Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κιμούλα, αν δεν σε προλάβω πιο μετά, με το καλό να κρατήσεις αγαλιά το μωρουλίνι σου!!!!!! και γρήγορα να πάτεσ σπιτάκι σας! Μη φοβάσαι, όλα θα πάνε καλά...η ευτυχία σας σε λίγω ώρα θα διπλασιαστεί! Περιμένουμε νέα σου όπως και να'χει. Μη μας ξεχάσεις.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

kimi με ενα πονο κοριτσαρα μου αυριο να χεις τη μπεμπα σου αγκαλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιμενουμε νεα σου εννοειται.... ελπιζω να χεις κινητα κλπ

Ίριδα θα έχουν μαζί γεννεθλια τα παιδάκια μας!

τελικα αλεκακι μας βλεπω παρεουλα... και η γωγω μας ξεφυγε για λιγο ομως.... δε μου λες εμεις πως θα ανακοινωσουμε τα νεα μας?????? εγω μονο το δικο σου κινητο εχω......... να μας δωσει καποιο κοριτσακι που ναι ηδη μανουλα αλλα εχει χρονο και μπαινει μηπως??? ποια ειναι προθυμη κυριες μου????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγώ θα πάρω τη Γωγούλα μια που δεν θα έχει γεννησει ακόμη... μάλλον δηλαδή γιατί δεν ξέρεις τι γινεται!!! Και μετά θα ψάχνω σε όλο το μαιευτηριο να βρω κομπιούτερ!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

eleni26 εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά για το μωράκι σου και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα γίνει. Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο τώρα αλλά σε λίγο καιρό δε θα το θυμάσαι καν όλο αυτό το γεγονός.

Σήμερα μου είπε και εμένα η διαβητολόγος ότι όντως θα το κρατήσουν το μωράκι 24 ώρες και ψιλοστεναχωρέθηκα αλλά ξέρω ότι είναι για καλό. Μέχρι τώρα μου έλεγε μπορεί να μη χρειαστεί και τέτοια, μάλλον για να μη με τρομάξει.Όλα καλά θα πάνε σε όλες-θετική σκέψη και ενέργεια!!!!

gioulies εγώ είπαμε πάω για τις 26/11-εσύ είσαι μετά από αυτή την ημερομηνία? γιατί νομίζω ότι εγώ είμαι αυτη που θα κλείσει την πόρτα.

Σήμερα περπάτησα-Σύνταγμα-Μοναστηράκι-Κολωνάκι πως με βλέπεται????

Κι ομως είμαι ακόμα εδώ!!!!!

byXKp2.png

Γλυκες μου ιντερνετοφιλενάδες πάω να ξαπλάρω. καληνύχτα... αν γεννησει καμία, είπαμε... εφημερευω! Μην διστασετε!! Φιλάκια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τελικα πηρα τηλ τον Dr και του ειπα την αμφιβολια μου αναρωτηθηκε μηπως εκανε λαθος ο ανθρωπος και ξανακοιταξε το κομπιουτερ του και μου λεει οτι κλεινω τις 40βδ τη πεμπτη 19.11 και για μια μερα νωριτερα εννοεται δεν υπαρχει προβλημα και να το αφησουμε ως εχει 18.11 που θα ναι και χαλαρος χωρις ιατρειο κλπ... του ειπα για σαββατο αλλα ειπε να μη το κανουμε γιατι ζουμε στο ελλαντα και τα παντα υπολειτουργουν σαβ/κο οποτε φυλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μισα που λεμε... και τη δευτερα λεει παραειναι μακρια, θα κοντευω να κλεισω τις 41 βδ και δε θελει με τιποτα.... και μετα του λεω αν θα με ξαναδει ή θα τα πουμε στο μαιευτηριο, ε και μου ειπε αν θελω να παω τη προηγουμενη μερα να μου τα ξαναπει...

αφου λεει και η dr αλεκα οτι τι πονοι φυσιολογικοι τι τεχνητοι ειναι το ιδιο πραγμα γιατι να το καθυστερω??? αν ειναι να γεννηθει με ΦΤ καλως αν παλι πεισμωσει και θελει ΚΤ τι να κανουμε??????? ειπαμε θα μας ζορισουν τα σκορπακια μας......

δε ξερω, με καθυσηχασε οπως μου μιλησε (γιατι αν με τσαντιζε ημουν ικανη να βρω αλλον dr λιγο πριν τη γεννα μιλαμε!!!!!!!! μη σας πω να κατεβαινα αθηνα!!!!!!!!!)

αυτα τα νεοτερα!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

εγώ θα πάρω τη Γωγούλα μια που δεν θα έχει γεννησει ακόμη... μάλλον δηλαδή γιατί δεν ξέρεις τι γινεται!!! Και μετά θα ψάχνω σε όλο το μαιευτηριο να βρω κομπιούτερ!!!

ααααα ετσι??????? γωγουλα στειλε και σε μενα το τηλ σου!!!!!!!!!!!! :):):):):):)

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

δε ξερω, με καθυσηχασε οπως μου μιλησε (γιατι αν με τσαντιζε ημουν ικανη να βρω αλλον dr λιγο πριν τη γεννα μιλαμε!!!!!!!! μη σας πω να κατεβαινα αθηνα!!!!!!!!!)αυτα τα νεοτερα!

