Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

που σαι ρε μητσακι? ο μπαμπας τι κάνει? βγήκε?

γεια σου Λενακι μου ειδα κ τις φωτο!!!να μην τα ξαναλεμε τα παιδακια σου ειναι αγγελακια!!!καλα ειναι ο πατερουλης μου μια χαρα βγηκε!!!του πηγα κ τον μικρο προχτες κ μονο πανα που δεν του αλλαξα κ αυτουνου!!την αλλη μερα εσπασε τον ομο της η μανα του(γιαγια μου)φοβερο??η μανα μου μου λεει σε λιγο θα παρω μια καρτα e-pass σαν αυτες πυ χρησιμοποιουν στα διοδια για να μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια::P:P

PlbZp2.png

γεια σου Λενακι μου ειδα κ τις φωτο!!!να μην τα ξαναλεμε τα παιδακια σου ειναι αγγελακια!!!καλα ειναι ο πατερουλης μου μια χαρα βγηκε!!!του πηγα κ τον μικρο προχτες κ μονο πανα που δεν του αλλαξα κ αυτουνου!!την αλλη μερα εσπασε τον ομο της η μανα του(γιαγια μου)φοβερο??η μανα μου μου λεει σε λιγο θα παρω μια καρτα e-pass σαν αυτες πυ χρησιμοποιουν στα διοδια για να μπαινοβγαινει στα νοσοκομεια::P:P

δεν τον έσπασε τον ώμο της η γιαγιά όταν κουβάλαγε το 5κιλο και το έσπασε τώρα?

διάβασες αρκά την κυριακή? θεϊκό?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Πήρα τώρα τον παιδίατρο και μου είπε αντί να την πάω αύριο να την πάω την Δεύτερα που θα είναι 2 μηνών για να της κάνει και το εμβόλιο. Να ρωτήσω: μου είπε να πάρω τον infarix hexa που είχα και στην Ζέτα (χωρίς το hexa) αλλά απ' ότι θυμάμαι ήταν ακριβό. Το έχει πάρει καμία σας για να μου πει πόσο κάνει για να μην χρειαστεί να πάμε στο φαρμακείο δύο φορές ?

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μολις γυρισαμε απο τον παιδιατρο.Καναμε και τα εμβολια μας!!!

Μου ειπε οτι μπορει να κανει πυρετο μετα απο 6 ωρες και να τον παρακολουθησω.

Λοιπον ειναι 6180 , 60 ποντους(πηρε δλδ 1 κιλο και 3 ποντους).:D

Ιωαννα αυτο το εμβολιο καναμε αλλα ειχα 0% συμετοχη και δεν ξερω ποσο εχει να σου πω...:-(

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω...ειχα παει γυναικολογο σημερα..ολα καλα εκει κατω...!!!κ ναι δεν ειμαι εγκυος!αλλα μπορω αααανετα να μεινω εχω ωορηξια!αρα τωρα προσοχη!!δαλιδα εμενα γιατι δεν με εχεις φιλη???????:-(:-(

μαρλεν σου εστειλα!μιτσακι σου εχω στειλει φωτο!!!

αλεκα χαλαρωσε γιατι στο τελος θα κλαταρεις!χαλαραααααααααα!περιμενουμε νεα για το μικρουλι!!

ελενη μπραβο σας βρε που κανατε τα εμβολιακια σας!!!

κοριτσια ο μικρος μου εχει μπλεξει τη νυχτα με τη μερα και το πειραζω να ξυπναει τη μερα κ αυτο τιποτα...Help!!!τι να κανω??????????

Διαφημίσεις

Ελενη πως να γινω φιλεναδα της δαλιδα?

Τωρα σου εστειλα εγω να γινουμε φιλες...

Πας στο προφιλ αυτου που θες και δεξια εχει επιλογη add frend(καπως ετσι)....

Καλα μιλάμε αυριο θα βρώ φωτο απο τον αρραβώνα μου (100 χρονια πριν)

και θα την βαλω να μου πειτε Αααααα....

Παει το καβάλησα κάλα καλά.....:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...