Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ήρθα και εγω κοριτσαρες!! Γωγουλα να τα εκατοστησει σε χρονια η κουκλιτσα σου... και όλα τα μωρακια του κόσμου. Καλα, η μπεμπα ειναι κουκλα... από τα πιο όμορφα μωρακια που εχω δει. Είδες που πήρε πολυ τελικα??

εγω έχω ένα μωρακι που όλη την ωρα σκουζει...:( κολικους δεν έχει, παλινδρομηση από ότι μου ειπε η Ελενη 1 που πρωι πρωι την πηρα τηλεφωνο δεν έχει... δεν ξερω. τσιτωνεται, μουγκριζει... δεν κλαιει. σας τα κανουν και εσας αυτα?? Εμενα ο Αγγελος δεν έκανε τιποτα... έτρωγε, κοιμοταν!!

Μαρκελλος θα αστειευεσαι για ρηλαξ κλπ ε?? Πουθενα δεν καθεται παιδι μου πάνω από 5 λεπτα, και πολλα λέω. Άσε που τωρα έχουμε καινουριο χούι και δεν θέλουμε την κουνια μας αλλα μόνο το λίκνο στο σαλόνι...Δυσκολευομαι να τον ταισω γιατι την τωρα που τρωει όλο τσιτωνεται...ίσως πρεπει να του αλλαξω γαλα... θα μιλήσω με τον παιδιατρο αυριο που θα παω.

Ίριδα τον Αγγελακο και εγω δυο μηνων τον ειχα στο γαμο της αδερφης μου...δεν παθαινουν τιποτα απλα να την βαλεις σε μια γωνια χωρις να εχει πολυ κοσμο γυρω γυρω και όσο γινεται μακρυα από ηχεια.

Μητσακι δεν κανετε γιορτες στο σπιτι σου κκαι να ερθουν και τα δυο σόγια εκει?? δε θα μεινει κανεις παραπονεμενος και εσεις δεν θα εισαστε μόνοι σας.

Θεανω δεν εισαι μονη παιδι μου...κοιμηθηκα στις 11, ξυπνησε ο κυριος στις 1, σηκωθκα εγω αντι για το Νικο, κοιμηθηκε κατα τις 2, ξυπνησε στις 5, και δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.:confused::confused: μετα έφυγα πήγα στην δουλεια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενας τροπος για να κοιμηζω το μωρο ειναι το περπατημα....

τον παιρνω επ'ωμου και αρχιζω να περπαταω ολο το σπιτι γυρω-γυρω χωρις να σταματαω, ε σε 5 λεπτα τεζαρει!

Δοκιμασε το μπορει να της αρεσει και της μπεμπας.

ελενη μου ετσι τεζαρει και ο δικος μου!!και ποναααανε τα χερια μετα!!!εμας τη νυχτα ηταν ξυπνιος απο τις 3:30 εως 6:30!!τελεια δηλαδη!!!απο 3:30-4:45 παλευα μονη μου ε μετα ξυπνησε κ ο αντρας μου και εριξα τρελο γελιο!του ελεγα κρατα λιγο το παιδι να κοιμηθει γιατι ειχα τρομερο πονοκεφαλο(ημικρανια)και μετα απο 10 λεπτα μου ελεγε παρτο με επιασαν τα νευρα μου ..ο μικρος γελαγε και εστελνε φιλακια οπως οταν πειναει....πολυ γελιο..μετα του ειπα να φτιαξπουμε καφεδακι να πιουμε και ξαφνικα το μικρο ξεραθηκε και μαζι κ εμεις εως τις μια!!!βεβαια 10 ξαναξυπνησε και τον ταισε ο μπαμπας του κ εγω η γουρουνα κοιμοοομουν!!!αλλα ειχα πονοκεφαλο...