αυτό έχει σημασία.. να νιώθεις εσύ ήρεμη... άσε τι λέω εγώ. Οι πόνοι , τεχνητοί ή όχι, έχουν να κάνουν με τη θέση που έχει το μωρό, Αν σε πιάσουν φυσιολογικά και το μωρό είναι ψηλά είναι το ίδιο με το να σου κάνει πρόκληση. Αλλά Ιριδούλα μου μην τα σκέφτεσαι αυτά. δεν είναι δυνατόν ούτε να τα προβλέπουμε όλα, ούτε να τα φέρνουμε στα μέτρα μας. Εσύ θα πας με καλή ψυχολογία και με την πίστη ότι όλα θα πανε καλά. αυτη την εβδομάδα πολύ περπάτημα και σεξ... και πού ξέρεις???;)

221882cb0gkyh7q4.gif

ααααααααα ξεχασα!!!!!!!!!!! οποια ενδιαφερεται μου ειπε η μαια να παω να αγορασω οπωσδηποτε κρεμα για τις θηλες, οχι ομως οποια οποια! λεγεται LANSINOH με LANOLIN και ειναι ενα μωβ σωληναριο το οποιο δυστυχως κοστιζει 15 ευρω.... Εγω να σας πω πηγα σε 4 φαρμακεια μεχρι να τη βρω και πηρα τη τελευταια... τωρα επειδη ειμαι σε νησι να συνεβη δε ξερω παντως μου πε ο φαρμακοποιος οτι ειναι πολυ εξειδικευμενη (για το θηλασμο δηλαδη) και δεν τη φερνουν πολυ.... δεν εχει λεει προβλημα ακομα και να τη φαει το μωρο, δε χρειαζεται δηλαδη να τη σκουπιζεις συνεχεια... και θελει 2-3 φορες τη μερα.... κανει λεει τρομερη δουλεια.......!

παει κι αυτη η ενημερωσηηηηηηηηη

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Εσύ θα πας με καλή ψυχολογία και με την πίστη ότι όλα θα πανε καλά. αυτη την εβδομάδα πολύ περπάτημα και σεξ... και πού ξέρεις???;)

ναι ναι ακριβως αυτο!!!!!!!! ξεκινησα ηδη με περπατημα και επεται συνεχεια!!!!!!!!!

ποιο το νοημα να περασω τη τελευταια βδομαδα κλαιγοντας???? ολα μια χαρα θα πανε.... ειτε ετσι ειτε αλλιως σημασια εχει οτι θα χουμε τα μπεμπακια μας συντομα!!!!!!!!!!!!!!!! αλεκααααααααααααααα 5 μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια όποια έχει παραγγείλει από mothercare Αγγλίας θα την παρακαλούσα να μου πει το εξής:

Εκτός από το delivery cost που είναι 15 λίρες + 2 λίρες ανά κιλό μου χρεώσαν και 50 λίρες για postage kai packing costs.

Δε ζήτησα κάποια συσκευασία δώρου και θεώρησα ότι το delivery cost είναι το postage cost. Επίσης ενώ αναφέρουν για delivery cost πριν κάνεις την παραγγελία, δεν είδα πουθενά το postage cost.

Tους έστειλα ένα mail και περιμένω, αλλά ξέρει καμιά να μου πει κάτι σχετικό????

byXKp2.png

κοριτσακια καλημερα απο τη βρυκολακινα σας χαχα.ειμαι ετοιμη και περιμενω να ξυπνησει μοσχαροαντρουλης να παμε ΙΑΣΩ.σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Μακαρι να ξεμπερδευω σημερα.Ιριδα μια χαρα στα λεει ο γιατρις σου,τσαμπα αγχωθηκες...θα σας ενημερωσω για οτι νεοτερο.Φιλσκιααα πολλλαααα

Καλημερα κοριτσαρες ;) ;) ;)

Kimi αντε με το καλο σου ευχομαι.

Irida ετσι μπραβο τωρα που περασε ο καιρος πρεπει να εισαι χαρουμενη θα παρεις το μπεμπε σου αγκαλιτσα ασε που υπαρχει πιθανοτητα να με βαλει και εμενα με προκληση στις 18/11 αν ειναι ολα οπως τα θελει στις 17/11 που εχω ραντεβου με τον dr.

it77p2.png

καλημέρα καλημέρα... Κίμι με το καλό! Η σκέψη μας μαζί σου! Ρε παιδιά και η Μαρλεν θα πήγαινε εχθές στο γιατρό και δεν μπήκε στο φόρουμ πάλι... λέτε?? Boymama έτοιμη και εσύ. Τζια, χωρίς να έιμαι σίγουρη τι έχει γίνει, φαντάζομαι ότι θα ήταν κλικαρισμένο το κουτάκι που λέει για πακετάρισμα και δεν το πήρες χαμπάρι. Αλλά για περίμενε να δούμε τι θα σου πούνε...

Ελενίτσα... όλα τα λευτά η φωτό!!!!!!! Αχ θέλω και εγώ... άντε να δούμε... αγορομάνες!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...