Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι.... εχω πετυχει κατι ανωμαλους!!!! Αλλα παιδι μου δεν ειναι μονο τα κιλα, ειναι και αυτο το βλεμα της χαζολεχωνας που δεν έχει όρεξη όχι να φτιαχτει, ουτε να κανει μπανιο! :tongue: Σημερα παντως περνωντας απο μια βιτρινα, αντι να κοιταξω τα ρουχα κοιταζα εμενα και κατλεηξα και πάλι ότι ειμαι ίδια η αειμνηστη θεια της μαμας μου... η Παρασκευουλα!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α ρε αλεκα.../φοβερη..!!λοιπον που λες οταν ημουν εγκυος ελεγα ποιος να με κοιταξει τωρα ετσι οπως εγω γινει...με εβλεπαν απο πισω κ ελεγαν κωλ@@@α...και νευριαζα.....οταν με ελεπαν και μπροστα καταλαβαιναν....εχω κανει κΩ@@ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑς!!!!

ρε παιδια... δε με νοιαζει αν αρεσω στους λιγουρηδες.... ενταξει και κουτση να ημουν κάποιος θα μου κόλλαγε, ανωμαλοι υπάρχουν παντου. Εγω θέλω να μου αρεσω εμενα. Πριν μια εβδομαδα μου στελνει μην ένας στο κινητο (ειχε να με δει απο πριν μεινω έγκυος) τον οποιό εγω δεν θυμόμουν. Ρωταω ποιος ειναι δεν μου απανταει. Τον παιρνω και από το κινητο του Νικου, τιποτα. Αυτος ο στοκος νομιζε ότι το κινητο ηταν δικό μου και μετα άρχισε και εστελνε μηνυματα εκει. Ο νικος δεν μου ειπε τιποτα, του εκλιεσε ραντεβου και καλα ότι ημουν εγω, πήγε και την ψιλιαστηκε ο άλλος και εφυγε. τον κυνηγαγε ο δικός μου.

για όλα αυτα εγω έμαθα μεταγενεστερα, όταν δηλαδη γυρισε απο το ραντεβου. 'Τι να σου πω παιδακι μου του λεω, ότι θα ημουν σε αυτα τα χαλια και θα πλακωνονταν αντρες για παρτυ μου... ουτε που θα το πιστευα. Ότι θα ημουν έτσι και θα φοβοσουν μη με χασεις, πάλι δεν το περιμενα'! γελαγε το χαζό....

το προβλημα μου ειναι ο καθρεφτης μου λοιπόν... αλλα ειπαμε, στο τριμηνο θα αρχισω να δειχνω άνθρωπος! Δεκαπέντε κιλα μου έχουν μεινει από εγκυμοσυνη. έχασα 19 και προχωραω μια χαρα, αλλα και πάλι ειμαι σ..α!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α ρε αλεκα.../φοβερη..!!λοιπον που λες οταν ημουν εγκυος ελεγα ποιος να με κοιταξει τωρα ετσι οπως εγω γινει...με εβλεπαν απο πισω κ ελεγαν κωλ@@@α...και νευριαζα.....οταν με ελεπαν και μπροστα καταλαβαιναν....εχω κανει κΩ@@ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑς!!!!

α ρε ασπουλα.. εσυ εισαι και μικρη! Εγω έκλεισα και τα 33... τι στο καλο... 'κυρια' βέβαια!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

για να μη ξανακοροιδεψετε τους αντρες σας οι πρωτομανες, σας υπενθυμιζω οτι ειμαστε στο 3ο καμαρι, αισιως!

χεζεται προχτες ο μπεμπακος, κ λειπω... κ γυρναω κ μου ειπε... εκλαιγε κ πειναγε το μωρο κ του συμπληρωσα το γαλα, μονο νερο... δεν εβαλε γαλα ο χριστιανος! κ φυσικα το εκοψε το μωρο η κοιλια του, χεζεται μεχρι τη πλατη, κ γεματος περηφανια μου λεει οτι του αλλαξε κ κορμακι... με τι το επλυνε ομως δεν μου ειπε! με DETTOL τον επλυνε τον κολαρακο του!

ειναι δυνατον του λεω??? στο 3ο???? αδικαιολογητος!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

για να μη ξανακοροιδεψετε τους αντρες σας οι πρωτομανες, σας υπενθυμιζω οτι ειμαστε στο 3ο καμαρι, αισιως!