επίσης να πω ότι τα λιμπερο είναι κατα τη γνώμη μου πολύ καλύτερα απο τα παμπερς αν κ χοντροκομμένα!!! στη μεγάλη μου κόρη της έβαζα παμπερς κ συνέχεια κατουρημένη την έβρισκα!! τώρα με τα λιμπερο σώθηκα! αν δεν κάνει κακά τη νύχτα δεν την άλλάζω κ είναι μια χαρά!!! στο μεταξύ μη δίνετε κ πολύ σημασία στα νουμερα!!! η εφαρμογή στο κάθε μωράκι παίζει ρόλο!!

άσπα δωσε μου τη χαριστική βολή κ στείλε μου τη φωτο που είσαι κούκλα, έτσι για να σιγουρέψω την κατάθλιψη!!!

marlen ta παραλενε!!!ειναι για να την γλυτωσω εγω!!!θελω το mail sou και στις στελνω!!

απ οτι βλεπω ολες το εχουμε ριξει στο ξενυχτι!!ρε κοριτσια μηπως να κοιμομαστε την ημερα κ τη νυχτα να τα λεμε??σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια για μπεμπε κ εμενα!!!το ριξα το κλαματακι μου απο τη χαρα μου!!!χιχι..κ εμενα το μικρο θελει οοολο αγκαλια!στο ριλαξ λιγο καθεται..μετα κλαμα για αγκαλια!!

γωγουλι αστερι η μικρη!!αυτα ειναι!!!χρονια της πολλα κιολας!!κ παντα ευτυχια κ υγεια!!!

μαρκελλλε περαστικα σε ολους σας!!!μιτσακι να χαιρεσαι τη νυφη σου!!

ο μικρος μου ολο ζορια ειναι ρε γαμωτο...κ γι αυτο νομιζω θελει αγκαλιτσα...

Διαφημίσεις

αααααααααααααα δηλαδη δεν ειναι μονο τα δικα μου ετσι??????και τραβηξα ενα καλο ξεχ......μο στην μανα μου πρωι πρωι:lol::lol::lol:γιατι της λεω τα φερνω εδω και τα κρατατε συνεχεια αγκαλια και τα κακομαθενεται...........

εχθες που γυρισαμε ειχαμε απο ενα αγκαλια με τον αντραμου απο τις 20.00 εως τις 2 που εφαγαν γαι τριτη φορα και ο μπεμπης κοιμηθηκε,η αλλη ομως τιποτα,αφου την κρατησα μια ωρα αγκαλια λεω στον αντρα μου παρτην παραδινομαι και την εβαλε στην καλαθουνα και την αφησα να γκρινιαζει ελα ομως που η μανα βρισκει λυσεις....τουε χω παρει απο εναν αγκαλιτσα και ενα αλογακι της θαλασσας της φισερ πραις,αναβουν και εχουν νανουρισματα,λοιπον της φερνω το αλογακι και της το χωνω διπλα της στην καλαθουνα,αυτη συνεχιζε την γκρινια...ωσπου σιγα σιγα αρχισε να ηρεμη,σταματουσε αυτο ελεγα στον αντρα μου το ακουμπουσε και ξαναναβε,στις 4 την πηρε ο υπνος.....παντως εμενα με πηρε πιο μπροστα με την μουσικη που εχει:lol::lol::lol::lol:

μαρκελλος σε σεφτομουν,περαστικα!!!το ιδιο κανει και η δικια μου δεν καθεται πουθενα.....μονο αγκαλια...

παντως κοριτσια ως τελευταια λυση εχω μια κουνια που παραγγειλα της φισερ πραις και τη περιμενω,αν δεν γινει και με αυτη τιποτα,δεν ξερω θα με ψαχνεται......

fCS8p3.png

υπαρχει περιπτωση να μαι παλι εγκυος??????η τα εχουν παιξει οι ορμονες γενικα???ανεβηκα πανω στη μανα μου και πηρα τσιζκεικ γιατι το ενα κομματι που εφαγα δεν με εφτασε..και εγω παλι εκεινο το φτερουγισμα στο στηθος που ειχα στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης....ααα του ειπα αν ειμαι παλι εγκυος να τον ξεχασει το γαμο..τελος..νυφικο δε ν θα μπει γιατι για αρκουδες δεν φτιαχνουν:lol::lol:!πω πω τωρα αγχωθηκα...αα αυριο παω στη γυ ναικολογο μου η οποια με περιμενει πως και πως να με ζυγισει:(:( αλλα εγω εφαγα τωρα 2 μερες 1 σκασμο ετσι για να μην την απογοητευσω κ πει οτι αδυνατισα..τοσο κοπο εκανα να τα παρω τα κιλα!!:tongue::tongue::tongue:

