Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Με ολα αυτα που ακουω αισθανομαι πολυ τυχερη...Ο μπεμπης κοιμαται την νυχτα,σηκωνεται τρωει κοιμαται στο βυζι και μετα παλι υπνο μεχρι τις 9 το πρωι...να κοιμομαστε αρχιζουμε γυρω στις 21:00 το βραδυ...ειναι και εκεινος αγκαλιτσας αλλα επειδη η πλατη μου εχει σακατευτει προσπαθω να τον ξεγελασω καποιες φορες...του στρωνω μια πανιτσα στον καναπε, τον βαζω μπρουμιτα και παλευει, του κανω γυμναστικη που του αρεσει και καθεται, τον βαζω στο πλαι μαζι με κανενα παιχνιδακι που βγαζει ηχους και το κοιταει, του αναβω το φως και κοιταει τις σκιες στο ταβανι και μετα στο ριλαξ καθεται κανενα 20-30 αν ειμαι κοντα του και με βλεπει...τωρα κοιμοταν απο τις 15:00 μεχρι και τωρα που μιλαμε και ξεκουραστηκα ενα διωρο γεματο!Ειναι ησυχος και καλοβολος ,ολοι το λενε και ευχαριστω τον Θεο που απο νεογεννητο κοιμαται την νυχτα και εχει ξεχωρισει την μερα και την νυχτα!!!

Γωγω η κορη σου ειναι απλα μια θεα...δεν εχω λογια!!!Τι κουτσουνι θεε μου!!!!

Μιτσακι μου εννοειται οτι το εχω πει στον Παυλο αλλα μου λεει μονιμα "Κανε ρε αγαπη μου υπομονη αδερφια μου ειναι να τσακωθω?" ΕΕΕ καπου εκει με πιανει στο φιλοτιμο αφου παραδεχεται την γαδουρια τους και εγω βραζω στο ζουμι μου...

Μαρκελος περαστικα σας...2340 ή 3340 ειναι το μωρο??μηπως εκανες λαθος?Γιατι ειναι και δυο μηνων. Ποσο προωρα γεννηθηκε?Στις 34 εβδομαδες ή πιο πισω??

Δαλιδα εχεις απολυτο δικιο...και εγω την φιλουσα στα χερακια για να μην της ακουμπαω το προσωπο... :( Τι χαζη μανα που ειμαι :( :(

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

υπαρχει περιπτωση να μαι παλι εγκυος??????η τα εχουν παιξει οι ορμονες γενικα???ανεβηκα πανω στη μανα μου και πηρα τσιζκεικ γιατι το ενα κομματι που εφαγα δεν με εφτασε..και εγω παλι εκεινο το φτερουγισμα στο στηθος που ειχα στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης....ααα του ειπα αν ειμαι παλι εγκυος να τον ξεχασει το γαμο..τελος..νυφικο δε ν θα μπει γιατι για αρκουδες δεν φτιαχνουν:lol::lol:!πω πω τωρα αγχωθηκα...αα αυριο παω στη γυ ναικολογο μου η οποια με περιμενει πως και πως να με ζυγισει:(:( αλλα εγω εφαγα τωρα 2 μερες 1 σκασμο ετσι για να μην την απογοητευσω κ πει οτι αδυνατισα..τοσο κοπο εκανα να τα παρω τα κιλα!!:tongue::tongue::tongue:

Εγώ που δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος γιατί ο κρίνος δεν λειτουργεί εδω και αιώνες, εχω τρελή όρεξη, όση δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη και παράξενες ορέξεις. Θέλω να εναλλασσόνται οι γεύσεις μου, δηλάδή πηγαίνοντας το πιάτο μου στον νεροχύτη, σχεδόν χωρίς να έχω κατεβάσει την τελευταία μου μπουκιά το ρίχνω στην σοκολάτα ή τρώω καμία καραμέλα και καπάκι μετά χτυπάω ξηρούς καρπούς. Μάλλον οι ορμόνες μας τα έχουν παίξει ματά απο τόσους μήνες.

3qg3p2.png qfe4p2.png

γεια σας κοριτσακι!!

μαριανθη περαστικα σας,δεν ειναι τιποτα θα περασει..

οσο για το ξενυχτι πολλα μωρακια το εχουν αυτο...τι να κανουμε υπομονη ..παντως τα δικα μου ο μπεμπης δηλαδη γιατι η τσουπρα αρχισε κ στρωνει,ειναι πολυ πειναλας και δεν κοιμαται πανω απο 2 ωρες γιατι θελει να φαει!!

μαρια και τα δικα μου εχουν διαφορα..τωρα ο μπεμπης πρεπει να τη ριχνει κανενα κιλο!!!

λοιπον στελνω με μειλ μερικες φωτο σε οσες τα εχω...

