πότε τα βάζουμε? Η δικιά μου είναι 25 ημερών. Επιτρέπεται????

νομίζω πως είναι πολύ νωρίς ακόμη, κ εμείς είμαστε 31 ημερών κ πολύ θα ήθελα να τη βάλω αλλά δεν πρέπει ακόμη!!

άσπα εσύ καλά μου έστειλες φωτό εγώ το βούρλο όμως πώς θα τις δω;;; :confused:

πού τις έστειλες;:confused: στο μέλι; γιατί εγώ δε βλέπω τίποτα εκει. τωρα κάτι για μσν πήρε το μάτι μου μια μέρα αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα περί τίνος πρόκειται! και πού γίνεστε φίλες;;; :confused:

αλέκα αν σε κάνουν φίλη τα κορίτσια κάνε με κ μένα!!! να και κάτι που δεν είσαι τελικά: χάκερ!!!!

αμάν ρε κορίτσια πόσο γρήγορα προχωράτε με την τεχνολογία!!! εμείς οι άσχετες δε σας προλαβαίνουμε. λεχώνες είμαστε γμτ δεν εχουμε χρόνο! εγώ ακόμη δεν έχω καταφέριε να μαθω το φεις. χτες καποια μου έστειλε κάτι με φιλακια , κ ούτε ξέρω τί ήταν, πάτησα κ εγώ ότι να ναι λοιπόν!!! ποιος κάνει ιδιαίτερα ρε κορίτσια να ξεστραβωθώ κι εγώ η αμοιρη!!! μέχρι τώρα έλεγα να περιμένω μέχρι να πάει η μεγάλη σχολείο, να μάθει εκεί και να με μά΄θει κ εμένα, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι μάλλον είναι πολύς χρόνος!! ΄κάτι άλλο πρέπει να σκεφτώ!!!

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κοριτσαρες!!!λοιπον θα γραψω γρηγορα γρηγορα γιατι ο μικρος νιαουριζει πολυ!!!μαρλεν εκει που εφτιαξες το μαιλ σου μπαινεις με τους κωδικους σου κ το βλεπεις!!!!κοτοπουλακι θα σε στειλω λιγο αργοτερα στο hotmail γα να ταισω τον κανακαρη που δε βαστιεται με τιποτα!!!!!!

Γειά σας μανούλες!!!

Αλεκάκι μια χαρά ο μπεμπούλης σου ε; ολόκληρος παίδαρος.

Μόλις φύγανε τα αγόρια μου με την γιαγιά τους για το χωριό λέμε να πάμε κι εμείς αύριο να περάσουμε εκεί τα Χριστούγεννα για να ξεφύγουμε λίγο.

Από τι διάβασα πάντως τα περισσότερα μωράκια του Νοεμβρίου θέλουν αγκαλίτσες κι εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Εμείς κοιμόμαστε όλη την ημέρα και το βραδάκι κατά τις 10 μέχρι και τις 1 ή και 3 τα ξημερώματα είμαστε ξύπνιες. Το θέμα είναι ότι η μεγάλη μου έχει ποναλάκια ενώ η μικρή όχι, όμως γιατί κοιμάται όταν κοιμηθεί η αδερφή της για συμπαράσταση λέτε; Θα ρωτήσω τον παιδίατρο την επόμενη φορά γιατί μου κάνει εντύπωση.

Καλημέρα και από μένα!

Ερώτηση: στο ρηλαξ πότε τα βάζουμε? Η δικιά μου είναι 25 ημερών. Επιτρέπεται????

Eγω Ζηνοβία μοου ρώτησα τη παιδίατρο προχθές και μου ειπε οτι την βάζω κανονικα τώρα.. Απλά εκει που κάνει τη κουρμπα βάλε μια πανουλα και ειναι οκ..

Λιτσακι πανεμορφα τα μωρά.. Ερωτευτηκα τον μεγάλο, ειναι Θεός!!!