αααααααααααααα δηλαδη δεν ειναι μονο τα δικα μου ετσι??????και τραβηξα ενα καλο ξεχ......μο στην μανα μου πρωι πρωι:lol::lol::lol:γιατι της λεω τα φερνω εδω και τα κρατατε συνεχεια αγκαλια και τα κακομαθενεται...........

εχθες που γυρισαμε ειχαμε απο ενα αγκαλια με τον αντραμου απο τις 20.00 εως τις 2 που εφαγαν γαι τριτη φορα και ο μπεμπης κοιμηθηκε,η αλλη ομως τιποτα,αφου την κρατησα μια ωρα αγκαλια λεω στον αντρα μου παρτην παραδινομαι και την εβαλε στην καλαθουνα και την αφησα να γκρινιαζει ελα ομως που η μανα βρισκει λυσεις....τουε χω παρει απο εναν αγκαλιτσα και ενα αλογακι της θαλασσας της φισερ πραις,αναβουν και εχουν νανουρισματα,λοιπον της φερνω το αλογακι και της το χωνω διπλα της στην καλαθουνα,αυτη συνεχιζε την γκρινια...ωσπου σιγα σιγα αρχισε να ηρεμη,σταματουσε αυτο ελεγα στον αντρα μου το ακουμπουσε και ξαναναβε,στις 4 την πηρε ο υπνος.....παντως εμενα με πηρε πιο μπροστα με την μουσικη που εχει:lol::lol::lol::lol:

μαρκελλος σε σεφτομουν,περαστικα!!!το ιδιο κανει και η δικια μου δεν καθεται πουθενα.....μονο αγκαλια...

παντως κοριτσια ως τελευταια λυση εχω μια κουνια που παραγγειλα της φισερ πραις και τη περιμενω,αν δεν γινει και με αυτη τιποτα,δεν ξερω θα με ψαχνεται......

Α βρε Μαιρη....

αν εκτος απο αγκαλια θελει και περπατημα ξεκινα προς τα ''κατω'' και οταν φτασεις Αθηνα χτυπα μου τηλεφωνο να ερθω να σε παρω....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

υπαρχει περιπτωση να μαι παλι εγκυος??????η τα εχουν παιξει οι ορμονες γενικα???ανεβηκα πανω στη μανα μου και πηρα τσιζκεικ γιατι το ενα κομματι που εφαγα δεν με εφτασε..και εγω παλι εκεινο το φτερουγισμα στο στηθος που ειχα στο πρωτο τριμηνο της εγκυμοσυνης....ααα του ειπα αν ειμαι παλι εγκυος να τον ξεχασει το γαμο..τελος..νυφικο δε ν θα μπει γιατι για αρκουδες δεν φτιαχνουν:lol::lol:!πω πω τωρα αγχωθηκα...αα αυριο παω στη γυ ναικολογο μου η οποια με περιμενει πως και πως να με ζυγισει:(:( αλλα εγω εφαγα τωρα 2 μερες 1 σκασμο ετσι για να μην την απογοητευσω κ πει οτι αδυνατισα..τοσο κοπο εκανα να τα παρω τα κιλα!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν μου λες ? τι κανεις τα βραδια και μετα λες οτι σε ξενυχταει το μωρο...ε?:rolleyes:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω μαιρη μου δεν τον αφηνω στη μανα μου γιατι δεν θα τον παρει αγκαλια αν κλαιει γιατι κακομαθαινουν λεει κ εγω στενοχωριεμαι..τον αφηνω στην πεθερουλα μου η οποια και αγκαλια θα τον παρει κ τα παντα!!!