επιτελους να μας θαυμασετε κι εμας!!!-κουκουβαγια!!-

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Μαρη Ασπα.... έγκυος??? Ανατριχιασα!!!!! Μαιρη πάντως ο δικος μου ούτε στην κουνια αυτη καθεται ... (την aquarious δεν λεσ?). Ιωαννα μπραβο... ο δικός μου δεν εκπαιδευεται ρε παιδι μου. Μάλον εμενα εκ-παιδευει!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κορίτσια νομίζω ότι θα βρείτε "κακό μπελά". Εμένα από τις 9 το πρωι που την έβγαλα από το δωμάτιο την έχω συνέχεια στο ρηλάξ στο σαλόνι. Της έχω ανοικτο ραδιο ή τηλεόραση (ν' ακούει και όχι να βλέπει) της έχω στηρίξει και στην πλάτη του καναπέ έναν Αγιο Βασίλη και ένα αρκουδάκι και από εκείνη όταν είναι ξύπνια τους μιλάει, τα βλέπει, ψιλογκρινιάζει, της βάζω την πίπίλα και κοιμάται κανά 10-20λεπτο ενδιάμεσα. Την έχω σηκώσει μόνο δύο φορές για να την ταϊσω και μετά στην θέση της. Πως αλλιώς θα μπορούσα να φτιάξω σουτζουκάκια και να είμαι σε ανοικτή σύνδεση με το γραφείο αν ήταν να την κρατάω συνέχεια αγκαλιά.

Δεν το λέω με την κακή έννοια αλλά "το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις" λέει η παροιμία για να μπορείτε να κάνετε και τις δουλειές σας παράλληλα.

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μην τους τα γράφεις πάνε αδίκως!!! Είναι πρωτομανούλες!!!!! Εγώ τον πρώτο τον φύλαγα από πάνω στην κούνια μην πάθει τίποτα και για να κοιμηθεί κ ο άτιμος όσο με έβλεπε τόσο δεν κοιμόταν!!! Τρώγαμε 2 ώρες χωρίς υπερβολή να κοιμηθούμε!!! Και του έχει μείνει αυτό. Το μεσημέρι από τις 3 κοιμήθηκε 4.15!!!!!!!!

Τώρα είναι κάλά που είναι ακόμα μικρούλια, μετά όμως που λιγοστευουν κ οι αντοχές, αυξάνονται κ οι υποχρεώσεις(δουλειές κ.α.) τι γίνεται;; Δεν μπορείς να είσαι αυτοκόλλητος με το μωρό εσαεί!!!Άσε που δεν είναι καλό κ για το ίδιο το μωράκι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

ααα οολα κι ολα...μεσημερια τα κανω που κοιμαται σιγουρα!!χαχαχα...ελενη το πιο πιθανο ειναι να φτασω εγω αθηνα απο το περπατημα..ασε που ειναι κ μικρο το σπιτι και ζαλιζομαι απο το γυρω γυρω....

Αυτα τραβαω και εγω.Γυρω γυρω απο το τραπεζι και ο Γιαννης να ειναι ο ''μπροστινός''.......εγω εχω τον πονο μου και αυτο νομοζει πως παιζουμε κινηγητο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Α, ρε Αλεκάκι τι τραβάς κ εσύ!!!! Όταν γράφεις πως φευγεις για δουλειά στις 7 με πιάνει η ψυχή μου!!!!! Να δω πότε θα κλατάρεις..... Τουλάχιστον τώρα με τις γιορτές θα κάτσεις καμμιά μερούλα;;;
εφτα τον κοιμισα...κατα τις 8.00 γευγω συνηθως... να προλαβω μην πέσει η οικονομια εξω :-(:-(:-(

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εφτα τον κοιμισα...κατα τις 8.00 γευγω συνηθως... να προλαβω μην πέσει η οικονομια εξω :-(:-(:-(

Στην πλατεια Ηρωων εχει καρουσελ και ειναι και free ,τον εχεις παει τον Αγγελο?

Εμενα ο Γιαννης ηταν ολη μερα εκει χθες.(η πεθερα μου μενει πισω απο το σινε)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Τελικα αυριο στις 5 θα παμε για το εμβολιο και τα μετρήματα μας.
και εμεις αυριο στις 8 το βραδυ έχουμε ραντεβου...
Στην πλατεια Ηρωων εχει καρουσελ και ειναι και free ,τον εχεις παει τον Αγγελο?

Εμενα ο Γιαννης ηταν ολη μερα εκει χθες.(η πεθερα μου μενει πισω απο το σινε)

τον πήγα εχθες αλλα πήγα κατα τις 1.30 και 2 κλεινει. Μετα τον πήγα στον Πειραια που εχει τις άλλες ιστοριες και μετα γυρισαμε για να ξεραθει και αυτος και εγω!...

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ τι καλα που βγαινετε!!εδω εχει τσουχτερο κρυο!!

λοιπον τα εστειλα στα μειλ σας!

οι 2 τελευταιες ειναι λαθος,αλλες ηθελα να στειλω κ μπερδευτηκα!!

αχ ευακι... τι κουκλια που ειναι?? Και ο μεγαλος τι ματαρες!!!!και εσυ.... σουπερ... ούτε μάγουλα βλέπω ουτε τιποτα. Τι στο καλό?? μόνο εγω γεννησα???

221882cb0gkyh7q4.gif

αχ ευακι... τι κουκλια που ειναι?? Και ο μεγαλος τι ματαρες!!!!και εσυ.... σουπερ... ούτε μάγουλα βλέπω ουτε τιποτα. Τι στο καλό?? μόνο εγω γεννησα???

mersi!!αλλα εγω εχω και μαγουλα και μπουτες!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...