Διαφημίσεις

γεια σας τσουπρες, ήρθα και εγω... άντε και αυριο και μετα ρηλαξ. Για να ειμαι ειλικρινεις αυτα τα Χριστουγεννα δεν τα πολυκαταλαβαινω...Συνηθως Χριστουγεενα κανω στο Λιβερπουλ που είναι σουυυυυπερ!!!! Αλλά φετος που να πάω? Το χρόνου πρωτα ο Θεός ελπίζω να ειμαστε εκει.

Μαρλεν... νομιζεις ότι δεν ειμαι χακερ!! ... το παιζω! χιχι. Ελενακι ενταξει ο μικρουλης δεν έκανε πυρετο, ευτυχως. Αντε να δουμε και εμεις την επόμενη φορα. Στο ρηλαξ κοριτσαρες και εγω ξερω ότι τα βαζουμε μετα το μηνα τωρα αν δεν ειναι 30 οι μερες και ειναι 27 ε δε νομιζω να κανει και καμια σπουδαια διαφορα. Αννουλα σε έχω συνηθισει που μιλας για τους άντρες σου και μου φανηκε παραξενο τωρα που ειπες για τα κοριτσακια σου... κουφό ε?? Θα ανεβασω και εγω καμια φωτο που έβγαλα το μικρο εχθες. Όταν έχω χρονο θα σας κανω και τις υπόλοιπες 'φιλες' και να δω πως δουλευει και αυτο το ρημαδι.

Κοτοπουλακι, μη χανεσαι βρε!

Αντε φιλακια σε όλες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Eγω Ζηνοβία μοου ρώτησα τη παιδίατρο προχθές και μου ειπε οτι την βάζω κανονικα τώρα.. Απλά εκει που κάνει τη κουρμπα βάλε μια πανουλα και ειναι οκ..

Λιτσακι πανεμορφα τα μωρά.. Ερωτευτηκα τον μεγάλο, ειναι Θεός!!!

γωγω μου.πρωτη απο ολους ειμαι εγω ερωτευμενη με το γιο μου,μετα παει η νονα του και μετα ολες οι γυναικες του πλανητη!!!!λες να καψει καρδιες το τσογλανακι οταν μεγαλωσει?!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσια καλησπερα!!!!!

η μπεμπα μου βαλθηκε να με μυησει στα μαρτυρια του Ιωβ δεν εξηγητε διαφορετικα.......

να σας πω το χτεσνο μας προγραμμα ?ολη την ημερα ηταν αγγελοδι.Φαγαμε καναμε μπανακι,χαρουλες και γελακια.Ηρθε ο μπαμπας το βραδυ λεμε να δουμε και ενα DIVIDI!!!!ολα καλα.παει 1μια η ωρα τελειωσε η ταινια,ε λεμε ας παμε στο κρεββατι μας....η μικρη ολη αυτη την ωρα στο σαλονι στο καλαθακι της να ριχνει απιστευτους υπνους.ε την παει ο μπαμπας της στην κρεβατοκαμαρα μας παει να την βαλει στο λικνο......ενας χαμος κλαματα και οδυρμος.

την αλλαζω,την ταιζω,κοιμηθηκε στο τηθος ενω ετρωγε ,λεω ολα καλα.εχει παει 2η ωρα....μολις παω να την βαλω στο λικνο κοριτσια το ματι γαριδα μιλαμε και το χερι της στο στομα να το πιπιλαει.Ε,λεω ας την ταισω ξανα.......να μην σας τα πολυλογω,αυτο εγινε ΟΛΗ την νυχτα μεχρι της 7 το πρωι.Φυσικα δεν εκλεισα ματι ετσι?ξυπναε ο πατερας της την παιρναι αγκαλια μπας και κλεισω λιγακι το ματι μου,,,,αρχισε τα κλαμματα.επαναλαβαμε το παραπανω σκηνικο μεχρι της 9 .οπως καταλαβαινετε ειμαι λες και με εδερναν ....

τουλαχιστον να μπορουσα να πιω ενα καφε

ΑΧ !!!!!!!!!!!

Συγνωμμη για το μεγαλο ποστ αλλα επρεπε να πω τον πονο μου!!!!!!!

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...