Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια μου ειμαι χαλια. εκανα τεστ με τα πρωινα ουρα μου δεν αντεξα. 7η μερα απο την ετ, αλλα πηρα το early που δειχνει 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο (ανιχνευει απο χοριακη 10 μοναδες). οπως καταλαβαινετε. καταλευκο… καταρνητικο. παει κοριτσια μου η τελευταια μου ευκαιρια. ελεγα δεν θα με παρει απο κατω αυτη τη φορα… αλλα νιωθω χαλια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση αλλά δεν ανιχνεύεται στα ούρα 7η μέρα. Είναι πολύ δύσκολο. Εκτός αν έχεις μεγάλο αριθμό λόγω διδύμων. Στο αίμα ανιχνεύεται αλλα κ πάλι πριν την 9η δεν έχει κ πολύ νόημα. Λίγο υπομονή μέχρι μεθαύριο. Στη χειρότερη πήγαινε τώρα ή το πρωί για αίμα. Ψυχραιμία!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ομορφακια σε ευχαριστω κοπελα μου!!!ειμαστε μες τα ομοραφακια!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλησπερα κοριτσακια... αργησαμε γιατι ειχαμε ραντεβου κατα τις 8 και ειναι και μακρυα και καταλαβαινετε. Όλα καλα με το μπεμπακο μου, 5200 ειναι τελικα και 59 πόντους και κλεισαμε ραντεβου σε ενα μηνα για το εμβόλιο...όλα καλα δόξα τον Θεό γιατι εγω ένα αγχος το ε΄χω μεχρι να περασει ο πρωτος καιρός...:rolleyes: Οπότε σε ένα μηνα πήρε 1800 γρ και 7 ποντους. Αλλα όπως και να'χει με το συμπληρωμα παιρνουν πιο ευκολα από όσο ξερω. Ειναι και η κατασκευη μας τετοια οπότε ΟΚ.

ΑΛΕΚΑ κ γω δεν εχω διαθεση να ψωνισω για μενα...τα ρουχα μου τα παλια δεν μου κανουν κ κυκλοφορω με φορμες...αλλα ειπαμε θα αδυνατισουμε του φουστη που θα παει...κ η πλακα ειναι οτι εχτες 3 ατομα εχτες που με ειδαν μου ελεγαν οτι εχω αδυνατισει απιστευτα κ αμα με δειτε θα τρομαξετε!!!
ναι και εμενα την Κυριακη ετσι μου ειπαν... σκατα. από ευγενεια τα λενε! Και όταν αδυνατισουμε θα μας λενε 'καλα ρε εκεινη την ημερα ησουν φουσκα αλλα τι να σου λεγαμε?'.. άσε Μητσακι μου και τα'χω ξαναζησει.
Εσενα αλέκα σου έδωσαν?
Τσου!! Αν θελεις όμως Γωγουλα μου πας εκει και ζητας τον φακελο του παιδιου σου και στον δινουν. Εγω το μονο που μπόρεσα και εκλεψα και τις δυο φορες που γεννησα ήταν το apgar test.
Μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο.Καναμε και τα εμβολια μας!!!Μου ειπε οτι μπορει να κανει πυρετο μετα απο 6 ωρες και να τον παρακολουθησω.

Λοιπον ειναι 6180 , 60 ποντους(πηρε δλδ 1 κιλο και 3 ποντους).:D...:-(

Μπραβο ελενιτσα μου, σουπερ. Ο Γιαννακης έκανε γενικα πυρετο στα εμβόλια? Έκανες αυτο το καινουριο το πολυδυναμο ε?? Εγω μέχρι να μπω στο parents δεν ειχα ιδεα για τα εμβόλια. Τωρα με αυτα που διαβαζω 'βουτηξα' και άλλο άγχος να με τυραναει:confused: Ο Αγγελςο δεν μου ειχε κανει ποτε πυρετο, για να δουμε αυτος. Επταδυναμο δεν ειναι το πρωτο εμβόλιο? Όπως και να 'χει ευχομαι να μη σου κανει καθολου πυρετουλι.
Καλα μιλάμε αυριο θα βρώ φωτο απο τον αρραβώνα μου (100 χρονια πριν)

και θα την βαλω να μου πειτε Αααααα....

