Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

mary77 εμένα μας έδωσαν ένα χαρτί που γράφει την ημερομηνία γέννησης και τα κιλά στην μία πλευρά και στην άλλη τα στοιχεία κατά την έξοδο από το μαιευτήριο όπου γράφει μόνο τον ίκτερο την ημέρα της εξόδου. Να φανταστείς ότι είναι φωτοτυπία από το παλαιού τύπου βιβλιάριο χωρίς καν σφραγίδα γιατρού παρά μόνο μία μονογραφή (τρέχα γύρευε). Δεν μας έγραψαν τουλάχιστον την ομάδα αίματος που μπορεί να χρειαστεί ανά πάσα στιγμή και δεν θα ήθελα να την ξανατρυπήσω αν μπορώ να το αποφύγω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λεει επιτοκιο 2% δυο φορες τον χρονο... τι εννοει? 2+2??? ή 1+1???

γιατι θα τα μεταφερω κ τον αλλων 2 μου φαινεται. μας κανει κ εκταμιευση η ετε, επειδη δεν κανουμε αναληψη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

mary77 εμένα μας έδωσαν ένα χαρτί που γράφει την ημερομηνία γέννησης και τα κιλά στην μία πλευρά και στην άλλη τα στοιχεία κατά την έξοδο από το μαιευτήριο όπου γράφει μόνο τον ίκτερο την ημέρα της εξόδου. Να φανταστείς ότι είναι φωτοτυπία από το παλαιού τύπου βιβλιάριο χωρίς καν σφραγίδα γιατρού παρά μόνο μία μονογραφή (τρέχα γύρευε). Δεν μας έγραψαν τουλάχιστον την ομάδα αίματος που μπορεί να χρειαστεί ανά πάσα στιγμή και δεν θα ήθελα να την ξανατρυπήσω αν μπορώ να το αποφύγω.

τι να πω...τουλαχιστων την ομαδα επρεπε να την γραφουν......παντως απο την στιγμη που εγιναν οι εξετασεις νομιζω οτι ειναι υποχρεωμενοι να σας τις δωσουν,αλλα αυτο με την αιτηση λες και θα παρεις φορολογικη ενημερωτητα........

fCS8p3.png

ευηγ, τις ειδα τις φωτο!!!!!! που τον πετυχες μαρη τετοιον αντρα, με τετοια ματια?????? ο στρατος ειναι πανεμορφος, κλωνος τελειως του συζυγου... κ στα μωρα μιλαγα στο κομπιουτερ... πανεμορφακια κ αυτα!!!!!!! να ειστε καλα.. να χαιρεστε την οικογενεια!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

καλέ τί ακούω για εκγυμοσύνες;; μα καλά΄πότε προλάβατε; ααααα είστε πολύ σεξουάλες τελικά!!! εγώ ακομη έχω ράμματα κ εσείς ασκειτε κ το σπόρ;;;;:confused: τί να πω!!!! (ασπα για σένα τα λέω!!!!:tongue:) α! να κ το μέλι([email protected])!!!!

θέλουμε κ εμείς καρουσελ!!! πως μπορούμε να μάθουμε πού τα έχουν βάλει;

για τον αποστειρωτή κορίτσια μου είχε πει η παιδίατρος να στάζω 3 σταγόνες λεμόνι σε κάθε χρήση!!!

κανένας ειρμός στη σκέψη, αλλά τί λεχώνα θα ημουν διαφορετικά;;;

170301c7zifsub1b.gif

λεει επιτοκιο 2% δυο φορες τον χρονο... τι εννοει? 2+2??? ή 1+1???

γιατι θα τα μεταφερω κ τον αλλων 2 μου φαινεται. μας κανει κ εκταμιευση η ετε, επειδη δεν κανουμε αναληψη...

Μην σε παρω στο λαιμο μου ...δεν ξερω εγω μονο του βαζω ....αλλα δεν νομιζω 2+2 δεν εχω δει μεγαλους τοκους......

Εχει ανοιξει και αλλη μια τωρα προσφατα το εγραψε.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Μην σε παρω στο λαιμο μου ...δεν ξερω εγω μονο του βαζω ....αλλα δεν νομιζω 2+2 δεν εχω δει μεγαλους τοκους......

Εχει ανοιξει και αλλη μια τωρα προσφατα το εγραψε.

τοτε μαλλον η eleni26 θα ειναι.. μια ελενη ηταν παντως...

