Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!

βεβαια ξερω οτι ειμαστε ομορφοσογο-κουκουβαγια ειπαμε!!αλλα εδω προσωπικα θελω να το ακουω!!!πρεπει οπωσδηποτε να χασω κιλα αλλα πως?????????

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες μολις μου κοιμηθηκε το μικρο..παω να κανω ενα μπανακι και μετα να ξαπλωσω κ εγω μηπως και κοιμηθουμε αποψε!!..καληνυχτα

καλη ξεκουραση

Καλα Ευη επαθα πλακα με την οικογενεια!!!!!Φτου φτου φτου παντα να ειστε ετσι ομορφοι, ακμαιοι και ευτυχισμενοι :)

Καλα ομορφακια παλι καλα που εγω τον ταιζω απο το στηθος...Λες και ο δικος μου τα ιδια να εκανε?!?!?!?

Ρε κοριτσια εχω τον αποστειρωτη της chicco, εσεις ποσο ξυδι βαζετε για να τον απολυμανετε??Εχω χασει το προσπεκτους και θυμαμαι κατι για 100μλ..μολις βαζω ομως τοσο μου ερχεται θανατος απο την μποχα..μηπως εγραφε 10μλ???

Συνεβη κατι παραξενο...βαζουμε πριν 1 ωρα τον μπεμπουλη λιωμα για υπνο...και ξαφνικα τσιριζει, τρεχουμε μεσα, τον σηκωνει ο Παυλος και ειχε κρεμασει το χειλος του απο το παραπονο(ετσι κανει οταν παραπονιεται),εκλαιγε και φαινοταν λες και ειχε δει κατι και ειχε παθει σοκ...τον ηρεμησα στην αγκαλια μου και μετα απο 5' ξανακοιμηθηκε...σας εχει τυχει??ειναι δυνατον να βλεπει εφιαλτες απο τωρα?και αν ναι τι μορφη θα μπορουσαν να εχουν?μηπως τον πειραξε "κατι" αλλο??σκιαχτηκα... :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Καλα Ευη επαθα πλακα με την οικογενεια!!!!!Φτου φτου φτου παντα να ειστε ετσι ομορφοι, ακμαιοι και ευτυχισμενοι :)

Καλα ομορφακια παλι καλα που εγω τον ταιζω απο το στηθος...Λες και ο δικος μου τα ιδια να εκανε?!?!?!?

Ρε κοριτσια εχω τον αποστειρωτη της chicco, εσεις ποσο ξυδι βαζετε για να τον απολυμανετε??Εχω χασει το προσπεκτους και θυμαμαι κατι για 100μλ..μολις βαζω ομως τοσο μου ερχεται θανατος απο την μποχα..μηπως εγραφε 10μλ???

Συνεβη κατι παραξενο...βαζουμε πριν 1 ωρα τον μπεμπουλη λιωμα για υπνο...και ξαφνικα τσιριζει, τρεχουμε μεσα, τον σηκωνει ο Παυλος και ειχε κρεμασει το χειλος του απο το παραπονο(ετσι κανει οταν παραπονιεται),εκλαιγε και φαινοταν λες και ειχε δει κατι και ειχε παθει σοκ...τον ηρεμησα στην αγκαλια μου και μετα απο 5' ξανακοιμηθηκε...σας εχει τυχει??ειναι δυνατον να βλεπει εφιαλτες απο τωρα?και αν ναι τι μορφη θα μπορουσαν να εχουν?μηπως τον πειραξε "κατι" αλλο??σκιαχτηκα... :(

μαριανθη δεν ειναι εφιαλτες,το κανουν αυτο τα μωρακια!!!μην αγχωνεσσαι!!ευχαριστω και για τα καλα λογακια σου!!ετσι θα προσπαθουμε να ειμαστε παντα!!!κι ας ειμαστε κουρασμενοι!!

οσο για τον αποστειρωτη εγω βαζω μονο στην πλακα λιγο βρασμενο ξυδι για να φευγουν τα αλατα 1 φορα τη βδομαδα,αλλα μετα μονο το σαπουνιζω,αφου ετσι κι αλλιως μετα αποστειρωνεται..

Διαφημίσεις

παω να ξεκουραστω λιγο πριν χτυπησει συναγερμος!!φιλακια!!

μαριανθη το φυλλαδιο λεει 100μλ,μισο νερο-μισο ξυδι.

και εγω ετσι το κανω.

Τι ξανθια που ειμαι ρε γμτ...εγω εβαζα 100μλ ξυδι οχι μισο μισο...γι αυτο βρωμοκοπουσε ο κοσμος...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Θηλασαμε, αρμεχτηκαμε μιας και το ενα στηθος δεν το αγγιξε καθολου και παμε για νανι...εγω δλδ γιατι ο μικρος ροχαλιζει του καλου καιρου.Αυριο θα παρω να διαβασω ενα βιβλιο που λεγεται "Μεγαλωνοντας αγορια" και αν ειναι ενδιαφερον θα πω στις αγορομανες να το εχουν στα υποψη!