Διαφημίσεις

Δεν μου λες ? τι κανεις τα βραδια και μετα λες οτι σε ξενυχταει το μωρο...ε?:rolleyes:

ααα οολα κι ολα...μεσημερια τα κανω που κοιμαται σιγουρα!!χαχαχα...ελενη το πιο πιθανο ειναι να φτασω εγω αθηνα απο το περπατημα..ασε που ειναι κ μικρο το σπιτι και ζαλιζομαι απο το γυρω γυρω....

Βρε κορίτσια, τα μωρακια σας είναι ήσυχα? Δηλαδή όταν είναι ξύπνια κάθονται μόνα τους στην κούνια ή στο ρηλαξ? Εμένα η μπέμπα οχι. Η θα κοιμάται ή θα είναι αγκαλια.. Τα 'χω παίξει μιλάμε. Στο πιλαξ ούτε για 5 λεπτά, χτυπιέται σα χταπόδι.. Γι΄αυτό ΄εχω εξαφανιστεί κιολας...

Κορίτσια νομίζω ότι θα βρείτε "κακό μπελά". Εμένα από τις 9 το πρωι που την έβγαλα από το δωμάτιο την έχω συνέχεια στο ρηλάξ στο σαλόνι. Της έχω ανοικτο ραδιο ή τηλεόραση (ν' ακούει και όχι να βλέπει) της έχω στηρίξει και στην πλάτη του καναπέ έναν Αγιο Βασίλη και ένα αρκουδάκι και από εκείνη όταν είναι ξύπνια τους μιλάει, τα βλέπει, ψιλογκρινιάζει, της βάζω την πίπίλα και κοιμάται κανά 10-20λεπτο ενδιάμεσα. Την έχω σηκώσει μόνο δύο φορές για να την ταϊσω και μετά στην θέση της. Πως αλλιώς θα μπορούσα να φτιάξω σουτζουκάκια και να είμαι σε ανοικτή σύνδεση με το γραφείο αν ήταν να την κρατάω συνέχεια αγκαλιά.

Δεν το λέω με την κακή έννοια αλλά "το παιδί σου και το σκυλί σου όπως το μάθεις" λέει η παροιμία για να μπορείτε να κάνετε και τις δουλειές σας παράλληλα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Μ' εμένα όλη την ημέρα την βγάζει στο ρηλάξ, άμα δει τον πατέρα της του κάνει νάζια (το άτιμο θηλυκό από τώρα) για να την παίρνει αγκαλιά. Ο Μιχάλης μόλις έρθει από την δουλειά το βράδυ αμέσως την παίρνει αγκαλιά αλλά μετά δεν μπορεί, να την αφήσει κάτω γιατί αυτή βάζει τα κλάματα. Τον έχει συνδέσει με αγκαλιά και εχθές το απόγευμα που την αφήσα μαζί του αν και δεν ήταν η πρώτη φορά τον αναγκάσε και τις 2 ώρες που έλειψα να την έχει αγκαλιά στον καναπέ γιατί του μυξόκλαιγε όποτε την έβαζε στην θέση της και αυτός κάτι τέτοια δεν τα μπορεί. Πάντως είναι παιδιά ένα μυστήριο πως μόνο σε εκείνον τα κάνει αυτά και σε κανέναν άλλο. Γι' αυτό και εκείνος λιώνει και με την νέα κόρη.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Kαλημερούδια μανουλίτσες !!!

Το βραδυ κοιμηθηκαμε 12 με 4.30 και μετα ξυπνησε στις 7.15 εκανε δις κακα εφαγε και ξανακοιμηθηκε.

Αν τον αφηνε ....ο κωλος του δεν θα ξυπναγε για να φαει...... :tongue:

Ηθελε και ο Γιαννακης καποιον μεγαλο να κοιμηθει μαζι του(καθε βραδυ αυτο λεει και παντα κοιματε μονος του).

Τον κακομαθε η μαμα μου τις μερες που κοιμοταν σπιτι της και ειχα παει να γεννησω κτλ.

Ειχε βαλει ενα κρεβατακι και κοιμοταν και αυτη στο ιδιο δωματιο.