ενταξει..ας ειναι 2%. απο το να μου παιρνουν κιολας απο το λογ/σμο, δεν με νοιαζει.. κανεις δεν δινει μεγαλυτερο παντως, σε ολα τα "παιδικα προγραμματα" που κοιταξα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ήρθα!!!! Με την ώρα μου και εγω Ομορφακια!!!! Δεν ειμαι και πολυ καλα όπως καταλαβαινετε ή όπως θα καταλάβετε στη συνεχεια....Ομορφακια πολυ όμορφα τα παιδακια σου...Ψωνισα και τα δωρακια μου, ψωνισα για όλυς εκτος από εμενα. Τι να το κανω εγω??? Ότι και να βάλω η να φορτωθω από αξεσουαρ πιο γελοιο γινεται το θεαμα.

Εν τω μεταξυ έχω κουραστει πολυ, φταιει η δουλεια προφανως. Κουραση και άγχος. Την άλλη εβδομαδα θα το κοψω για λιγο το σπορ.

Μαρλεν ουτε εγω εξασκω το άθλημα...τόσα χρονια μαζι, κριμα ειναι να χαλασω τωρα την αισθητικη του αντρουλη μου!!!

Σημερα το βραδυ θα πάω και παιδιατρο, εκπιζω να ειναι όλα καλα. Ίσως του πω να αλλαξω και γαλα μπας και γλιτωσω τα πονακια του μικρου που έχει εδω και μια εβδομαδα.

Το καλοκαιρι που ειχε γεννησει η απέναντι μου, το μωρακι έκλαιγε όοοολη μερα, χωρις υπερβολη... Την εβλεπα την δολια στο μπαλκονι με τα μαλια όρθια -καταλαβαινετε φανταζομαι - να κανει κανα πακετακι. εμένα δεν κλαιει αλλα δεν ειναι και ηρεμος... και δεν ειναι και καλοκαιρι να βγαινω στο μπαλκονι!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ήρθα!!!! Με την ώρα μου και εγω Ομορφακια!!!! Δεν ειμαι και πολυ καλα όπως καταλαβαινετε ή όπως θα καταλάβετε στη συνεχεια....Ομορφακια πολυ όμορφα τα παιδακια σου...Ψωνισα και τα δωρακια μου, ψωνισα για όλυς εκτος από εμενα. Τι να το κανω εγω??? Ότι και να βάλω η να φορτωθω από αξεσουαρ πιο γελοιο γινεται το θεαμα.

Εν τω μεταξυ έχω κουραστει πολυ, φταιει η δουλεια προφανως. Κουραση και άγχος. Την άλλη εβδομαδα θα το κοψω για λιγο το σπορ.

Μαρλεν ουτε εγω εξασκω το άθλημα...τόσα χρονια μαζι, κριμα ειναι να χαλασω τωρα την αισθητικη του αντρουλη μου!!!

Σημερα το βραδυ θα πάω και παιδιατρο, εκπιζω να ειναι όλα καλα. Ίσως του πω να αλλαξω και γαλα μπας και γλιτωσω τα πονακια του μικρου που έχει εδω και μια εβδομαδα.

Το καλοκαιρι που ειχε γεννησει η απέναντι μου, το μωρακι έκλαιγε όοοολη μερα, χωρις υπερβολη... Την εβλεπα την δολια στο μπαλκονι με τα μαλια όρθια -καταλαβαινετε φανταζομαι - να κανει κανα πακετακι. εμένα δεν κλαιει αλλα δεν ειναι και ηρεμος... και δεν ειναι και καλοκαιρι να βγαινω στο μπαλκονι!!!!

ασε με κ εχω χαρμανιασει στη μανα μου!! τι μου το θυμισες παλι????? ανυπομονω να παω σπιτι να το κανω μια τζουρα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πριν λιγο γυρισε το νικηφορινι απο το μουσειο της ακροπολης. μετα πηγε στον εθν.κηπο, του κανανε κ ενα δεντρακι στο μαγουλο, ζωγραφισε... κ απ'ολα αυτα το μονο που εχει να μου πει ειναι οτι ειδε ενα καραγκιοζη στο περιπτερο! ηθελα να ηξερα ποιος ατιμος τον ανακαλυψε!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ναι αλλα αυτα τα γαλατα ειναι το ίδιο θρεπτικα???? Και αν ναι, γιατι δεν τα δινουν εξαρχης???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι αλλα αυτα τα γαλατα ειναι το ίδιο θρεπτικα???? Και αν ναι, γιατι δεν τα δινουν εξαρχης???

απ'οτι ειδα τα κουτια και τα συγκρινα μεχρι και ιδιες θερμιδες εχουν απλα περιεχουν λιγοτερη λακτοζη.

ασχετο αλλα να το πω γιατι τα νευρα μου......εχει μια ωρα τωρα εχω κοιμησει τους παντες και διαλεγα φωτογραφιες απο την καρτα μνημης και τις μετεφερα σε δισκακι για να παω να τις εκτυπωσω και ειχε βγει το καλωδιο του ρευματος απο το λαπτοπ και εκλεισε ξαφνικα και παει ολος ο κοπος μου:mad::x:x

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...