Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

litsaki kouklia ta mikra kai kouklia k oi goneis!!!!!mia poli omorfi oikogeneia!!!μα γιατι γραφω ετσι??χαχα

αλεκα πιστευω οτι δεν θα μαι αλλα τα παιξα απο τα συμπτωματα!!!...

ο μικρος μου ειναι ξαπλα στον καναπε κι νιαουριζει κ σε λιγο θα κλαιει και θα πρεπει να αγκαλιαστουμε...

δαλιδα αυριο θα βολταρω κ εγω μες στην πατρα..μια βολτα απο τα mother θα την κανω.....κοιτα μη με δεις...μιλαααααα

μισο επανερχομαι...

Αυτα τραβαω και εγω.Γυρω γυρω απο το τραπεζι και ο Γιαννης να ειναι ο ''μπροστινός''.......εγω εχω τον πονο μου και αυτο νομοζει πως παιζουμε κινηγητο.

΄χαχαχαχαχαχαχα......φοβερος ο μικρος!!!δε μου λες τωρα ποιο χρωμα χελονονιτζακι εισαι??????????

ρε λιτσα πως μεγαλωσαν ετσι?????καλα ο μπεμπης οπως ειπε και η παιδιατρος μου "αντροφατσα":Dκαι η μπεμπα βλεπω το διατηρει το χρωμα στα ματια,κουκλια ειναι:!::!::!::!:

αλλα και ομεγαλος τι ομορφο παιδακι,δε μου λες ο αντρας σου την ωρα της συλληψης εβαλε και καρμπον?:lol:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Α βρε Μαιρη....

αν εκτος απο αγκαλια θελει και περπατημα ξεκινα προς τα ''κατω'' και οταν φτασεις Αθηνα χτυπα μου τηλεφωνο να ερθω να σε παρω....:lol:

αστα να πανε.......εχει και την παρακαμψη τωρα......με σκεφτονται σου λεει θα δει και τα παραλια.......:lol:

fCS8p3.png

ουφ... θέλω να έρθει το καλοκαιρι...η έστω η Ανοιξη! Σημερα ήταν η πρωτη μερα που πηγα για ψωνια στα μαγαζια μετα τη γεννα. Παιρνω ένα ωραιο χριστουγεννιατικο παραμυθι για τον Αγγελο και τι λέει ο Βιβλιοπώλης?? 'δωσε δυο ευρω ρεστα την κυρια!' κερια και λιβανια ρε καραγκιόζη! Που πηγε το 'κοπελια'? Μου ρθε το κυρια στο κεφαλι μιλαμε...επειδη ειμαι χοντρουλα δηλαδη???

Επίσης ειμαι επιτελους χαρουμενη που όταν βλεπω άντρα να έρχεται προς το μερος μου να με ρωτησει κατι, ειμαι σιγουρη ότι δεν θελει να μου κολλησει! παλιότερα ημυν πολυ επιφυλακτικη!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω μαιρη μου δεν τον αφηνω στη μανα μου γιατι δεν θα τον παρει αγκαλια αν κλαιει γιατι κακομαθαινουν λεει κ εγω στενοχωριεμαι..τον αφηνω στην πεθερουλα μου η οποια και αγκαλια θα τον παρει κ τα παντα!!!

δε με στελνεις την μαμα σου για λιγο καιρο να μου τα κραταει αυτη?????αχ δυστηχως ασπα μου εχει δικιο!!!!!!

Μαρη Ασπα.... έγκυος??? Ανατριχιασα!!!!! Μαιρη πάντως ο δικος μου ούτε στην κουνια αυτη καθεται ... (την aquarious δεν λεσ?). Ιωαννα μπραβο... ο δικός μου δεν εκπαιδευεται ρε παιδι μου. Μάλον εμενα εκ-παιδευει!!!

μη με λες τετοια!!!!!!!!ειναι η τελευταια μου ελπιδα,επειδη τα κουναει!!!αυτην λεω μονο που ειναι σε πρασινη.

θυμασται το καλοκαιρι που με τα επιπλα θα μου εκανε δωρο τα ριλαξ απο το μαγαζι?και ελεγα οτι ειναι σκετα κλπ.ε να που βγηκα σωστη ρε κοριτσια...αμα δεν εχουν μια δονηση κατι να τα ξεγελασεις χ..ε μεσα....

ο μπεμπης με την δονηση κοιμαται.

fCS8p3.png

ασπα η ορεξη που εχεις ειναι επειδη θηλαζεις,το καταλαβα οταν σταματησα τον θηλασμο.απο τοτε που ειχα γυρισει απο το μαιευτηριο ειχα τσακιση 1 κιλο μελομακαρονα και 1 κιλο κουραμπιεδες,φυστικια αιγινης 2 κουτακια και ενα σωρο αλλα,ετρωγα λες και ημουν εγκυος,μονο που στην εγκυμοσυνη ετσι δεν ετρωγα:lol::lol:

fCS8p3.png

βρε εγω τον βαζω στην κουνια που κουνιεται και εχει μουσκικουλα, τον βαζω και μπροστα από το δεντρο να χαζεψει λιγο και αυτος σκουζει για αγκαλια...Στο παιδι ειναι. Αν βγει αγκαλιτσας την κατσαμε

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ουφ... θέλω να έρθει το καλοκαιρι...η έστω η Ανοιξη! Σημερα ήταν η πρωτη μερα που πηγα για ψωνια στα μαγαζια μετα τη γεννα. Παιρνω ένα ωραιο χριστουγεννιατικο παραμυθι για τον Αγγελο και τι λέει ο Βιβλιοπώλης?? 'δωσε δυο ευρω ρεστα την κυρια!' κερια και λιβανια ρε καραγκιόζη! Που πηγε το 'κοπελια'? Μου ρθε το κυρια στο κεφαλι μιλαμε...επειδη ειμαι χοντρουλα δηλαδη???

Επίσης ειμαι επιτελους χαρουμενη που όταν βλεπω άντρα να έρχεται προς το μερος μου να με ρωτησει κατι, ειμαι σιγουρη ότι δεν θελει να μου κολλησει! παλιότερα ημυν πολυ επιφυλακτικη!!

Αφου δεν σε ειπε μανταμ παλι καλα.....

Οσο για τους αντρες μην ξεθαρευεις και σε πολλους αρεσουν οι αφρατούλες :)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Αφου δεν σε ειπε μανταμ παλι καλα.....

Οσο για τους αντρες μην ξεθαρευεις και σε πολλους αρεσουν οι αφρατούλες :)

ναι.... εχω πετυχει κατι ανωμαλους!!!! Αλλα παιδι μου δεν ειναι μονο τα κιλα, ειναι και αυτο το βλεμα της χαζολεχωνας που δεν έχει όρεξη όχι να φτιαχτει, ουτε να κανει μπανιο! :tongue: Σημερα παντως περνωντας απο μια βιτρινα, αντι να κοιταξω τα ρουχα κοιταζα εμενα και κατλεηξα και πάλι ότι ειμαι ίδια η αειμνηστη θεια της μαμας μου... η Παρασκευουλα!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...