Τεσπα ειναι καλο παιδακι και καταλαβαινει - ακουει τι του λεω.

Απο την μια μου την δινει που αργουμε να κοιμηθουμε αλλα απο την αλλη μπορω και πινω τον πρωινο μου καφε με την ησυχια μου γιατι αυτα κοιμουντε μεχρι τις 9-9.30 οποτε καλητερα ετσι προς στιγμης και αργοτερα βλεποντας και κανοντας.

Και μένα ο μεγάλος τα ίδια μου κάνει! Κάθε βράδυ κοιμάται στη 1!!!!!!! Και ξυπνάει στις 6.30!!!!!!!Αν μας ακούσει κ μιλάμε με τον άντρα μου έρχεται φουριόζος κ λέει "τι κάνετε εσείς εδώ;", Τον διώχνω εγώ, δεν με αγαπάς μου λέει, θα πάω σε άλλη οικογένεια κ τα ρέστα!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: Φαντάσου να έκανα κ τίποτα με τον πατέρα του τι θα γινοταν:confused: Αυτός παιδί μου στήνει καραούλι μην ακούσει ύποπτους θορύβους!!!:mad:

Πάντως ο μεσαίος από την αλλγή προγράμματος τώρα με τον μπέμπη ξυπνάει στις 11!!!!!!!!!

καλημέρα σε ολες!!!

τί κανετε κοριτσάκια; εμεις αν κ ξενύχτησες είμασατε καλά κ είπαμε να πούμε ένα γεια πίνοντας τον καφ'ε μας!

η μικ΄ρη μικρή δεν κοιμόταν με τίποτα εχτές! μας κοίταζε κ γέλαγε η ζουζούνα, εγώ ήθελα να κοιμηθώ κ την έβαζα στο στήθος μπας κ αποκοιμηθεί αλλά η καημένη δεν κοιμόταν με τίποτα!!! ευτυχώς είχε το πολύ σκληρός για να πεθάνει:confused::confused: κ το είδα!!! είχα να δω ολόκληρη ταινία...... κάτι χρόνια!! τελικά όταν τέλειωσε η ταινία έκανε πολλλλλλααααααααααααα κακά κ κοιμηθηκε το καλό μου!!! τί ωρα ήταν ούτε που θυμάμαι!!!!

Το τι ταινία έχω δει κ γω μαζεμένη δεν λέγεται!!!!!! Είχα να δω κανά τριάρι χρόνια!!!! Αλλά το Σταρ βάζει ταινίες μεταμεσονύχτια κ όχι πάντα πετυχημένες!! Χθες έβλεπα Σκαι τον Τόμι Χιλφιγκερ να δοκιμάζει ταλέντα να του αναδείξουν την εταιρεία!!! Το τι μακακία ποτίζω τον εγκέφαλο δεν το συζητάμε!!!!!!!!!!

α, ειχε 20% εκπτωση στα Mothercare! οχι σε ολα τα ειδη αλλα εμεις οτι πηραμε ειχε εκπτωση!

Ευχαριστώ για την πληροφορία γιατί αυριο θα πάω για κάτι δωράκια που έχω να κάνω κ έλεγα Μαδερκέαρ ή Πρενατάλ;;;;

Κουκλίτσα, κουκλίτσα......

Θυμήσου έχω κ εγώ 3 γιούς καλά παιδιά, με καλούς γονείς , σπίτια, χωράφια, επιχειρήσεις έτσι;;;;;

Γεια σας κορίτσια, εχω χαθεί, ούτε που θυμαμαι από πότεν έχω να μπω. Ελπίαζω να είστε καλα και εσεις και τα μωρακια σας. Εμεις είμαστε οικογενειακώς άρρωστοι. Ξεκίνησε ο μπάμπας μας με πυρετό 2 μέρες την προηγούμενη εβδομάδα, εγω έχω εδώ και μια εβδομάδα πολύ έντονη καταρροή, ο Μαρκελλος περασε τριήμερη ίωση με πυρετό, συναχι, λαιμό και όλα τα σχετικά. Την περασμανη Πέμπτη τρεχαμε νυχτιατικά στο Παιδων Πεντελης, γιατι τον είχε πιάσει έντονο ρίγος και έλεγε "Μαμα, κουνιέμαι" και η μπεμπα μας είναι κι αυτή κρυωμένη, με μυξούλες και δεν μπορεί να φαει καλά. Μαλιστα έχασε και 100 γραμμάρια...