Jtse αν μπορεις γραψε μου το τηλ που παιρνουμε στο Ελενας για τα βιβλιαρια...ζηταμε και το ιατρικο ιστορικο του μωρου?Το συμπληρωνουν εκει?Μας δινουν εγγραφα?:?::idea:Δεν εχω ιδεα.

waWmp3.png

9LyAp3.png

0002046F.gif 0002046D.gif

Καλημερα,

εμας χθες ηρθε ο Αγιος Βασιλης και εφερε τα δωρα.

Ειχα σβησει τα φωτα(ειχε μονο το δεντρακι)και χτυπησε η πορτα και μπηκε μεσα ο Αγιος Βασιλης....

χο,χο,χο λεει....και λεει ο Γιαννακης

- 'Αντα εσύ είσαι ?

(ηταν η αδερφη μου και την γνωρισε απο το χο,χο)

Τσαμπα η χαρα μας....πεταξε αρων αρων τα παιχνιδια στο τραπεζι και εγινε μπουχος.

Μετα απο 15 περιπου λεπτα μας χτυπησε το κουδουνι και ηρθε(σαν Αντα )

και του λεει αααα τι ωραια δωρα ποιος τα εφερε?

- Εσυ 'Αντα που ησουνα Αγιος Βασιλης.....

:confused::confused::confused::confused::confused:

sig.asp?img=ad1

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Jtse αν μπορεις γραψε μου το τηλ που παιρνουμε στο Ελενας για τα βιβλιαρια...ζηταμε και το ιατρικο ιστορικο του μωρου?Το συμπληρωνουν εκει?Μας δινουν εγγραφα?:?::idea:Δεν εχω ιδεα.

Μαριάνθη μου θα πάρεις τηλ. στην αίθουσα τοκετών 210-6402220 και το παραλαμβάνεις από εκεί όλο το εικοσιτετράωρο. Εμείς το πήραμε άδειο φυσικά και τώρα σκέφτομαι πως θα μπορέσω να πάρω το ιστορικό της μπέμπας ή τουλάχιστον να μάθω την ομάδα αίματος χωρίς να την ξανατρυπήσω. Κάποια κοπέλα απο το parents μου είχα διαβάσει ότι μπήκε στην διαδικασία αυτή και χρειάστηκε να πάει και στον παιδίατρο του νοσοκομείου για να υπογράψει το βιβλιάριο κλπ. Θα προσπαθήσω να το βρω και να μάθω περισσότερες πληροφορίες. Απλώς να έχεις το νου σου μόλις σου πουν ότι έχουν βιβλιάρια να τρέξετε αμέσως αν είναι δυνατόν γιατί εξαφανίζονται εν ριπή οφθαλμού.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Μαριάνθη μόις πήρα τηλέφωνο στο ΕΛΕΝΑ για τον φάκελο της μικρής και μου είπαν να παω στην γραμματεία να κάνω αίτηση για να μας δοθούν τα στοιχεία. Οπότε αν πάτε για βιβλιάριο έχετε το νου σας να πάτε στην γραμματεία του νοσοκομείου να κάνετε αίτηση για τον φάκελο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

καλημερα κοριτσια!!μαριανθη εγω για να μην βρωμαει η κουζινα τον βαζο κατω απο το αποροφητηρα;)

ελενη1 γιατι ηρθε νωρις ο αγιος βασιλης?

κοριτσια εχθες ηταν η σειρα του μπεμπη για γκρινια....μεχρι της 4 το πρωι....κατα τις 3 με κουρασε τοσο που ηθελε μονο αγκαλια και οχι στην καλαθουνα(αφου με το που τον πλησιαζα στην καλαθουνα αρχιζε να κλαιει!!!)στο τελος εβαλα τα γελια...μετα σκεφτηκα αλλο.και του λεω ενταξει στην καλαθουνα δεν σε βαζω αλλα και στην αγκαλια μου δεν ξαπλωνεις και τον κρατουσα ορθιο:lol: λεω θα κουραστει δεν μπορει,τον εβαζα μεσα εκλαιγε,παλι εγω τα ιδια,αφου μου λεει ο αντρας μου τι το κανεις το παιδι νυχτιατικα οπλασκεισης?????στην τριτη φορα κουραστηκε και εκατσε!!!!!

τι τραβαμε νυχτιατικα!!!!!

fCS8p3.png

εγω οταν εφυγα απο το μαιευτηριο μου εδωσαν ενα χαρτι που εγραφε επανω το ιστορικο,απο το ποσο γεννηθηκε κλπ.μεχρι και ολες τις εξετασεις που καναν εκει μεσα και ποσο τον περνω.δεν σας εδωσαν κατι τετοιο?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...