Παει το καβάλησα κάλα καλά.....:lol::lol::lol:

άντε ντε

Α και επειδη δεν πολυξερω στειλτε μου και εμενα για φιλη!!:cool::cool::cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου συγνωμη κοπελα μου που εφυγα ετσι αλλα ειδες που ειχα γραψει οτι μουγκριζε κ μου ξυπνησε κ σε αφησα να μιλας μονη σου!!ασε ρε οντως αντι να μπει σε συνεργειο για γενικη επισκευη οταν γεννησε τον πατερα μου κ τον θειο μου μας την εκανε τωρα κ ειναι κ μεγαλη γυναικα...σκατουλες...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ τις πηρα τις φωτο!!!ΜΑΙΡΟΥΛΑ ευχαριστω!!kαλα τι μαναρια ειναι αυτα??ΑΣΠΑ κ ΛΙΤΣΑΚΙ να τα χαιρεστε κ παλι!!καλα ρε Λιτσα ο γιος σου ειναι καρμπον ο αντρας σου??τι ματαρες ειναι αυτες??φτου κ παλι φτου!!οποτε βρω χρονο θα σας στειλω κ γω!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Ναιιιι.....φιλενάδες....

Βαζω εκει φωτογραφιες, για μπες να δεις τις βλεπεις?

Εμένα γιατί με έσκασε μια ώρα τώρα κ δεν τις παίρνει;;;;;:-(

Τις έκανες zip ή κάτι τέτοιο πρώτα;;;

Σόρυ ρε κορίτσια γι ατο άσχετο της υπόθεσης αλλά με έσκασε! Στα άλλα θα σας γράψω αυριο!!!

Φιλούθια καληνύχτες....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Όλα καλα με το μπεμπακο μου, 5200 ειναι τελικα και 59 πόντους και κλεισαμε ραντεβου σε ενα μηνα για το εμβόλιο...όλα καλα δόξα τον Θεό γιατι εγω ένα αγχος το ε΄χω μεχρι να περασει ο πρωτος καιρός...:rolleyes: Οπότε σε ένα μηνα πήρε 1800 γρ και 7 ποντους. Αλλα όπως και να'χει με το συμπληρωμα παιρνουν πιο ευκολα από όσο ξερω. Ο Γιαννακης έκανε γενικα πυρετο στα εμβόλια? Έκανες αυτο το καινουριο το πολυδυναμο ε?? Εγω μέχρι να μπω στο parents δεν ειχα ιδεα για τα εμβόλια. Τωρα με αυτα που διαβαζω 'βουτηξα' και άλλο άγχος να με τυραναει:confused: Ο Αγγελςο δεν μου ειχε κανει ποτε πυρετο, για να δουμε αυτος. Επταδυναμο δεν ειναι το πρωτο εμβόλιο? Όπως και να 'χει ευχομαι να μη σου κανει καθολου πυρετουλι.

Μπραβο !!!! ρε συ αυτος ετσι οπως παει να δεις που τον αλλο μηνα θα τον εχει περασει τον δικο μου!:)

Εμβολιο καναμε ενα ενεσημο 6πλο και ενα ποσιμο.Ο Γιαννης δεν μου ειχε κανει πυρετο (γενικος ποτε μεχρι φετος) το μωρο τελικα κατα τις 04.00 ειχε 37,8 αλλα δεν του ανεβηκε άλλο και δεν του εδωσα ντεπόν μου ειχε πει η γιατρος αν κανει 38+ να δωσω .Τωρα δεν εχει 36,7 ,παει την σκαπουλάραμε.Φταιει βεβαια που το καναμε και απογευμα και η νυχτα πάντα πεφτει πιο βαρια σε ολα.Τον αλλο μηνα θα κανουμε 1 πνευμονιοκκοκου και 1 μηνυγκιτιδόκκοκου.

Εμένα γιατί με έσκασε μια ώρα τώρα κ δεν τις παίρνει;;;;;:-(

Τις έκανες zip ή κάτι τέτοιο πρώτα;;;

Σόρυ ρε κορίτσια γι ατο άσχετο της υπόθεσης αλλά με έσκασε! Στα άλλα θα σας γράψω αυριο!!!

Φιλούθια καληνύχτες....

Αν ειναι πολυ μεγαλης αναλυσης δεν τις ανεβαζει.....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...