Αυτά τα ωραία, ελπίζουμε να ανακάμψουμε ενόψη Χριστουγεννων γιατί μας εχει παρει λίγο από κάτω.

Gioulies και Ελενίτσα πολύ ωραία τα μωράκια σας. Εμεις ακόμα είμαστε μινιόν.. μόλις 2460 κιλά!!!

Βρε κορίτσια, τα μωρακια σας είναι ήσυχα? Δηλαδή όταν είναι ξύπνια κάθονται μόνα τους στην κούνια ή στο ρηλαξ? Εμένα η μπέμπα οχι. Η θα κοιμάται ή θα είναι αγκαλια.. Τα 'χω παίξει μιλάμε. Στο πιλαξ ούτε για 5 λεπτά, χτυπιέται σα χταπόδι.. Γι΄αυτό ΄εχω εξαφανιστεί κιολας...

Αχ και αναρωτιόμουνα που χάθηκες!!! Περαστικά κ αγύριστα να είναι βρε κοπελίτσα!!!!

Ήρθα και εγω κοριτσαρες!! Γωγουλα να τα εκατοστησει σε χρονια η κουκλιτσα σου... και όλα τα μωρακια του κόσμου. Καλα, η μπεμπα ειναι κουκλα... από τα πιο όμορφα μωρακια που εχω δει. Είδες που πήρε πολυ τελικα??

εγω έχω ένα μωρακι που όλη την ωρα σκουζει...:( κολικους δεν έχει, παλινδρομηση από ότι μου ειπε η Ελενη 1 που πρωι πρωι την πηρα τηλεφωνο δεν έχει... δεν ξερω. τσιτωνεται, μουγκριζει... δεν κλαιει. σας τα κανουν και εσας αυτα?? Εμενα ο Αγγελος δεν έκανε τιποτα... έτρωγε, κοιμοταν!!

Μαρκελλος θα αστειευεσαι για ρηλαξ κλπ ε?? Πουθενα δεν καθεται παιδι μου πάνω από 5 λεπτα, και πολλα λέω. Άσε που τωρα έχουμε καινουριο χούι και δεν θέλουμε την κουνια μας αλλα μόνο το λίκνο στο σαλόνι...Δυσκολευομαι να τον ταισω γιατι την τωρα που τρωει όλο τσιτωνεται...ίσως πρεπει να του αλλαξω γαλα... θα μιλήσω με τον παιδιατρο αυριο που θα παω.

Ίριδα τον Αγγελακο και εγω δυο μηνων τον ειχα στο γαμο της αδερφης μου...δεν παθαινουν τιποτα απλα να την βαλεις σε μια γωνια χωρις να εχει πολυ κοσμο γυρω γυρω και όσο γινεται μακρυα από ηχεια.

Μητσακι δεν κανετε γιορτες στο σπιτι σου κκαι να ερθουν και τα δυο σόγια εκει?? δε θα μεινει κανεις παραπονεμενος και εσεις δεν θα εισαστε μόνοι σας.

Θεανω δεν εισαι μονη παιδι μου...κοιμηθηκα στις 11, ξυπνησε ο κυριος στις 1, σηκωθκα εγω αντι για το Νικο, κοιμηθηκε κατα τις 2, ξυπνησε στις 5, και δεν ξανακοιμηθηκε μεχρι τις 7.:confused::confused: μετα έφυγα πήγα στην δουλεια...

Α, ρε Αλεκάκι τι τραβάς κ εσύ!!!! Όταν γράφεις πως φευγεις για δουλειά στις 7 με πιάνει η ψυχή μου!!!!! Να δω πότε θα κλατάρεις..... Τουλάχιστον τώρα με τις γιορτές θα κάτσεις καμμιά μερούλα;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...