χεζεται προχτες ο μπεμπακος, κ λειπω... κ γυρναω κ μου ειπε... εκλαιγε κ πειναγε το μωρο κ του συμπληρωσα το γαλα, μονο νερο... δεν εβαλε γαλα ο χριστιανος! κ φυσικα το εκοψε το μωρο η κοιλια του, χεζεται μεχρι τη πλατη, κ γεματος περηφανια μου λεει οτι του αλλαξε κ κορμακι... με τι το επλυνε ομως δεν μου ειπε! με DETTOL τον επλυνε τον κολαρακο του!

Δεν μπορώ να βάλω και φατσούλα που έχει πέσει ξερή

3qg3p2.png qfe4p2.png

φοβερος!!!!!!!ακομα και ο δικος μου που ειναι το πρωτο μας εχει γινει εξπερ με το θεμα στο γαλα και στο πλυσιμο...ενα προβλημα ομως με το αλλαγμα στα κακα το εχει ακομα....

γελαω τοσο δυνατα που ο αντρας μου με κοιταει σαν χαζος:lol::lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

ωραιος ο Παυλος......

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εγω τα εχασα τα κιλα, κ τωρα τα ξαναπαιρνω εδω με τη μανουλα μου...

εμενα δεν με κοιταει κ κανεις παντως, λογω κ κοντου μαλλιου, δεν παθαινουν κ την πλακα τους... ή δεν κοιταω αν με κοιτανε. ελεγα σημερα στον παυλο, ομορφη δεν ειμαι, αλλα εκανα κατι παιδια, κουκλια!!!!

κλεισαμε κ για ρεβεγιον πρωτοχρονιας! στον κομπαρο που βαφτισε τον νικηφ.. καθε χρονο εκει παμε αλλα φετος ειναι κ αυτοι γονεις κ δεν το περιμεναμε... θα τραβηξω παλι μεγαλα ζορια! το προγραμμα εχει ως εξης, αφηνουμε τα παιδια στη πεθερα, παμε εκει κατα τις 2,00πμ, κ ενω ολοι παιζουν χαρτια, ο παυλος αποφασιζει να μπει στο παιχνιδι 7,00 η ωρα το ξημερωμα! βασει σχεδιου παει...καταλαβατε... αρχιζω εγω τη γκρινια γιατι στο μεταξυ αρχιζω να τουρτουραω απο τη νυστα, το παθαινω αυτο, μαζι με τις υπολοιπες κοπελες που ειμαστε εκει.. κ αρχιζουμε μοιραζουμε κουβερτες, καποιες κοιμουνται, καποιες αλλες σαν κ εμας (που δλδ ετσι κ κοιμηθω θα νομιζουν οτι κοιμαται ο Φερμας στο σπιτι...) ριχνουμε τη κουβερτουλα στα ποδια, δεν παιρνουμε κ δυο βελονες λεω να κανουμε κ κανενα πουλοβερακι για το κρυο? μας παιρνει απο αποψη χρονου... αν σκεφτειτε οτι φευγουμε γυρω στις 11-12 της πρωτομηνιας!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ααα... ασπα!!! κ εγω την ιδια απορια εχω.. λεω μπας κ ειμαι παλι ?????

προσπαθω να το ξεχασω. να μην αγχωνομαι..κατσε θα δουμε...

κερναω στη πρωτη περιοδο!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ααα... ασπα!!! κ εγω την ιδια απορια εχω.. λεω μπας κ ειμαι παλι ?????

προσπαθω να το ξεχασω. να μην αγχωνομαι..κατσε θα δουμε...

κερναω στη πρωτη περιοδο!!!!!!

εγω να δεις κερασμα!!!!!οταν ερθει ομως η ρουφιανα!!!

κοριτσια καλημερα!!!!!

βλεπω τα δικα σας τα μωρακια εχουν προγραμμα ,μονο το δικο μου κοιματε οοοοοοολη την ημερα και το βραδυ ΤΙΠΟΤΑ.

χθες παλι κοιμηθηκε 4΄20.ναι καλα δια βασατε.......και ολα αυτα μετα απο πολυ βυζι......

τι να την κανω δεν ξερω.τωρα μονο τεντωνετε κανει πριτσ και κοιματε ξανα.

βρε τι σκουπα εβαλα βρε τι θορυβο εκανα τιποτα...λες και πηρε lexotanil.Στο τελος μαλλον εγω θα τα παρω το βλεπω...........

μια απο τα ιδια θεανουλα μου! ολη μερα τρωει και κοιμαται κατευθειαν του καλου καιρου αλλα το βραδυυυυυυυυυυυυυ αλιμονο μας, δεν κοιμαται με τιποτα και τρελαινομαι...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...